Voula
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό και αν ειναι η έκφραση που λένε " έπεσε μέσα" χα! χα!Και για να μην νομίζετε ότι τα βγάζουμε απ'το κεφάλι μας αυτά που σας λέμε, ο κροκετάκιας πιάστηκε εχτές εν ώρα δράσης
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Βούλα,Κάτια η κοπέλλα είναι από το Βέλγιο. Που να ξέρω πόσο συχνά θα λείπουν. Και προφανώς όταν θα λείπουν δεν θα είναι για 2-3 μέρες.
εμένα καθαρά προσωπική μου γνώμη ειναι ότι όταν καποιος έχει ένα επάγγελμα (πχ. αεροσυνοδός- πωλητης σε εταιρεια) ή τρόπο ζωής που τον αναγκάζει κάθε μήνα κάποιες μέρες να απουσιάζει απο το σπίτι τότε δεν το θεωρώ συνετό να έχει ζώο γιατι το μόνο που θα γίνεται ειναι να αγχώνεται το ζώο.

Σχετικά με την περιοδική απουσία μας απο το σπίτι ποτέ μου δεν βρήκα κάποιο πρόβλημα σαυτό. Το καλοκαίρι έφυγα 2μιση ολόκληρες εβδομάδες απο το σπίτι, τους ειχα βάλει ένα ολόκληρο ταψί φαγητό και ζήτησα απο την αδερφή μου να περάσει κάθε μία εβδομάδα για να τα ελέγξει και να τους βάλει νερό. Τόσα χρόνια απο μικρή που είχα ζώα πάνω σε αυτό το θέμα ποτέ δεν προέκυψε καποια δυσκολία.
Όλοι έχουμε έναν γνωστό ή διπλανό μας γείτονα που μπορεί να πεταχτεί μια φορά την εβδομάδα για να τα ελέγξει.

Ασε που τώρα πια εάν λειπεις τόσο πολυ συχνά υπάρχουν και τα ρομποτ

Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Πιάσαμε ένα αρσενικό τιγρέ, μάλλον new arrival κι αυτός. Επίσης φάγαμε πολύ ώρα προσπαθώντας να πιάσουμε το φουντωτό πορτοκαλόασπρο (τον οποίο τυχαία συζητούσαμε εχτές ότι έχουμε καιρό να τον δούμε!), γιατί μάλλον είναι άρρωστος, αλλεργία από τους ψύλλους, τίποτα μύκητες, κάτι πάντως γιατί ήταν ψιλομαδημένος. Δυστυχώς όμως όλο κάτι τύχαινε(σκυλί ή πεζός να περνάει) και έφευγε απ'την παγίδα.

Ελπίζω τη Δευτέρα να είμαστε τυχερές και να τον πιάσουμε τον κύριο.
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος
Όλο και κάτι καινούριο φτάνει όμως, ε? Είναι για να μην ανησυχούμε ότι θα εξαλειφθεί ο γατίσιος πληθυσμός με τις στειρώσεις...

Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
100% παρατημένος εκεί από 'άνθρωπο', επιβιώνει μέσα στα βράχια και δεν μας ακολουθεί, όπως κάνουν τα περισσότερα. Τον στειρώσαμε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα και είχαμε να τον δούμε πάρα πολύ καιρό. Χθες συμπτωματικά τον μελετήσαμε και ενώ από την μια χαρήκαμε που τον είδαμε, από την άλλη στεναχωρηθήκαμε γιατί έχει αυτό το πρόβλημα.
Voula
Διάσημο μέλος
πες μου οτι αυτο το γατι ειναι αδεσποτο!!
ετοιμασε το!
![]()
Σιμώνη ισχύει ακόμα το ενδιαφέρον φιλοξενία της Ξανθίππης ? Πες μας γιατί θα πρέπει, αν είναι, να το δρομολογήσουμε από βδομάδα.
chryssa
Διάσημο μέλος
Εδώ η δικιά μου που το έσκασε μόνη της και μου γύρισε ζαβό από το φόβο της, πόσο μάλλον κάποιο που βρίσκεται ξαφνικά πεταμένο στη μέση του πουθενά.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
Πράγματι, είναι αξιολύπητα τα αδέσποτα, καί στήν κυριολεξία ΠΑΘΑΙΝΩ, όταν βλέπω χτυπημένα στούς δρόμους ! Είμαι ικανή να χαλάσω ΟΛΗ τη μέρα μου. Δέν μου φεύγει αυτή η εικόνα από τα μάτια μου ,και μόνο με τη σκέψη, ότι μπορεί να παιδευόταν με τίς ώρες ,...να φύγουν ,τρελλαίνομαι !!!
Αλλά δυστυχώς ,όσο υπάρχουν αυτοί οι ασυνείδητοι που παρατάν τα ζώα τους, στούς δρόμους, θα βλέπουμε τέτοιες εικόνες !
Είναι φρικτό ! Τώρα με τόν γατούλη μας, με το πρόβλημα ,τί νέα έχουμε ;;;

Voula
Διάσημο μέλος
Αύριο θα κατέβω κατά τις 6 για τάισμα.Αν μπορέσεις να ερθεις, στείλε μου μνμ.
Όλγα προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο νέο για τον πορτοκαλόασπρο. Αύριο που θα πάμε, θα δούμε τι γίνεται.
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
Αύριο,θα σας καταθέσω πάλι ένα μικρό ποσό .Φιλικά 
konstans
Περιβόητο μέλος
Εδώ και αρκετές ημέρες σκεφτόμαστε τι πασχαλινό δωράκι θα μπορούσαμε να κάνουμε σε όλους όσους μας βοηθούν οικονομικά.
Σκεφτήκαμε λοιπόν τι το καλύτερο από...........λαμπάδες. Το θέμα φυσικά.........γατούλες
.Όσοι λοιπόν θέλουν να συνεισφέρουν στη προσπάθεια μας θα λάβουν σαν δώρο τη λαμπάδα τους, με πολλή αγάπη από τις γατούλες του Φλοίσβου.

Οι αποστολές θα γίνουν μάλλον στις 24/03, οπότε τρέξτε να προλάβετε
. Επίσης να πω ότι επειδή οι λαμπάδες έχουν ήδη παραγγελθεί ασορτί και επειδή δεν τις φτιάχνουμε εμείς, τα σχέδια θα μπαίνουν τυχαία. Θα είναι όμως ένα από αυτά που βάζω παρακάτω. Τα στοιχεία του λογαριασμού είναι τα εξής:Τράπεζα Eurobank
Αριθμός λογαριασμού:00260175440101267246
Δικαιούχοι Ξένου Βούλα, Αλεξανδρή Κων/να.
Παρακαλώ όποιος κάνει κατάθεση να αναφέρει το όνομα του στο καταθετήριο και να στέλνει ένα π.μ. για να ξέρουμε.

Καλό πάσχα σε όλους μας και πιο πολύ σε όλα τα αδεσποτάκια
.
moukelis
Επιφανές μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
. Ε,ελπίζω ότι δεν θα πάει κανείς στη τράπεζα για να βάλει ένα ευρώ
stellak
Διάσημο μέλος
Έχω ήδη 5 παραγγελίες και νομίζω πως οι γατούλες μας θα κάνουν ένα πολύ καλό Πάσχα!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool