konstans
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
κων/να μου ξερεις τι σκεφτηκα, το μωρο το ασπρο-κοκκινο, που κανει παρεα με το μαυρουλι μωρο, δν ηταν καπως αδυναμο την προηγουμενη φορα?
θα σκασω γμτ! μηπως να το πιανατε την επομενη φορα? αν ειναι δηλ ακομη εκει..αχ θα τρελαθω, αν εχει κατι κ αυτη η ψυχουλα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

έλεγα μήπως πιάνατε, αν τα καταφέρνατε όσα ήταν στην μεριά του και τα πηγαίνατε στη γιατρό ή τους δίνατε προληπτικά κανένα αντιβιωτικό.. τι να πω και εγώ? μπορεί να λέω κ βλακείες αλλά πολύ στεναχωρήθηκα

Σκέφτομαι κ τη Σίσυ, λέτε να έχει κάποιο θέμα κ εκείνη

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
καταλαβά βε κωνσταντίναέλεγα μήπως πιάνατε, αν τα καταφέρνατε όσα ήταν στην μεριά του και τα πηγαίνατε στη γιατρό ή τους δίνατε προληπτικά κανένα αντιβιωτικό.. τι να πω και εγώ? μπορεί να λέω κ βλακείες αλλά πολύ στεναχωρήθηκα
Σκέφτομαι κ τη Σίσυ, λέτε να έχει κάποιο θέμα κ εκείνη![]()
Η Σίσσυ από όσο έχω μάθει είναι μια χαρά. Τρώει τον άμπακα και παχαίνει! Νομίζω οτι σε αυτό που έχει ο μικρός χάνεις βάρος.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Σίσσυ από όσο έχω μάθει είναι μια χαρά. Τρώει τον άμπακα και παχαίνει! Νομίζω οτι σε αυτό που έχει ο μικρός χάνεις βάρος.
το ξέρω ότι είναι καλά, και ότι έχει στρογγυλέψει
απλά τώρα ανυσήχησα με τον μικρό, ας ευχηθούμε να γίνει καλά ο μικρούλης

konstans
Περιβόητο μέλος
Εχτές Νίνα δεν ήτανε κανένα από τα δύο μικρά. Αν το δούμε την Δευτέρα εννοείται θα το πάρουμε, αυτό είχαμε σκοπό να κάναμε και χτες αν το βλέπαμε και ήταν κάπως.αχου το μωρο.. τι ασχημα νεα ηταν αυτακων/να μου ξερεις τι σκεφτηκα, το μωρο το ασπρο-κοκκινο, που κανει παρεα με το μαυρουλι μωρο, δν ηταν καπως αδυναμο την προηγουμενη φορα?
θα σκασω γμτ! μηπως να το πιανατε την επομενη φορα? αν ειναι δηλ ακομη εκει..αχ θα τρελαθω, αν εχει κατι κ αυτη η ψυχουλα
![]()
Ότι και να λέμε μπορεί να είναι βλακείες, θα ρωτήσω την γιατρό και θα δούμε αν μπορεί να γίνει κάτι.καταλαβά βε κωνσταντίναέλεγα μήπως πιάνατε, αν τα καταφέρνατε όσα ήταν στην μεριά του και τα πηγαίνατε στη γιατρό ή τους δίνατε προληπτικά κανένα αντιβιωτικό.. τι να πω και εγώ? μπορεί να λέω κ βλακείες αλλά πολύ στεναχωρήθηκα
Σκέφτομαι κ τη Σίσυ, λέτε να έχει κάποιο θέμα κ εκείνη![]()
Voula
Διάσημο μέλος

Παιδιά από όσο ξέρω και από ότι έχω διαβάσει από ανάλογες ιστορίες μέσα στο φόρουμ (σας θυμίζω τον Φρίξο της Sof που 'έφυγε' μέσα σε 20 μέρες), η λοιμώδης περιτονίτιδα είναι μπαμ και κάτω...Μπορεί ένα γατάκι να είναι φορέας για χρόνια και να μην νοσήσει ποτέ. Και κάποιο άλλο να αρρωστήσει ξαφνικά χωρίς να έχουν προηγηθεί συμπτώματα όπως υποτονικότητα ή έλλειψη διάθεσης για φαγητό.
Αν θυμάμαι καλά, η ασθένεια μεταδίδεται με τα 'υγρά' του σώματος, όπως σάλια, σπέρμα κλπ.
Είναι ευκολονόητο ότι σε αδέσποτες αποικίες όπως ο Φλοίσβος είναι όλα αναμενόμενα.
Ξέρω ότι έχετε στεναχωρηθεί όλες, όμως τα ζώα που πάμε για στείρωση και ελέγχονται από την κτηνίατρο, έχουν βρεθεί όλα σε πολύ καλή κατάσταση.
natalouko
Επιφανές μέλος
Οι λοιμώδης περιτονίτιδα μεταδίδεται εκτός από αυτά που έγραψες και μέσω κοπράνων.Νίνα δυστυχώς χθες βράδυ δεν είδαμε ούτε το μικρό μαυράκι ούτε το πορτοκαλοασπράκι
Παιδιά από όσο ξέρω και από ότι έχω διαβάσει από ανάλογες ιστορίες μέσα στο φόρουμ (σας θυμίζω τον Φρίξο της Sof που 'έφυγε' μέσα σε 20 μέρες), η λοιμώδης περιτονίτιδα είναι μπαμ και κάτω...Μπορεί ένα γατάκι να είναι φορέας για χρόνια και να μην νοσήσει ποτέ. Και κάποιο άλλο να αρρωστήσει ξαφνικά χωρίς να έχουν προηγηθεί συμπτώματα όπως υποτονικότητα ή έλλειψη διάθεσης για φαγητό.
Αν θυμάμαι καλά, η ασθένεια μεταδίδεται με τα 'υγρά' του σώματος, όπως σάλια, σπέρμα κλπ.
Είναι ευκολονόητο ότι σε αδέσποτες αποικίες όπως ο Φλοίσβος είναι όλα αναμενόμενα.
Ξέρω ότι έχετε στεναχωρηθεί όλες, όμως τα ζώα που πάμε για στείρωση και ελέγχονται από την κτηνίατρο, έχουν βρεθεί όλα σε πολύ καλή κατάσταση.

Ελπίζω να σταθεροποιηθεί η κατάσταση του μικρούλη.

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

Το συγκεκριμένο γατάκι έχει αδερφάκια εκεί? Εάν ναι τα αδέρφια του ίσως έχουν και αυτά τον ιό.Πώ πώ δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι.

Voula
Διάσημο μέλος
Είμαι κομμάτια , νοιώθω πάλι αυτό τον πόνο της ξαφνικής απώλειας και τρελλαίνομαι. Τρελλαίνομαι γιατί τον πήραμε από κει για να του χαρίσουμε μια καλύτερη ζωή και αυτό δεν έγινε.Καμμιά από μας δεν μπορεί να πιστέψει ότι χάθηκε τόσο γρήγορα και ξαφνικά.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Κορίτσια, δυσυτχώς ο μικρός δεν τα κατάφερε.. Πέταξε το μεσημέρι για τον γατοπαράδεισο και έφυγε από κοντά μας, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό σε μας που τον ξέραμε και τον είχαμε γνωρίσει.
Είμαι κομμάτια , νοιώθω πάλι αυτό τον πόνο της ξαφνικής απώλειας και τρελλαίνομαι. Τρελλαίνομαι γιατί τον πήραμε από κει για να του χαρίσουμε μια καλύτερη ζωή και αυτό δεν έγινε.Καμμιά από μας δεν μπορεί να πιστέψει ότι χάθηκε τόσο γρήγορα και ξαφνικά.
:cry::cry::cry::cry:
Καλο ταξιδι..Μακαρι εκει που παει να σταματησει να υποφερει και να βρει την οικογενεια που δεν προλαβε να βρει εδω...:cry::cry::cry::cry:
Καλο ταξιδι..

ria23
Διάσημο μέλος

καλο του ταξιδι!:cry::cry::cry:
:cry::cry::cry::cry:Καλό ταξίδι στον μικρό! :cry::cry::cry:
Μακάρι να είναι ευτυχησμένος εκεί που είναι τώρα...!

mickey mouse
Διάσημο μέλος
σκέψου όμως πόσα γατάκια έχετε σώσει
αν...αυτό μπορεί να είναι παρήγορο
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Καλύτερα που δεν βασανίστηκε πολλές μέρες ο μικρούληςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

Κορίτσια όλες όσες νοιαζόμαστε αυτά τα γατούλια πονάμε μαζί σας, ξέρω ότι για σας είναι πολύ πολύ πιο οδηνηρό, αλλά σας νιώθουμε, ειδικά όσες έχουμε βιώσει την απώλεια...:cry::cry::cry: Δεν μπορούσατε να κάνετε τίποτα περισσότερο για τον μικρό, κ μόνο ότι έφυγε ανάμεσα σε ανθρώπους που τον είχαν αγαπήσει κ όχι μόνος του είναι κατι...
Ας ενωθούμε περισσότερο, ας συνεισφέρουμε όσο μπορούμε για να γλυτώσουμε όσα περισσότερα γατάκια. Ισως αυτό απαλύνει λίγο την απώλεια του μικρού

