SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν χθες ήταν ένα πολύ καλό βράδυ για τον Φλοίσβο. Φύγαμε με 2 θύματα, μάλλον αρσενικοί και οι δύο, ο ένας από ότι είπε η Κωνσταντίνα 'νεόφερτο μέλος' και ο άλλος είναι ο γνωστός 'αλλοίθωρος' Αν έχει η Σοφία φωτογραφία του τελευταίου ας την ανεβάσει.
Τον "αλλοιθωρο" δυστηχώς δεν του έχω καμία φωτογραφία καθώς τον έβρισκα πάντοτε μετά την δύση του ηλίου! Θα φροντίσω καποιο ΣΚ να πάω πιο νωρίς για να τα βγάλω όλα φωτογραφία, και κυρίως όσα είναι για να δωθούν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Καλημέρα κι από εδώπου πιάστηκε με την απόχη και τα μαγικά χέρια της Χριστιάννας!!
Κωνσταντίνα μάλλον το γράφαμε ταυτόχρονα

Παιδιά σ'αυτό που αναφέρει η Κωνσταντίνα, έχω να δηλώσω ότι η Χριστιάνα είναι εξπέρ στην απόχη. Είναι αυτό που λένε
'έκαστος στο είδος του'

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

tzoutzou
Διάσημο μέλος

Μπραβο μπραβο και για τους δυο και ενα εξτρα μπραβο στην αποχοφορο Χριστιαννα(μια φορα προσπαθησα κι εγω να το κανω και ειδα ποσο δυσκολο ειναι)
Για την Ξανθιππη εχω να πω οτι ειναι μια πολυ ιδιαιτερη μουρη και πολυ μακρουλη γατα!!!!Θεωρω οτι κατι εχει απο ρατσα μεσα της γιατι δε μοιαζει με κανενα αλλο γατι στο Φλοισβο!!!
Για τον τιγρε κυριο aka Κροκετακια,ειναι εντελως γελοιος, μας λεει τα νεα του καθε φορα που παμε, προτιμαει τις κροκετες απο την κονσερβα(τις οποιες και ζυμωνει οταν τρωει
) και ριχνει σφαλιαρες αμα τον χαιδεψεις εκει που δε θελει(εχω πειστει πια οτι ειναι συγγενης της Leia!).Σφαλιαριζει οποιον αλλον παει να φαει απο τα μπωλακια ΤΟΥ και θεωρω οτι δυσκολα θα προσαρμοστει σε σπιτι.Α,στο ημερολογιο ειναι ο μιστερ Μαρτιος!!!!!Εκτος απο την Ξανθιππη και τη Τζουλια,υποψηφια για αποχωρηση(απο το Φλοισβο) ειναι μια τριχρωμουλα απιστευτα χαδιαρα και μια μικροσωμη τιγρουλα ιδια με τη γνωστη Σισσυ!!!!Οσονουπω και οι αγγελιες...
Voula
Διάσημο μέλος
Αύριο το απόγευμα θα κατέβω Φλοίσβο με ενδιαφερόμενους για την Τζούλια...
ELENIP
Διάσημο μέλος
Αρχίστε τα ΩΜΜΜΜΜ, τα τάματα, τις προσευχές όσοι πιστεύετε, cross your fingers κλπ.
Αύριο το απόγευμα θα κατέβω Φλοίσβο με ενδιαφερόμενους για την Τζούλια...
Βουλάκι όλα να πάνε καλά! Θετικές σκέψεις για αυτή τη γατούλα!!!!

ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ
konstans
Περιβόητο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

αχ μακάρι να πάει καλά με τη Τζούλια

Σήμερα θα βάλω κ τις αγγελίες για τα γατόνια που μου είπατε, θα δω τι φωτό υπάρχουν, της ξανθίπης έχουμε οκ, τα άλλα?? και θα τα προωθώ με όλη μου την καλή ενέργεια.
Βούλα αναμένουμε νέα

Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος

Σας εύχομαι ,πάντα ...γατοεπιτυχίες ,πολλά υοθετιμένα ,και λίγα ...αδέσποτα !! Σας παρακολουθώ μέ...μανία,και την Τρίτη θα σας καταθέσω πΆΛΙ ΚΆΤΙ !!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Η κοπέλλα, μια γλυκύκατη Βελγίδα, που εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα, την είδε από κοντά κι της άρεσε πάρα πολύ. Το θετικό είναι ότι έχει γατο-εμπειρία και ξέρει τι πρέπει να προσέξει, γιατί μη ξεχνάμε ότι η Τζούλια έχει ζήσει όλη της την ζωή 'έξω'.
Δώσαμε ξανά ραντεβού την Δευτέρα το βράδυ, όπου θα έρθει με γατοφόρο γαι να την παραλάβει.
Ελπίζω κι έυχομαι να πάνε όλα καλά.
Χριστινάκι, σ'ευχαριστοιύμε ξανά πάρα πολύ, που προωθείς τις αγγελίες του Φλοίσβου, τόσο καλά

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος

Και επειδή βλέπω την Κωσταντίνα να θέλει την "δουλεία" μου
είπα να ανεβάσω καμιά φωτογραφία!!Εδω ένα γατόνι με καμουφλάζζζζζ...
και η κατάβαση...
και μια πόζα άλλο πράγμα!!
konstans
Περιβόητο μέλος

Τρέμε φωτογράφε!

Κι εγώ πιστεύω ότι όλα καλά θα πάνε με την Τζούλια, άλλωστε το ότι η κοπέλα είναι ξένη είναι έξτρα μπόνους, μιας και οι ελληνάρες φημιζόμαστε για την υπομονή μας! Κρίμα που δεν θα είμαι να την χαιρετήσω
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος

Η υιοθεσία της Τζούλιας 'παγώνει΄προς το παρόν γιατί ο άνθρωπος που τους είχε υποσχεθεί ότι θα προσέχει την γατούλα που θα υιοθετούσαν τα παιδιά, έκανε πίσω. Και το βλέπω λογικό να διστάζουν να προχωρήσουν, όταν θα θέλουν να φύγουν και δεν θα ξέρουν ποιος θα την φροντίζει.
Έδωσα στην κοπέλλα το τηλ μιας κυρίας που κάνει cat-sitting για να μιλήσει μπας και βρεθεί μια λύση.
Έχω στεναχωρηθεί πολύ από χθες που το 'μαθα γιατί πραγματικά πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη κοπέλλα.
konstans
Περιβόητο μέλος

Μακάρι να βρεθεί μια λύση και να βρεθεί στο σπιτάκι της η Τζούλια
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Δυστυχώς δεν έχω να σας πω και πολύ ευχάριστα νέα
Η υιοθεσία της Τζούλιας 'παγώνει΄προς το παρόν γιατί ο άνθρωπος που τους είχε υποσχεθεί ότι θα προσέχει την γατούλα που θα υιοθετούσαν τα παιδιά, έκανε πίσω. Και το βλέπω λογικό να διστάζουν να προχωρήσουν, όταν θα θέλουν να φύγουν και δεν θα ξέρουν ποιος θα την φροντίζει.
Έδωσα στην κοπέλλα το τηλ μιας κυρίας που κάνει cat-sitting για να μιλήσει μπας και βρεθεί μια λύση.
Έχω στεναχωρηθεί πολύ από χθες που το 'μαθα γιατί πραγματικά πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη κοπέλλα.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool