Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Βουλα μου,Κορίτσια πραγματικά μας συγκινείτε και όσα ευχαριστώ και να πούμε είναι λίγα.
Λέτα αν πάρεις 2 εσύ και άλλα 2η Αντωνία, τουλάχιστον έχουν καλυφθεί τα μωρά του Σπίντυ. Θα μιλήσουμε για να δούμε πως θα οργανωθεί η παραλαβή/παράδοση.

πιαστετα κάντε τους τα πολλαπλα μαγικά σας
, βγάλτε τα φωτο για τις αγγελιουλες σας
και μετά τα περιμένω πακέτο να τα παραλάβω

φιλάκια τα λέμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος

Κάντε τον σταυρό σας, Κατά τις 5, θα πάει η Χριστιάννα με την Κωνσταντίνα ξανά, για να προσπαθήσουν να πιάσουν τα υπόλοιπα 4 Σπιντο-γατάκια. Μακάρι να σταθούν τυχερά.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Πόσα ειναι δηλαδή σε σύνολο τα καινούργια μωρά?Όλγα μου, με εξαίρεση τον κοτσύφη και τον σπουργίτη, τα γατάκια που φιλοξενεί η Κωνσταντίνα και τα οποία ήταν 100% βέβαιο ότι τα παράτησε άνθρωπος εκεί, όλα τα υπόλοιπα μωρά που υπάρχουν, είναι από τις 4 έγκυες γάτες που ζουν στην περιοχή και δεν μπορέσαμε να τις πιάσουμε για να στειρωθούν. Δυστυχώς
Κάντε τον σταυρό σας, Κατά τις 5, θα πάει η Χριστιάννα με την Κωνσταντίνα ξανά, για να προσπαθήσουν να πιάσουν τα υπόλοιπα 4 Σπιντο-γατάκια. Μακάρι να σταθούν τυχερά.
Hlianna
Διάσημο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
.Ελπίζω αύριο που θα ξαναπάμε να σταθούμε τυχερές και να μην έχει κι αυτό τη τύχη του μαυρούκου που δεν πιάσαμε και έχουμε μέρες να δούμε
.Δείτε για τι ψυχούλες μιλάμε:
Και ο μικρός σειριάκος:
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος

ΕΠΑΘΑ ΤΩΡΑ! 
Ασχετο, αλλα πριν λιγο ακουσα παλι κλαματα εξω απο το σπιτι
Βγαινω με κονσερβα και φακο και βλεπω ενα ασπρομαυρο μωρο, σαν την ινδη μας, ισως 40 ημερων, και κανω να το πιασω και τρεχει και κρυβεται!
Και το κυνηγαω σε ξενη αυλη σαν τη τρελη, και τελικα μου την εκανε
Ειναι που ειναι πολλα, δεν θελουν και να σωθουνε ρε φουστη μουουουου 
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλα με το μπλε μπεμπε επαθα...τι πλασμα...Βγαλτε το μερικες καλυτερες φωτο,θα φυγει αμεσως.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Να γλιτωσει το ψυχουλακι μου απο το Φλοισβο...Η μαμα του ειναι πολυ μικροκαμωμενη γατουλα και δεν μπορει να τα θηλαζει ολα τα μωρα της

Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Τελικά καταφέραμε να πιάσουμε τα 3 από τα 4. δυστυχώς το τέταρτο κρύφτηκε και δεν ξαναβγήκε.
Ελπίζω αύριο που θα ξαναπάμε να σταθούμε τυχερές και να μην έχει κι αυτό τη τύχη του μαυρούκου που δεν πιάσαμε και έχουμε μέρες να δούμε.
Δείτε για τι ψυχούλες μιλάμε:
![]()
![]()
Και ο μικρός σειριάκος:
![]()
![]()
αχ αυτα τα μωρα ποιος θα τα χαρει..

Voula
Διάσημο μέλος
Πρέπει να συντονιστούμε ελαφρώς με τα μωρά, επομένως σήμερα άσχετα με το τι θα κάνουμε στον Φλοίσβο, παίρνει τα 2 μωρά που θα φιλοξενήσει η Σιμώνη.
Με τ; άλλα δύο που θα πάρει η Λέττα, αυτά αν γίνεται, να αναλάβει την μεταφορά προς την Λέττα μια από τις αφές Βασιλείου
(συννενοηθείτε μεταξύ σας) και τέλος το μωρό που απομένει και ελπίζω ότι θα πιάσουμε και το άλλο, παραμένει για λίγες μέρες στο κτηνιατρείο μέχρι να τα πάρει η Αντωνία την ερχόμενηε βδομάδα.
Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή σκέφτεστε κάτι άλλο, πείτε το.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Λέμε με την Κωνσταντίνα να πάμε ξανά σήμερα μπας και πιάσουμε αυτό που απέμεινε.
Πρέπει να συντονιστούμε ελαφρώς με τα μωρά, επομένως σήμερα άσχετα με το τι θα κάνουμε στον Φλοίσβο, παίρνει τα 2 μωρά που θα φιλοξενήσει η Σιμώνη.
Με τ; άλλα δύο που θα πάρει η Λέττα, αυτά αν γίνεται, να αναλάβει την μεταφορά προς την Λέττα μια από τις αφές Βασιλείου
(συννενοηθείτε μεταξύ σας) και τέλος το μωρό που απομένει και ελπίζω ότι θα πιάσουμε και το άλλο, παραμένει για λίγες μέρες στο κτηνιατρείο μέχρι να τα πάρει η Αντωνία την ερχόμενηε βδομάδα.
Σας περιμενουμε!

aporw
Διακεκριμένο μέλος

τρωνε κροκετες σωστα??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
ΕρώτησηΛέμε με την Κωνσταντίνα να πάμε ξανά σήμερα μπας και πιάσουμε αυτό που απέμεινε.
τα μωρά που πιάσατε τώρα και θα πάρω εγώ , που τα έχετε αυτήν την στιγμή?
Δεν υπάρχει λόγος να τα μπερδεύουμε τα πράγματα. Εάν τα μωρούλια δεν χρειάζεται να ελεγχθουν απο την γιατρο τότε πείτε μου να περάσω μες την εβδομάδα να τα πάρω.Το μόνο που θα παρακαλεσω να τα βγάλετε εσεις φωτο για τις αγγελίες γιατι εγω αυτήν την στιγμή δεν εχω κάμερα

Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος

'Εχω πάθει πλάκα με τα μωρα.Κρατήστε με....
Εχθές έδειχνα συνέχεια τις φωτογραφίες στον Γιάννη και του έλεγα συνέχεια παρόλο που έβλεπε τηλεόραση
''Ελα, για πές...πιο διαλέγεις;''
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ βέβαια το ξέρω ότι όλα είναι κουκλάκια.....αλλά μήπως με δούλευε για να με αποφύγει;;;

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool