Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
O αλλήθωρος έχει χάσει προ πολλού τα προσόντα του, οπότε δεν παίζει να είναι ο πατέρας. Εκτός και αν έχει μείνει το γονίδιο από παλιοπηδήματα:P.
Μαγιό, αντηλιακό και ομπρέλα απαραίτητα:D

α γιατι αν ηταν:ropalo::ropalo::ropalo:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και καπελάκι ναι. Φέρτε και κάνα φακό μήπως τελειώσουμε νωρίς και πάμε να ψάξουμε για τη Μπουμπού;)

τελεια ιδεα!:clapup::clapup::clapup: αλλα φακο δεν εχω εδω στη δουλεια...:worry::worry::worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πλάκα κάνω βρε(για τον φακό, όχι για τη μπουμπού), ούτως ή άλλως δεν θα έχει νυχτώσει:P

Λεττα μπορεις να τους περνας κοτοπουλο βραστο χωρις πετσα με λιγο ρυζακι και ρυζονερο,στο μουλτι,οπως κανουμε για τα μωρα.
Ναι ναι ευχαριστώ Δώρα , θατο κάνω και αυτό;). Βασικά εάν τους δίνω και κοτόπουλο και κονσέρβα λέτε να κανουν διάροια απο την διαφορά τροφής?

Πλάκα κάνω βρε(για τον φακό, όχι για τη μπουμπού), ούτως ή άλλως δεν θα έχει νυχτώσει:P

σωστα!:redface::redface: με βρηκες μικρη...:mad::mad::P:P

Βασικά μυρίζουνε και τα δύο γιατι μπαίνουνε μέσα στο κουτί της άμμου και εχουν ενα parfum και τα δύο:mpliaks:.
Ναι καλέ θα τα κάνω μπάνιο, με τις θερμοκρασίες που εχουμε αυτες τις ημέρες μη σου πω οτι θα το ευχαριστηθούνε κιόλας.Αφού εγώ κάθε μεσημέρι κάνω ντους και μέχρι να φτάσω στην κρεβατοκάμαρα εχω ήδη στεγνώσει.
Θα τα κάνω ενα γρήγορο ντουζάκι και θα τους βάλω μετά frontline.;)

δεν ειναι το ιδιο στα γατακια λεττα και ειδικα οταν ειναι τοσο μικρα:/:πεφτει πολυ η θερμοκρασια τους με το μπανιο οποτε να τα εχεις ζεστα και ας εχει ζεστη..καλυτερα πρωτα να τα ψεκασεις και μετα να τα κανεις μπανιο..θα γινει καλυτερη δουλεια:hmm:

δεν ειναι το ιδιο στα γατακια λεττα και ειδικα οταν ειναι τοσο μικρα:/:πεφτει πολυ η θερμοκρασια τους με το μπανιο οποτε να τα εχεις ζεστα και ας εχει ζεστη..καλυτερα πρωτα να τα ψεκασεις και μετα να τα κανεις μπανιο..θα γινει καλυτερη δουλεια:hmm:
Εννοείτε οτι θα τα στεγνωσω πρωτα με μια πετσέτα. Αυτές τις ημέρες κάνω τον μικρο μπέμπη που εχουμε συνεχεια ντουζάκια και δεν εχω αντιμετωπίσει προβληματα. Τον στεγνωνω καλα και μετά αυτός κοιμάται τεντωμενος επανω μου αραχτος.
Συγνώμη αλλα αυτο με το φάρμακο δεν το καταλαβαίνω. Εάν τους βάλω φροντλινε και μετα τα πλύνω δεν θα τους φύγει το φάρμακο? Μου το εξηγεις λίγο?

Εννοείτε οτι θα τα στεγνωσω πρωτα με μια πετσέτα. Αυτές τις ημέρες κάνω τον μικρο μπέμπη που εχουμε συνεχεια ντουζάκια και δεν εχω αντιμετωπίσει προβληματα. Τον στεγνωνω καλα και μετά αυτός κοιμάται τεντωμενος επανω μου αραχτος.
Συγνώμη αλλα αυτο με το φάρμακο δεν το καταλαβαίνω. Εάν τους βάλω φροντλινε και μετα τα πλύνω δεν θα τους φύγει το φάρμακο? Μου το εξηγεις λίγο?

σου εξηγησα και πριν..δεν θα βαλεις το φαρμακο και θα τα κανεις κατευθειαν μπανιο..θα τα κανεις μετα απο 2-3 μερες που θα εχει ενεργησει το φαρμακο..επισης αν τα κανεις μπανιο πριν το σπρευ δεν θα τα ψεκασεις κατευθειαν αλλα παλι μετα απο 3 μερες και αυτο γιατι οταν τα κανουμε μπανιο χανεται η φυσικη λιπαροτητα που εχει το δερμα οποτε και το σπρευ να βαλεις δεν θα κανει απολυτως τιποτα;)το παθαμε με την σαπφω που φιλοξενουσε η εβελυν..την καναμε μπανιο και βαλαμε κατευθειαν αμπουλα και φυσικα δεν εκανε τιποα:redface:

σου εξηγησα και πριν..δεν θα βαλεις το φαρμακο και θα τα κανεις κατευθειαν μπανιο..θα τα κανεις μετα απο 2-3 μερες που θα εχει ενεργησει το φαρμακο..επισης αν τα κανεις μπανιο πριν το σπρευ δεν θα τα ψεκασεις κατευθειαν αλλα παλι μετα απο 3 μερες και αυτο γιατι οταν τα κανουμε μπανιο χανεται η φυσικη λιπαροτητα που εχει το δερμα οποτε και το σπρευ να βαλεις δεν θα κανει απολυτως τιποτα;)το παθαμε με την σαπφω που φιλοξενουσε η εβελυν..την καναμε μπανιο και βαλαμε κατευθειαν αμπουλα και φυσικα δεν εκανε τιποα:redface:
οκ ;) ευχαριστώ.

Eχτές πήγαμε μόνο για τάισμα, μιας και έχουμε πρόβλημα χώρου στο κτηνιατρείο:/:.
Βρήκαμε στη καφετέρια άλλα 6 μωρά με τη μαμά τους:/:.
θα τα ανεβάσω αργότερα φωτογραφίες, ένα μόνο έχω να σας πω: υπάρχει ένα φουντωτό τιγράκι ΟΛΑ τα λεφτά;).

Τελειωμο δεν εχουν φετος...
Περιμενουμε φωτο!

Τελειωμο δεν εχουν φετος...
Περιμενουμε φωτο!

Το άσχημο Δώρα είναι ότι κάτω από 4 μωρά, καμμιά δεν έκανε:(

Eιναι σπανιο Βουλιτσα...οσο πιο πολυ παρεμβαινει ο ανθρωπος στην αναπαραγωγη ενος πληθυσμου,και την κανει πιο επιλεκτικη,τοσο μικροτερες αριθμητικα γεννες εχουμε.Δυστυχως στα κεραμιδακια και στις φυλες που προεκυψαν φυσικα δεν συμβαινει το ιδιο...

Ξέρετε, μπορεί να είναι και τερτίπι της φύσης. Η στείρωση πολλών ζώων να κάνει τα υπόλοιπα να γεννούν περισσότερα... Τραβηγμένο, γιατί έγινε πολύ γρήγορα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...
Όπως τώρα που ελέγχεται κάπως η μεσογειακή αναιμία στους ανθρώπους, έχει σημειωθεί αύξηση στην κυστική ίνωση...(από γιατρό το άκουσα, δεν ξέρω αν στέκει).

Εμένα με προβληματίζει το θέμα της φιλοξενίας:hmm::hmm: κ με βάζει σε σκέψεις.
Και για να πω φωναχτά τις σκέψεις μου μήπως βγάλουμε καμια άκρη.. αυτό το θέμα του φλοίσβου, το έχουν διαβάσει πολλά άτομα;) το έχουν ξαναδιαβάσει κ το διαβάζουν συνέχεια, γιατί λοιπόν πέρα από τις γνωστές κ με εξαίρεση όσες για αντικειμενικούς λόγους δεν μπορούν να φιλοξενήσουν:mad::mad: δεν εμφανίζονται άλλοι εθελοντές??:hmm::hmm:
Μήπως πέρα από το να ανοίξει το σπίτι του ο καθένας και να αναστατώσει την καθημερινότητα του - που σε μεγάλο ή μικρό βαθμό συμβαίνει - παίζει το θεμα του κόστους? τροφές, άμμος, φάρμακα?:hmm: μήπως κάποιος που ίσως θέλει ντρέπεται να πει ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο κόστος? ειδικά αν η φιλοξενία τραβήξει:/: Μήπως πρέπει από το ταμείο να ορισθεί ένα ποσό για κάθε φιλοξενία, και μόνο αν ο εθελοντής αρνηθεί να μην δοθεί? ή όχι ποσό αλλά σε είδος, πάρε το γατάκι 4άμμους, 2σακ.τροφή κλπ κλπ.
Για μένα δεν ισχύει κ δεν είναι θέμα κόστους αλλά χώρου:mad: αλλά σε κανά 3μηνο νομίζω θα έχει λυθεί;):clapup: για άλλους όμως? οι καιροί είναι δύσκολοι κ τα οικονομικά των περισσοτερων σε άθλια κατάσταση:(
Θα μου πείτε ισχύει αυτό, να βοηθιέται ο φιλοξενών αλλά μήπως να το κάναμε λίγο πιο ;);) ξεκάθαρο;)

Χριστίνα όσα γατιά φιλοξενούνται αυτή την στιγμή, τα έξοδά τους καλύπτονται.
Ηλιάννα, Σιμώνη π.χ μέχρις ένα σημείο είναι ΟΚ. Η Λέτα λόγω απόστασης θα τακτοποιηθεί την Κυριακή και πάει λέγοντας.
Επομένως δεν παίζει το θέμα κόστους με ότι ρίσκο σημαίνει αυτό. Και ρίσκο σημαίνει ότι κάποια στιγμή θα βρούμε πάτο και τότε στειρώσεις γιοκ.
Σε όσα είπες, σε ότι συμβαίνει και σε ότι προκύπει εγώ δηλώνω ότι τα ΄χω παίξει:(

Σε όσα είπες, σε ότι συμβαίνει και σε ότι προκύπει εγώ δηλώνω ότι τα ΄χω παίξει:(

Κι εγω....:(:(:(:(

Εμένα με προβληματίζει το θέμα της φιλοξενίας:hmm::hmm: κ με βάζει σε σκέψεις.
Και για να πω φωναχτά τις σκέψεις μου μήπως βγάλουμε καμια άκρη.. αυτό το θέμα του φλοίσβου, το έχουν διαβάσει πολλά άτομα;) το έχουν ξαναδιαβάσει κ το διαβάζουν συνέχεια, γιατί λοιπόν πέρα από τις γνωστές κ με εξαίρεση όσες για αντικειμενικούς λόγους δεν μπορούν να φιλοξενήσουν:mad::mad: δεν εμφανίζονται άλλοι εθελοντές??:hmm::hmm:
Μήπως πέρα από το να ανοίξει το σπίτι του ο καθένας και να αναστατώσει την καθημερινότητα του - που σε μεγάλο ή μικρό βαθμό συμβαίνει - παίζει το θεμα του κόστους? τροφές, άμμος, φάρμακα?:hmm: μήπως κάποιος που ίσως θέλει ντρέπεται να πει ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο κόστος? ειδικά αν η φιλοξενία τραβήξει:/: Μήπως πρέπει από το ταμείο να ορισθεί ένα ποσό για κάθε φιλοξενία, και μόνο αν ο εθελοντής αρνηθεί να μην δοθεί? ή όχι ποσό αλλά σε είδος, πάρε το γατάκι 4άμμους, 2σακ.τροφή κλπ κλπ.
Για μένα δεν ισχύει κ δεν είναι θέμα κόστους αλλά χώρου:mad: αλλά σε κανά 3μηνο νομίζω θα έχει λυθεί;):clapup: για άλλους όμως? οι καιροί είναι δύσκολοι κ τα οικονομικά των περισσοτερων σε άθλια κατάσταση:(
Θα μου πείτε ισχύει αυτό, να βοηθιέται ο φιλοξενών αλλά μήπως να το κάναμε λίγο πιο ;);) ξεκάθαρο;)

οσες φορες φιλοξενησα φλοισβογατα και τα 2 τα προηγουμενα και τα τωρινα τα κοριτσια μου εδωσαν λεφτα για τα εξοδα τους..εγω προσωπικα αν δουλευα ή ως φοιτητρια μου εδιναν περισσοτερα λεφτα δεν υπηρχε περιπτωση να τα παρω απο το ταμειο του φλοισβου..και οσοι εχουν γατα στο σπιτι ενα μικρο γατακι δεν ειναι και τοση διαφορα πια στα καθημερινα εξοδα εκτος απο τα εμβολια..εγω πιστευω οτι ο κοσμος δεν εχει διαθεση να βοηθησει..γιατι και εγω ειχα τεραστιο προβλημα με την μαμα μου η οποια δεν με αφηνε να φερω αλλο γατι στο σπιτι κι ομως μεχρι στιγμης εχω φιλοξενησει 5..θα μου πεις τα εχεις στην πατρα..οκ..αλλα οταν χρειαστηκε τα προηγουμενα τα ανεβασα αθηνα και ηταν 10 μερες στο σπιτι μου οπως και αυτα τωρα οταν τελειωσω με την εξεταστικη μου θα τα παρω πανω..

επισης σκεφτομαι οτι με τα λεφτα που μου εδωσαν τα κοριτσια ειναι 2 στειρωσεις ή φαρμακα ή το οτιδηποτε σε φλοισβακια που ειναι στα βραχια και επειγουν πιο πολυ..δεν ειναι πολυ κριμα?:/:καταλαβαινω οτι οι καιροι ειναι πολυ δυσκολοι αλλα ενα μικρο γατακι εκτος απο τα εμβολια δεν εχει τοσα παραπανω εξοδα απο την δικη σου γατα..

Συμφωνώ με την Ηλιάννα ,:D
δυο τόσο μικρες ψυχούλες δεν προκαλούν και ΤΑ έξοδα. Δεν υπάρχει τεράστια διαφορά στην αγορα ποσοτήτων. Και το κοτόπουλο που τα ταίζω φτιάχνω για μενα και βάζω και σε αυτά ;) Για εμενα δεν αποτελει μεγάλο θέμα. Το μονο που θελω ειναι να ειναι καλα και υγιει.
Βέβαια εάν καποιος ειναι φοιτητης αυτό το καταλαβαίνω γιατι εδω με το ζορι τα βγάζουν πέρα.:(

Καλησπέρα κορίτσια :D
μου τηλεφωνήσαν για υποψήφια υιοθεσία αλλα από Θεσσαλονίκη.Μήπως γνωρίζει κανένας καποιο άτομο που να κάνει στις επόμενες 10 ημέρες ταξίδι προς τα επάνω?
Διαφορετικά έαν στείλω το ζώο με το ΚΤΕΛ ειναι λέτε επικίνδυνο?:hmm::confused:
Εσείς που έχετε πείρα , δώστε μου τα φώτα pleaaaaseeeeeeee:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back