stellak
Διάσημο μέλος
Αν η Τζούλια γνώριζε τους κινδύνους των αυτοκινήτων, θα την έπαιρνα σπίτι μου χωρίς δεύτερη σκέψη.
Συγκεντρώσουυυυυ
Βουλίτσα, μερικές καλές φωτό από την εξαιρετική melpo pro χρειάζονται και μια καλή προώθηση αγγελίας από όλους μας με e-mail και σε όλα τα sites, και η Τζούλια θα έχει την ευκαιρία της. Δε γίνεται όμως κάθε γατάκι που θέλουμε να δώσουμε σε σπίτι να το αναλαμβάνεις εσύ στην αυλή σου, είναι αδύνατον. 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά λέει η Στέλλα ,ΣυγκεντρώσουυυυυΒουλίτσα, μερικές καλές φωτό από την εξαιρετική melpo pro χρειάζονται και μια καλή προώθηση αγγελίας από όλους μας με e-mail και σε όλα τα sites, και η Τζούλια θα έχει την ευκαιρία της. Δε γίνεται όμως κάθε γατάκι που θέλουμε να δώσουμε σε σπίτι να το αναλαμβάνεις εσύ στην αυλή σου, είναι αδύνατον.
![]()
μην αγχώνεσαι Βούλα μου σιγά σιγά κάτι θα γίνει.
Να ρίξω και μια ιδέα? Επειδή υπάρχει και άλλος κόσμος που δεν χρησιμοποιεί ιντερνετ, τι θα λέγατε εάν εκτυπώναμε 3 φωτο με γατάκια που έχετε βάλει αγγελία και να τα κολλούσε η καθε μία μας είτε στους πινακες ανακοινώσεων του τρένου είτε σε στάσεις λεωφορείων!?! Εγώ στο παρελθόν το έχω κάνει αυτό πολλές πολλές φορές(εχω κολήσει για γατάκια, εκθέσεις γάτας, εκθέσεις εργαστηρίων). Επίσης μια φορά κόλλησα και στους φούρνους της γειτονιάς μου γιατί σκεφτηκα ότι από τον φούρνο περνάει όλη η περιοχή. Μου φαινεται θα με παρουν πρέφα και θα με νομίζουν ότι είμαι αφισοκολλήτρια

Απο το τρένο, τον φούρνο, την στάση λεωφορ., σχολεία, ΙΚΑ, περνάει καθημερινά ΠΟΛΥΣ κοσμος.
Εάν το έκανε η καθεμιά μας σε κάτι θα βοηθούσε!
Εμένα εάν θέλετε στείλτε μου (picassoletta74@yahoo.com)3 αγγελίες που έχετε βάλει θα τις εκτυπώσω και θα τις κολλήσω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

κ για όλα τα άλλα που γίνονται

μπράβο με τις υιοθεσίες που πανε καλά. ζήλεψα πολύ που πήγατε για καφέ την κυριακή, μακάρι να το ήξερα θα πεταγόμουν για μια ωρίτσα γιατί από χρόνο τώρα πια...

καθε τρίωρο η μικρή νιαουρίζει αν δεν είμαι εκεί να την ταίσω (όχι με μπιμπερό εννοείτε
) αλλά θα μπορουσα να την αφήσω στο μπαμπά της, την επόμενη φορά να μου στείλει καμια τεμπέλα sms

Την Δευτέρα πέρασαμε με το αυτοκίνητο έξω από το φλοίσβο, και είδα τα κύματα να σκάνε στα βράχια, κ ρε γμτ στο σημείο εκείνο έχει κ πολύ αέρα, το πιάνει ο καιρός, και πολύ στεναχωρήθηκα που σκεφτόμουν τα γατόνια εκεί μόνα τους

τεσπα θέλω κ εγώ να σας δώσω χρήματα για το ταμείο αλλά περιμένω να δω την βούλα ή την κωνσταντίνα (μου χρωστάνε επίσκεψη
) γιατί αδύνατον να πάω σε τράπεζα. Νομίζω ότι από τροφές καλά είναι τα πράγματα ε? οπότε μετρητά στο ταμείο είναι πιο χρήσιμα φαντάζομαι
Επίσης σας το γράφω κ εδώ (το έγραψα κ στα σκακιεράκια) στείλτε μου φωτο και λεπτ. να προωθήσω αγγελίες

konstans
Περιβόητο μέλος
.Τον καφέ θα τον πιούμε σίγουρα, το πότε να δούμε γιατί κι εγώ και η βούλα τρέχουμε ολίγον τι. Λίαν συντόμως όμως
.Θα τσεκάρουμε να δούμε αν έχουμε καμιά καλή φωτό της Τζούλιας και θα σου στείλουμε

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
, δεν τις στέλνεις με μειλ στη Χριστίνα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωραία φωτογράφε, δεν τις στέλνεις με μειλ στη Χριστίνα;
Στειλ τε με πμ το μειλ και θα προσπαθήσω να τις στείλω από το σπίτι γιατί από εδώ δεν μπορώ

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
τι ωραίο γατί, φουντωτούλα είναι ε? Μην μου τις στείλετε θα τις τραβήξω από εδώ.
Θα προσπαθήσω να βάλω σήμερα κιόλας τις αγγελίες

konstans
Περιβόητο μέλος

ευχαριστούμε πολύ

Voula
Διάσημο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα τι ωραια ασπρα παπουτσακια που φοράει!!!!Να μερικές της μαμακας!
![]()
![]()
![]()

konstans
Περιβόητο μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
αλλα οσα ειδα ηταν πανεμορφα..χαρηκα πολυ που σας γνωρισα και ελπιζω να μπορεσω να ξαναρθω..χαρηκα τρομερα για την υιοθεσια του αρχοντα και απο κοντα ειναι πανεμορφος..τον χαιδεψα κι ολας
επισης και η τζουλια ειναι πανεμορφη και ειναι κριμα να ειναι εκει αφου ειναι πολυ χαδιαρα..γινεται θαυμασια δουλεια εκει και πραγματικα οι συνθηκες δεν ειναι οι καλυτερες εκει..να ξερετε οτι δινεται ωθηση και σε εμας τις απειρες-καινουριες να κανουμε κατι καλυτερο με τα αδεσποτακια απο το να τα ταιζουμε απλα
konstans
Περιβόητο μέλος
) και όντως οι συνθήκες εκεί δεν είναι και οι καλύτερες. Αν δεν το ζήσει κάποιος από κοντά είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβει. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι ότι έχουμε καταφέρει σχεδόν να εξαλείψουμε τις γεννήσεις και ότι όλα τα ζωάκια είναι σε αρκετά καλή κατάσταση.Κι εγώ πριν κάποιους μήνες περιοριζόμουν στο να ταΐζω τα γατάκια της γειτονιάς, αλλά έχω καταλάβει πολύ καλά πλέον ότι μόνο αυτό δεν φτάνει.

Νομίζω ότι το νόημα όλων αυτών των 214 σελίδων που έχουν γραφτεί είναι ένα: να κάνουμε ο καθένας ότι περισσότερο μπορεί, κυρίως με στειρώσεις, στην γειτονιά μας, στην αυλή μας, όπου μπορούμε, μπας και καταφέρουμε ποτέ να μην βλέπουμε άπειρα αδέσποτα να πεθαίνουν στους δρόμους
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
οσο μπορω βεβαια..τα γατακια στον φλοισβο πιστευω οτι ειναι σε αριστη κατασταση σε σχεση με αλλα αδεσποτακια..δεν κινδυνευουν απο αμαξια και οσα ειδα ηταν στρουμπουλα στρουμπουλα..ο μονος τους εχθρος ειναι τα βραχια και τα κυματα..που παρολο που δεν πηγαμε μια τελειως χαλια μερα ηταν παρα πολυ μεγαλα..και φυσικα το κρυο..θελει πολυ μεγαλο κουραγιο να γινει οτι εχετε καταφερει..και θελω να ελπιζω οτι πολλοι παραδειγματιζονται απο αυτες τις κινησεις..πιστευω ειμαστε ολοι εδω να σας βοηθαμε αν οχι πρακτικα με αλλους τροπους και προσωπικα εγω οποτε ξανα μπορεσω να ειστε σιγουρες οτι θα βοηθησω..
gelly01
Δραστήριο μέλος
Να πω και γω με τη σειρά μου ότι εχθές ήταν η πρώτη φορά που κατάφερα να πάω στο Φλόισβο κ ομολογώ ότι σοκαρίστηκα.Τόσο καιρό παρακολουθώ το θέμα κ ομολογώ
ότι απο τις φωτογραφίες δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο εκτεθειμένα είναι αυτά τα γατιά στο Φλοίσβο.Σίγουρα υπάρχουν πολλές αποικίες στην Αθήνα με γατιά που κινδυνεύουν κ ελάχιστοι που κάνουν τα πάντα με δικά τους έξοδα αλλά πιστεύω ότι όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο ώστε οι λίγοι να γίνουνε πολλοί κ το έργο τους να έχει αποτέλεσμα.Πολλοί αδιαφορούμε,δυσαναχτετούμε,το συζητάμε στον καναπέ μας κ τελειώνει εκεί.Δε μπορούμε να σώσουμε όλα τα αδέσποτα αλλά μπορούμε να κάνουμε μια αρχή,να το πουμε σε κάποιον που μπορεί,να προωθήσουμε μια υιοθεσία,να αγοράσουμε ενα ημερολόγιο έστω κάτι. Μακάρι όλοι μας να καταλάβουμε ότι τα λόγια περί φιλοζωίας όταν δε γίνονται πράξη παραμένουν λόγια στο κενό.[/quote
]
Αγαπητη vi2ka
Δεν θα σου πω οτι απλα με καλυψες αλλα προτεινω αυτη η παραγραφος να ειναι η ΕΙΣΑΓΩΓΗ σε καθε κινηση που γινεται για να σωθουν καποια αδεσποτα και σε καθε προσπαθεια που γινεται για την προστασια και το ν ελεγχο μιας γατοαποικιας.![]()
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool