tzoutzou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Λοιπον,σημερα ημασταν εγω και η Κωνσταντινα!!!Και ναι πιασαμε γατι!!!!!!!!
Νεοφερμενο μαλλον γιατι δεν το ειχαμε ξαναματαδει,ασπρομαυρος γαταρος με το ενα του ματακι χαλια
,τοσο χαλια που αρχικα τον περασαμε για μονοφθαλμο...Τον πιασαμε στη γειτονια του Κροκετακια(εμεινε το ονομα κι ας τρωει αυτος απο παντου) και ηταν εντελως ανυποψιαστος με την παγιδα.Το κακο της σημερινης μερας ειναι οτι ξεμυτισαν τα τρια μικρα της αλοιθωρης...Ενα μαυρο,ενα ασπρο-τιγρε και ενα τιγρε ασημενιο...Γαμωτο και ηταν πολυ πεινασμενα..
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Εύγε κοριτσάρες!!!Τελικά τα μικρά σκάσαν μύτη ε;;Καλως τα δεχτήκαμε λοιπόν!![]()
Πειράζει που το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός ?

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Πόσων μηνών είναι?Εχουν απογαλακτιστεί? Θα προσπαθήσουμε για υοθεσία?Πειράζει που το σκέφτομαι και με πιάνει πανικός ?![]()
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Βουλιτσα μου γιατι αγχωνεσαι?Κατι θα κανουμε και γι αυτα, ο,τι μπορουμε παντα...Αυτα δεν ειναι και τοσο τραγικα,αλλα ειναι για να αγχωνεσαι και να στεναχωριεσαι

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγνώμη και εγώ έτσι οπως ρώτησα δημιούργησα περισότερο άγχος.Eνος μηνα το πολυ ειναι Λεττα μου...ειναι πολυ μικρα ακομα για υιοθεσια(θηλαζουν),ειναι και αγρια ακομα οποτε προς το παρον αναμενουμε..
Βουλιτσα μου γιατι αγχωνεσαι?Κατι θα κανουμε και γι αυτα, ο,τι μπορουμε παντα...Αυτα δεν ειναι και τοσο τραγικα,αλλα ειναι για να αγχωνεσαι και να στεναχωριεσαι![]()
Αυτος ο μήνας μου φαίνεται τελικά οτι ήταν δύσκολος για όλους. Ολο στεναχώριες.

Μακάρι ολα να παν καλα και να μην εμφανιστούν και άλλα καινούργια μωρά.
Hlianna
Διάσημο μέλος

Συνημμένα
Voula
Διάσημο μέλος
συγνωμη για το οφφ..ο πρινς δεν ειναι φλοισβογατο ομως επειδη ολοι σας αγωνιουσατε μαζι μου να βρει ενα καλο σπιτακι μαζι με τα αλλα 2 φλοισβογατα σας εβαλα μερικες φωτος του που μου εστειλε η μανουλα του..κοριτσια για ολα τα γατακια υπαρχει μια ζεστη αγκαλια..και τα καινουρια μας μωρα θα βρουν και αυτα σπιτακι![]()
Είναι κούκλος Ηλιάννα
Και όπως σου είχα πει και στο τηλ, επειδή τόσο καιρό τον φιλοξενούσες μαζί με τα 2 φλοισβόγατα, δεν μπορούσα να κάνω καμμιά διάκριση μαζί του
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

τι στο καλό τόσες ήμαστε κάτι θα κάνουμε
θα κολοσουμε δηλ. μπροστα σε μερικά μωρα κατσουλια

???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Σωστάμην κολονεται κοριτσια, θα τη βρουμε τη λυσητι στο καλό τόσες ήμαστε κάτι θα κάνουμε
θα κολοσουμε δηλ. μπροστα σε μερικά μωρα κατσουλια
???
Power!!!

Ολα θα παν καλά
konstans
Περιβόητο μέλος
Γατί για στείρωση δεν πιάσαμε, πιάσαμε όμως 2 μωρά μες στις τσίμπλες
. έμεινε πίσω κι ένα τρίτο, το οποίο ήταν και στη χειρότερη κατάσταση, αλλά δυστυχώς είχε χωθεί κάτω από ένα βράχο και δεν το φτάναμε ότι κι αν κάναμε
. Θα ξαναδοκιμάσουμε σήμερα, μπας και το πετύχουμε.Το ένα μωρό είναι ασπρο-γκρί, πολύ-πολύ όμορφο και λίγο φουντωτό μου φάνηκε, το άλλο είναι ασπρόμαυρο, μας έκοψε κάτι δαγκωνιές το σκατό μέχρι να το πιάσουμε!
Voula
Διάσημο μέλος

Αυτά τα 3 είναι παιδιά μιας μαύρης γατούλας και δεν είχαν/έχουν καμμία ελπίδα επιβίωσης εκεί στην κατάσταση που βρέθηκαν. Θεόκλειστα μάτια, τσιμπλιασμένα, πυώδεις μεμβράνες, ένα χάλι μαύρο. Θα μάθω μέσα στην μέρα ακριβώς την καταστασή τους και θα σας οω.
Αντίθετα μ'αυτά, τα πρώτα 4 μωρά που εμφανίστηκαν από την προηγούμενη εβδομάδα, τα παιδιά της αλλοίθωρης, όπως την λέμε, είναι μια χαρά. Χθες πήγε να τα πλησιάσει ένας γάτος, του έκαναν κχχχχ όλα μαζί και ο γάτος το έβαλε στα πόδια

Το κακό βέβαια είναι ότι είναι αγριμάκια όπως και η μαμά τους

Χθες δεν είδαμε ούτε τον κροκετάκια ούτε τον αγαπημένο μου χοντροπόδαρο

Hlianna
Διάσημο μέλος
Σήμερα θα πάνε ξανά η Κωνσταντίνα με την Χριστιάνα να κάνουν μια προσπάθεια ακόμη μπας και πιάσουν και το αδερφάκι τους, το οποίο είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση από αυτά που πιάσαμε χθες
Αυτά τα 3 είναι παιδιά μιας μαύρης γατούλας και δεν είχαν/έχουν καμμία ελπίδα επιβίωσης εκεί στην κατάσταση που βρέθηκαν. Θεόκλειστα μάτια, τσιμπλιασμένα, πυώδεις μεμβράνες, ένα χάλι μαύρο. Θα μάθω μέσα στην μέρα ακριβώς την καταστασή τους και θα σας οω.
Αντίθετα μ'αυτά, τα πρώτα 4 μωρά που εμφανίστηκαν από την προηγούμενη εβδομάδα, τα παιδιά της αλλοίθωρης, όπως την λέμε, είναι μια χαρά. Χθες πήγε να τα πλησιάσει ένας γάτος, του έκαναν κχχχχ όλα μαζί και ο γάτος το έβαλε στα πόδια
Το κακό βέβαια είναι ότι είναι αγριμάκια όπως και η μαμά τους
Χθες δεν είδαμε ούτε τον κροκετάκια ούτε τον αγαπημένο μου χοντροπόδαρο![]()
λογικα Βουλα θα εχουν οτι και τα 2 αλλα μωρα που ειχα και θα παρουν αντιβιωση..αν ειναι αυτο σε λιγες μερες θα ειναι μια χαρα
αυτα τα μωρα τωρα τι θα γινουν?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
δεν γινετε να τους βαλετε κατι στη κονσερβα(σαν αυτο που δινουν καποιοι οταν ειναι οι γατουλες να κανουν ταξιδι) και να πιασετε τα αγρια?ωστε να στειρωθουν?
το προβλημα ειναι πολυ μεγαλο απ οτι καταλαβενω απο τις περιγραφες σας...τωρα το καλοκαιρι και 3 γατες να ειναι αστειρωτες θα πολαπλασιαστουν αμεσως....και αν ειναι αγριες οι μανες θα ειναι και τα μωρα λογικα...
Voula
Διάσημο μέλος
παιδια...συγνωμη αν πω μεγαλη βλακεια...
δεν γινετε να τους βαλετε κατι στη κονσερβα(σαν αυτο που δινουν καποιοι οταν ειναι οι γατουλες να κανουν ταξιδι) και να πιασετε τα αγρια?ωστε να στειρωθουν?
το προβλημα ειναι πολυ μεγαλο απ οτι καταλαβενω απο τις περιγραφες σας...τωρα το καλοκαιρι και 3 γατες να ειναι αστειρωτες θα πολαπλασιαστουν αμεσως....και αν ειναι αγριες οι μανες θα ειναι και τα μωρα λογικα...
Το ηρεμιστικό μπορεί να επιδράσει μετά από ώρες και όχι άμεσα. Επίσης οι γάτες δεν τρώνε μεμονωμένα αλλά όλες μαζί.
Σίγουρα πλέον μετά την εμφάνιση των μωρών αυτών, είναι απαραίτητο να στειρωθούν άμεσα ότι έχει απομείνει.
Και όποιος δεν ξέρει την περιοχή, δεν μπορεί να φανταστεί τι δυσκολίες και προβλήματα συναντάμε.
Προσωπικά εγώ προτιμούσα χίλιες φορές τον χειμώνα με το κρύο, την βροχή και το σκοτάδι παρά αυτό που ζούμε τώρα.
Κόσμος που δεν μας αφήνει σε ησυχία, σκυλιά και το χειρότερο παιδιά μικρά που τσιρίζουν και κάνουν τις γάτες να εξαφανίζονται.
Χαρακτηριστικά χθες, 2 μικρά ηλίθια με τον πατέρα τους ακόμα πιο ηλίθιο και μ@λ@κ@, που ήρθαν και πέταγαν πέτρες στις γάτες και αυτός βέβαια 'καμάρωνε΄ τα βλαμμένα που έσπειρε και ούτε λόγος να πει ένα μη, κάτι...
Αυτές τις στιγμές δεν ξέρω πιον θέλω να πλακώσω περισσότερο, τους γονείς ή τα παιδιά

Hlianna
Διάσημο μέλος
Το ηρεμιστικό μπορεί να επιδράσει μετά από ώρες και όχι άμεσα. Επίσης οι γάτες δεν τρώνε μεμονωμένα αλλά όλες μαζί.
Σίγουρα πλέον μετά την εμφάνιση των μωρών αυτών, είναι απαραίτητο να στειρωθούν άμεσα ότι έχει απομείνει.
Και όποιος δεν ξέρει την περιοχή, δεν μπορεί να φανταστεί τι δυσκολίες και προβλήματα συναντάμε.
Προσωπικά εγώ προτιμούσα χίλιες φορές τον χειμώνα με το κρύο, την βροχή και το σκοτάδι παρά αυτό που ζούμε τώρα.
Κόσμος που δεν μας αφήνει σε ησυχία, σκυλιά και το χειρότερο παιδιά μικρά που τσιρίζουν και κάνουν τις γάτες να εξαφανίζονται.
Χαρακτηριστικά χθες, 2 μικρά ηλίθια με τον πατέρα τους ακόμα πιο ηλίθιο και μ@λ@κ@, που ήρθαν και πέταγαν πέτρες στις γάτες και αυτός βέβαια 'καμάρωνε΄ τα βλαμμένα που έσπειρε και ούτε λόγος να πει ένα μη, κάτι...
Αυτές τις στιγμές δεν ξέρω πιον θέλω να πλακώσω περισσότερο, τους γονείς ή τα παιδιά![]()
τα παιδια τα πετας στην θαλασσα και τον πατερα τον σπας στον ξυλο
..οχι πλακα κανω μην παρεξηγηθω..φυσικα και οι γονεις φταινε γι αυτη την κατασταση
φωτο απο τα μωρα ποτε θα εχουμε?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool