Γάτες Φλοίσβου

• Thread starter Thread starter Voula
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Φωτό από ποια μικρά ? Από αυτά που είναι σε καλή κατάσταση ή τα άλλα ?
Νομίζω ότι κάτι έχει τραβήξει η Κωνσταντίνα και η Σοφία, λογικά θα τις ανεβάσουν.

Σοφία που είσαι ??? Γύρισες από Θεσ/κη ??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φωτό από ποια μικρά ? Από αυτά που είναι σε καλή κατάσταση ή τα άλλα ?
Νομίζω ότι κάτι έχει τραβήξει η Κωνσταντίνα και η Σοφία, λογικά θα τις ανεβάσουν.

Σοφία που είσαι ??? Γύρισες από Θεσ/κη ??

και απο τα παρολιγο μωρα μου και απο τα μωρα μου..αχαχαχα:Pτα καινουρια τα τραβηξατε καθολου ή οχι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα νέα μωρά δεν τα έχουμε βγάλει φωτογραφία, αλλά ειδικά το ένα είναι ένας μικρός κεφάλας:inlove:.
Τα παλιά μωρά τα έχω, αλλά πρέπει να βρω το καλώδιο της μηχανής για να τα ανεβάσω:redface:.

Τα νέα μωρά δεν τα έχουμε βγάλει φωτογραφία, αλλά ειδικά το ένα είναι ένας μικρός κεφάλας:inlove:.
Τα παλιά μωρά τα έχω, αλλά πρέπει να βρω το καλώδιο της μηχανής για να τα ανεβάσω:redface:.

Η Κωνσταντίνα εννοεί το γκριζόασπρο που είναι σαν τον αγαπημένο της κεφάλα:P:P
Βέβαια ξεν ξέρω ποιανού παιδί είναι αφού τους κεφάλες (Α-Β-Γ) τους έχουμε στειρώσει πλέον.
Κωνσταντίνα παίζει να είναι και του γκρι που έχει απομείνει αστείρωτος μπροστά:hmm:

Επίσης μπορεί η μάνα να έχει κρατήσει γονίδια του κεφάλα:P.

A OK...οποτε μονο με αποχες και κλουβια...αν κατεβω καποια στιγμη αθηνα θα ηθελα να δω και εγω την κατασταση...και αν μπορεσω να βοηθισω σε κατι...
η περιοχη που ειναι τα γατια εχει μεγαλη αποσταση απο ν.φιλαδελφεια?ειμαι ασχετος απο αθηνα...

σιγουρα σας αξιζουν πολλα μπραβο!!!ειναι πολυ δυσκολο...ειδικα οταν εχεις και ηλιθιους πανω απ το κεφαλι σου...

Όντως οι ηλίθιοι είναι το κερασάκι στη τούρτα;).
Κοντά δεν θα το έλεγα, αλλά με συγκοινωνίες όλο και κάτι θα γίνεται;)

κοριτσια μονο το ενα ειναι αγριμακι ή και τα 2?

Το ένα μόνο. Βέβαια πιστεύω μόλις συνηθίσει την ανθρώπινη παρουσία θα μάθει αμέσως. το άλλο το πιάσαμε άνετα, του καθαρίσαμε τα ματάκια και καθότανε. έκανε μια να φύγει, αλλά τίποτα παραπάνω. Το άλλο το ξετρυπώσαμε από μια τρύπα, μας πάτησε 2-3 δαγκωνιές να έχουμε. Σκέψου βέβαια ότι και η πρώτη επαφή που είχαν με άνθρωπο;)

Το ένα μόνο. Βέβαια πιστεύω μόλις συνηθίσει την ανθρώπινη παρουσία θα μάθει αμέσως. το άλλο το πιάσαμε άνετα, του καθαρίσαμε τα ματάκια και καθότανε. έκανε μια να φύγει, αλλά τίποτα παραπάνω. Το άλλο το ξετρυπώσαμε από μια τρύπα, μας πάτησε 2-3 δαγκωνιές να έχουμε. Σκέψου βέβαια ότι και η πρώτη επαφή που είχαν με άνθρωπο;)

οκ..για να δουμε τι θα κανουμε και με αυτα:)οσο για το αγριμακι δεν θα με κανει οτι θελει ενα σκατουλι..θα δει:beating::P

Κορίτσια, καλή δύναμη πάλι με τα αγριμάκια !!Εγινα έξω φρενών ,μ αυτούς τούς η....ς γονείς που διδάσκουν τέτοιους τρόπους στά σκ...παιδά τους !! Τί περιμένουμε μετά; Πώς μπορεί ένα παιδί να αγαπήσει μετά τά ζώα , όταν οι ίδιοι οι γονείς ,τά αντιμετωπίζουν έτσι ;Κορίτσια, σας εύχομαι, γιά άλλη μία φορά, καλή επιτυχία στή ...σύλληψη τών μικρών, καί να έχουν κι αυτά, μιά καλύτερη τύχη !!!

Τα νέα από τα δύο μικρά που πιάσαμε χθες είναι ενθαρυντικά. Πάνε πολύ καλύτερα με τα ματάκια τους και θα παραμείνουν στο κτηνιατρείο μέχρι την Δευτέρα 31/5. Μετά θα φιλοξενηθούν από το φύλακα-άγγελο Ηλιάννα:)
Είναι max 40 ημερών αλλά ξέχασα να ρωτήσω το φύλο τους. Έκαναν αποπαρασίτωση εσωτερική-εξωτερική και είναι πολύ ήσυχα από ότι έμαθα.

Τώρα το αδερφάκι τους, πάλι δεν κατάφεραν να το πιάσουν σήμερα το απόγευμα η Χριστιάνα με την Κωνσταντίνα. Ας ελπίσουμε ότι αύριο ή την Πέμπτη θα τα καταφέρουμε.

πολυ καλα νεα για τα μικρα, αντε με το καλο να πιαστει κ το τριτο! πως θα ταξιδεψουν πατρα τα γατονια?

πολυ καλα νεα για τα μικρα, αντε με το καλο να πιαστει κ το τριτο! πως θα ταξιδεψουν πατρα τα γατονια?

οπως ειχαν ταξιδεψει και τα προηγουμενα..θα τα παρω μαζι μου με το κτελ:)

βλακειες λεω μου φαινεται:redface:, νομιζα οτι δν μενεις αθηνα, κ τωρα ειδα στο προφιλ οτι γραφεις απο αττικη...:redface: καλως να τα δεχτεις λοιπον!

βλακειες λεω μου φαινεται:redface:, νομιζα οτι δν μενεις αθηνα, κ τωρα ειδα στο προφιλ οτι γραφεις απο αττικη...:redface: καλως να τα δεχτεις λοιπον!

αθηνα μενω απλα σπουδαζω πατρα..αρα τωρα ειμαι πατρα και τα μωρα θα ερθουν εδω;)

Εχτές δυστυχώς, ενώ το γατί ήταν έξω στα βράχια, με το που πατήσαμε το πόδι μας εξαφανίστηκε:/:.
Θα δοκιμάσουμε πάλι σήμερα, γιατί τα ματάκια του ήταν τελείως κλειστά:(.

Καλη τύχη!!

Μόλις έμαθα ότι κάποιο κοριτσάκι που μας έχει βοηθήσει πολύ, έχει γενέθλια σήμερα:)

Γι'αυτό λοιπόν της αφιερώνω το τραγουδάκι :
Να ζήσεις Ηλιάννα και Χρόνια Πολλά, γατούλια να φροντίζεις και να 'σαι πάντα καλά.
:birthday::birthday::birthday:

Κοριτσάκι έχεις την αγάπη μου, εύχομαι να είσαι υγιής και ευτυχισμένη στην ζωή σου και τα κορίτσια αλλά και τα γατόνια του Φλοίσβου κυρίως, σ'ευχαριστούν πολύ για την βοήθεια που προσφέρεις:)

Xρόνια πολλά και καλά Ηλιάννα:clapup::clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back