tzoutzou
Διάσημο μέλος
Εχτές οι γατούλες του Φλοίσβου δεν μας κάνανε την χάρη να μπει καμία στην παγίδα.
Βασικά μπήκε ένας ασπρόμαυρος και πρόλαβε να βγει ο άτιμος πριν κλείσει η παγίδα.
Ταϊσαμε, χαϊδέψαμε και φύγαμε.
Ρε παιδια,το ειδα με τα ματια μου!!!!!!Και δεν πιστευα οτι γινεται!!!!!!
Ο κυριος πατησε κανονικα,εκλεισε η πορτα και λιγο πριν κλεισει εντελως και με ταχυτητα αστραπης,χωρεσε και βγηκε!!!!!!!!!!!!Και να ηταν και κανενα μικρο το καταλαβαινω αλλα αυτος ηταν τεραστιος!!!!!Φτου κακα να μη μας ξανατυχει ποτε γιατι αυτο κι αν ειναι σπασιμο....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Τσακισμένο αυτί σπρώχτηκε στην παγίδα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Εχτές είμασταν πολύ άτυχες, γιατί κανονικά θα είχαμε πιάσει 4 γατιά! Το ένα πρόλαβε και βγήκε απ'την παγίδα και τα άλλα δύο μου ξέφυγαν κατά την μεταφορά απ'την παγίδα στην γατοφόρο
. Anyway, έτσι για να ξέρουμε και να είμαστε πιο προσεχτικές τις άλλες φορές.Το βράδυ έβλεπα όνειρο με τον κεφάλα μου. Είμαι καλά γιατρέ;

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Είμαι καλά γιατρέ;![]()
Οχι καλό μου δεν είσαι καλά! Σου έχει γίνει έμμονη ιδέα!

konstans
Περιβόητο μέλος

.Ο κύριος τσακισμένο αυτί εχτές μου τράβηξε μια γραντζουνιά που ήταν όλη δικιά μου. Πονάει το χεράκι μου ακόμα!
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα σας πω και από κοντά τί έβλεπα, γιατί αν το γράψω εδώ θα με μαζέψουν.
Ο κύριος τσακισμένο αυτί εχτές μου τράβηξε μια γραντζουνιά που ήταν όλη δικιά μου. Πονάει το χεράκι μου ακόμα!
Τι επειδή τον χαϊδολογάγαμε θα μας άφηνε έτσι; Είσαι γαλασμένη!! Ελπίζω να του έβαλες τίποτα πάνω και να μην είχες βγάλει τα τραβμαπλαστ από την τσέπη του μπουφάν.
konstans
Περιβόητο μέλος

Μου έριξε 3 νυχιές στην παλάμη ο άτιμος, οπότε τα χανσαπλαστ δεν βοήθησαν. Πρέπει να βρεις κι άλλα είδη να προστατευτώ
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου έριξε 3 νυχιές στην παλάμη ο άτιμος, οπότε τα χανσαπλαστ δεν βοήθησαν. Πρέπει να βρεις κι άλλα είδη να προστατευτώ.
Θα σου κάνω δώρο την στολή του Ρομποκοπ για να μην σε γρατζουναν τα γατιά και οι κονσερβες και άμα είναι να πέφτεις να μην χτυπάς πουθενά!
Άσε που έτσι θα σηκώνεις και πιο εύκολα την γατοπαγίδα!!! 
konstans
Περιβόητο μέλος

gelly01
Δραστήριο μέλος
Με αυτα τα κλουβια ειναι αδυνατον να σας ξεφυγει γατα απο παγιδα σε κλουβι.Οταν με το καλο στειρωσετε ολα τα γατια μπορειτε να μου τα επιστρεψετε. Στειλτε μου ΠΜ αν σας ενδιαφερουν.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Δεν ειπες ομως ΠΩΣ πιασαμε τον "τσακισμενο αυτι"....τον επιασα με τα χερακια μου!!Αφου τον δελεασα με κονσερβουλα, τον σβερκωσα κανονικα και τον εχωσα με το ζορι στην παγιδα!!!Εμ τα ειχαμε παρει στην κρανα με τα προηγουμενα συμβαντα!!!!!

Ειπαμε,χθες τα γατια εκαναν σα δαιμονισμενα και ελπιζω ο φιλος μου "τσακισμενο αυτι" να ηταν ηρεμος στο αμαξι και το γιατρο και να μην μου κραταει μουτρα(ή χασει την εμπιστοσυνη του στους ανθρωπους,γιατι ηταν καλουλης..)
Να μου τον φιλησετε στο αυτακι!!!!!!
(ελπιζω η γιατρος να το κοψει το αλλο αυτακι και οχι το τσακισμενο γιατι θα χασει το παρατσουκλι)
Voula
Διάσημο μέλος
Αυτουνού δυστυχώς ο φόβος του βγήκε σε επιθετικότητα. Και δυστυχώς θα μείνει μέχρι αύριο το απόγευμα στη γατοφόρο. Καταλαβαίνετε τι μπόχα θα έχει η γατοφόρος από την κατουρίλα

Επειδή εγώ δεν μπορώ με τίποτα να κάνω μεταφορά αύριο, κανόνισα με Χριστιάννα να πάει να τον πάρει και να τον αφήσει στην μεριά του.
Αλίνα, είπαμε να μην κόψει καθόλου το αυτάκι. Έτσι κι αλλιώς ξεχωρίζει για τα καλά.
konstans
Περιβόητο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε τον άτιμο, μας βγήκε τσαμπουκάς!
Και φαινόταν τόσο καλό παιδί! Δε πειράζει θα παέι πάλι στο περιβάλλον του σήμερα και θα στρώσει. Πάντως το όνομα μας βγήκε λίγο ινδιάνικο, άκου εκεί τσακισμένο αυτί

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο "τσακισμένο αυτί" πουλάει τσαμπουκά.
Εάν η γατοφόρος σας είναι πλαστική αφού τον αφήσετε βράστε μια κατσαρόλα ζεστό νερο και ρίξτετην από πάνω. Πιστεύω έτσι θα φύγει η μυρωδιά.

ria23
Διάσημο μέλος

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδακια βαζετε αλλη μια τον αριθμο λογαριασμου μηπως προλαβω και πεταχτω αυριο!!!!!!!!!!!![]()
Αριθμός λογαριασμού:00260175440101267246
EUROBANK EFG
Δικαιούχοι
Ξένου Παρασκευούλα
Αλεξανδρή Κωνσταντίνα
Ευχαριστούμε

Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Aγαπητή Sofia ,αύριο θά πάω στήν Τράπεζα νά καταθέσω ένα μικρό ποσό,(δυστυχώς μόνον 20 Ε αυτή τή φορά )αλλά μέ πολύ αγάπη,γιά κάποια σας ανάγκη,μέ τήν επιφύλαξη,σύντομα νά ξαναστείλω.Πιστεύω ,αύριο νά τά καταφέρω νά πάω ,αν δέν, θά πάω οπωσδήποτε τήν Δευτέρα. Θά σας στείλω μην. Σέ καληνυχτώ.![]()
Ευχαριστούμε πολύ.
Άμα γίνεται με αγάπη όλα τα λεφτά όσο λίγα και αν είναι, γίνονται εκατομμύρια. Μεταφέρεται η θετική ενέργεια.
Κορίτσια δώστε αναφορά!!! Ο λαός περιμένει!
konstans
Περιβόητο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool