Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι Χριστίνα μου δίκιο έχεις.Λέτα μου γιατί δεν βάζεις κ στα χαρίζονται αγγελίούλα για τα μαυράκια?? θα προωθηθούν καλύτερα έτσι![]()
Και εγώ το σκέφτηκα σήμερα . Απλά επειδή τα κορίτσια ήξεραν κάποιον που ψάχνει μαυρουλη γιαυτό είπα να ενημερώσω αυτές πρωτα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Πιάσαμε ένα αρσενικό από την μεριά που είναι οι κεφάλες. Ο κεφάλας μου θα φάει πολύ ξύλο όταν πιαστεί! Έρχεται κοντά μας, τρίβεται για χάδια(από μακρυά), τρώει και φεύγει.

Τελοσπάντων, πλησιάζει η σειρά του κι αυτουνού!
Εχτές πάλι είδαμε 2 νέα στειρωμένα γατιά που ΔΕΝ είναι του Φλοίσβου. Οπότε με σιγουριά κάποια "οργάνωση" τα παίρνει από αλλού, τα στειρώνει και τα φέρνει στον Φλοίσβο. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως και δεν έχουμε δει κανέναν ή δεν μας έχει πει κανείς τίποτα. Φοβόμασταν μήπως μας παρατάγανε ιδιώτες γατιά βλέποντας την κίνηση που γίνεται και τελικά μας παρατάνε οργανώσεις.
Τελοσπάντων, καλώς έρχονται τα γατάκια αν το περιβάλλον που ζούσανε ήταν αφιλόξενο ή επικίνδυνο. Όχι ότι και ο Φλοίσβος είναι παράδεισος, απλώς δεν έχει τον κίνδυνο των αυτοκινήτων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Το έχω ξαναπεί, όταν εκεί πάμε 5 μήνες τώρα, ξέρουμε 'φατσικά΄ΟΛΑ τα γατιά.
Για τα στειρωμένα/παρατημένα τώρα, η στείρωση που του γίνεται είναι από το πλάι οπότε κάνει μπαμ και ξεωρίζει.
Δεν ξέρω για τους άλλους, εγώ έχω θυμώσει πάρα πολύ. Κάνουμε πραγματικό αγώνα να σώσουμε κάποιο γατί από κει με το να το πάρουμε και να του βρούμε σπίτι και ρίχνω καντήλια σε όποιον θεωρεί ότι είναι σωστό να στειρώσει μια γάτα και να την παρατήσει στον Φλοίσβο.
Δεν έχει αυτοκίνητα, έχει όμως χίλιους άλλους κινδύνους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος

εσεις να προσπαθειτε να σωσετε 10 γατια και καποιοι να προσθετουν αλλα 10 ακομα και στειρωμενα να ειναι!
ειναι λογικο να θυμωνετε!! σιγουρο ο Φλοισβος ειναι πιο ''φιλοξενος'' απο εναν δρομο δεν παυει ομως τα γατια να ειναι εκτεθημενα σε κινδυνους!

Να αναφερω επισης οτι το Σαββατο που ημουνα στην μαρινα του Φλοισβου για φαγητο στα Friday's ξαφνικα ενιωσα κατι στα ποδια μου!
γυρναω κατω απο το τραπεζι και τι να δω!
ενα φλοισβογατο!!
ειχε κομμενο αυτακι και ητανε πιτσιλοτο!
λοιπον το γατσουλι ειχε μπει προφανως στο μαγαζι και απ οοολο το μαγαζι ηρθε και εκατσε πανω στα ποδια μου οοολο το βραδυ μεχρι να φυγω!
παλι καλα που δεν το προσεξε κανεις να εχουμε ιστοριες!

konstans
Περιβόητο μέλος
Μήπως ήταν η πιτσίλω, μεγάλο ήταν;

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Σιμώνη που είναι τα friday's;
Μήπως ήταν η πιτσίλω, μεγάλο ήταν;![]()
ειναι στην μαρινα του φλοισβου!αν δεν κανω λαθος μια σταση μετα το παρκο του φλοισβου που πατε!

και ναι ηταν μεγαλο!δεν ηταν μωρακι δηλαδη!
να σου πω την αληθεια κι εγω αυτη σκεφτηκα!
konstans
Περιβόητο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Στο ημερολόγιο υπάρχουν και δύο γατάκια του φλοίσβου, η Πίσσα της Γιούλης και ο Ορφεάκος της Νικολέτας.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ Άννα!
Voula
Διάσημο μέλος
Στο ημερολόγιο υπάρχουν και δύο γατάκια του φλοίσβου, η Πίσσα της Γιούλης και ο Ορφεάκος της Νικολέτας
Όχι καλέ, δεν είναι ο Ορφεάκος της Νικολέττας, στον μήνα Οκτώβριο είναι ο
Ορφέας της Βούλας !!!!!

konstans
Περιβόητο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Αυτή θα είναι η κοκόνα και εμείς την ψάχνουμε κάθε φορά. Όπως κοιτάς την θάλασσα είναι προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά από το μέρος που ταϊζουμε;
Προς τα δεξια!

και ητανε τοοοοσο καλη...

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οπότε άκυρο....
stellak
Διάσημο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστούμε πολύ Ζωή

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ για την απάντηση Λόζι.Για το μαυράκι μου απάντησε η κοπέλα αυτό: "Βρηκαν ενα μωρο ταλαιπωρημενο κατω απο το αυτοκινητο τους με τη βροχη, το μαζεψαν και αποφασισαν να κρατησουν αυτο".
Οπότε άκυρο....

stellak
Διάσημο μέλος
Καλέ τι δωράκι, δωράκλα πες καλύτερα!
Ευχαριστούμε πολύ Ζωή![]()
Έχω απαγορευτικό

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι ότι συμφωνώ με την κίνηση αλλά μπορεί η γειτονια που ήδη βρισκόντουσταν να ήταν πάρα πολύ επικίνδυνη.Μα ειναι απαραδεκτο!εσεις να προσπαθειτε να σωσετε 10 γατια και καποιοι να προσθετουν αλλα 10 ακομα και στειρωμενα να ειναι!
ειναι λογικο να θυμωνετε!! σιγουρο ο Φλοισβος ειναι πιο ''φιλοξενος'' απο εναν δρομο δεν παυει ομως τα γατια να ειναι εκτεθημενα σε κινδυνους!
![]()

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εδώ Beeb. Όντζελε, εσύ λέγε ό,τι θες. Όμως ο Ριρίκος-πιτσικόκος είναι πια δικός μας, δικός μας, δικός μας!Ευχαριστούμε πολύ τη Ζωή που, εκτός από το σπίτι και την αγάπη που φρόντισε να προσφέρει στον Ερρίκο μας, έστειλε με τον Άγιο Βασίλη ένα χριστουγεννιάτικο δωράκι για το ταμείο του Φλοίσβου![]()
Σας πήραμε, σας πήραμε φλουρί κωνσταντινάτο,
και βρήκα άξιο αντίπαλο στον πίτσικο τον γάτο!
Bibikman με τ' όνομα!
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπράβο ζωή.Εδώ Beeb. Όντζελε, εσύ λέγε ό,τι θες. Όμως ο Ριρίκος-πιτσικόκος είναι πια δικός μας, δικός μας, δικός μας!
Σας πήραμε, σας πήραμε φλουρί κωνσταντινάτο,
και βρήκα άξιο αντίπαλο στον πίτσικο τον γάτο!
Bibikman με τ' όνομα!

ΑΑΑ! ώστε εσύ τον πήρες.

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Εκεί να περπατάει ανάμεσα στα παγκάκια, κ μετά μέσα σε ένα καφέ είχα δει κ εγώ 2-3φορές ένα γατόνι ίδιο με την Σίσυ
δεν είχα προσέξει όμως για κομμένο αυτάκι, δεν ξέρω αν ήταν αγοράκι, κοριτσάκι γιατί δεν με άφησαν να το πιάσω

. Γενικά σε αυτό το μέρος μάλλον σουλατσάρουν γατόνια δικά σας. Αν κ δεν είναι κ τόοοσο κοντά, ίσως κάποιες (ίσως κ η πιτσίλω) να βρίσκουν φαγητό εκεί κ να έμαθαν να πηγαίνουν.Τώρα για να αναφερθώ σε αυτό που είπες Βούλα, δεν μας κάνει καμια μα καμία εντύπωση που αναγνωρίζετε τα "δικά σας" γατιά
είναι φυσιολογικό. Εδώ εγώ αναγνωρίζω ανάμεσα σε 10 τιγρέ γατούλες που ταίζει ο μπαμπάς μου, μια προς μια πια είναι (και είναι ολες ίδιες
). Αυτα τα πλάσματα σας είναι κάτι παραπάνω από οικεία, εδώ έτσι τα νιώθω εγώ που τα έχω δει μόνο 1-2φορές κ τα γνωρίζω μέσα από εσάς. Αναρωτιέμαι κ εγω τι ακριβώς παίζετε, για φαντάσου, κάποιος ή κάποιοι φροντίζουν να τα στοιρώνουν κόβοντας κιόλας το αυτάκι - όπως εσείς - κ τα αφήνουν εκεί....

μάλλον είναι ημιφιλόζωοι που τα φέρνουν για να τρώνε... ή κανένα "σωματείο" εκεί στο π.φάληρο που τα "φροντίζει"...
τρομάρα τους.Αλήθεια πως πάει η πώληση των ημερολογίων?
Μήπως θα ήταν καλή ιδέα - αν το επιτρέπουν οι κανόνες του φόρουμ - να ανοίξετε νέο θέμα που να λέτε για την πώληση των ημερολογίων για να το δουν κι άλλα μέλη που ίσως δεν μπαίνουν εδώ?

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool