Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
και εγώ έχω να πω ένα, συγχαρητήρια στα κορίτσια που φιλοξενούν:clapup::clapup::clapup:
Ξέρετε πόσο σας ζηλεύω εννοείτε, αφού λέω αύριο αν τα καταφέρω να καταφθάσω στη σιμώνη να ζουλήξω (θα πάρω κ μεγάλη τσάντα μπας κ τρυπώσει μέσα κανένα... τι θα πει μετά ο καλός μου:whistle::whistle:)
Αντε να μετακομίσω σύντομα να έχω το έξτρα δωμάτιο και τα λέμε:whistle::alljumpy:

Γιατί ένα έχω να σας πω, για μένα, το να φιλοξενώ μωράκια είναι απόλαυση, ναι ξέρω η βούλα με περνάει για τρελή που τα προτειμώ, αλλά έτσι νιώθω, τα λατρεύω τα μικράκια, έχουν τόση πλάκα όμως και ξέρω να τα κουμαντάρω οπότε.. Το τελευταίο το είχα στο μπάνιο, και κάθε που έφευγα, το άφηνα μέσα και όταν γύριζα το εβρισκα αγκαλιά με το φώτη στο καναπέ, και ταάλλα τρία από κάτω να κλαψουρίζουν:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα κορίτσια,:)
ενημερώνω ότι τα γατάκια που παρέλαβα ειναι αγοράκι και κοριτσάκι.
Το αγοράκι ειναι το τιγρέ και το μαύρο είναι το κοριτσάκι.
Και πρόχειρα εβαπτίστηκαν, απο τους ήρωες The Prince of Persia, Ντάσταν και Ταμίνα ή Ντάστι και Τάμι.
O Ντάσταν οπως ο πρίγκιπας είναι δυναμικός :mastigioκαι κάθε φορά θαραλέα νιαουρίζοντας δυνατά ερχεται και απαιτεί αγκαλία.
Η μικρή Ταμίνα εχει μια μικρή φωνούλα :redface:που με το ζόρι ακούγεται δειλά δειλά σε πλησιάζει και σε κοιτάει με τα γαλάζια ματάκια της και σε μυρίζει . Οταν την κάνεις αγκαλίτσα αρχίζει και γουργουρίζει:inlove: σαν τρελό ολο γλύκα πράγμα που κάνει ολοφάνερο οτι ειναι κοριτσάκι.
Και τα δύο τους ειναι σκέτη γλύκα.
Μια καλή τύχη τους εύχομαι .:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tα ονόματα Ντάστι και Τάμι είναι πάρα πολύ ωραία Λέτα.
Συννενοήσου με την Σιμώνη για να τους φτιάξουμε δική τους αγγελία.

Λεττα τα ονοματα ειναι πολυ χαριτωμενα!:D:D στειλε μου φωτογραφιες στο mail μου να τους ανοιξω αγγελια!:D

Ευχαριστώ κορίτσια:)
η Σοφία τα εχει ήδη βγάλει φωτογραφίες και θα τα βγάλει και άλλες μεθαύριο την άλλη Κυριακή.;)

Κοριτσια πιαστηκαν και τα μωρακια που θα φιλοξενησω εγω; Μια παρακληση μονο να μην ειναι μπλε γιατι δεν θα αντεξω να το δωσω..:'(:'(
Βλεπω τη Σαμπουκα που μοιαζει τοσο με τη Σακιρα μου και ειμαι ετοιμη να πω να την παρω αλλα κρατιεμαι..:(

Κοριτσια πιαστηκαν και τα μωρακια που θα φιλοξενησω εγω; Μια παρακληση μονο να μην ειναι μπλε γιατι δεν θα αντεξω να το δωσω..:'(:'(
Βλεπω τη Σαμπουκα που μοιαζει τοσο με τη Σακιρα μου και ειμαι ετοιμη να πω να την παρω αλλα κρατιεμαι..:(

Αντωνία μου, ναι ευτυχώς, τα μωράκια της συγκεκριμένης μανούλας πιάστηκαν όλα:)
Προτείνω το εξής : να πας να πάρεις την Sambucca από την Σιμώνη και να της δώσουμε ένα άλλο:P:P

Αχ μη μου το λες αυτο Βουλα γιατι δεν θα το αντεξω. ειναι τοσο ιδια η Σακιρα που δεν θα τη δωσω.:(

Αχ μη μου το λες αυτο Βουλα γιατι δεν θα το αντεξω. ειναι τοσο ιδια η Σακιρα που δεν θα τη δωσω.:(

Αχ μα για αυτό σου το λέω, για να την κρατήσεις ΕΣΥ και κανείς άλλος:)

Aντωνια μου, θα σου αρεσε πολυ η Σαμπουκα μας. Ειναι γλυκια και ησυχη, και σε κοιταει μεσα στα ματια. Αλλα σε νιωθω, θα την βλεπεις και θα θυμασαι την Σακιρα σου που εχασες... Και επειτα... που θα τα βαλεις τοσα γατια? :P

Τι να πω και εγώ δηλαδή που τώρα μαζί μετα φιλοξενούμενα εχουν γίνει 10!
Και τώρα αυτήν την στιγμή πέεεεεεεε:stunned:εεεεεφτω απο το κρεβάτι γιατί εχει απλώσει την κορμάρα του ο Ορφέας και με σπρώχνει προς τα εξω με την πλάτη του.
  • Μήπως να φύγω τελειως να πάω να κοιμηθώ σε ενα γατοκρέβατο και να τα αφήσω να κοιμηθούν άνετα και τα 3 πάνω στο κρεβάτι μου?:tongue:
  • Μήπως να μετακομίσω κιόλας για να μην τα ενοχλώ με την παρουσία μου μέσα στο σπίτι?:P:P
  • Μήπως να αρχίσω και εγώ να του κρατάω κόντρα και να τον σπρώχνω :wall::sly: :P:P

Αχ μα για αυτό σου το λέω, για να την κρατήσεις ΕΣΥ και κανείς άλλος:)
Αχ δεν μπορω αλλο Βουλα:redface:
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2310229:
Aντωνια μου, θα σου αρεσε πολυ η Σαμπουκα μας. Ειναι γλυκια και ησυχη, και σε κοιταει μεσα στα ματια. Αλλα σε νιωθω, θα την βλεπεις και θα θυμασαι την Σακιρα σου που εχασες... Και επειτα... που θα τα βαλεις τοσα γατια? :P
Το θεμα χωρου ειναι το λιγοτερο οπως ειδες τα γατια μας ειναι απλετα στο χωρο και δεν εχουν θεμα να ειναι παντου αλλα μετα τη Σισσυ ειπα εδω θα σταματησω.:whistle:
Τι να πω και εγώ δηλαδή που τώρα μαζί μετα φιλοξενούμενα εχουν γίνει 10!
Και τώρα αυτήν την στιγμή πέεεεεεεε:stunned:εεεεεφτω απο το κρεβάτι γιατί εχει απλώσει την κορμάρα του ο Ορφέας και με σπρώχνει προς τα εξω με την πλάτη του.
  • Μήπως να φύγω τελειως να πάω να κοιμηθώ σε ενα γατοκρέβατο και να τα αφήσω να κοιμηθούν άνετα και τα 3 πάνω στο κρεβάτι μου?:tongue:
  • Μήπως να μετακομίσω κιόλας για να μην τα ενοχλώ με την παρουσία μου μέσα στο σπίτι?:P:P
  • Μήπως να αρχίσω και εγώ να του κρατάω κόντρα και να τον σπρώχνω :wall::sly: :P:P
Μια απο τα ιδια Λεττα μου. Εγω με τα φιλοξενουμενα την προηγουμενη φορα ειχα φτασει 13. :worry::worry:
Τωρα θα ειμαστε 9 μαζι με εκεινα.:P

κοριτσια τι κανατε χθες?:worry:

Τίποτα:/:.
Αφήσαμε τη σπίντυ, ταίσαμε, περιμέναμε, περιμέναμε και φύγαμε.
Δυστυχώς πλέον τα γατιά που έχουν μείνει ούτε που πλησιάζουν τη παγίδα, οπότε μόνο με την απόχη ότι καταφέρουμε.

ποσα αστειρωτα θυληκα εχουν μεινει περιπου τωρα?

Είναι σίγουρα τα 3 που έχουν γεννήσει και νομίζω άλλο ένα επάνω στη καφετέρια.
Νομίζω από θηλυκά ότι είναι μόνο αυτά, τα άλλα είναι άντρες.

Είναι σίγουρα τα 3 που έχουν γεννήσει και νομίζω άλλο ένα επάνω στη καφετέρια.
Νομίζω από θηλυκά ότι είναι μόνο αυτά, τα άλλα είναι άντρες.

αφου η σπιντυ στειρωθηκε τωρα 3 δεν εχουν μεινει?'η ειναι 4 χωρις την σπιντυ?μακαρι να πιαστουν και αυτα:(

Πρέπει να έχουν απομείνει περίπου 12 γατιά στο σύνολο.
Το δυσάρεστο επίσης είναι ότι κάνουν κάποια έργα ανάπλασης της περιοχής και υπάρχουν αλλαγές. Η 'καβάτζα΄που είχαν τα γατόνια για τον χειμώνα να τρυπώνουν και να μην κρυώνουν εξαφανίστηκε και πολύ στεναχωρηθήκαμε :(
Κωνσταντίνα πάρε ένα τηλέφωνοσ την δήμο τώρα που είναι πρωί.

Τελικά συνεχίζουν και το στρώνουνε;;;:/:

Όχι, δεν έχει αλλάξει καθόλου απ'όταν το είδες Χριστιάννα.
μόνο που πήρανε το σπιτάκι-υποβρύχιο:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back