aporw
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Μονο υγεια και χαρά στην ζωή σου εύχομαι

Hlianna
Διάσημο μέλος

να μου ευχηθειτε επισης να ειμαι τοσο τυχερη οσο με τα αλλα 3 γατακια να δωθουν καπου καλα και τα αλλα 2 που παιρνω την δευτερα
tzoutzou
Διάσημο μέλος
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Θα τα πουμε αυριο απο κοντα....
lilian
Δραστήριο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
. ευχηθείτε μας να το πιάσουμε σήμερα, γιατί όσο περνάνε οι μέρες δεν βλέπω να έχει αίσιο τέλος.
Πήγαμε και στη κτηνίατρο και είδαμε τα 2 αδερφάκια του, αυτό το ασπρόμαυρο είναι πολύ στριμμένο λέμε. Μου πάτησε μια δαγκωνιά πάλι
. Ευτυχώς, μας είπε η γιατρός ότι θα προσαρμοστεί, γιατί ήδη σε αυτήν είναι πιο ήρεμο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά, γι'αυτό θα σας πω ένα πράγμα. Την παροιμία που λέει "μάθανε ότι γαμ###στε και πλακώσαν κι οι γύφτοι" την ξέρετε; Ε, το ίδιο συμβαίνει και στον Φλοίσβο
.Εχτές βρήκαμε δυο ψυχούλες παρατημένες στο τέρμα του πάρκου, πάνω σε ένα δέντρο κρεμασμένες να νιαουρίζουν. Είναι 1000% απο σπίτι παρατημένα, μάλιστα τους είχαν αφήσει και μπολάκι με τροφή, λες και το πρόβλημα τους θα ήταν να μην πεινάσουν. 2 αγόραροι τόσο τρυφεροί, άλλο πράγμα.
Προς το παρόν εμβολιαστήκαμε, κάναμε αποπαρασίτωση και τα φιλοξενώ σπίτι μου. Περιττό να πω ότι μόλις μπήκαμε σπίτι και τους έβαλα άμμο έτρεξαν και τα 2
.Οι φωτογραφίες τα αδικούν πολύ, θα τα βγάλω ημέρα και θα τους φτιάξω αγγελίες.
konstans
Περιβόητο μέλος
Τα φλοισβόγατα, τα ματάκια τους είναι λίγο χάλια στη φωτό αλλά εχτές που τα είδα ήταν ήδη πολύ-πολύ καλύτερα!
Και το άλλο "σετ":
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
.Ειδικά ο μαυρούκος ειναι πανέμορφος!

Κουράγιο Κωνσταντίνα μου.
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος

Ακόμα και στην γιατρό ήταν τόσο άνετα, έκοβαν βόλτες στο χώρο και τριβόντουσαν σε όλους!

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μάθεις ένα γατί 3 μήνες να ζει μέσα σε σπίτι και μετά να το πετάξεις σε ένα πάρκο με θορύβους, σκύλους και ένα σωρό κινδύνους.
Ακόμα και στην γιατρό ήταν τόσο άνετα, έκοβαν βόλτες στο χώρο και τριβόντουσαν σε όλους!![]()
Γιατί αν εισαι ξεφτίλας, η τροφή νομίζεις ότι ειναι το μόνο που χρειάζεται ενα ζωο.
Ε και μετα από 3 μηνες καταλαβαίνεις ότι δεν ειναι ακριβώς παιχνιδάκι και ότι έχει και υποχρεώσεις οπότε, ποιος να κατσει να ασχολείται με γατία τώρα;;;;;; Αστα στο πάρκο, θα βρούνε μόνα τους την λυση. Εχουν ενστκτο αυτα.
Voula
Διάσημο μέλος
Τέλος πάντων, με έχει αγχώσει πάρα πολύ η όλη ιστορία και δεν ξέρω τι θα γίνει.
Ο κύριος σκοπός του Φλοίσβου είναι οι στειρώσεις και το τάισμα, όχι να μαζεύουμε γατιά. Δεν είμαστε σωματείο, δεν είμαστε φιλοζωική οργάνωση,δεν έχουμε οικονομικούς πόρους παρά μόνο ότι ευγενικά μας χορηγείτε όλοι εσείς που κατανοείτε και εκτιμάτε ότι κάνουμε, δεν έχουμε χώρους φιλοξενίας και να σιχτιριάσω για άλλη μια φορά την γ@μημένη φιλ/κη Π.Φ. που δεν ασχολείται ούτε με τα σκυλιά του πάρκου, πόσο μάλλον με τα γατιά.
Το άλλο βασικό που έμαθα από τα κορίτσια γιατί εγώ δεν μπόρεσα να πάω χθες, είναι ότι πάλι δεν είδαν τον κροκετάκια

Μπορεί να είναι
αλλά θα το πω γιατί δεν αντέχω τις μ@λ@κίες και θέλω να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματα.Η Φιλ/κη Π.Φ. διοργανώνει καφέ την Δευτέρα, με είσοδο παρακαλώ, κρατηθείτε, 15 ευρώ. Ε ρε κράξιμο που θέλουν οι άνθρωποι. Που εδώ και ένα χρόνο δεν ήρθαν στον Φλοίσβο να ρίξουν μια κονσέρβα, έτσι για τα μάτια.
Αλλά βλέπετε άλλος έχει τη χάρη (και μαζί μ'αυτή και τις τυχόν χορηγίες) και άλλος έχει το όνομα.
chryssa
Διάσημο μέλος
Τα μικρά είναι πανέμορφα!!! Μακάρι να έχουν καλή τύχη! Εκείνο το πίσω από το πρώτο σετ το ερωτεύτηκα... Άτιμη κοινωνία!

Voula
Διάσημο μέλος
Αυτά είναι τα μικρά τα οποία θα φιλοξενήσει η Ηλιάννα από Δευτέρα.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Κουκλάκια!![]()
Αυτά είναι τα μικρά τα οποία θα φιλοξενήσει η Ηλιάννα από Δευτέρα.
Σχετικά με το θέμα που προέκυψε πραγματικα αυτό ειναι ενα μεγάλο πρόβλημα
.Και βασικά πιστεύω οτι με το πέρασμα του χρόνου θα μεγαλώσει ακομα περισσότερο το προβλημα

.Κάτι πρέπει να σκεφτούμε.

Voula
Διάσημο μέλος

Είναι και τα δύο αρσενικά. Έχω στερέψει από ιδέες
, άντε για να ακούω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
αμμα μου ερθει κανενα καλυτερο θα το πω...
καλη τους τυχη!!!(τα αδερφακια ασπρο-γκρι,ασπρο-μαυρο ειναι πολυ ομορφα!!!)
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool