Γάτες Φλοίσβου

• Thread starter Thread starter MissKit
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πολλά μπράβο σε όλες σας που έχετε το σθένος να οργανώνετε τέτοιες επιχειρήσεις! :clapup:
Αγαπάω Κεφάλα Α :redface: Θα ήθελα να τον δω από κοντά :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

57 υιοθεσίες μέχρι τώρα συν αυτόν ου πιάσαμε απόψε 58:clapup::clapup::clapup:

Απόψε είμαστε εγώ, η Χριστιάννα και η Κωνσταντίνα. Επιστρέψαμε το 'θύμα΄της Πέμπτης στην βάση του, ταίσαμε, βάλαμε μπόλικο νεράκι, τα γατιά έχουν ήδη αρχίσει και σέρνονται από την ζέστη, βάλαμε αμπούλα σε μια πολύ καλή τιγρούλα και αφού περάσαμε από όλα τα γνωστά σημεία, φτάσαμε και στο πλάι του πολιτιστικού που είναι η τελευταία μας στάση. Από κει μάλιστα και η προγούμενη στείρωση.
Πιάσαμε λοιπόν με την φοβερή μέθοδο της απόχης ένα μαυρούκο (μάλλον αγόρι) και πιστεύω ότι εκεί απομένει ακόμα 1 γκρι σειριάκος
(το τελευταίο αστείρωτο γκρι)

Καλή μας συνέχεια και καλό μας κουράγιο:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ καί γώ ,;) "Τρομερά τά κορίτσια μας "

Γιουχουουουου!!!!!!!!!!!:clapup::clapup: Παει και ο μαυρουκος απο εκεινο το σημειο!!!!!!!!!!!!Τωρα μενει ο πανεμορφος σειριακος!!!!!!!!!
Ελπιζω μεχρι την Πεμπτη να στρωσει η μεση μου και να ειμαι παρουσα στοο πιασιμο του!!;)

Καλή επιτυχία κορίτσια ! (είμαι σίγουρη ,ότι θα τήν έχετε !!!)

κοριτσια σας αξιζουν 1000 μπραβο:clapup:χρειαζεται παρα πολυ κουραγιο να γινει οτι εχετε καταφερει εσεις..ελπιζω ολα να πανε καλα και με οσα αστειρωτα εχουν μεινει..και οτι μωρακια αρχισουν να ξεπροβαλλονται σιγα σιγα να βρουν γρηγορα σπιτακι:D

Λοιπον κοριτσια μια και εχετε εξελιχθει σε πολυ πολυ εμπειρους Trapper εχω να κανω μια προταση.
Βουλα, Κωνσταντινα και Χριστιανα σας καλυπτω τα οδοιπορικα εξοδα και τα εξοδα φιλοξενειας για να μας βοηθησετε στο πιασιμο των γατιων στο επομενο μαζικο προγραμμα στειρωσεων που θα γινει τον Ιουνιο απο εθελοντες γιατρους απο Αγγλια και Δανια. Με εσας μαζι θα ειμαστε μια ακτυπητη ομαδα.;)

Γιουχουουουου!!!!!!!!!!!:clapup::clapup: Παει και ο μαυρουκος απο εκεινο το σημειο!!!!!!!!!!!!Τωρα μενει ο πανεμορφος σειριακος!!!!!!!!!
Ελπιζω μεχρι την Πεμπτη να στρωσει η μεση μου και να ειμαι παρουσα στοο πιασιμο του!!;)

Αλίνα πολύ χαίρομαι που έμεινε μόνο 1 από μπροστά:)

Όλγα ,ας πούμε ότι τα παρακάτω τα γράφω ειδικά για σένα.:):)
Αρχικά σ'ευχαριστούμε πάρα μα πάρα πολύ γιατί αν και άγνωστη μέχρι χθες με μας, μας εμπιστεύτηκες απόλυτα, καταθέτοντας αυτό το κάτι που μας κάνει και συνεχίζουμε. Αντίθετα με πολλούς άλλους που αν και 'γνωστοί μας, απαξίωσαν παντελώς να ασχοληθούν μαζί μας και μας ακύρωναν με δηλώσεις τύπου 'δεν έχει κανένα νόημα αυτό που κάνετε':down:
(το ότι οι ίδιοι άνθρωποι το παίζουν φιλόζωοι με τις πλάτες άλλων, είναι άλλο θέμα που δεν αφορά το παρόν ποστ)
Νομίζω ότι όποιος έχει συνεισφέρει οικονομικά καταλαβαίνει πλέον ότι δεν υπάρχει καμμία κατάχρηση οικονομική, αντίθετα οι στενά εμπλεκόμενοι πολλές φορές βάζουμε από την τσέπη μας είτε αυτό είναι κονσέρβες, είτε φάρμακα, ή ακόμα για την Αλίνα και την Σοφία που μένουν μακρυά, η βενζίνη που χαλάνε.
Τα γατιά εκεί, τα έχουμε αγαπήσει πολύ. Είναι η έννοια μας. Τα πονάμε όλα. Ξέρουμε ότι επιβιώνουν σε δύσκολες συνθήκες όπως ο χειμώνας που πέρασε ή το καλοκαίρι που έρχεται και τα πάντα καίγονται από την ζέστη. Αυτό που κάνουμε το κάνουμε με την καρδιά μας και πολύ θα θέλαμε κάποια από αυτά να τα βλέπαμε ευτυχισμένα σε ένα δικό τους σπίτι.

Ευχαριστούμε πολύ όσους μας έχουν βοηθήσει μέχρι τώρα και με οποιοδήποτε τρόπο:)

Σήμερα είχα καί γώ μία πολύ άσχημη εμπειρία .Ενα αδέσποτο γατάκι που φρόντιζα ,είχε μείνει (δυστυχώς έγγυο ) καί πρίν από 4 μέρες γέννησε μέ πάρα πολύ ζόρι ένα μικρό, τό οποίο δέν μπόρεσα να δώ, που τό πήγε κατόπιν, χάθηκε η μαμά γιά 3 μέρες, υπέθεσα ότι κάπου θα είχε κρύψει τό μικρό της καί τό φρόντιζε, καί δέν ανησύχησα. Σήμερα όμως, γύρισε,καί τήν βρήκα σέ κακό χάλι μέσα σ ενα κουτί που τής είχα βάλει,με πολύ πρισμένη τήν κοιλιά ,καί γενικά σέ πολύ άσχημη κατάσταση. Τήν χάιδεψα, χουρχούρισε η καυμενούλα, αλλά δέν σηκώθηκε καθόλου. Τήν πήρα αμέσως καί τήν πήγα στό γιατρό, μου είπε οτι είναι σέ δύσκολη κατάσταση καί να τήν πάω να τής κάνουν υπέρηχο. Υπέθεσε ότι είχε συψαιμία . Πράγματι ,έτρεξα αμέσως σέ άλλη μία γιατρό, η οποία τής έκανε τόν υπέρηχο καί βρήκε μέσα νεκρά μωρά . Δέν χάσαμε χρόνο καί αμέσως τήν χειρούργησε, είχε μέσα άλλα 3 νεκρά ,( σέ αποσύνθεση) μωρά,τήν καθάρισε καί τής τα αφήρεσε όλα . Δέν ήταν πολύ αισιόδοξη γιά τήν 'ολη έκβαση τής υπόθεσης, αλλά ελπίζαμε όλοι, τό καλύτερο. Μέχρι τίς 6 τό απόγευμα, δέν είχε ξυπνήσει ακόμη, μου είπε ότι σήμερα θα τήν έπαιρνε στό σπίτι της γιά να τήν παρακολουθήσει, καί αύριο τό πρωί, να τήν πάρω τηλ. Εχω μία τρομερή ανησυχία καί αγωνία ,που δέν μπορώ να τή βγάλω απ τό μυαλό μου!Τί λέτε;;; έχει ελπίδες να τό ξεπεράσει;;;Εχω τρελλαθεί σήμερα !! Αυτή είναι η κουκλίτσα μου !!!

Συνημμένα

• P4290006.jpg
    P4290006.jpg
    330,7 KB · Εμφανίσεις: 35
Ναι βρε Ολγα μου!!Γιατι να μην τα καταφερει??Οι γατες ειναι δυνατα πλασματα και ξεπερνανε πολυ χειροτερα απο αυτο...Με το καλο αυριο να μιλησεις με την κτηνιατρο και να σου πει οτι παει καλυτερα!!!!Θετικη σκεψη και απο εμας για την κουκλιτσα...

Σ ευχαριστώ πολύ tzoutzou μου, γιά τά καλά σου λογια καί τό κουράγιο που μου δίνεις, από τό στόμα σου, καί στού Θεού τ αυτί !!!!! Εύχομαι, να βγεί παληκάρι τό μαναράκι μου !!!!:worry:

Όλγα κι εγώ συμφωνώ με αυτό που λέει η Αλίνα. Οι γάτες είναι εφτάψυχες και η μικρή σου θα βγει νικήτρια.
Θα περιμένουμε με αγωνία τα νέα σας αύριο.

Νάσαι καλά Voula μου !Αύριο θα σας ενημερώσω σχετικά .

Ολγα,τι εγινε με τη γατουλα τελικα????Ελα ελα,πες μας τα καλα νεα....

ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!!!!!;) Kορίτσια, τό έχω σπίτι μου !!!!!Σέ καλή (σχετικά) κατάσταση, δέν βγαίνει ακόμη από τή γατοφόρο (τής Μίτσις )έφαγε λίγο κονσερβούλα, έκανε λίγα τσισάκια (όταν ήταν ακόμη στή γιατρό )καί από αύριο τό πρωί, τής συνεχίζω τήν αντιβίωση. Ηταν πράγματι ,όπως μου ξαναείπε σήμερα η γιατρός, σέ απελπιστική κατάσταση, έπαθε και περιτονίτιδα,είχε τρυπήσει καί η ουροδ. κύστις της από τό μωρό που δέν έβγαινε,μολύνθηκαν καί τά μεμεδάκια τής (...τά βυζάκια της ,άν ...κάποια δέν ξέρει τί είναι τά μεμεδάκια ...!!!)καί εκ γενετής είχε μία ωοθήκη, καί γι αυτό δέν μπόρεσε να γεννήσει.Τέλος πάντων, έχουμε τώρα αρκετό αγώνα γιά να αναρρώσει καλά, αλλά θα κάνω Ο,ΤΙ καλύτερο γιά τό μαναράκι μου !!!!Σήμερα, θα τήν πάρω δίπλα στό κρεββάτι μου για να τήν προσέχω. Μού έδωσε επίσης η γιατρός καί ένα jelly βιταμινούχο,γιά να τής το αλλοίφω στή μουρίτσα, γιά να τό γλύφει. Εύχομαι καί πιστεύω ότι θα πάν όλα καλά !!Κορίτσια, νερό δέν ήπιε ακόμη . Πειράζει;; Γενικά οι γάτες βέβαια δέν πίνουν πολύ νερό, αλλά δέν ξέρω άν ,στήν προκειμένη περίπτωση, πρέπει να πιεί.
:worry:

ΧΑ!!Ειδες που στο ειπαμε!!!!Πραγματι,εχει τα χαλια του το μωρο απο οτι λες,αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα κανεις ο,τι μπορεις για να γινει απολυτα καλα!!!Μωρε,μηπως να το κρατησεις κιολας?Η Μιτσι πως το εχει παρει?Επισης,μηπως πρεπει να της δωσεις κι ενα ονομα μετα απο οσα εχει περασει???

(Βουλα,μη μας πλακωσεις για το οφ τοπικ:P,αλλα εχει αγωνια το θεμα)

Τουίλα την έχω ονομάσει. Η Μίτσι ακόμη, δέν τήν έχει πάρει χαμπάρι!Τήν Τουίλα τήν έχω στήν απομόνωση, σ ένα δωμάτιο,καί δέν κατάλαβε καί πολλά πράγματα η γιαγιούλα μου !!! Οσο γιά να τήν κρατήσω, ...δέν ξέρω, άν θα μπεί στό σπίτι μέσα, η άν θα μείνει έξω. Θα δείξει ! Ευχαριστώ γιά τά καλά σας λόγια !!;)

Αλίνα έγινε κάτι πολύ δυσάρεστο. Πάρε με τηλ αν είσαι μέσα να μιλήσομε.

Βουλα μου ελπιζω ολα ναναι καλα!!!

Τί συμβαίνει Voula ;;; :worry: Μας ανησύχησες !

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back