SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
. Μακρυά και αγαπημένοι είμασταν!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Πιάσαμε ένα γκρι-τιγρέ, μάλλον αρσενικό. Πιάσαμε και 2 άλλα, στειρωμένα ήδη και εννοείται τα αφήσαμε
. Νομίζω ότι αυτά που έχουν μείνει είναι τα πιο διστακτικά και θα μας βγάλουν την πίστη μέχρι να μπουν.Αυτό που με στεναχώρησε πολύ όμως είναι ότι ο κεφάλας μου είναι άρρωστος
. Το ένα του ματάκι ήταν σχεδόν κλειστό! Ελπίζω να είναι κάτι απλό και την Πέμπτη να καταφέρουμε να τον πιάσουμε(σκέφτηκα να φτιάξω μια απόχη με σκληρό υλικό)!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος

Όλγα ένα ευχαριστώ κι από μένα για την καταθεσή σου. Τουλάχιστον εσύ ότι είπες το έκανες

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Κάτια μην κακομελετάς
Όλγα ένα ευχαριστώ κι από μένα για την καταθεσή σου. Τουλάχιστον εσύ ότι είπες το έκανες![]()
Δεν κακομελετάω καλέ. Μια ερώτηση εκανα γιατι μάλλον η Μιμίκα θα δοθει συντομα.

Ε ψιτ Βουλα, να σου πω. Νααααααααααα ενα καρφί. με το συμπαθιο κιολας
stellak
Διάσημο μέλος
Τουλάχιστον εσύ ότι είπες το έκανες![]()

Ε, μα πια! Κατά τα λοιπά, άλλοι τους ξεφτιλίζουν

Ε ψιτ Βουλα, να σου πω. Νααααααααααα ενα καρφί. με το συμπαθιο κιολας
Ναι, ρε Κάτια! Ατσαλόπροκα, που λένε και στην πατρίδα μου (και σου). Αλλά ... άει στο διάολο κάποια στιγμή για να τελειώνουμε, έτσι δεν είναι;
Βέβαια, ο καθένας με ό,τι κουβαλάει στην ψυχή του, διότι αν πλημμυρίζει σ@#$τα, να λείπουν καλύτερα
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν κακομελετάω καλέ. Μια ερώτηση εκανα γιατι μάλλον η Μιμίκα θα δοθει συντομα.![]()
Υπάρχουν πάντοτε τα σκακιεράκια που μπορούμε να σου φέρουμε άμα θέλεις

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπάρχουν πάντοτε τα σκακιεράκια που μπορούμε να σου φέρουμε άμα θέλεις![]()
Απλα μωρε να μην ειναι ουτε πολυ μικρά γιατι δεν μπορω να ταιζω μωρα και ουτε πολυ μεγαλα για να υπάρχει πιθανότητα να φυγουν κιόλας
konstans
Περιβόητο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
Aυτό λέω κι εγώ, διάθεση να υπάρχει και από γατόνια νακαι μην σε νοιάζει, δεν χανόμαστε![]()
.Κορίτσια πρέπει να με δείτε το πρωϊ που φεύγω για δουλειά. Περπατάω κι έχω στα πόδια μου 6 γατιά(4 νέα+2 παλιά) να κάνουν κοιλίτσες στην μέση του δρόμου. Οι γείτονες σίγουρα θα με περνάνε για τρελή

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Σήμερα πηγαίνοντας στην δουλειά άκουσα κάτι να σκουζει 2 τετράγωνα πιο κάτω. Όταν έφτασα βρήκα αυτό
τι να εκανα ρε σεις; ειναι σετερ 1,5 μήνα θυληκο.
https://i621.photobucket.com/albums/tt296/raktia/DSC-0213.jpg
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Κορίτσια νομίζω ότι το ξενοδοχείο μου ειναι πλέον φουλ!!!!
Σήμερα πηγαίνοντας στην δουλειά άκουσα κάτι να σκουζει 2 τετράγωνα πιο κάτω. Όταν έφτασα βρήκα αυτό![]()
τι να εκανα ρε σεις; ειναι σετερ 1,5 μήνα θυληκο.
να το κρατησεις???

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
δεν ξερω ρε γμτ. πόσο ευτυχισμενο θα ήταν ενα σκυλί σε 30τμ όλη μερα μόνο του;
η αληθεια ειναι οτι το σκυλι δεν ειναι σαν την γατα..θελει την βολτα του..θελει το εξω του.. εσυ νιωθεις οτι μπορεις να το αναλαβεις?

avtwvia
Διάσημο μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool