Hlianna
Διάσημο μέλος
Καλησπέρα κορίτσια
μου τηλεφωνήσαν για υποψήφια υιοθεσία αλλα από Θεσσαλονίκη.Μήπως γνωρίζει κανένας καποιο άτομο που να κάνει στις επόμενες 10 ημέρες ταξίδι προς τα επάνω?
Διαφορετικά έαν στείλω το ζώο με το ΚΤΕΛ ειναι λέτε επικίνδυνο?
Εσείς που έχετε πείρα , δώστε μου τα φώτα pleaaaaseeeeeeee![]()
λεττα δεν ξερω ποσες ωρες ειναι το ταξιδι με το κτελ για θεσσαλονικη..εμενα τα δικα μου εχουν ταξιδεψει 2.5 ωρες με το κτελ και ειμασταν οκ..για τοσο μακρια δεν ξερω..παντως αν αποφασισεις να το στειλεις με κτελ καντο βραδινη ωρα να εχει δροσια οχι πρωι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος
Είναι καλοκαίρι και κάνει υπερβολική ζέστη για να ταξιδέψει 6 ώρες στις αποσκευές.. Καλύτερα να ψάξετε κάποιον που να πηγαίνει Θεσσαλονίκη..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου φαινεται οτι ειναι 5 ώρες οι διαδρομήλεττα δεν ξερω ποσες ωρες ειναι το ταξιδι με το κτελ για θεσσαλονικη..εμενα τα δικα μου εχουν ταξιδεψει 2.5 ωρες με το κτελ και ειμασταν οκ..για τοσο μακρια δεν ξερω..παντως αν αποφασισεις να το στειλεις με κτελ καντο βραδινη ωρα να εχει δροσια οχι πρωι![]()
.Κάνω λάθος?Εάν το στείλω με το βραδυνό θα κοιμάται ολο το βράδυ .Το θέμα ειναι που τα βάζουν τα ζώα εκει μέσα?Και από ότι ξέρω το πουλμαν φτάνει πρωί πρωί εκει , πράγμα που θα πρέπει να παει οπωσδήποτε να το παραλάβει πρωί πρωί.
Βασικά το εχει κανει ποτέ αυτό καμια κοπέλα από εσάς?και που το εβαλαν το ζώο μεσα στο πουλμαν?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Μου φαινεται οτι ειναι 5 ώρες οι διαδρομή.Κάνω λάθος?
Εάν το στείλω με το βραδυνό θα κοιμάται ολο το βράδυ .Το θέμα ειναι που τα βάζουν τα ζώα εκει μέσα?Και από ότι ξέρω το πουλμαν φτάνει πρωί πρωί εκει , πράγμα που θα πρέπει να παει οπωσδήποτε να το παραλάβει πρωί πρωί.
Βασικά το εχει κανει ποτέ αυτό καμια κοπέλα από εσάς?και που το εβαλαν το ζώο μεσα στο πουλμαν?
το εχει κανει η εβελυν με την σαπφω και την ζεινα..επισης και εγω οσες φορες χρειαστηκα να τα μεταφερω..τα βαζουν κατω στις αποσκευες μακρια απο τις βαλιτσες και μπροστα μπροστα για να παιρνουν αερα..το παιδι δεν μπορει να ερθει να το παριε με το τρενο?στο τρενο επιτρεπονται τα ζωα μεσα στην καμπινα αν δεν ειαι το ιντερσιτι..
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν νομίζω Ηλιάννα μου,το εχει κανει η εβελυν με την σαπφω και την ζεινα..επισης και εγω οσες φορες χρειαστηκα να τα μεταφερω..τα βαζουν κατω στις αποσκευες μακρια απο τις βαλιτσες και μπροστα μπροστα για να παιρνουν αερα..το παιδι δεν μπορει να ερθει να το παριε με το τρενο?στο τρενο επιτρεπονται τα ζωα μεσα στην καμπινα αν δεν ειαι το ιντερσιτι..
το πρώτο που με ρώτησε ήταν αυτό. Προς το παρων θα περιμένω μήπως και φανει καμία κοπέλα που θα πάει επάνω να κάνει επ'ευκαιρίας και την μεταφορά.
Θα δω
πάντως ευχαριστώ
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

Ηλιάννα δεν αναφέρομαι σε σένα κ στην δική σου φιλοξενία, ούτε στη σιμώνη ούτε στη Λέτα, δεν είπα για σας να πάρετε ή να μην πάρετε τα έξοδα των μικρών, μην παρεξηγήστε αμέσως κ σπεύδετε να απαντήσετε. Καλό είναι να μην γενικεύετε το ότι δεν είναι θέμα κόστους. Μην κρίνεται από εσάς, ούτε ρώτησα ή έθεσα θέμα για τα δικά σας οικονομικά.
Εγώ έγραψα ότι έγραψα για όσους διαβάζουν το θέμα, κ δεν είμαστε μόνο εμείς κ εμείς, υπάρχουν κ άλλοι
άγνωστα μέλη που ίσως θέλουν να βοηθήσουν αλλά δυσκολεύονται οικονομικά. Και μη μου λέτε ότι δεν κοστίζει ακριβά, 25ευρώ το εμβόλιο, 20ευρώ το σακούλι η καλή τροφή και 5η άμμος μας κάνει το λιγότερο 50, ίσως σε κάποιους δεν περισεύουν. Και εν πάση περιπτώση έχω μιλήσει στο παρελθόν με εθελοντές για φιλοξενία και εχω άποψη για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλά άτομα που θέλουν,
και ξέρω αυτό που λέει η Βούλα ότι όποιος θέλει να φιλοξενήσει τα έξοδα καλύπτονται. Απλά το ανέφερα μπας κ το δει κανένας ευαίσθητος και το ξανασκεφτεί
Ελπίζω αυτή τη φορά να έγινα κατανοητή, αν όχι τι να πω?

moukelis
Επιφανές μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Λεττα γιατι δεν ρωτατε και για αεροπλανο;Απο το να ταξιδεψει τοσες ωρες με το πουλμαν στις αποσκευες,καλυτερα μιση ωριτσα με το αεροπλανο.
Για να ταξιδεψει με αεροπλανο δεν πρεπει να ειναι εμβολιασμενη και να εχει βιβλιαριο??

moukelis
Επιφανές μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ναι,ετσι ειναι,και καποιες εταιριες θελουν και τσιπ.
ε αρα δεν μπορει να ταξιδεψει το ,ωρο..ουτε εμβολια εχει κανει ουτε βιβλιαριο εχει..
καλα για τσιπ δεν το συζηταω!
moukelis
Επιφανές μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
μα και εγω ανεφερα οτι τα ξοδα ετσι κι αλλιως καλυπτονται γιατι μπορει να το ξερεις εσυ και εγω αλλοι ομως δεν το ξερουν..και ναι ειπα τι θα εκανα εγω γιατι θα προτιμουσα τα λεφτα που μου εδωσαν τα κοριτσια(και πιστεψε με ηταν πολλα) να πηγαιναν στα φλοισβογατα που τα εχουν αμεση αναγκη παρα για την τροφη των δικων μου..επισης ανεφερα οτι εκτος απο τα εμβολια ολα τα αλλα εξοδα δεν ειναι και τοσο σημαντικα..αμμο θα επαιρνες ουτως η αλλως για το γατι σου οσο για την τροφη παιρνεις μια φορα και σου κραταει πανω απο μηναΚορίτσια μάλλον δεν καταλάβατε το πνεύμα της τοποθέτησης,
Ηλιάννα δεν αναφέρομαι σε σένα κ στην δική σου φιλοξενία, ούτε στη σιμώνη ούτε στη Λέτα, δεν είπα για σας να πάρετε ή να μην πάρετε τα έξοδα των μικρών, μην παρεξηγήστε αμέσως κ σπεύδετε να απαντήσετε. Καλό είναι να μην γενικεύετε το ότι δεν είναι θέμα κόστους. Μην κρίνεται από εσάς, ούτε ρώτησα ή έθεσα θέμα για τα δικά σας οικονομικά.
Εγώ έγραψα ότι έγραψα για όσους διαβάζουν το θέμα, κ δεν είμαστε μόνο εμείς κ εμείς, υπάρχουν κ άλλοιάγνωστα μέλη που ίσως θέλουν να βοηθήσουν αλλά δυσκολεύονται οικονομικά. Και μη μου λέτε ότι δεν κοστίζει ακριβά, 25ευρώ το εμβόλιο, 20ευρώ το σακούλι η καλή τροφή και 5η άμμος μας κάνει το λιγότερο 50, ίσως σε κάποιους δεν περισεύουν.
Και εν πάση περιπτώση έχω μιλήσει στο παρελθόν με εθελοντές για φιλοξενία και εχω άποψη για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλά άτομα που θέλουν,και ξέρω αυτό που λέει η Βούλα ότι όποιος θέλει να φιλοξενήσει τα έξοδα καλύπτονται. Απλά το ανέφερα μπας κ το δει κανένας ευαίσθητος και το ξανασκεφτεί
![]()
Ελπίζω αυτή τη φορά να έγινα κατανοητή, αν όχι τι να πω?![]()
οκ για τα εξοδα των εμβολιων αλλα ολα τα αλλα εξοδα εγω τουλαχιστον δεν τα θεωρω σημαντικα
Βιβλιαριο μπορει να βγαλει ο κτηνιατρος κανοντας της απλα το πρωτο εμβολιο(και χωρις να της κανει εμβολιο μπορει να της βγαλει βιβλιαριο ετσι κι αλλιως),ουτως ή άλλως δε θα της το κανει ο ανθρωπος που θα την παρει;Ας βαλει τα χρηματα σε ενα λογαριασμο,κι ας της το κανουν πριν τη στειλουν,δεν ειναι αναγκη να τα εχει κανει ολα.Εγω ετσι εκανα με τη Μόιρα,που μου τη χάρισαν πεντε μηνων περιπου,πληρωσα τα εμβολια της και το τσιπ της και την εστειλε η Αννα με το αεροπλανο.
δωρα τα μωρα ειναι μονο 400γρ..ειναι λιγο επικινδυνο να κανουν εμβολια αν φανταστεις οτι τα προηγουμενα φλοισβογατα που ειχα εκαναν εμβολιο στα 900γρ και μου αρρωστησαν
και σε αυτα που εχω τωρα αν δεν παρουν λιγο τα πανω τους δεν θα κανω εμβολιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Βιβλιαριο μπορει να βγαλει ο κτηνιατρος κανοντας της απλα το πρωτο εμβολιο(και χωρις να της κανει εμβολιο μπορει να της βγαλει βιβλιαριο ετσι κι αλλιως),ουτως ή άλλως δε θα της το κανει ο ανθρωπος που θα την παρει;Ας βαλει τα χρηματα σε ενα λογαριασμο,κι ας της το κανουν πριν τη στειλουν,δεν ειναι αναγκη να τα εχει κανει ολα.Εγω ετσι εκανα με τη Μόιρα,που μου τη χάρισαν πεντε μηνων περιπου,πληρωσα τα εμβολια της και το τσιπ της και την εστειλε η Αννα με το αεροπλανο.
Δωρακι τα μωρα ειναι 1ος μηνα και αμφιβαλλω αν ειναι και μισο κιλο! μπορουν να κανουν εμβολιο??
δεν το ειπα απο αποψη χρηματων προς θεου!
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Voula
Διάσημο μέλος

Λοιπόν για να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά, Λέτα πρώτα από όλα τσεκάρεις πόσο σίγουρος είναι ο υποψήφιος μπαμπάς.
Καλού κακού του στέλνεις να συμπληρώσει ένα ερωτηματολόγιο. Αν δεν έχεις θα σου στείλω εγώ.
Δεύτερον, ξεχνάμε το ταξίδι με ΚΤΕΛ. Είναι πολλές ώρες και δεν συμφωνώ.
Τρίτον, Λέτα δες με Aegean και Ολυμπιακή τι ακριβώς χρειάζεται, λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία του μωρού.
Όσο για τα εμβόλια, θεωρώ κι εγώ ότι είναι πάρα πολύ νωρίς . Μπορεί άνετα να περιμένει.
Χριστινάκι, όσο και να σκας και όσο και να προσπαθείς, φως στο τούνελ περαιτέρω για τις φιλοξενίες δεν υπάρχει.
Όλοι είμαστε πιο γεμάτοι κι από γεμάτοι
Στην τελική όποιος ήθελε να φιλοξενήσει και δεν ήξερε ότι τα έξοδα καλύπτονται, θα μπορούσε να μιλήσει με κάποιον από μας και να εξηγήσει, εγώ μπορώ να προσφέρω αυτό, εσείς τι κάνετε.
Τεσπα, το θέμα αυτή την στιγμή είναι εξαρετικά επείγον για τον Μπαλού και τον Μπαγκίρα οι οποίοι είναι στο κτηνιατρείο και στο τέλος της άλλης εβδομάδας κανονικά πρέπει να φύγουν. Που θα πάνε δεν ξέρω

Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
στή θεσσαλονίκη, δέν μπορεί να υιοθετήσει ένα από Θεσσαλονίκη ;;;;;;; Εχει και κεί τόοοοοσα πρός υιοθεσία !!! Πρέπει να είναι από Αθήνα ;;Δέν το καταλαβαίνω αυτό ! Γιατί να γίνει ΟΛΗ αυτή η διαδικασία τής μεταφοράς του; Υπάρχει κανένα άλλος λόγος τόν οποίο δέν ξέρω ;;;;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Εμείς συνεχίζουμε την αναζήτηση γατο-γονέων και ο θεός βοηθός.
Όλγα μου και εγώ για να είμαι ειλικρινής, προτιμώ τα γατάκια μας να δίνονται εντός Αθηνών έτσι ώστε σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά να μπορούμε να επέμβουμε.
Επίσης προτιμώ κάποιος που ψάχνει κάτι συγκεκριμένο (όπως μαυράκι στην προκειμένη περίπτωση) και μένει σε μεγάλη πόλη όπως η Θεσ/κη να έχει εξαντλήσει το ψάξιμο πρώτα εκεί και μετά να απεθυνθεί κάπου αλλού.
Voula
Διάσημο μέλος

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για άλλη μια φορά στην υπέροχη Άννα μας (αποθήκη Άννας)
Ευτυχώς που -ακόμα- υπάρχουν άνθρωποι με τέτοιο ήθος και λόγο.Να 'σαι καλά Αννούλα
Ξέρεις εσύ γιατί.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool