stellak
Διάσημο μέλος
Αλήθεια πως πάει η πώληση των ημερολογίων?
Μήπως θα ήταν καλή ιδέα - αν το επιτρέπουν οι κανόνες του φόρουμ - να ανοίξετε νέο θέμα που να λέτε για την πώληση των ημερολογίων για να το δουν κι άλλα μέλη που ίσως δεν μπαίνουν εδώ?![]()
Χριστινάκι, οι πωλήσεις πηγαίνουν καλά, η Θεσσαλονίκη μας έχει βοηθήσει πολύ (μέλη του φόρουμ και φίλοι φίλων) αλλά και η Αθήνα στήριξε τα γατάκια του Φλοίσβου. Προσωπικά ενημέρωσα με πμ αρκετά από τα μέλη για την έκδοση του ημερολογίου, άλλα ανταποκρίθηκαν άλλα όχι
Δε νομίζω πως χρειάζεται να ανοίξουμε νέο θέμα, έτσι κι αλλιώς το νήμα του Φλοίσβου το επισκέπτονται πολλά μέλη, ανεξάρτητα αν ποστάρουν ή αν βοηθούν οικονομικά. Όποιος θέλει να βοηθήσει, ξέρει τον τρόπο, ακόμα κι αν αυτός δεν είναι η αγορά του ημερολογίου
Εάν όσες πήρατε ημερολόγια χρειάζεστε μερικά ακόμη, υπάρχουν (ευτυχώς βγάλαμε αρκετά
) προς το παρόν. Είπαμε: φέτος τα γατάκια του Φλοίσβου θα έχουν καλή χρονιά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπράβο που πάνε καλά οι πωλήσεις του φλοισβοημερολογίου. Αντε να αβγατίσει το ταμείο πολύ πολύ

για να στειρωθούν πολλά γατόνια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

Ευχομαι να συνεχίσουν το ίδιο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν ξεκινάω από ένα μικράκι που μεγάλωσε κάπως και κυκλοφορεί πλέον και μόνο του.

και τα γατάκια που απολαμβάνουν το φαϊ της
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
και το στειρωμένο που μας το άφησαν
Η συγκεκριμένη γατούλα είναι πολύ καλη και ομιλιτικότατη. Μόνο που δεν μας πλησιάζει και μας τρίβεται απο μακριά σε κοντόνες και δεντρα. Επιπλέον, απο όσο είδα έριχνε αρκετες σφαλιάρες με τα μόνιμα γατιά του Φλοισβου, ας ελπίσουμε οτι κάποια στιγμή θα την δεχτούνε και να ζήσουν όλα μαζί αρμονικά.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Περίμενα την ερώτηση αυτή για να απαντήσωΚοριτσούδια μου τι κάνατε χθες? Πιάσαμε τίποτα?

Χθες είμαστε οι δυό μας κλασσικά. Λοιπόν πιάσαμε 2, ο ένας είναι ο τιγρέ με την φουντωτή ουρά από την μέση (παρέα μαυρούκου) και ο άλλος (ή η άλλη) πάλι από το ίδιο σημείο.
Για το δεύτερο γατάκι δεν είμαστε σίγουροι αν είναι θηλυκό ή αρσενικό
Θα μάθουμε μέσα στην μέρα.Στο ίδιο σημείο μας πλησίασε αρκετά και ο πανέμορφος πορτοκαλόασπρος.
Μπήκε 1-2 φορές μέσα στην παγίδα αλλά ξέφυγε. Ελπίζουμε την επόμενη φορά.
Από το μπροστινό σημείο το απόλυτο σνομπάρισμα, τα γνωστά...
Αν ξεχνάω κάτι, Κωνσταντίνα συμπλήρωσε εσύ.
konstans
Περιβόητο μέλος
Είδαμε και άλλο ένα φρεσκοπαρατημένο, ένα πορτοκαλί ριγωτό.

Ο μπούρδας σου θα φάει πολύ ξύλο. Αυτός και ο κεφάλας μου!!!
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
2. Βούλα τι ελλείψεις έχετε απο προμήθειες στον Φλοίσβο? Τροφή έχετε?Τι σας λείπει φάρμακα? Να ξέρουμε τι να φέρουμε την άλλη φορά που θα βρεθούμε.

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Πιάσαμε 2 αρσενικά. Το φουντωτό τιγρέ από επάνω και ένα άλλο τιγρέ από το ίδιο μέρος.
Είδαμε και άλλο ένα φρεσκοπαρατημένο, ένα πορτοκαλί ριγωτό.
Ο μπούρδας σου θα φάει πολύ ξύλο. Αυτός και ο κεφάλας μου!!!
Το τιγρέ το φουντωτό είναι αυτό που έχω ανεβάσει στην προηγούμενη σελίδα;
Ο Μπούρδας και ο Κεφάλας σου είναι για να μας βασανίζουν

Θα ξανάρθω που θα πάει, πλησιάζουν γιορτές!
Και μην περιμένετε να σας ρωτήσω για να μας πείτε τι κάνατε, άντε χαμένα!

konstans
Περιβόητο μέλος
.Με τις εξετάσεις σου πως τα πήγες;
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
1. Σίγουρα είναι στείρωση η επέμβαση που έχει το γατάκι?Όταν σηκώνεται πάνω του ανεβαίνει η τομή ? Γιατί στην φωτο μοιάζει σαν να του έχουν κάνει επέμβαση στο πόδι.
Είναι στείρωση, απλώς στην φώτο μοιάζει να είναι στο πόδι. Έχω και άλλες φωτογραφίες, όταν μπορέσω από αυριο θα τις ανεβάσω για να τις δεις. Απλώς η στείρωση έχει γίνει στο πλάι.

Voula
Διάσημο μέλος
Ναι Σόφη αυτόν τον όμορφο κύριο πιάσαμε
τον είχαμε βάλει κι αυτόν στο μάτι εδώ και καιρό..Κορίτσια το δεύτερο γατάκι ήταν θηλυκό τελικά. Έχουν ήδη στειρωθεί και τα δύο

2. Βούλα τι ελλείψεις έχετε απο προμήθειες στον Φλοίσβο? Τροφή έχετε?Τι σας λείπει φάρμακα? Να ξέρουμε τι να φέρουμε την άλλη φορά που θα βρεθούμε.![]()
Λέττα μου ότι θέλει ο καθένας προσφέρει. Είναι τόσο μεγάλη η αποικία που οι ανάγκες είναι πολλές.
Hlianna
Διάσημο μέλος
μιας και ερχονται χριστουγεννα και ολο και κατι παραπανω θα παρουμε θα ηθελα να μου δωσετε εναν λογαριασμο να καταθεσω μερικα χρηματα μιας και δεν μπορω να βοηθησω σε πρακτικο θεμα
..δεν ξερω αν ο λογαριασμος εχει δωθει σε προηγουμενες σελιδες απλα ειναι παρα πολλες και δεν μπορω να της διαβασω ολες..ευχαριστω
konstans
Περιβόητο μέλος

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
ηρθε ο καιρος να μπω και εγω σε αυτο το θεμα..καταρχην 1000 μπραβο για την δουλεια που κανετε..μιας και ερχονται χριστουγεννα και ολο και κατι παραπανω θα παρουμε θα ηθελα να μου δωσετε εναν λογαριασμο να καταθεσω μερικα χρηματα μιας και δεν μπορω να βοηθησω σε πρακτικο θεμα
..δεν ξερω αν ο λογαριασμος εχει δωθει σε προηγουμενες σελιδες απλα ειναι παρα πολλες και δεν μπορω να της διαβασω ολες..ευχαριστω
![]()
Όποιος μπορει ας βάλει λεφτά στην τραπεζα στον λογαριασμος της τραπεζας πειραιως 5050-031087-037 με όνομα βασιλακοπουλου βασιλικη ή moonlight travel
το φαξ ειναι 210 9853557.
παρακαλω οποιος στελνει χρηματα να στελνει ενα φαξ με το ονοματεπωνυμο και καλο ειναι να γραψει επανω και το nickname απο το mycat. χωρις το φαξ δεν θα ξερουμε ποιος εβαλε χρηματα.
Εμείς ευχαριστούμε και τα γατάκια του Φλοισβου επισης. Άμα θέλεις μπορούμε να πάμε και για κανένα καφεδάκι κάποιο ΣΚ, άφου σε έχασα στην έκθεση Γάτας, νομίζω οτι μένουμε και κοντά.

stellak
Διάσημο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool