Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χθες ειχα πάει σε μια βάφτιση (δεν ειναι εκει το θεμα). Στο τραπέζι λοιπόν καθοταν μια οικογένεια που φοβεριζε και εδιωχνε τα σκυλακια που ερχονταν για να φάνε κατι και δεν πλησίασαν καν το τραπεζι το δικό μας:angry: (ουτε εδω ειναι το θεμα). Από την αλλη πλευρά καθόταν μια -φαινομενικά- γλυκίτατη κυριούλα που μενει στο φάληρο. Αυτη η κυριούλα ταϊζει τα αδέσποτα γατάκια της γειτονιάς της και έχει υιοθετησει και ενα διελυμενο γατί που ειχε βρει στο δρομο.
Το θέμα λοιπόν ειναι ότι επειδή της εχουν μαζευτει πολλά στην γειτονιά της, χθες μου ειπε ότι ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΦΛΟΙΣΒΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΤΑΪΖΕΙ ΕΚΕΙ!:mad::mad::knife::verymad:

Λόγω του ότι δεν ήταν δική μου γνωστη η εν λόγω βλαμμενη δεν ειπα τιποτα. Δαγκώθηκα σφίχτηκα και το 'κανα γαργαρα. Αλλα άν βγουν καινουρια γατια στο Φλοισβο εχω την διευθυνσή της και μπορουμε να παμε να σαπακιάσουμε στο ξυλο!:mad::ropalo::ropalo::kill:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα κορίτσια,:)
Βασικά το θέμα της απόστασης δεν σας κρύβω οτι και εμενα με προβληματίζει πάρα πολλύ . Απλά ελεγα εάν ανέβαινε καποιος προς τα επάνω μήπως και γινόταν.:/:
Σε ποιο θέμα αναφέρετε αυτό που γράφετε οτι το παιδί βρήκε αλλο γατάκι?Μιλάτε για μαύρο κορίτσι που ψάχνει?
Το παιδί, που λέγετε Θωμάς, μου ειπε οτι θα υιοθετήσει 2 γατάκια.Επίσης από όσο γνωρίζω την Παρασκευή τηλεφώνησε και στην Σιμώνη ,επομένως προς το παρον δεν μου φαίνεται οτι έχει πάψει πια να ψάχνει.
Μέχρις στιγμής εχουμε μεινει στο να του στείλω φωτογραφίες για να δει καλύτερα το γατί έτσι ωστε να αποφασίσει τελικά εάν την θέλει.
Χτες ήρθε η Σοφία στο σπίτι μου (να'ναι καλά η κοπέλα) και προσπαθήσαμε ΟΣΟ μπορούσαμε μηπως και το βγάλουμε καμία καλή φωτογραφία.
Βούλα, ναι σε παρακαλώ στείλε μου στο yahoo το ερωτηματολόγιο που αναφέρεις.Και εγω θα το ψαξω σήμερα εάν το γατάκι μπορει να σταλθεί με αεροπλάνο που μου προτείνετε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ, τη παροιμία "μάθαμε ότι γαμιό@@@@στε και πλακώσαν και οι γύφτοι" την έχω πει;
Την ξαναλέω λοιπόν:/:

Χθες ειχα πάει σε μια βάφτιση (δεν ειναι εκει το θεμα). Στο τραπέζι λοιπόν καθοταν μια οικογένεια που φοβεριζε και εδιωχνε τα σκυλακια που ερχονταν για να φάνε κατι και δεν πλησίασαν καν το τραπεζι το δικό μας:angry: (ουτε εδω ειναι το θεμα). Από την αλλη πλευρά καθόταν μια -φαινομενικά- γλυκίτατη κυριούλα που μενει στο φάληρο. Αυτη η κυριούλα ταϊζει τα αδέσποτα γατάκια της γειτονιάς της και έχει υιοθετησει και ενα διελυμενο γατί που ειχε βρει στο δρομο.
Το θέμα λοιπόν ειναι ότι επειδή της εχουν μαζευτει πολλά στην γειτονιά της, χθες μου ειπε ότι ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΦΛΟΙΣΒΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΤΑΪΖΕΙ ΕΚΕΙ!:mad::mad::knife::verymad:

Λόγω του ότι δεν ήταν δική μου γνωστη η εν λόγω βλαμμενη δεν ειπα τιποτα. Δαγκώθηκα σφίχτηκα και το 'κανα γαργαρα. Αλλα άν βγουν καινουρια γατια στο Φλοισβο εχω την διευθυνσή της και μπορουμε να παμε να σαπακιάσουμε στο ξυλο!:mad::ropalo::ropalo::kill:
Οχι οχι ρε σύ!!! δεν θα την σαπακιάσουμε στο ξύλο:P:P , απλα θα τα πάρουμε και θα της τα πάμε πίσω :mad::mad::mad::P:Pκαι μετά αστην να αναρωτιέται πως και γυρίσαν τα γατιά πίσω.;)

Μπορώ να έχω το όνομά της ή και το τηλέφωνό της ακόμα ? Και θα της κάνω μια τηλεφωνική ενημέρωση που θα 'ναι όλη δική της.
Μιλάω σοβαρά Κάτια, δεν αστειεύομαι. Άντε γιατί έχει παραγίνει το κακό πλέον. Δεν μπορεί να μας βγαίνει η ψυχή από το γ..... και το άγχος που ζούμε για να τα βγάλουμε πέρα, όχι να να έρχεται και η κάθε μ@λ@κισμένη που θεωρεί τον εαυτό της φιλόζωο και να λέει μπόύρδες.:mad:
Απορώ πραγματικά πως κρατήθηκες και δεν την έβαλες στην θέση της.

Αυτό είναι που πάντα λέω, ότι το να φροντίζεις ένα ζώο, θέλει πρώτον ΑΝΘΡΩΠΙΑ, δεύτερον ΑΓΑΠΗ πρός τα ζώα καί τρίτον καί δυσκολότερον ΥΠΟΜΟΝΗ, ΜΟΝΙΜΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ,καί Δ Ε Σ Μ Ε Υ Σ Η !!!!Αν ίσχυαν όλα αυτά,ΔΕΝ θα υπήρχαν αδέσποτα στόν κόσμο !!!:(

Μπορώ να έχω το όνομά της ή και το τηλέφωνό της ακόμα ? Και θα της κάνω μια τηλεφωνική ενημέρωση που θα 'ναι όλη δική της.
Μιλάω σοβαρά Κάτια, δεν αστειεύομαι. Άντε γιατί έχει παραγίνει το κακό πλέον. Δεν μπορεί να μας βγαίνει η ψυχή από το γ..... και το άγχος που ζούμε για να τα βγάλουμε πέρα, όχι να να έρχεται και η κάθε μ@λ@κισμένη που θεωρεί τον εαυτό της φιλόζωο και να λέει μπόύρδες.:mad:
Απορώ πραγματικά πως κρατήθηκες και δεν την έβαλες στην θέση της.

Τι να κανω ρε Βούλα; Ηταν μάνα ενος φίλου του Νικου..... ασχετη σε μενα δηλαδή. Ειχα και τον αλλο απο δίπλα να με κοιτάζει με το ύφος "σε παρακαλώ μην κανεις σκηνή". Δεν επαιζα στην έδρα μου γαμωτο.

Εγω από την αλλη εχω πάρει πια απόφαση οτι πρέπει να γυρνάω και να τους το λέω , οχι με εντονο τόνο απλα γυρνάω μπροστά σε όλους και τους λεω οτι αυτό δεν πρεπει να το κανουν γιατι δεν ειναι σωστό και αν μου πουνε κατι τους ξαναλέω οτι δεν ειναι σωστό.
Και αστον μετά να δικαιολογητε.:sly::pfff::pfff::pfff:
Επίσης ΑΣΧΕΤΟ εχω παρει απόφαση να προσβάλω οποιον μαλ@###$$κα ελληνα προσπαθει τάχα με πονηρια να μου παρει την θέση. Τον κανω ρεζίλι τελειως . Παλια δεν τους έδινα σημασία καμια , τώρα πια γυρνάω και τους ρωτάω εάν αυτό που κανουν τους προκαλει τοοοοσοοοο τεράστια ευχαρίστηση.
Τους γύφτους:pfff: !!! Δεν ειμαστε για τιποτα πια οι έλληνες:mpliaks: όχι φιλόζωοι ούτε τρόπους δεν εχουμε πια.:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΦΛΟΙΣΒΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΤΑΪΖΕΙ ΕΚΕΙ!:knife::verymad:

:mad::mad::mad::mad: :ropalo::ropalo::ropalo::verymad::verymad::verymad::verymad::beating::beating::beating: :boxing::boxing: :mpinelik::mpinelik::mpinelik::mpinelik::mpinelik::mpinelik: :kill::kill::kill::kill::kill::kill:

Τι να κανω ρε Βούλα; Ηταν μάνα ενος φίλου του Νικου..... ασχετη σε μενα δηλαδή. Ειχα και τον αλλο απο δίπλα να με κοιτάζει με το ύφος "σε παρακαλώ μην κανεις σκηνή". Δεν επαιζα στην έδρα μου γαμωτο.

Αυτές τις ευγένειες τις έχω κόψει εδώ και πολλά χρόνια. Δεν κολώνω με τίποτα και για κανένα;) Έχω πει όταν πατάς τα σαράντα, τα βλέπεις τελείως αλλιώς τα πράγματα.

ποιανού μανα? του δημητρη? που ειναι ο νονος? καλά οποιου κ να ειναι εχω κ εγω τα τηλ:mad::mad::mad::mad::mad:

ποιανού μανα? του δημητρη? που ειναι ο νονος? καλά οποιου κ να ειναι εχω κ εγω τα τηλ:mad::mad::mad::mad::mad:
Οχι του Δημήτρη, του Γιαννη η μανα ήταν.

Αυτές τις ευγένειες τις έχω κόψει εδώ και πολλά χρόνια. Δεν κολώνω με τίποτα και για κανένα;) Έχω πει όταν πατάς τα σαράντα, τα βλέπεις τελείως αλλιώς τα πράγματα.

εγω το επαθα από τα30... :mad:

Οχι του Δημήτρη, του Γιαννη η μανα ήταν.

α τι μαΛ*&^%νη σιγα τη φιλοζωη, ποτε της προεκυψε? καλά ασε το συζηταμε μαζι ;)

Κι εγώ από τα 30 πήρα την πρώτη στροφή και θα υπάρξει συνέχεια...;)

Δυστυχώς όμως, τέτοια φαινόμενα είναι αναμενόμενο να συμβούν. Όχι επειδή απαραίτητα σας βλέπει ο κόσμος που τα ταΐζετε, αλλά και μόνο που κάποιος βλέπει τα αδεσποτάκια να είναι σε καλή κατάσταση, συμπεραίνει ότι "τη βρίσκουν την άκρη εκεί". Έχουν καμία σχέση τα φλοισβάκια τώρα με πριν από ένα χρόνο?
Το ότι κάποιοι κοπιάζουν και θυσιάζουν προσωπικό χρόνο και χρήμα δεν το λογαριάζουν οι περισσότεροι, ίσως να μην περνάει καν από το μυαλό τους.:/: Ίσως να πιστεύουν ότι κυνηγάνε γλάρους, ποιος ξέρει?:hmm:

Δυστυχώς όμως, τέτοια φαινόμενα είναι αναμενόμενο να συμβούν. Όχι επειδή απαραίτητα σας βλέπει ο κόσμος που τα ταΐζετε, αλλά και μόνο που κάποιος βλέπει τα αδεσποτάκια να είναι σε καλή κατάσταση, συμπεραίνει ότι "τη βρίσκουν την άκρη εκεί". Έχουν καμία σχέση τα φλοισβάκια τώρα με πριν από ένα χρόνο?
Το ότι κάποιοι κοπιάζουν και θυσιάζουν προσωπικό χρόνο και χρήμα δεν το λογαριάζουν οι περισσότεροι, ίσως να μην περνάει καν από το μυαλό τους.:/: Ίσως να πιστεύουν ότι κυνηγάνε γλάρους, ποιος ξέρει?:hmm:
οχι καλέ είναι το θαύμα της φύσης που η μαμά-γάτα μεγαλώνει τα παιδιά του έρωτα της,γι'αυτό.:mad::mad:

Και ποιος ξέρει τώρα που χειροτέρεψε η οικονομική κατάσταση μην αρχίσουν και άλλοι και αφήνουν:/::/::/:.
Δεν πάει καλα η κατάσταση κάτι πρέπει να γίνει πάνω σε αυτό το θέμα:(. Κάτι πρέπει να σκεφτούμε.

Δείτε κάποιες από τις νέες αφίξεις της καφετέριας:
100_0940.jpg

100_0939.jpg

100_0938.jpg

Αχχχχχχχχχχ........

Δείτε κάποιες από τις νέες αφίξεις της καφετέριας:
100_0940.jpg

100_0939.jpg

100_0938.jpg

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Τι μωρα ειναι αυτα θεουλακη μουυυ!!!! :stunned::stunned::stunned::stunned::stunned:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back