aporw
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
εγω επειδη δεν προλαβαινω να παω τραπεζα λογω δουλειας ελατε σπιτι μου να δειτε το παιδι μου να παρετε και τα λεφτα!![]()
Πρόσεξε, εσένα θα σε χρεώσουμε διπλή ταρίφα

Θέλεις μία ή σκοπεύεις να πάρεις παραπάνω για δώρο ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Πρόσεξε, εσένα θα σε χρεώσουμε διπλή ταρίφαΘέλεις μία ή σκοπεύεις να πάρεις παραπάνω για δώρο ?
θα παρω και για δωρα καλε!

θα σας πλερωσουμε μανδαμ!λεφτα εχωμε αλλωστε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
θα παρω και για δωρα καλε!θα σας πλερωσουμε μανδαμ!λεφτα εχωμε αλλωστε!
![]()
Πες μου πόσες θες για να σου κρατήσω.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Πες μου πόσες θες για να σου κρατήσω.
χμ..πρεπει να υπολογισω..θα το δω και θα σου πω..φανταζομαι ομως θα χρειαστω 3-4 σιγουρα..

moukelis
Επιφανές μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι συμφωνω γιατι έτσι θα μπορούμε να αγοράσουμε και μια έξτρα εάν θέλουμε.Βρε παιδουλες πειτε μας εστω στο περιπου ενα μινιμουμ ποσό για καθε λαμπαδιτσα γιατι κι εγω τωρα που το συζητησα με τη μαμα μου μαλλον θελει να παρουμε και για τα βαφτιστηρια και θα θελουμε αρκετες.
Επίσης να προτείνω οπως γράφει και η Σιμώνη καλύτερα όταν μαζευτούμε για καφέ να σας δώσουμε τα λεφτά και να μας τις δώσετε για δύο λόγους.
- αφού όλη την ώρα βρισκόμαστε παρέα γλιτώνετε τα λεφτά του ταχυδρομίου.
- Το ταχυδρομείο δεν προσέχει τα πετάει τα πακέτα και μπορεί να μην μας έρθει ακέραια η λαμπαδίτσα

moukelis
Επιφανές μέλος

stellak
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Απλώς έχω τόση δουλειά στο γραφείο που για να γράψω δυο λογάκια περιμένω να γυρίσω σπίτι. Οπότε τα υπόλοιπα κορίτσια αναλαμβάνουν το απαίσιο και δυσβάσταχτο έργο της συνεννόησης μαζί σου. Κοριτσάκια, εγώ στα ΚΤΕΛ για τη Δώρα, ΔΕΝ ΠΑΩ

moukelis
Επιφανές μέλος

Κοριτσια η Στελλα ΔΕΝ παει στα ΚΤΕΛ για μενα,θα μου φερει τις λαμπαδες στο Βολο,οπου θα πιουμε τσιπουρα,θα κοροϊδεψω τον ταρανδο της,θα ζουληξει τα γατοπαιδια μου που ακομα τους το χρωσταει,και θα της ζουληξω αυτα τα κακιασμενα μαγουλα.

stellak
Διάσημο μέλος
Δε θα έρθω, δυστυχώς.
Οπότε, βρες άλλο θύμα κι άλλα μάγουλα
moukelis
Επιφανές μέλος

Καλα Στελλινι...
stellak
Διάσημο μέλος
Καλα Στελλινι...
Άει, μαρή, που πας με με τουμπάρεις εσύ εμένανε
(και τουμπάρομαι κι εύκολα, στρίγγλα
) Θα μας φάει τ'αυτιά η Βούλα, είμαστε καρα-off! Θα σε δω πιθανότατα στην Έκθεση και θα σε ξεμαλλιάσω εκεί
moukelis
Επιφανές μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

Οι λαμπάδες είναι τέλειες, εγώ θέλω τρεις τουλάχιστον μια από κάθε σχέδιο για την συλλογή της μπέμπας εννοείτε

θέλω το παιδί να έχει όλα τα σχεδιάκια, επίσης μερικές ακόμα για δωράκια (ανεξαρτήτου σχεδίου
)Πείτε μας όμως ένα μινιμουμ ποσό γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι, τα οικονομικά μας ζόρικα οπότε θα πρέπει να υπολογίσουμε πόσες να πάρουμε.
Επίσης όσες θέλετε πείτε πότε θέλετε περίπου και να μαζευτούμε σπίτι μου να πιούμε καφεδάκι κ να παραλάβουμε κ τις λαμπάδες να γλυτώσουμε τα ταχυδρομεία - Δωράκι κρίμα που είσαι μακρυά
Αντε αναμένω απαντήσεις σύντομα

για να αρχίσει η Κάτια και η Στελλα να φτιάχνουν τα γλυκά για να σας κεράσω

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool