Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κορίτσια το ημερολόγιο είναι ΤΕΛΕΙΟ:):):) θα συμφωνήσω κ εγώ, τα παρέλαβα κ εγώ εχτές δια χειρός τζουτζου:lol::lol: κ μετά που το ξεφύλλιζα πολύ συγκινήθηκα με τις φωτό των γατιών. Πολύ καλή δουλειά.
Μπράβο σας για την κάθε προσπάθεια, μικρή μεγάλη δεν έχει τελικά σημασία.
Εύχομαι να πουληθούν όλααα κ να τυπώσετε κι άλλα, εύχομαι να μαζευτούν πολλά χρήματα κ να στειρώνονται συνεχώς γατάκια, να σώζονται, να υιοθετούνται:):)
Και πάλι μπράβο σε όσες δουλεύουν ασταμάτητα, σε όσες δεν εγκαταλείπουν.
Και μην στεναχωριέστε, θα αβγατίσει το ταμείο, θα βοηθήσουμε όλοι, είμαι σίγουρη γι'αυτό;););)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eγώ πάλι δεν ξέρω τί να γράψω.........
Ο μικρούλης μας δυστυχώς μας άφησε, ελπίζω εκεί που είναι τώρα να μην πονάει πια:bye::bye:. Η τελευταία εικόνα του που έχω είναι πολύ άσχημη, ελπίζω πια να είναι ο χαρούμενος γατούλης που ξέραμε:/:.
Διαβάζοντας το θέμα απ'την αρχή, έπεσα πάνω σε αυτή την φωτογραφία:
DSC00782.jpg

Ο κεφάλας μας, 5 μήνες πριν. Σκέφτομαι πως ήταν τότε και πως είναι τώρα και χαίρομαι που μπορούμε να προσφέρουμε έστω και αυτό το λίγο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το καταλαβαίνω πως είναι να ζεις από κοντά τον χαμό ενός ζώου.:( Αλλά κορίτσια εσεις μην έχετε τύψεις !Εσείς μόνο καλό προσπαθούσατε να κάνετε και να είστε σίγουρες ότι το γατουνάκι το είχε καταλάβει αυτό. Οι γάτες βλέπουν την αύρα μας και καταλαβαίνουν τι είδους άνθρωποι είμαστε;).
Μην στενοχωριέστε και όπως είπε και ένα άλλο κορίτσι τώρα είναι χίλιες φορές καλύτερα στον γατοπαράδεισο.:bye::bye:

Κοπελούδες τι κάνατε;:hmm:

Καλά είμαστε, εσύ ? :P Δεν πιάσαμε κανένα βλαμμένο χθες.
Φάγαμε φοβερό σνομπάρισμα. Επειδή γίνεται χαμός εδώ, ίσως σας πει περισσότερα η Κωνσταντίνα.

Καλά είμαστε, εσύ ? :P Δεν πιάσαμε κανένα βλαμμένο χθες.
Φάγαμε φοβερό σνομπάρισμα. Επειδή γίνεται χαμός εδώ, ίσως σας πει περισσότερα η Κωνσταντίνα.

:lol::lol::lol::lol::lol: καλά θα σταθήτε πιο τυχερές next time;)

τί να πω κι εγώ;
Στην επάνω μεριά του μπούρδα όλο και κάποιο σκυλί περνάει και εξαφανίζονται.
Στην κάτω μεριά του κεφάλα είναι τόσο πολύ διστακτικά τα γατιά που έχουν μείνει, ούτε που πλησιάζουν στην παγίδα. Εχτές παλεύαμε πόση ώρα να πιάσουμε τον δεύτερο κεφάλα. Έτρωγε το φαϊ στην άκρη της παγίδας και εξαφανιζότανε. Μέσα ούτε που μπήκε. Και είχε και κοτόπουλο το μενού:mad:. Μπήκε μια στειρωμένη και φτου κι απ'την αρχή:/:.
Θα δοκιμάσουμε και με τυρί την επόμενη φορά, γιατί με τον τόνο δεν συγκινούνται φαίνεται.

Μπα μας γίνονται όλο και περισσότερο πιο εκλεκτικά τα πουλάκια μου! Ρε μην τυχόν αλείφατε εκεί που πατάν οι γάτες πάστα σολωμού (αυτή που τρελένεται η στριτζολέϊα) ; μπορεί και να πετύχει γιατί μοιρίζει έντονα και έχει και ωραία γεύση. Έπρεπε να δείτε τον Τρούφα τι έκανε... όπου πήγενε η πάστα και ο Τρούφας από πίσω!!

Να το κάνουμε κι αυτό, τί να πω.
Στο τέλος θα μπούμε κι εμείς στην παγίδα να τα φωνάζουμε:lol:

Λοιπον,την επομενη φορα που θα ερθω θα φερω εγω παστα σολωμου,συν μια γατοφορο προσφορα της Δωρας(δωρο του νικητη Γιογκι απο την Εκθεση) και να δειτε οτι θα πιασουμε κεφαλα οπωσδηποτε!!!!Και μαλλον θα ερθω την Πεμπτη...

καταμαυρό γατάκι για υοθεσια

Να το κάνουμε κι αυτό, τί να πω.
Στο τέλος θα μπούμε κι εμείς στην παγίδα να τα φωνάζουμε:lol:

Κωσταντίνα καλημέρα,
να ρωτήσω τι έγινε τελικά με την υοθεσία του μαύρου γατιού? Προχώρησε ή δεν του άρεσε το συγκεκριμένο γατάκι. Ρωτάω γιατί εδώ στην δουλειά μου υπάρχει ένα ημιμακρίτριχο κατάμαυρο πάρα πολύ φιλικό , όποτε με δει τρέχει και έρχεται και μου τρίβεται στα πόδια. Αχχ μωρέ έτσι μου έρχεται να το πάρω και αυτό αλλά δυστηχώς δεν γίνεται να παρω παραπάνω γιατί ήδη το έχω παρατραβηξει . Αλλά το λυπάμαι το καημένο γιατί είναι γλύκα.:redface:

Λέττα δυστυχώς δεν πήραμε καμμιά απάντηση από την Λόζυ σχετικά με το μαύρο γατάκι.
Προφανώς αυτός που ήθελε, δεν ενδιαφέρετε πλέον ή βρήκε άλλο.
Και δυστυχώς εμείς τις δυο τελευταίες φορές που έχουμε πάει στον Φλοίσβο, δεν το 'χουμε δει:(

Λέττα δυστυχώς δεν πήραμε καμμιά απάντηση από την Λόζυ σχετικά με το μαύρο γατάκι.
Προφανώς αυτός που ήθελε, δεν ενδιαφέρετε πλέον ή βρήκε άλλο.
Και δυστυχώς εμείς τις δυο τελευταίες φορές που έχουμε πάει στον Φλοίσβο, δεν το 'χουμε δει:(
Πάντως να με έχετε υπόψη σας γιατί αυτό εδώ είναι έτοιμο για σπίτι. Τα ταίζει μια γιαγιά εδώ δίπλα και είναι ήδη εξημερωμένα. Έχει και ένα μωράκι αρλεκίνο.

Κοριτσια τα εναπομείναντα πιτσιλάκια είναι καλά? Τα έχω πολύ έννοια.
Όπως και τα σκακιεράκια!!
Η Τζούλια? Η Πιτσίλω? Ειναι όλοι εκεί?:hmm:
Τα άλλα τα μικρά: Το τρίχρωμο και τα αδερφάκια του, είναι καλά?:hmm:

Πιτσιλάκια δεν έχουν μείνει Ελένη. Το ένα το τρίχρωμο είχε μείνει από τα πιτσιλάκια αλλά έχουμε πάρα πολύ καιρό να το δούμε.
Η Τζούλια με τα σκακιεράκια της(τα δύο που έχουν μείνει)είναι σταθερή, τα βλέπουμε κάθε φορά. Η Πιτσίλω κάνει γκεστ μόνο, που να πηγαίνει άραγε.
Τα άλλα τα μικρά είναι μια χαρά, έχουν φουντώσει και είναι πολύ-πολύ όμορφα. Μόνο που δεν πιάνονται:(.

Ακόμα δεν μου έχουν απαντήσει για το κατραμόγατο...Θα ξαναρωτήσω να δω τι γίνεται εάν έχουν επιλέξει κάποιο άλλο να μας το πουν τουλάστιχον:hmm:

Ακόμα δεν μου έχουν απαντήσει για το κατραμόγατο...Θα ξαναρωτήσω να δω τι γίνεται εάν έχουν επιλέξει κάποιο άλλο να μας το πουν τουλάστιχον:hmm:
Ρώτα και πες μας. Το δικό μου μαυρούλι είναι τελειως μαυρο περίπου 4 μηνών φουντοτουλι και πάρα πολύ φιλικό. θα προσπαθήσω να το βγάλω φώτο για να σας το δείξω.

Πιτσιλάκια δεν έχουν μείνει Ελένη. Το ένα το τρίχρωμο είχε μείνει από τα πιτσιλάκια αλλά έχουμε πάρα πολύ καιρό να το δούμε.
Η Τζούλια με τα σκακιεράκια της(τα δύο που έχουν μείνει)είναι σταθερή, τα βλέπουμε κάθε φορά. Η Πιτσίλω κάνει γκεστ μόνο, που να πηγαίνει άραγε.
Τα άλλα τα μικρά είναι μια χαρά, έχουν φουντώσει και είναι πολύ-πολύ όμορφα. Μόνο που δεν πιάνονται:(.

A ναι. Ο Ορφακος πήγε σπιτάκι του, ο μουσουδάκος φιλοξενείται, το ταρταρουγάκι το φιλοξενούσες εσύ, το μαυράκι δεν τα κατάφερε:/::/:
Και το τριχρωμούλι αγνοείται... Ξεχνάω κάποιο άλλο?
Πέντε δεν ήταν τα πιτσιλάκια?:hmm:
Τα έχω έννοια μωρέ!
Να τελειώσει το θέμα με την δουλειά και θα έρχομαι κι εγω. Δεν βλέπω την ώρα. Μου λείψανε όλα!

Παίζει να μου μείνει μια 2κιλη Royal canin KItten. Γιατί πριν 1,5 μήνα ο φίλος μου δεν κατάλαβε καλά και πήρε 2 δίκιλες για τον Μπλάνκο, αλλα αυτός θα στειρωθεί 19 του μήνα και θα του αλλάξω τροφή (Young male).Εχω ενα ολόκληρο και ένα κάτω απο το μισό. Προβλέπω να μένει. Θα το δώσω στα αγαπημένα μου Φλοισβάκια!!!:happy:

Μαύρο γατάκι

Λοιπόν έβγαλα φωτογραφίες τελικά αποδείχτηκε ότι δεν ήταν ένα το μαύρο γατάκι αλλά δύο. Σε περίπτωση που με τον κύριο κόλλησε η υοθεσία λόγο τού ότι δεν του άρεσε το συγκεκριμένο μαυράκι παρακαλώ προωθήστε μηπως και διαλέξει από αυτά εδώ τα καημένα. Είναι πάρα πολύ ήρεμα και φιλικά . Ετοιμα για σπίτι.
Ευχαριστώ:happy:
Κοιτάξτε μία γλυκιά φατσούλα!
blackcats4.jpg

blackcats5.jpg

καταμαυρη γυαλιστερη γούνα
blackcats2.jpg

Καλό κοριτσάκι
blackcat7.jpg

γλυκιά μάγισσα
blackcats6.jpg

Τα αδερφάκια με την καταπληκτική γούνα και χαρακτήρα.

Λοιπόν έβγαλα φωτογραφίες τελικά αποδείχτηκε ότι δεν ήταν ένα το μαύρο γατάκι αλλά δύο.Μέχρι το βράδυ θα τις ανεβάσω. Σε περίπτωση που με τον κύριο κόλλησε η υοθεσία λόγο τού ότι δεν του άρεσε το συγκεκριμένο μαυράκι παρακαλώ προωθήστε μηπως και διαλέξει από αυτά εδώ τα καημένα. Είναι πάρα πολύ ήρεμα και φιλικά . Ετοιμα για σπίτι.
Ευχαριστώ:happy:

Λέτα μου γιατί δεν βάζεις κ στα χαρίζονται αγγελίούλα για τα μαυράκια?? θα προωθηθούν καλύτερα έτσι:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back