Hlianna
Διάσημο μέλος
το ονομα του ειναι Feral..(να πω την αμαρτια μου το δακρυ πηγε κορομηλο με το που ειδα τις φωτο αλλα χαιρομαι πολυ που εχει βρει εναν μπαμπα που τον αγαπαει τοσο

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
konstans
Περιβόητο μέλος
Καλέ πως μεγάλωσε έτσι;;;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι απλα κούκλα η Ξανθίππη, αλλα ΘΕΑΑΑΑΑ!!!Ήθελα εδώ και πολύ καιρό να κάνω αυτό το αφιέρωμα στην Ξανθίππη!!
Σας παρουσιάζω το πιο ζιζανόγατο του Φλοίσβου......την
ΞΑΝΘΙΠΠΗ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι να σου κάνω που ήδη τα έχω κανει 7 αλλιώς σίγουρα θα σε άρπαζα.
Πανέμορφή δεν εχω αλλα λόγια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Ήθελα εδώ και πολύ καιρό να κάνω αυτό το αφιέρωμα στην Ξανθίππη!!
Σας παρουσιάζω το πιο ζιζανόγατο του Φλοίσβου......την
ΞΑΝΘΙΠΠΗ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί καλή μου γυναίκα μου το κάνεις αυτό?
δε με λυπάσαι?
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Για φίλημα.
και ζούμπηγμα
konstans
Περιβόητο μέλος
.Βρήκαμε τα μωρά του Σπίντυ, 5 ή 6, έχω τέτοια στεναχώρια που δεν θυμάμαι. Πήραμε ένα σειριάκο και ένα τιγρέ με τρουφο-ουρά, θα μείνουν μια μέρα στο κτηνιατρείο και μετά θα τα φιλοξενήσει η Σιμώνη. Τα υπόλοιπα τα αφήσαμε εκεί, ελπίζω να τα ξαναδούμε
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Ουφ, δεν ξέρω τι να γράψω, είμαι πολύ απογοητευμένη σήμερα.
Βρήκαμε τα μωρά του Σπίντυ, 5 ή 6, έχω τέτοια στεναχώρια που δεν θυμάμαι. Πήραμε ένα σειριάκο και ένα τιγρέ με τρουφο-ουρά, θα μείνουν μια μέρα στο κτηνιατρείο και μετά θα τα φιλοξενήσει η Σιμώνη. Τα υπόλοιπα τα αφήσαμε εκεί, ελπίζω να τα ξαναδούμε.
6 μωρα????πλακα κανεις τωρα
κοριτσια μακαρι να μπορουσα να βοηθησω
δεν γινεται ρε παιδια να μην υπαρχει εστω ενας που να μπορει να παρει εστω και 1 γατακι σπιτι του..τα μωρα φευγουν πολυ γρηγορα..επειδη δεν μπαινουν ολοι στο θεμα του φλοισβου γιατι δεν βαζετε ενα θεμα στο φορουμ που να ζητατε φιλοξενια?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Μάλλον αυτό που λες θα κάνουμε, μπας και........
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος

απογοητευτηκα και αγχωθηκα τοσο πολυ..

Τα 2 μωρα που πιασαμε εχθες θα τα φιλοξενησω εγω..τα υπολοιπα ομως??

Ειναι ολα τους τοσο ομορφα..

Αφροδιτη η Μιλλενια δεν μου ειναι κανενα προβλημα..και αν θελεις και μπορεις θα ηταν μεγαλη διευκολυνση αν μπορεις να φιλοξενησεις καποιο!

Voula
Διάσημο μέλος
Η μεγάλη ανακάλυψη τα μωρά του Σπίντυ. Η Σπίντυ είναι μια γατούλα μινιόν που έγινε ακόμα πιο μινιόν΄από όταν γέννησε.
Την ονομάσαμε έτσι από την τρεχάλα που έριχνε κάθε φορά για να ξεφύγει από κάτι.
Αυτή η γατούλα λοιπόν έκανε 6 μωρά, 1 σειριάκι, 1 μαυράκι και 4 τιγράκια.
Χθες βράδυ αναγκαστήκαμε να γίνουμε τελείως ορθολογιστές, τελείως πρακτικοί. Ποια μωρά παίρνεις, ποια αφήνεις.
Το πρώτο τυχερό το σειριάκι, για λόγους που όλοι καταλαβαίνετε. Μεγάλες πιθανότητες υιοθεσίας.
Απο κει και πέρα, κλείσαμε τα μάτια και πιάσαμε το δέυτερο στην τύχη. Ένα τιγράκι με κοντή ουρίτσα. Και μέχρι εκείνητην στιγμή νομίζαμε ότι τα μωρά ήταν 4, ότι παίρνοντας τα δύο, μένανε άλλα 2 πίσω. Δυστυχώς όμως. Μείνανε άλλα 4

Δεν τον εύχομαι σε κανένα να βρεθεί σε τέτοια θέση. Νομίζω ότι έχουμε φτάσει στο σημείο να 'υπερβούμε εαυτούς' και να παλεύουμε με την συνειδησή μας. Έφυγα από τον Φλοίσβο παίρνοντας τα μωρά για να τα πάω στο κτηνιατρείο και προσπαθούσα να οδηγώ χωρίς να σκέφτομαι, τι έχει γίνει, τι έχουμε αφήσει πίσω μας, τι θα γίνει...
Δύσκολη κατάσταση παιδιά, πάρα πολύ δύσκολη.
avtwvia
Διάσημο μέλος

Αφου αδειασαμε τωρα ειμαι ανοιχτη σε βοηθεια.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

Το άγριο που έχω νομίζω ότι τώρα πια ειναι έτοιμο να μπει για αγγελία υιοθεσίας γιατι τώρα πια κάθετε ομορφα μέσα στο σπίτι.

Voula
Διάσημο μέλος
Λέτα αν πάρεις 2 εσύ και άλλα 2η Αντωνία, τουλάχιστον έχουν καλυφθεί τα μωρά του Σπίντυ. Θα μιλήσουμε για να δούμε πως θα οργανωθεί η παραλαβή/παράδοση.
chryssa
Διάσημο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Φαντάζεσαι όμως πως είναι να πρέπει να διαλέξεις ένα γατί ανάμεσα σε 4, τα οποία ξέρεις ότι ίσως να μην τα ξαναδείς;

Εχτές για μένα ήταν η πιο απογοητευτική και στενάχωρη μέρα του Φλοίσβου
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Έχεις δίκιο Χρύσα μου, έτσι είναι τα πράγματα.
Φαντάζεσαι όμως πως είναι να πρέπει να διαλέξεις ένα γατί ανάμεσα σε 4, τα οποία ξέρεις ότι ίσως να μην τα ξαναδείς;
Εχτές για μένα ήταν η πιο απογοητευτική και στενάχωρη μέρα του Φλοίσβου.
Δυστηχως ομως επρεπε να διαλεξουμε με ψυχρη λογικη..Και φυσικα πρωτα επιλεξαμε τον Σειριακο...

chryssa
Διάσημο μέλος
Μακάρι να τα ξαναβρείτε και να τα τσακώσετε για να τα πάρουν τα κορίτσια για φιλοξενία.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημασία έχει ότι τελικά θα φιλοξενηθούν τα γατάκια. Κορίτσια καλό είναι να ανοιχτεί θέμα για φιλοξενία, μπορεί να γίνει κ σαν συνέχεια ή ενότητα του φλοίσβου για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool