Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ποιο θηλυκό; Σε ποια μεριά; Μήπως εκείνο το ασπρόμαυρο που μας έφυγε από την παγίδα; Το 'τσακισμένο αυτί' το είδατε; Σας πλησίασε ή σας κρατάει μούτρα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πιάσαμε το μικρό το ασπροτιγρέ το φουντωτό, το παιδί της τσιγκελωτής. Ελπίζω να είναι οκ ηλικιακά για στείρωση, αν και νομίζω ότι θα είναι. Το τσακισμένο αυτί μας πλησίασε στο τέλος, ε, δεν μας φίλησε κι όλας:P. Μακρυά και αγαπημένοι είμασταν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχτές είμασταν η Βούλα,η Νίνα, η Σοφία, η Αλίνα κι εγώ.
Πιάσαμε ένα γκρι-τιγρέ, μάλλον αρσενικό. Πιάσαμε και 2 άλλα, στειρωμένα ήδη και εννοείται τα αφήσαμε:mad:. Νομίζω ότι αυτά που έχουν μείνει είναι τα πιο διστακτικά και θα μας βγάλουν την πίστη μέχρι να μπουν.
Αυτό που με στεναχώρησε πολύ όμως είναι ότι ο κεφάλας μου είναι άρρωστος:(. Το ένα του ματάκι ήταν σχεδόν κλειστό! Ελπίζω να είναι κάτι απλό και την Πέμπτη να καταφέρουμε να τον πιάσουμε(σκέφτηκα να φτιάξω μια απόχη με σκληρό υλικό)!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επίσης να ευχαριστούμε την Όλγα για την κατάθεση που μας έκανε!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από μικρά πως παει η περιοχή;

Ευτυχώς δεν έχουμε ανακαλύψει νέα μωρά:happy:.

Κάτια μην κακομελετάς:mad:

Όλγα ένα ευχαριστώ κι από μένα για την καταθεσή σου. Τουλάχιστον εσύ ότι είπες το έκανες:)

Κάτια μην κακομελετάς:mad:

Όλγα ένα ευχαριστώ κι από μένα για την καταθεσή σου. Τουλάχιστον εσύ ότι είπες το έκανες:)

Δεν κακομελετάω καλέ. Μια ερώτηση εκανα γιατι μάλλον η Μιμίκα θα δοθει συντομα.:D

Ε ψιτ Βουλα, να σου πω. Νααααααααααα ενα καρφί. με το συμπαθιο κιολας

Τουλάχιστον εσύ ότι είπες το έκανες:)

:lol::lol::lol: Ε, μα πια! Κατά τα λοιπά, άλλοι τους ξεφτιλίζουν:lol::lol::lol:

Ε ψιτ Βουλα, να σου πω. Νααααααααααα ενα καρφί. με το συμπαθιο κιολας

Ναι, ρε Κάτια! Ατσαλόπροκα, που λένε και στην πατρίδα μου (και σου). Αλλά ... άει στο διάολο κάποια στιγμή για να τελειώνουμε, έτσι δεν είναι; :rolleyes: Βέβαια, ο καθένας με ό,τι κουβαλάει στην ψυχή του, διότι αν πλημμυρίζει σ@#$τα, να λείπουν καλύτερα:P

Δεν κακομελετάω καλέ. Μια ερώτηση εκανα γιατι μάλλον η Μιμίκα θα δοθει συντομα.:D

Υπάρχουν πάντοτε τα σκακιεράκια που μπορούμε να σου φέρουμε άμα θέλεις :P

Υπάρχουν πάντοτε τα σκακιεράκια που μπορούμε να σου φέρουμε άμα θέλεις :P

Απλα μωρε να μην ειναι ουτε πολυ μικρά γιατι δεν μπορω να ταιζω μωρα και ουτε πολυ μεγαλα για να υπάρχει πιθανότητα να φυγουν κιόλας

Κάτια αποφάσισε το εσύ και να είσαι σίγουρη ότι υπάρχουν πολλά! Εγώ ήδη έχω στην αυλή μου 4:/:.

Κατσε να μπορέσω να δώσω την Μιμικα γιατι και αυτη μου έμεινε περισσότερο καιρό απ'ότι υπολόγιζα και μην σε νοιάζει, δεν χανόμαστε;)

και μην σε νοιάζει, δεν χανόμαστε;)
Aυτό λέω κι εγώ, διάθεση να υπάρχει και από γατόνια να;).
Κορίτσια πρέπει να με δείτε το πρωϊ που φεύγω για δουλειά. Περπατάω κι έχω στα πόδια μου 6 γατιά(4 νέα+2 παλιά) να κάνουν κοιλίτσες στην μέση του δρόμου. Οι γείτονες σίγουρα θα με περνάνε για τρελή:lol::lol:.

Κορίτσια νομίζω ότι το ξενοδοχείο μου ειναι πλέον φουλ!!!!
Σήμερα πηγαίνοντας στην δουλειά άκουσα κάτι να σκουζει 2 τετράγωνα πιο κάτω. Όταν έφτασα βρήκα αυτό
DSC-0213.jpg

τι να εκανα ρε σεις; ειναι σετερ 1,5 μήνα θυληκο.

https://i621.photobucket.com/albums/tt296/raktia/DSC-0213.jpg

Κορίτσια νομίζω ότι το ξενοδοχείο μου ειναι πλέον φουλ!!!!
Σήμερα πηγαίνοντας στην δουλειά άκουσα κάτι να σκουζει 2 τετράγωνα πιο κάτω. Όταν έφτασα βρήκα αυτό
DSC-0213.jpg

τι να εκανα ρε σεις; ειναι σετερ 1,5 μήνα θυληκο.

να το κρατησεις???:P:P:P

δεν ξερω ρε γμτ. πόσο ευτυχισμενο θα ήταν ενα σκυλί σε 30τμ όλη μερα μόνο του;

δεν ξερω ρε γμτ. πόσο ευτυχισμενο θα ήταν ενα σκυλί σε 30τμ όλη μερα μόνο του;

η αληθεια ειναι οτι το σκυλι δεν ειναι σαν την γατα..θελει την βολτα του..θελει το εξω του.. εσυ νιωθεις οτι μπορεις να το αναλαβεις?:)

και αμα ειναι και κυνηγοσκυλο θελει πολυ ασκηση:/:

Κοιτα, αν ειχα μεγαλύτερο χώρο και περισσότερο χρόνο, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αλλά στην παρούσα φάση δεν πιστευω ότι μπορω να ανταπεξέλθω. Μακάρι ρε να μπορούσα. Θα το ήθελα πάρα πολύ, αλλά....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back