Voula
Διάσημο μέλος
Χθες παρέλαβα από τα κορίτσια του Φλοίσβου το ημερολογιάκι.
Γλύκααααα! Πολύ το χάρηκα.
Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες μαυτά τα καημένα και ταλαιπωρημένα γατάκια σκεφτόμουν ότι δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε γιατί εγκαταλείποντας τις προσπάθειες δεν αφήνουμε μόνο αυτά τα καημένα που ζουν συνέχεια μέσα στο κρύο αλλά μαζί εγκαταλειπουμε και τα καημένα τα κορίτσια που συνέχεια προσπαθούν και μερα νύχτα πηγαίνουν και τα φροντίζουν.![]()
Είναι η απάντηση της Λέτας (Felice) σε άλλο ποστ και θεώρησα σκόπιμο να την μεταφέρω και εδώ.
Η οικονομική μας κατάσταση έχει ως εξής : την προηγούμενη Πέμπτη παρέλαβα από την Βίκυ τα χρήματα που είχαν συγκεντωθεί (300 €) + 100 € που είχαν μείνει στο σπίτι μου. Από αυτά πληρώσαμε την Παρασκευή το απόγευμα 190 € για τις τελευταίες 5 στειρώσεις, επομένως αυτή την στιγμή είμαστε με 210 €.
Τα μόνα έσοδα που αναμένονται είναι τα χρήματα από τις πωλήσεις του ημερολογίου και βέβαια ότι επιθυμεί να συνεισφέρει ο καθένας από εμάς με κατάθεση στον λογαριασμό που ήδη υπάρχει και οι περισσότερες γνωρίζετε.
Μπορεί να έχουν στειρωθεί μέχρι τώρα 34 γατιά αλλά σας θυμίζω ότι περιμένουν τόσα κι άλλα τόσα.
Διευκρινίζω για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις ότι τα χρήματα που μαζεύτηκαν από την αρχή της ιστορίας αυτής πήγαν αποκλειστικά και μόνο σε στειρώσεις και ένα μέρος χρησιμοποιήθηκε για την αγορά παγίδας (η οποία δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και έτσι επιστράφηκε και μείς πήραμε το αντίτιμο σε τροφές)
Ότι άλλο χρειάστηκε να πληρώσουμε, (θεραπεία, νοσηλεία κλπ) καλύφθηκε αποκλειστικά από εμάς (Κωνσταντίνα, Στέλλα και εγώ). Συγνώμη πραγματικά αν ξεχνάω κάποια κοπέλλα
και δεν αναφέρω το ονομά της.Δεν μπορούμε να καλύψουμε από το 'ταμείο στειρώσεων' ούτε εξετάσεις, ούτε εμβόλια, ούτε το φαγητό βέβαια.
Αν χρειασθεί στο μέλλον, πράγμα το οποίο απεύχομαι, κάποια ειδική θεραπεία για κάποιο από τα γατόνια θα το συζητήσουμε και θα δούμε πως θα γίνει
(εκτός βέβαια κι αν ξεπουλήσουμε τα ημερολόγια, οπότε θα είμαστε σούπερ...)
Χθες φίλη από την Φιλ/κή Χαλανδρίου προσέφερε για τις γατούλες του Φλοίσβου 2 σακ. ξηρή τροφή. Στην 'αποθήκη της Άννας΄υπάρχουν στο ταμείο 50 € τα οποία θα τα χρησιμοποιήσουμε μόλις ξεμείνουμε τελείως από τροφές.
Σήμερα 5 μήνες μετά την αρχή της ιστορίας, θα ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όλες όσες έχετε συνεισφέρει είτε με χρήματα, είτε με τροφές , είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο αυτή την προσπάθεια.
Σίγουρα χωρίς την δική σας οικονομική βοήθεια δεν θα είχε γίνει τίποτα.
Δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα είχαν απογίνει όλα αυτά τα πλάσματα αν η Ρία δεν είχε γράψει το πρώτο ποστ στο θέμα μας.
stellak
Διάσημο μέλος

Χτες η ξαδέρφη μου, που εργάζεται ως λογοθεραπεύτρια σε ίδρυμα για παιδάκια με ιδιαιτερότητες, πήρε 17 ημερολόγια, μετά από παραγγελίες συναδέλφων της. Χάρηκα πολύ βλέποντας ότι τα πράγματα αλλάζουν σιγά-σιγά προς το καλύτερο, οι εκπαιδευτικοί μπορούν αν θέλουν να βάλουν γερές βάσεις προς την κατεύθυνση της υπεύθυνης αντιμετώπισης κι αγάπης προς τα ζωάκια.
Επίσης, μαζί με τον Ερρίκο μας, στείλαμε στη Θεσσαλονίκη 10 που θα τα διαθέσουν φοιτητές ΙΕΚ στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι τους και τους ευχαριστούμε πολύ, μαζί και τη δασκάλα τους που μας τα ζήτησε!
Εάν κάποιος πιστεύει ότι χρειάζεται περισσότερα για να διαθέσει στη δουλειά του (εμείς εδώ κάναμε καλή δουλίτσα σήμερα
) μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου και να συναντηθούμε να του δώσω ημερολόγια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool