Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Eπισης εχω ξεχασει να σας γραψω τις απιστευτες ατακες που εχουμε ακουσει(τις οποιες μου φαινεται θα αρχισω να συλλεγω και καποτε θα τις εκδωσω με μεγαλη επιτυχια:P)
Την προηγουμενη εβδομαδα σε ερωτηση κυριας σε μια αλλη,η οποια καθοταν σε ενα παγκακι διπλα μας, "τι ειναι αυτοι?",η απαντηση ηταν "γιατροι χωρις συνορα"!!!!!!!
Την ιδια μερα,πιτσιρικια που περνουσαν με ποδηλατο και ειδαν την παγιδα στημμενη ειπαν "ρε συ,αυτοι ειναι που μαζευουν τις γατες και τις τρωνε" με απολυτα σοβαρο υφος!!!!!!!
Χθες,κυρια μεγαλωμενη στας Αμερικας,προτεινε να σκαψουμε και μεγαλους λακκους και να βαλουμε μεσα αμμο για τις γατες για να μη λερωνουν παντου!!!!

Μιλαμε οτι περναμε ποοοοολυ ωραια στο Φλοισβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι αλλο θα ακουσετε θεε μου!!!!!:knife:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαρά στο κουράγιο σας κορίτσια!!! Δεν είναι και λίγο όλο αυτό.Αλήθεια τι γεύση έχουν οι γάτες; (για την περίπτωση που σουβλίσω καμιά):P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστούμε πολύ-πολύ Κλαίρη:).
Τώρα,για τη γεύση, αναλόγως. αν θα είναι θηλυκό ή αρσενικό, μικρό η μεγάλο, αδύνατο ή χοντρό, μαγειρεμένο στη σχάρα ή στο φούρνο, κ.τ.λ.:slourp::slourp::slourp:

Ευχαριστούμε πολύ-πολύ Κλαίρη:).
Τώρα,για τη γεύση, αναλόγως. αν θα είναι θηλυκό ή αρσενικό, μικρό η μεγάλο, αδύνατο ή χοντρό, μαγειρεμένο στη σχάρα ή στο φούρνο, κ.τ.λ.:slourp::slourp::slourp:

φανταζομαι οτι παιζει ρολο στην γευση αν ειναι και στειρωμενο..σωστα??:worry::worry:

Εννοείται, αν είναι με μπαλάκια ή όχι:bleh::bleh::bleh:

Λοιπόν χθες πήγα μόνο εγώ και η Αλίνα για τάισμα. Βέβαια είχαμε ενημερωθεί οτι είχε πάρα πολύ κόσμο και έτσι φτάσαμε κατα τις 7, αφήστε που μας είχαν ξεμυαλίσει και τα γατάκια της Luna και δεν λέγαμε να φύγουμε από το σπίτι της Γιάννας.:redface:

Είδαμε την Ξανθίππη :clapup: με μια μικρή πληγη δίπλα στο μάτι αλλά κατα τα άλλα μια χαρά. Μετά πήγαμε για καφεδάκι στο γνωστό καφέ και την βλέπουμε άνετη να μπαίνει να κάνει βόλτα και μια υπάλληλος που με το που την φώναξε άρχισε να τρέχει προς το μέρος της και να της κάνει χαρές. Μετα πολλά πολλά μας είπε ότι είναι θαμώνας του καφέ και οτι στην βάρδιά της, την ταϊζει (κονσερβα παρακαλώ) 3 φορες!! Άρα να ξέρετε οτι όταν την χάνουμε ή Ξανθίππη είναι αραχτή στο καφέ!!! :P

Το κακό είναι οτι στην αρχή βρίκαμε ένα μικρό (περίπου 3 μηνων) πεθαμένο και συγκεκριμένα ξεκοιλιασμένο. Η Αλίνα έκανε μια παλικαριά και το μάζεψε γιατί όλα τα υπόλοιπα πήγαιναν κοντά. Το καημένο το μικράκι δεν ήταν από τα γνωστά του Φλοισβου, άρα υποθέτω οτι κάποιος "έξυπνος" πήγε και το παράτησε εκεί :mad: και κανένα αδεσποτο σκυλι του επιτέθηκε και έφτασε στα χάλια που το βρήκαμε εμείς.

Και με τα πολλά πολλά λέμε να φύγουμε! Αμ δε... Εκει που περνάγαμε ανάμεσα στις κούνιες, τις οποίες τις κλειδώνουν, βρίκαμε ένα κούταβο αδυνατούλι που ήθελε να μας πάρει από πίσω και να βγει στον δρόμο. Είπαμε στους φύλακες να τον κλειδώσουν μέσα ώστε να μην μπορέσει να βγει και πάλι καλά τον άφησαν μέσα. Είναι μια γλύκα το άτιμο. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι γι αυτό το σκυλάκι; Απ ότι είδα έχει προδιαγραφές μεγάλου σκύλου.

Ουφ! Να δούμε τι μπορεί να γίνει για τον κούταβο, αν είναι ακόμα εκεί.
Πολύ χάρηκα με την Ξανθίππη, ορίστε που το λέμε και αντικοινωνικό το κορίτσι:P.
Το μικράκι τι χρώμα είχε Σοφία;

Ουφ! Να δούμε τι μπορεί να γίνει για τον κούταβο, αν είναι ακόμα εκεί.
Πολύ χάρηκα με την Ξανθίππη, ορίστε που το λέμε και αντικοινωνικό το κορίτσι:P.
Το μικράκι τι χρώμα είχε Σοφία;

Μαυρο ήταν το καημένο.

Η Ξανθίππη δεν είναι αντικοινωνική, κουτσομπόλα είναι. Πάντως εκει που είχαμε ηρεμίσει με την Αλίνα και πίναμε τον καφέ μας να δούμε την Ξανθίππη κουνιστή και λυγιστή να περνάει, είχε πολύ γέλιο.

καί πολύ ευχάριστα σήμερα τα νέα σας, αλλά καί δυσάρεστα !!!! Από πολύ μικρή η Ξανθιπούλα μας...ξεπορτίζει στίς καφετέριες !!!!:hmm: Προσοχή ,στίς κακές συναναστροφές !!!
Οσο γιά το γατουλάκι, που τόσο άδοξα κατέληξε,πολύ λυπηρό !!!:( Καί με το κουταβάκι, τί μπορεί να γίνει ;;;:worry::worry::worry:

Καί με το κουταβάκι, τί μπορεί να γίνει ;;;:worry::worry::worry:

Μην τυχόν με κάποιον τρόπο, που δεν μπορώ να φανταστώ αυτην την στιγμή, το παίρναμε και το δίναμε για υιοθεσία ή έστω στον κτηνίατρο ή να του πηγαίναμε λίγη σκυλοτροφή γιατί είναι πολύ λεπτούλη το καημένο, κάτι οτιδήποτε δηλαδή. Είναι κρίμα να μείνει εκεί και να αρχίζει να κάνει παρέα με τους άλλους κόπρους της περιοχής. Εξάλλου εκεί είναι πάρκο και δεν θέλω κάποιος κακοπροαίρετος να κάνει κάτι στα ήδη υπάρχοντα γατάκια και σκυλάκια επειδή κάποιοι άλλοι το βρίσκουν κατάλληλο μέρος για να αναποθέσουν τις μα@@@@ις του σπιτιού τους. Γιατί αυτήν την στιγμή υπάρχει μια σχετική ισορροπία στον Φλοισβο και θα ήταν χαζό να διαταραχθεί.

Εχεις απόλυτο δίκιο,και είμαι σίγουρη, ότι θα κάνετε ,ό,τι περνάει από το χέρι σας !!!! Καλή δύναμη κορίτσια, καί να έχετε λίγο ...τύχη !!

Μην τυχόν με κάποιον τρόπο, που δεν μπορώ να φανταστώ αυτην την στιγμή, το παίρναμε και το δίναμε για υιοθεσία ή έστω στον κτηνίατρο ή να του πηγαίναμε λίγη σκυλοτροφή γιατί είναι πολύ λεπτούλη το καημένο, κάτι οτιδήποτε δηλαδή. ...

Nα το πάρει ποιιος από μας ? Εδώ μας πιάνει πανικός στην σκέψη μη εμφανσιστεί κανένα μικρό γατί μπροστά μας γιατί δεν θα έχουμε τι να το κάνουμε και που να το πάμε..Να ξαναπώ τις λέξεις υπερπλήρεις, γεμάτοι, τίγκα, fullybooked, overbooked etc..Το ξέρω ότι το ξέρεις, απλά ανακυκλώνω τον πόνο μας.
Στον κτηνίατρο που λες...αν είναι αυτό που σκέφτομαι δεν υπάρχει καμμία περίπτωση, τουλάχιστον από μέρους μου να πω οτιδήποτε. Ο νοών νοήτω γιατί.
Σκυλοτροφή να πάμε μπόλικη, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε. Να ευχηθούμε όμως να τοι δούμε την Δευτέρα που θα πάμε.
Να θυμίσω ότι υπάρχει και η περιβόητη Φιλοζωική Π.Φαλήρου, η οποία ασχολείται ΜΟΝΟ με σκυλιά ! Θες να τους τηλεφωνησεις ?

Παιδιά ναι φιλοζωϊκή Π. Φαλήρου είναι υποχρεωμένοι να το περιθάλψουν στον Δήμο

Καταλαβαίνω,αγαπητη Voula ,καί τό μεγάλο προβλημά σας,και τίς υπεράνθρωπες προσπάθειες που κάνετε, όλα τα κορίτσια εκεί στό Φλοίσβο,αλλά δυστυχώς ,εγώ από μακριά ,δέν έχω τή σωστή εικόνα τής κατάστασης εκεί.Δέν ξέρω γιά τί αριθμό αδέσποτων μιλάτε,ούτε καν τήν περιοχή δέν ξέρω,αλλά ,νιώθω ότι ...κάτι προσφέρω και γώ, έστω και μόνον...με λόγια, μόνον με τήν απλή επικοινωνία μας !Συγχωρέστε με γιά τυχόν κουβέντες που δέν σας βοηθούν σε τίποτα !!!Φιλικά.

αυριο μπορω επιτελους να κατεβω φλοισβο! θα πατε εσεις, κ αν ναι, τι ωρα? θα μπορουσατε ισως να μου φερετε κ 3 λαμπαδουλες?

Kαλημέρα Νίνα:).
Ναι θα κατέβουμε, γύρω στις 5,30-6 παρά. Θα σου φέρω και τις λαμπάδες σου;)

Σήμερα επιτέλους κατάφερα να πάω στο φλοίσβο:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup: πήγαμε οικογενειακός γιατί αλλιώς δεν παίζει;);)
Λοιπόν έχω να πω ότι τα γατούλια που μου έκαναν τη χάρη να εμφανιστούν είναι μια γλύκα, πραγματικά αν τα συγκρίνω με τα γατιά που είχα δει πεινασμένα, εξαθλιωμένα να κλαψουρίζουν αν κ τρομαγμένα πέρυσι πριν ξεκινήσουν τα κορίτσια, δεν έχουν καμία σχέση δείχνουν αν μίτοι άλλο χορτασμένα και δείχνουν καλοζωισμένα. Είδα όμορφες φατσούλες που πολύ της χάρηκα, είδα τα κορίτσια να έχουν ψιλοξυλιάσει - Κωνσταντίνο φοράμε κατιτις παραπάνω κορίτσι μου :/: θα γίνεις παγωτό - και μια γατούλα φουντωτή πολύ τσαχπίνα και φιλική που θα της βάλω άμεσα αγγελία;)

Επείγει για αυτή τη γατούλα μιας και είναι μικρούλα σχετικά - περίπου 6μηνών την κάνω - να βρεθεί κάποιος να την φιλοξενήσει, έστω κ σε ένα περισσευούμενο δωμάτιο την καημενούλα, είναι ομορφούλα πολύ, ήμερη και χαδιάρα:):clapup:
νομίζω ότι μετά το Πάσχα θα βρει σπιτάκι. Αν κάποιος έχει δυνατότητα φιλοξενίας ας δώσει προτεραιότητα σε αυτό το γατάκι, κρίμα να μένει εκεί έτσι καλούλικο που είναι φοβάμαι μην την κακομεταχειριστούν τίποτα κωλόπαιδα που κυκλοφορούν εκεί

Πάντως τη βόλτα στο φλοίσβο την συστήνω ανεπιφύλακτα, τώρα που ανοίγει κ ο καιρός και έχει μεγαλώσει κ η μέρα είναι ιδανική βόλτα:)

Αληθεια κορίτσια πως πήγε σήμερα?

για ποια γατουλα λετε?? αν δωσω τον σιλβερ τις επομενες μερες, θα μπορω μαλλον να την φιλοξενησω..δεν ξερω ακομη σιγουρα αλλα το πιο πιθανον να μπορω!

Καλημέρα.:) Εχτές είμασταν η Σοφία, Αλίνα, Χριστιάννα, Βούλα κι εγώ.
Δυστυχώς δεν καταφέραμε τίποτα:/:. Η αλλαγή της ώρας μας δημιούργησε πρόβλημα, μιας και είχε πολύ κόσμο και τα περισσότερα γατιά ήταν εξαφανισμένα:/:.
Έβελυν σε λίγο φαντάζομαι η Σοφία θα ανεβάσει φωτογραφίες, θα δεις και το φουντωτό που λέμε;).
Χριστίνα όντως ξεπαγώσαμε εχτές:cold::cold::cold:. Χαρήκαμε πολύ όμως που σας είδαμε:D

Έβελυν σε λίγο φαντάζομαι η Σοφία θα ανεβάσει φωτογραφίες, θα δεις και το φουντωτό που λέμε;)

Τις σχεσινές που έβγαλα δεν έχω προλάβει να τις μεταφέρω σε pc οπότε δεν θα τις δει σήμερα.
Αλλά εχω μια παλιότερη, τότε που δεν μας πολύ-μίλαγε:P

100_3145.jpg

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back