SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
να ρωτησω κατι κοριτσια?ο κροκετακιας και το ασπρομαυρακι υπαρχει περιπτωση να μπορεσουν να φιλοξενηθουν?![]()
Δε νομίζω!!
Ο Κροκετάκιας είναι και πολύ άγριος γκόμενος
! Τον χαϊδευεις κανονικά και όταν του έρθει σου βαράει και μία για να μην ξεχνιέσαι!Η Αγελαδίτσα μας, μας πλησιάζει και μας κάνει χαρές μέχρι εκεί που δεν την πιάνουμε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
πηρα την λαμπαδα μου σημερα και ειναι τελειααα
να ρωτησω κατι κοριτσια?ο κροκετακιας και το ασπρομαυρακι υπαρχει περιπτωση να μπορεσουν να φιλοξενηθουν?![]()
Ο Κροκετακιας,Ηλιανα μου,ειναι ολιγον υπουλος γατος...εκει που γουργουριζει και χαιδευεται και καθεται να τον χαιδεψεις,εκει σου χωνει και μια υπουλη ξεγυρισμενη γρατσουνια!!!Τωρα,κανεις δεν ξερει τι θα γινει αν μπει σε σπιτι...
Η Αγελαδα δυστυχως δεν πλησιαζεται,παρολο που μας ακολουθει και χαιδευεται οπου βρει(εκτος απο τα χερια μας)
Ισως βγαλουμε μια αγγελια για τη φουντωτη,μολις ηρεμησει κι αλλο και μας εμπιστευτει πληρως...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
ψάχνει γατάκι ολόασπρο ή ολόμαυρο.
Μόνο μέσα, ναι στην στείρωση, απλά μένει.... λίγο μακριά . Ορεστιάδα...

εαν υπάρχει κάτι...
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
Εκτός του ότι είναι πανέμορφα, είναι όλα και σέ άριστη κατάσταση. Καλοθρεμένα,ήρεμα ,τέλεια !!! ΜΠΡΑΒΟ σας κορίτσια .
Σας ζηλεύω γιά τό έργο σας !!!!
Voula
Διάσημο μέλος
Η χρήστης Earth_Cornelia
ψάχνει γατάκι ολόασπρο ή ολόμαυρο.
Μόνο μέσα, ναι στην στείρωση, απλά μένει.... λίγο μακριά . Ορεστιάδα...
εαν υπάρχει κάτι...
Στείλτο στην Yasmin καλύτερα. Ίσως είναι πιο εφικτό να σταλεί κάτι από Θεσσαλονίκη παρά από εδώ.
konstans
Περιβόητο μέλος
.Τελικά τη Πέμπτη θα κάτσουμε για καφέ; Αν είναι να το γράψουμε και στο θέμα του καφέ μήπως θέλει να έρθει καμία

Voula
Διάσημο μέλος
Ούτως ή άλλως δεν έχουμε τέτοιο χρώμα.
Τελικά τη Πέμπτη θα κάτσουμε για καφέ; Αν είναι να το γράψουμε και στο θέμα του καφέ μήπως θέλει να έρθει καμία![]()
Δεν έχουμε τέτοιο χρώμα αλλά πολύ σύντομα θα αποκτήσουμε (μαύρες εγκυμονούσες
)Ναι για τον καφέ, γράφτο και στο άλλο θέμα. Ίσως να έχει ησυχία γιατί οι περισσότεροι θα φεύγουν για τα χωριά τους.
Επίσης Κωνσταντίνα, σκεφτόμουν μήπως την άλλη εβδομάδα είναι καλύτερα να πάμε Τρίτη απόγευμα αντί για Δευτέρα ?
Με την προυπόθεση πάντα ότι η Βασιλική θα είναι στο κτηνιατρείο.
konstans
Περιβόητο μέλος
Τί ώρα να γράψω, κατά τις 6,30;
Voula
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από konstans;2236104Τί ώρα να γράψω:Μια χαρά είναι η ώρα. Θα πιούμε τον καφέ μας και θα ταίσουμε μετά.
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
καί ...τα γατουλίνια σας !!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Koρίτσια, ζηλεύω τό καφεδάκι σας,καί ...τα γατουλίνια σας !!!!
Αύριο θα πιούμε ένα καφέ στην υγειά σου και νοερά θα είσαι μαζί μας..

Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
Αυτό είναι ένα από τα ...όνειρά μου, να βρεθώ κάποτε, εκεί ,στό Φλοίσβο, μαζί σας, πρώτα να δώ, να χαιδέψω όσα γίνεται περισσότερα γατουλάκια,καί μετά ...να πιώ και τό καφεδάκι μου, μαζί σας. Ο άνδρας μου, μου τό υποσχέθηκε, όταν βολέψει, να με φέρει στόν Φλοίσβο .Θά σας τό πώ εγκαίρως . ΦιλάκιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
.Όποτε τα καταφέρεις θα χαρούμε να σε δούμε από κοντά

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος

Και αφού είναι και για έναν τόσο καλό σκοπό, άλλος ένας λόγος να αποκτήσουμε μία!!!

chryssa
Διάσημο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Θα είστε στο ίδιο σημείο με την προηγούμενη φορά? Μήπως τα καταφέρω να έρθω να σας δω για λίγο!
Ναι Χρύσα μου στο ίδιο σημείο θα είμαστε. Να φέρεις και τον μπέμπη μαζί σου

chryssa
Διάσημο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool