Voula
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα προσπαθησω για αυριο, βουλιτσα θα σου στειλω μην οπως κ να χει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Ειμαι πολυ happy λεμε!!!!!!!!!

(και εριξα κι εναν χορο της βροχης απο τη χαρα μου στο Φλοισβο και καπνισαμε και το πουρο-τσιγαρο ηταν- της νικης)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Κοριτσια το ταμειο πως παει;Χρειαζεστε κατι;
stellak
Διάσημο μέλος
Ακριβώς αυτό ήθελα να ρωτήσω, πως είμαστε με το ταμείο κι αν πρέπει λιγάκι να ανασκουμπωθούμε, με την πρώτη ευκαιρία!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Πω πω,ειναι και φουντωτος;Ειναι ηρεμος,θα του βαλετε αγγελια;
Κοριτσια το ταμειο πως παει;Χρειαζεστε κατι;
Ασε Δώρα είναι ένας κούκλος!!! Οχι δεν είναι ήρεμος, οπότε θα γυρίσει πίσω στον Φλοισβο!! Εδώ με το ζόρι του βγάλαμε το δερματινό μου από τα δοντάκια του!!
Το ταμείο πάντοτε θα χρειάζεται τροφή

Voula
Διάσημο μέλος

0
To ταμείο πάντα θα χρειάζεται χρήματα για τροφές, στειρώσεις, θεραπείες κλπ. Και είναι πολύ κουραστικό και ψυχοφθόρο για μας να ζητάμε συνέχεια. 'Ολοι εμείς που ασχολούμαστε ενεργά με τον Φλοίσβο, νοιώσαμε 'κάπως΄γιατί παρά τις υποσχέσεις πολλών, τίποτα δεν μπήκε στο ταμείο μέσα στις γιορτές. Και να φανταστείτε ότι μέχρι και πμ που είχαν στείλει για κάποια κατάθεση 50 € στις 28/12. Ακόμα την περιμένω.

Μάλλον ανήκουν στην κατηγορία εκείνων που πίστευαν ότι η κίνηση του Φλοίσβου είναι χωρίς νόημα. Ας κρίνουν από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα.
Δεν επιθυμώ να 'χαιδέψω' κανένα. Αλλά πρέπει να τονίσω ότι αν συνεχίζουμε με αξιοπρέπεια το οφείλουμε μόνο και μόνο στην κίνηση των ημερολογίων, που ήταν αποκλειστική ιδέα της Στελλίτσας μας.
stellak
Διάσημο μέλος
τίποτα δεν μπήκε στο ταμείο μέσα στις γιορτές
Βρε υπερβόλα! Δε ντρέπεσαι;
Δεν ευχαριστήσαμε τόσο κόσμο για τις "καλές τους χέρες" που λέμε και στην Κρήτη; Απλώς, σε τέτοιες περιπτώσεις κι αν σκεφτεί κανείς ότι κάθε μήνα ο Φλοίσβος χρειάζεται 2,5 σακιά τροφή - έξω οι κονσέρβες, το ταμείο πρέπει να τροφοδοτείται συνεχώς
Για τα υπόλοιπα, κακώς κάνεις και στεναχωριέσαι. Μόνοι τους βγαίνουν βούκινο. Καλύτερα να ασχοληθείς με σοβαρότερα πράγματα κι άτομα

Αλλά πρέπει να τονίσω ότι αν συνεχίζουμε με αξιοπρέπεια το οφείλουμε μόνο και μόνο στην κίνηση των ημερολογίων
Δε χαίρεσαι που πήραμε τέτοιο ρίσκο και τελικά "μας βγήκε" σε πείσμα των καιρών; Το Πάσχα θα βγάλουμε Αυγά Φλοίσβου με γούνα και ουρά, στο υπόσχομαι

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ θα πρότεινα να ξαναδιοργανωθεί καφές στο καφέ του Φλοίσβου όπως είχε γίνει την προηγούμενη φορά γιατί έχω αγοράσει ένα σάκο τροφή και πρέπει να συναντηθούμε να σας το δώσω.Μπορεί και άλλα κορίτσια να θέλουν να φέρουν τίποτα άλλο.! Βούλα πως θα γίνει? Την Κυριακή πηγαίνετε για να έρθω να σας βρώ να σας τον δώσω?
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Για να μην ξεχνιομαστε ο λογαριασμός είναι
Αριθμός λογαριασμού:00260175440101267246
EUROBANK EFG
Δικαιούχοι
Ξένου Παρασκευούλα
Αλεξανδρή Κωνσταντίνα
Και για να χαρούμε λιγάκι... να και ο Ιούλιος στο νέο του σπίτι!!!
stellak
Διάσημο μέλος

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Καλη ζωουλα να εχεις Ιουλιε Τακη!!!!!!!!!!!!
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
αν κανονισετε για καφέ στειλτε μου κ μενα κανα μνμ.θελω πολύ να έρθω να δω τα φλοισβογατακια κ κυριακή μπορώ.Μπράβο στον Ιούλιο,είναι πανέμορφος κ τυχερός απ'όλες τις απόψειςΆμ θέλετε να πάμε για καφέ την Κυριακή το μεσημεράκι εγώ μπορώ. Θέλετε να πάμε;
EUROBANK EFG
Δικαιούχοι
Ξένου Παρασκευούλα
Αλεξανδρή Κωνσταντίνα
![]()
![]()
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρε κοριτσια συγκινηθηκα... το αγορι μας σε δικο του σπιτακι! τι τελειο! μπραβο σας! ποιος ειπε οτι η προσπαθεια στο φλοισβο δν εχει αποτελεσμα ή νοημα? ας κοιταξει το φατσονι του γατουλη, κ ολων οσων βρηκαν σπιτι δικο τους. ελπιζω απο εβδομαδα να κατορθωσω να κατεβω. καλη επιτυχια για αυριο! (να παιρνει σιγα σιγα σειρα κ ο κεφαλας της σοφιαςΆμ θέλετε να πάμε για καφέ την Κυριακή το μεσημεράκι εγώ μπορώ. Θέλετε να πάμε;
EUROBANK EFG
Δικαιούχοι
Ξένου Παρασκευούλα
Αλεξανδρή Κωνσταντίνα
![]()
![]()
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος

Και εγώ μπορώ Κυριακή μεσημέρι για καφέ.

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Eμένα αυτό που με τρέλλανε στις φωτό του Ιούλιου-Τάκη είναι η γαλάζια χάντρα που του έβαλαν !
Και εγώ μπορώ Κυριακή μεσημέρι για καφέ.![]()
εμενα περα απο αυτο με τρελλανε η ανοιχτη πατουσα..

κι εγω μπορω την Κυριακη!

konstans
Περιβόητο μέλος

Σοφία θα ανοίξεις εσύ μια αγγελία για τον άρχοντα που έχεις τις φωτό;
για την Κυριακή αν θέλετε κανονίστε και μάλλον θα πεταχτώ.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Κυριακή 7/2 και Ώρα 12:00 μ.μ.
παμε για καφε στον Φλοισβο!!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool