aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ναι ρε γμτ, έχουμε να την δούμε από την προηγούμενη Δευτέρα (8/3)![]()

τουλαχιστον να την εχει παρει καποιος..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

Μακάρι να μην της εχει συμβει τίποτα.
Κρίμα ρε γαμ$%%το
πάνω που είπε η Σιμώνη οτι την ήθελε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Έτσι σουρτούκο είναι σαν την Πιτσίλω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Βουλίτσα, και της Χρύσας η λαμπάδα θα μπει στο δικό μου καλάθι, μιας και θα της την παραδώσω προσωπικώς (την ώρα που θα μου παραδίδει τα μπιχλιμπίδια που φτιάχνει κι όταν τα δείτε θα ζηλέψετε)

Ωραια θα την παραλαβω απο σενα και θα σου δωσω τοτε εκει τον οβολον μου
!!Μην τρεχω για καταθεση
Καλημέρα σε όλες. Χρύσα δεν πειράζει που δεν έχεις βαφτιστήρι. Θα την κρατήσεις εσύ.
Χθες βράδυ που πήγαμε στον Φλοίσβο, δεν κάναμε απολύτως τίποτα εκτός του ότι ψοφήσαμε (για άλλη μια φορά) στο κρύο και ταίσαμε. Είμαστε εγώ, η Κωνσταντίνα, η Αλίνα και η Χριστιάννα. Προσπαθήσαμε να πιάσουμε τον πορτοκαλόασπρο αλλά ο τύπος είναι παμπόνηρος και δεν τα καταφέραμε.
Κάτι άλλο που με στεναχώρησε πολύ είναι ο αγαπημένος μου τιγράκος, ο χοντροπόδαρος. Ή τον έχουν δαγκώσει ή έχει κτυπήσει το πόδι του και έχει πρηστεί. Προσπάθησα να τον πιάσω κι αυτόν για να τον πάω στο κτηνιατρείο αλλά τελευταία στιγμή ξέφυγε. Θα προσπαθήσω να κατέβω ξανά σήμερα το βράδυ ή αύριο, εφοδιασμένη με αντιβίωση και Betadin.
Όπως έχετε καταλάβει, η κάθε μια από μας έχει και τις αδυναμίες της. Η Κωνσταντίνα π.χ έχει τον κεφάλα Α, ο οποίος την φτύνει πλέονσυστηματικά. Η Αλίνα έχει ένα μαυρόασπρο, τον 'you are beautiful
', η Σοφία τον ηλίθιο μπούρδα, που ακόμα δεν μας έκατσε να τον πιάσουμε και πάει λέγοντας.
Ένα άλλο που με στεναχώρησε επίσης είναι ότι ούτε χθες είδαμε την Ξανθίππη![]()
Εννοειται οτι θα την κρατησω εγω!!Και με καμαρι κιολας!!

Τα ζουζουνακια
....Ολοι εχουμε τις αδυναμιες μας και δεν κρυβονται...Και βλεπω οτι τα πιο "δυσκολα" γατουλακια σας εχουν κερδισει!!
και γώ πιστεύω ότι θα είναι καλά (...και τό εύχομαι !! ) αυτά εξαφανίζονται κατά καιρούς ,και πάλι ...μετά δόξης επιστρέφουν !Και από τα δικά μου,τα φιλοξενούμενα ,πολλά φεύγουν για κάποιο διάστημα, και ξαφνικά ,ξαναεμφανίζονται !Βέβαια τα δικά μου δέν είναι στειρωμένα, οπότε...πάν γυρεύοντας .αλλά συνήθως ,επιστρέφουν
Οντως, πιστευω οτι θα ειναι καλα η Ξανθιπουλα και θα γυρισει μολις πεινασει!!

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαί γω πιστεύω ,πως κάποια λύση θα βρεθεί ! Αυτό που διάβασα και μου άρεσε, είναι η ιδέα τής cat-sitting !Πραγματικά ,τόσα χρόνια γατομάνα,και δέν το άκουσα αυτό ποτέ μέχρι τώρα,εδ ώ στή Θεσσαλονίκη, (μπορεί βέβαια να υπάρχει ,αλλά εγώ δέν έτυχε να το ακούσω -εδώ έξω στο χωριό που ζώ-)καί το βρήκα πολύ χρήσιμο και εξυπηρετικό !Πολλές φορές και γώ προβληματίστηκα, τι να έκανα με τα γατιά μου, πάντα κάποιο από τα παιδιά μου, έπρεπε να αγγαρεύω (εντός εισαγωγικών- διότι κι αυτά τα λατρεύουν )αλλά πολλές φορές ,τα δυσκόλευα .Αν υπήρχε κάποιο άτομο ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ,δέν θα είχα αντίρηση να το κάνω ! Οσο γιά την γλυκούλα Julia ,πιστεύω ότι γρήγορα θα βρεί το σπιτικό της !!!!
Εγώ ταξιδεύω αρκετά συχνά και για αρκετό διάστημα όπως τώρα. Οι τρεις γατούλες μου ταϊζονται, καθαρίζονται, χτενίζονται και χαϊδεύονται από δοκιμασμένο πρόσωπο της εμπιστοσύνης μου που πληρώνω. Το σύστημα εγκαινίασε στη Θεσ/νίκη εδώ και τρία χρόνια η Γατο-ομάδα Θεσσαλονίκης και από κει μπορείτε να πάρετε πληροφορίες γιατί κάποια άτομα είναι cat-nunny επαγγελματικά.
Voula
Διάσημο μέλος
Ο καλός μου μωρέ, δεν αντέδρασε και πολύ. Πρόλαβα και εριξα μπόλικο Betadin στις πληγες και πάνω που του 'χωσα την σύριγγα στο στόμα για να δώσω Augmentin εμφανίστηκε σκύλος και εξαφανίστηκε προς τα βράχια. Τέλος πάντων κάτι πρόλαβε και πήρε.
Θα κατέβω και αύριο το απόγευμα για επανάληψη της θεραπείας. Έφυγα με τις εξής παρατηρήσεις :
ο πορτοκαλόγατος σουλατζάριζε έξω από τα βράχια μαζί με 2-3 ακόμα. Η Τζούλια ήθελε τα χάδια της, τα περισσότερα μου φαίνονται τόσο μα τόσο διαφορετικά στο φως της μέρας, ειδικά τα μπλε που είναι αρχή και το πιο σημαντικό, ΟΛΑ τα πιατάκια ήταν άδεια.
Πως είναι δυνατόν με τόσο φαγητό που αφήσαμε χθες βράδυ, σήμερα το απόγευμα, ούτε καν 24 ώρες μετά, να μην υπάρχει τίποτα ?

Σοφία ψάξε το 'αρχείο' σου και βρες μια φωτογραφία του αγαπημένου μου να την ανεβάσεις ξανά. Δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτό το γατί πολύ το αγάπησα από την πρώτη στιγμή που τον είδα.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά Βούλα εισαι φοβερή.Πήγα το απόγευμα με την ψυχή στο στόμα για να προλάβω. Έψαχνα σα παλαβή να βρω τον χοντροποδαρό μου και ευτυχώς ήταν στο παρκάκι μπροστά από την καφετέρια. Είχα και μια κονσέρβα μαζί για δόλωμα, του έριξα λίγο, τον χάιδεψα και τσουπ τον σβέρκωσα.
Ο καλός μου μωρέ, δεν αντέδρασε και πολύ. Πρόλαβα και εριξα μπόλικο Betadin στις πληγες και πάνω που του 'χωσα την σύριγγα στο στόμα για να δώσω Augmentin εμφανίστηκε σκύλος και εξαφανίστηκε προς τα βράχια. Τέλος πάντων κάτι πρόλαβε και πήρε.
Θα κατέβω και αύριο το απόγευμα για επανάληψη της θεραπείας. Έφυγα με τις εξής παρατηρήσεις :
ο πορτοκαλόγατος σουλατζάριζε έξω από τα βράχια μαζί με 2-3 ακόμα. Η Τζούλια ήθελε τα χάδια της, τα περισσότερα μου φαίνονται τόσο μα τόσο διαφορετικά στο φως της μέρας, ειδικά τα μπλε που είναι αρχή και το πιο σημαντικό, ΟΛΑ τα πιατάκια ήταν άδεια.
Πως είναι δυνατόν με τόσο φαγητό που αφήσαμε χθες βράδυ, σήμερα το απόγευμα, ούτε καν 24 ώρες μετά, να μην υπάρχει τίποτα ?
Σοφία ψάξε το 'αρχείο' σου και βρες μια φωτογραφία του αγαπημένου μου να την ανεβάσεις ξανά. Δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτό το γατί πολύ το αγάπησα από την πρώτη στιγμή που τον είδα.
Πόσα σκυλιά έχει εκεί? Μήπως πάνε αυτά και την τρώνε?
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
Aγαπητή anima,σ ευχαριστώ γιά τίς πληροφορίες που μου έδωσες σχετικά με τήν γατο-ομάδα τής Θεσσαλονίκης ,αλλά εγώ έχω δυστυχώς πολύ μεγάλο πρόβλημα με το γατί μου,Εγώ ταξιδεύω αρκετά συχνά και για αρκετό διάστημα όπως τώρα. Οι τρεις γατούλες μου ταϊζονται, καθαρίζονται, χτενίζονται και χαϊδεύονται από δοκιμασμένο πρόσωπο της εμπιστοσύνης μου που πληρώνω. Το σύστημα εγκαινίασε στη Θεσ/νίκη εδώ και τρία χρόνια η Γατο-ομάδα Θεσσαλονίκης και από κει μπορείτε να πάρετε πληροφορίες γιατί κάποια άτομα είναι cat-nunny επαγγελματικά.
διότι ,παρ ότι είναι 19 ετών ,καί θα έλεγες,ότι έχει συνηθίσει διάφορα πράγματα,αυτή δέν λέει να δεχτεί κανέναν άλλο, εκτός από μένα, τόν γιό μου καί τήν αδερφή μου! Πού να τολμήσω να τήν δώσω κάπου αλλού ;;;
Θα μου ήταν αδύνατον να ησυχάσω !!! Γι αυτό ,όταν θέλω κάπου να πάω ....αγγαρεύω έναν από τούς δύο .Δύσκολα .αλλά τί να κάνω;;;;Σέβομαι...τα χρόνια της !!!!!
konstans
Περιβόητο μέλος
.Ο πορτοκαλόασπρος δεν φάνηκε, η Ξανθίππη δεν φάνηκε, τι να πω..........

Δείτε τουλάχιστον κάποιες φωτογραφίες που τράβηξα:
Ο χοντροπόδαρος της Βούλας,ο οποίος πήρε πάλι το φαρμακάκι του με τα betadine και είναι ήδη καλύτερα το ποδαράκι του. Στο φόντο είναι ο αλλήθωρος ασπρόμαυρος
.
Ο τσακισμένο αυτί με ένα ασπρόμαυρο λιάζονται:
Άλλο ένα τιγρέ που λιάζεται:
Το μικρό φουντωτό που έχει αρχίσει να μας εμπιστεύεται:
Ο αδερφός του σειριάκου και ένα τιγρέ:
Και μια φωτογραφία του πορτοκαλόασπρου απ'τη περασμένη εβδομάδα, που φαίνεται ότι είναι ψιλομαδημένος:
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχτές δυστυχώς δεν καταφέραμε τίποτα, γιατί είχε πολύ κόσμο και τα τρόμαζε.
Ο πορτοκαλόασπρος δεν φάνηκε, η Ξανθίππη δεν φάνηκε, τι να πω..........
Δείτε τουλάχιστον κάποιες φωτογραφίες που τράβηξα:
Μπράβο Κωνσταντίνα!! Ωραίες φωτογραφίες! Η Melpo pro σε συγχαίρει!

Ε! Τώρα που έχει ανοίξει ο καιρός πάντοτε θα έχει περίσσοτερο κόσμο εκεί και να σκεφτούμε μην τυχόν αλλάξουμε την ώρα που πάμε για να μην έχει τόσο. Πόσο μάλλον που από την Κυριακή αλλάζει και η ώρα!
Γι την Ξανθίππη δεν ανησυχω, είναι τσαπερδόνα και τσαμπουκαλού γκόμενα και θα είναι μια χαρά.
Την Πέμπτη, αν σου είπε η Βούλα, σας έδωσα ρεπό!

konstans
Περιβόητο μέλος
.Όντως αν αλλάξει και η ώρα θα έχουμε πρόβλημα
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Στην 25 Μαρτίου θα φύγετε ολες?
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
tzoutzou
Διάσημο μέλος
)Την προηγουμενη εβδομαδα σε ερωτηση κυριας σε μια αλλη,η οποια καθοταν σε ενα παγκακι διπλα μας, "τι ειναι αυτοι?",η απαντηση ηταν "γιατροι χωρις συνορα"!!!!!!!
Την ιδια μερα,πιτσιρικια που περνουσαν με ποδηλατο και ειδαν την παγιδα στημμενη ειπαν "ρε συ,αυτοι ειναι που μαζευουν τις γατες και τις τρωνε" με απολυτα σοβαρο υφος!!!!!!!
Χθες,κυρια μεγαλωμενη στας Αμερικας,προτεινε να σκαψουμε και μεγαλους λακκους και να βαλουμε μεσα αμμο για τις γατες για να μη λερωνουν παντου!!!!
Μιλαμε οτι περναμε ποοοοολυ ωραια στο Φλοισβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stellak
Διάσημο μέλος

Αλίνα, πήγαινε να το πατεντάρεις το εγχείρημα διότι ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΛΟΥΣΙΑ από αυτό το βιβλίο (εμείς θα το αγοράσουμε σίγουρα!
)Τι πλάκα με τους "γιατρούς χωρίς σύνορα"

'Όπως στην περσινή πίτα Mycat που μια παρέα ρώτησε τη Μίκυ τι είμαστε όλες εμείς και τους απάντησε ψυχραιμότατη "χριστιανική αίρεση". Οι υπόλοιπες παραλίγο να πάμε στο νοσοκομείο από το γέλιο

Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά ειπε χριστιανική αίρεση είμαστε γιατι πάμε ενάντια στους " καλούς" "χριστιανους" που υποτίθεται ότι ενδιαφέρονται για τον διπλανό τους.
Αλίνα, πήγαινε να το πατεντάρεις το εγχείρημα διότι ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΛΟΥΣΙΑ από αυτό το βιβλίο (εμείς θα το αγοράσουμε σίγουρα!)
Τι πλάκα με τους "γιατρούς χωρίς σύνορα"
'Όπως στην περσινή πίτα Mycat που μια παρέα ρώτησε τη Μίκυ τι είμαστε όλες εμείς και τους απάντησε ψυχραιμότατη "χριστιανική αίρεση". Οι υπόλοιπες παραλίγο να πάμε στο νοσοκομείο από το γέλιο![]()
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool