Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
κοριτσια δοκιμάστε λιγο καπνιστό σολωμό;) ετσι εβγαλα την τιγρουλα-μαμα από την κρυψωνα της

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατι σαν διχτυ παραλλαγης για να σκεπασετε την παγιδα κατι τέτοιο πρέπει να ψάξουμε.
Τα γεγονοτα μας δειχνουν οτι την παγιδα την εχουν πια μαθει. Εαν την σκεπασουμε με κατι ίσως να προκαλουσαμε και την περιεργεια τους.
Εγω θα προσπαθησω μήπως βρω κατι.:/:
Που ξερεις

εμεις οταν στηναμε παγιδες για σκιουρακια τις ντυναμε με ενα μαυρο πραγμα σαν χαρτι :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα! Τι ώρα πηγαίνετε στο Φλοίσβο κορίτσια? Μήπως με πιάσει καμιά κρίση το απόγευμα και πάρω τους δρόμους...:whistle:

Καλημέρα και σε σένα Χρύσα ! Πάμε κατά τις 5.30 και μένουμε τουλάχισοτν μέχρι τις 7.30. Μακάρι να σε δούμε:)

Αν "κάτσει" το πρόγραμμα του μικρού θα έρθω, έστω και για λίγο (ξέρεις τώρα, ύπνος, κρέμα κλπ)... Και αν δεν έχω πάθει εγκεφαλικό με το ****γατό μου... πάω στο θέμα της να την κράξω!

Eχτές ήταν άλλη μία αποτυχημένη εξόρμηση:mad:.
Ο τιγρέ κύριος που μας τριβόταν για χάδια δεν μας έκανε την τιμή και πάλι, τον τσάκωσε η Βούλα και τον έβαλε σε μια γατοφόρο(αφού της έκανε τα χέρια ριγέ) αλλά πρόλαβε και βγήκε ο άτιμος.
Το καλό της μέρας είναι ότι ήρθε μια κοπέλα και πήρε τη φουντωτή κουκλίτσα, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχει μια καλή ζωούλα πλέον:clapup:.
Επίσης ήρθε η Χρύσσα με τον μπεμπάκο και μας κάναν παρέα:clapup::clapup:.

Eχτές ήταν άλλη μία αποτυχημένη εξόρμηση:mad:.
Ο τιγρέ κύριος που μας τριβόταν για χάδια δεν μας έκανε την τιμή και πάλι, τον τσάκωσε η Βούλα και τον έβαλε σε μια γατοφόρο(αφού της έκανε τα χέρια ριγέ) αλλά πρόλαβε και βγήκε ο άτιμος.
Το καλό της μέρας είναι ότι ήρθε μια κοπέλα και πήρε τη φουντωτή κουκλίτσα, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχει μια καλή ζωούλα πλέον:clapup:.
Επίσης ήρθε η Χρύσσα με τον μπεμπάκο και μας κάναν παρέα:clapup::clapup:.

Αυτός ο π..... τιγρέ θα πιαστεί θέλει δε θέλει. Θα τον δέσω την επόμενη φορά:mad:
Για όσους έχουν το ημερολόγιο του Φλοίσβου, η κούκλα που υιοθετήθηκε χθες είανι το μικράκι που βλέπετε στον μήνα Απρίλιο:) Μάλλον είναι ο τυχερός της μήνας. Εύχομαι κι εγώ να έχει μια καλή κι ευτυχισμένη ζωούλα. Χθες που πήγαμε με την μαμά της στην γιατρό ήταν κυρία. Κόψαμε νυχάκια, κάνε αποπαρασίτωση εξωτερική-εσωτερική και το πρώτο μας εμβόλιο και δεν έβγαλε μιλιά.

Χρύσα να μας ξανάρθεις σύντομα με τον μπέμπη. Έφυγα βιαστικά και δεν σε χαιρέτησα;)

Αμέ, αμέ! Τώρα που έμαθα το δρόμο!;)
Πήγα κι εγώ στο Φλοίσβο χτες και εντυπωσιάστηκα από τα πανέμορφα γατόνια που σουλατσάρουν! Ειδικά στην αρχή της βόλτας που είδα 4-5 μπλεδάκια να λιάζονται μαζεμένα... Είναι όλα ένα κι ένα, η Τζούλια μια κούκλα και τσαχπίνα, ο κροκετάκιας απίστευτος, ο καλτσάκιας πανέμορφος... Όλα είναι υπέροχα, αλλά ερωτεύτηκα τα τιγρέ! Και ο κύριος που ξαναξέφυγε, πολλά βαρύς και πονηρός γάτης!
Κορίτσια, κάνετε φοβερή δουλειά και φαίνεται!:)

Αααα, επίσης να πω ότι στη σύντομη βόλτα μαζί με τα κορίτσια άκουσα κι εγώ τα σχόλια των περαστικών και ομολογώ ότι τις θαυμάζω για την υπομονή τους! Θέλει πολύ χιούμορ η κατάσταση, γιατί αλλιώς δε βγαίνει!

καλημερα κοριτσια:clapup:

αυτος ο τιγρε που προσπαθειτε να πιασετε ειναι αστειρωτος η αρρωστος:hmm:?
τα γατακια που γεννηθηκαν εμφανιστηκαν ή οχι ακομα?
τα μπεμπακια τι κανουν?:D:D

πολλες ερωτησεις:redface:

Καλημέρα Ηλιάννα:D.
Αστείρωτος είναι ο που^^^της, αλλά όχι για πολύ ακόμα!
Τα γατάκια δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα και τα άλλα γατάκια είναι μια χαρά, σήμερα θα τα βγάλουμε φωτό για να τους ανεβάσουμε αγγελία;).

Καλημέρα Ηλιάννα:D.
Αστείρωτος είναι ο που^^^της, αλλά όχι για πολύ ακόμα!
Τα γατάκια δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα και τα άλλα γατάκια είναι μια χαρά, σήμερα θα τα βγάλουμε φωτό για να τους ανεβάσουμε αγγελία;).

ωραια..τα περιμενω με μεγαλη χαρα:clapup:θα εχουν και φιλαρακι να παιζουν:Pεμβολιο θα κανουν ή ειναι μωρα ακομα?:hmm:

ωραια..τα περιμενω με μεγαλη χαρα:clapup:θα εχουν και φιλαρακι να παιζουν:Pεμβολιο θα κανουν ή ειναι μωρα ακομα?:hmm:

Νομίζω ότι είναι μωρά ακόμα. Αλλά θα το τσεκάρω με την γιατρό άμεσα.

Μόλις ρώτησα Ηλιάννα.Μετά από 15-20 μέρες μπορούν να κάνουν εμβόλιο.

Μόλις ρώτησα Ηλιάννα.Μετά από 15-20 μέρες μπορούν να κάνουν εμβόλιο.

αρα πανω κατω θα ειναι ιδια ηλικια με τον prince..λιγο πιο μεγαλα βεβαια απο εκεινον..οκ μια χαρα:clapup:θα γινει παιδικη χαρα το σπιτι μου..χεχεεε:P

.....τσαχπίνης ο τιγράκος !! Αλλά που θα πάει; Μέ σας πού έχει...μπλέξει !!!:D Αργά η γρήγορα, θα τόν τσακώσετε !!!;) Οσο γιά τόν γατούλη πού υοθετήθηκε τώρα (από το ημερολ.- τόν Απρίλιο ) είναι γλύκας ! Μακάρι να βρήκε τό καλύτερο σπιτικό ,πού του αξίζει ! Τόν έχω μπροστά μου,καί τόν χαζεύω .:D

Αμάν πια αυτός ο τιγράκος:( μα βρε βουλα μου να τον χάσεις μέσα από τα χέρια σου.. τον ατιμο γάτι:P:P:P
Μπραβο πολυ χάρηκα που υιοθετήθηκε τελικά η φουντωτούλα, υπέροχη γατούλα να εχει καλή ζωή ευχομαι:clapup::clapup:

Τελικά όταν λείπω γίνονται όλες οι υιοθεσίες:worry:........μήπως να λείπω συχνά;;;;;;:hmm:.
Τέλεια νέα για την μικρούλα μας :clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:
Θα τα πούμε την Πέμπτη απο κοντά τώρα που ανάρρωσα.

Εχτές πήγα και είδα τα μπομπιράκια μας.:clapup:
Τι να πω, ότι και να πω είναι λίγο:inlove:. Δυστυχώς μου τελείωσε η μπαταρία της μηχανής και τα έβγαλα λίγες φωτό με το κινητό.
Δείτε πλάσματα:

Ο ντροπαλός κύριος:
DSC00444.jpg

DSC00445.jpg

Και ο διαολάκος. Κώλο δεν έβαζε να τον βγάλω μια φωτό. Τον έβγαλα 500 για να βγουν οι 2-3 καλούτσικες:D.
DSC00430.jpg

DSC00456.jpg

ειναι πανεμορφα και μεγαλωσαν:clapup::clapup:φανταζομαι ποσο μωρακια ειναι ακομα για να εχουν γαλαζια ματια:/:κοριτσια πως θα γινει να τα παρω:hmm:?

ποια γατουλα φουντωτη υιοθετηθηκε?:redface::redface:η τζουλια?

Αυτή εδώ υιοθετήθηκε;)
100_0532.jpg

Όσο για τα μωρά, θα σε πάρει η Βούλα να κανονίσετε;). Η γιατρός μας είπε ότι είναι περίπου 45ημερών. Είναι πολύ πιο όμορφα από κοντά, θα πάθεις πλάκα:clapup:.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back