konstans
Περιβόητο μέλος
.Νέα προσπάθεια σε κάνα δίωρο, ευχηθείτε να τη βρούμε και να είναι καλά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Πολυ θετικη ενεργεια στο κοριτσακι μας,τη χρειαζεται!!!!!!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
.Αλλιώς δεν νομίζω να την πιάναμε.
Είχε αρκετό πυρετό και διάρροια, της κάναμε εξετάσεις, τα νεφρά της είναι καλά, είχε κάτι λίγο ανεβασμένο αλλά δεν θυμάμαι τι.
Το θέμα είναι ότι νοσηλεύεται και ότι θα έχει τη φροντίδα που χρειάζεται.

aporw
Διακεκριμένο μέλος

Kαλη αναρρωση να εχει το κοριτσακι μας!!!!

γιατι ειναι σιγουρο οτι θα αναρρωσει!

Voula
Διάσημο μέλος
Κι έλεγα συνέχεια μέσα μου ότι δεν μπορεί να έχει συμβεί κάτι τόσο κακό στην Τζούλια, όχι στην Τζούλια κι όχι ΧΘΕΣ ! Όχι ότι άλλη μέρα θα είχε διαφορά αλλά χθες ένιωσα κάπως..Η Τζούλια είναι μια από τις γάτες σύμβολα της περιοχής, Φιλική, πάντα καλοπροαίρετη με τους ανθρώπους και ένα χρόνο τώρα ξέρουμε ότι είναι πάντα εκεί και περιμένει..
Τέλος πάντων, σημασία έχει ότι τα κορίτσια την έπιασαν. Ότι και να έχει από την στιγμή που είναι στο κτηνιατρείο, θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

Χάρηκα
που τελικά το γατάκι βρέθηκε και είναι καλά στο ιατρείο. Ολα θα πάνε καλά μην ανησυχείτε.Περαστικούλια και όλα τα ΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜ! και από εμένα.
chryssa
Διάσημο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Καθόταν μέσα στην αμμολεκάνη της
Μπαίνοντας μέσα στο χώρο, της λέω, 'Τζούλια μου, τι κάνεις κοπέλλα μου, τι κάνει το κορίτσι μου ?'Παιδιά, με κοιτάει για 2-3 δευτερόλεπτα, μου απαντά με ένα σιγανό και παραπονεμένο νιάου και βγαίνει από την αμμολεκάνη για να έρθει προς το μέρος μου. Έβαλα τα δάχτυλα μέσα από τα κάγκελα και άρχισα να την χαιδεύω.
Δείχνει να πηγαίνει καλύτερα. Την είδα με τα μάτια μου χθες που μασούλησε 5-6 κροκέτες και θέλω να πιστεύω ότι είναι ένα δείγμα καλυτέρευσης.
Τζούλια μου σ'αγαπάμε πολύ
Πολύ θα θέλαμε να ήσουν από τα τυχερά γατόνια που θα είχαν ένα δικό τους σπίτι, προσπαθήσαμε πολύ αλλά βλέπεις κάποια πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλουμε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
, η γάτα εάν τρώει αυτό είναι καλό δείγμα
, εάν δεν τρώει τίποτα τότε είναι κλάφτα χαράλαμπε.
Όλα θα παν καλά

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
))διάβασα για δαγκωνιά δράκαινας?
ή κάτι τέτοιο... ενημέρωνέ μας συχνά, ίσως να βρούμε μια λύση με την τζούλια μόλις επιστρέψω από διακοπές, έστω προσωρινά και να την προωθήσουμε πολύ δυναμικά
θα σου στείλω πμ
Voula
Διάσημο μέλος
Πάρε με αύριο εσύ ότι ώρα είσαι ελεύθερη.Για την Τζούλια μας είπαν αρχικά ότι κάποιος μ@λ@κ@ς ψαράς της πέταξε μια δράκαινα για να την φάει. Το ζωάκι ήταν τουλάχιστον 3 ημέρες σε άθλια κατάσταση. Τα κορίτσια την έπιασαν την Δευτέρα και την πήγαν στο κτηναιτρείο.
Η Γιανναράκη είπε ότι αν είχε φάει δράκαινα δεν υπήρχε περίπτωση να ζούσε. Προφανώς ήταν δηλητηρίαση από κάτι άλλο.
Της έκανε εξετάσεις αίματος και της βρήκε ίκτερο. Αυτό όπως μου εξήγησε (αν τα θυμάμαι και καλά) είναι ένα είδος ίωσης που χτυπά στο σηκώτι αλλά είναι θεραπεύσιμο.
Της κάνουν καθημερινά ορό και πάει καλύτερα. Δεν ξέρω πόσο μπορεί να μείνει εκεί, σίγουρα θα την κρατήσουν μέχρι να γίνει τελείως καλά αλλά το ιατρείο θα κλείσει για μια βδομάδα (9 με17 Αυγούστου μάλλον) οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχουν και πολλές λύσεις .
konstans
Περιβόητο μέλος

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Xριστίνα όλη την εβδομάδα, λέω να σε πάρω τηλ και δεν τα έχω καταφέρειΠάρε με αύριο εσύ ότι ώρα είσαι ελεύθερη.
Για την Τζούλια μας είπαν αρχικά ότι κάποιος μ@λ@κ@ς ψαράς της πέταξε μια δράκαινα για να την φάει. Το ζωάκι ήταν τουλάχιστον 3 ημέρες σε άθλια κατάσταση. Τα κορίτσια την έπιασαν την Δευτέρα και την πήγαν στο κτηναιτρείο.
Η Γιανναράκη είπε ότι αν είχε φάει δράκαινα δεν υπήρχε περίπτωση να ζούσε. Προφανώς ήταν δηλητηρίαση από κάτι άλλο.
Της έκανε εξετάσεις αίματος και της βρήκε ίκτερο. Αυτό όπως μου εξήγησε (αν τα θυμάμαι και καλά) είναι ένα είδος ίωσης που χτυπά στο σηκώτι αλλά είναι θεραπεύσιμο.
Της κάνουν καθημερινά ορό και πάει καλύτερα. Δεν ξέρω πόσο μπορεί να μείνει εκεί, σίγουρα θα την κρατήσουν μέχρι να γίνει τελείως καλά αλλά το ιατρείο θα κλείσει για μια βδομάδα (9 με17 Αυγούστου μάλλον) οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχουν και πολλές λύσεις .
μμμ κατάλαβα, σημασία έχει καταρχήν να γίνει καλά η γατούλα, και θα βρούμε που μπορεί να φιλοξενηθεί
δεν είναι δυνατόν να την αφήσουμε να ξαναγυρίσει
από ότι κατάλαβα στο παραπέντε τη γλίτωσε η καημένουλα. υπάρχει περίπτωση να ειμαι εδώ 9-17 αλλά δεν ξέρω κ σίγουρα
πρέπει να δούμε αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει με φιλοξενία κ θα ψάξω κ εγώ. Στο δικό μου σπίτι είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο
είμαστε πολλοί κ είναι κ η μικρή , αχ δεν ξέρω
κάτι θα σκεφτούμε
konstans
Περιβόητο μέλος
) και ίσως πάρει καιρό να υιοθετηθεί. Οπότε πες ότι τη φιλοξενούμε κάπου (το που βέβαια είναι άγνωστο), ίσως χρειαστεί να μείνει για πολύ καιρό.Δεν είναι υπόθεση μιας-δυο εβδομάδων
. Ειδικά αυτή τη περίοδο, που ούτε καν τα μωρά δεν ζητιούνται.Η δική μου γνώμη είναι ότι η Τζούλια δυστυχώς θα πρέπει να γυρίσει στο Φλοίσβο. Έχει μάθει να ζει εκεί, με όλους βέβαια τους κινδύνους που παίζουν
. Αν γίνει εντελώς καλά θα την εμβολιάσουμε, τουλάχιστον να κινδυνεύει λιγότερο από αρρώστιες.Μακάρι να μπορούσαμε να τα πάρουμε όλα για φιλοξενία, αυτό όμως είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας!

P.S. έχω την παραγγελία σου, θα σε πάρω να περάσω να στα αφήσω κάποια στιγμή.

konstans
Περιβόητο μέλος
.Η Τζούλια έχει επιστρέψει στο Φλοίσβο, εχτές την είδαμε και ήταν μια χαρά το πουλάκι μου, η παλιά καλή γνωστή Τζούλια, αρχόντισσα του χώρου
. Ήρθε, τρίφτηκε, έφαγε το φαγάκι της και αποχώρησε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Εχτές δεν καταφέραμε τίποτα, μιας και τα γατιά που έχουν μείνει είναι ή όλο κρυμμένα στους βράχους ή μας βλέπουν και την κάνουν με γοργά βήματα.
Η Τζούλια έχει επιστρέψει στο Φλοίσβο, εχτές την είδαμε και ήταν μια χαρά το πουλάκι μου, η παλιά καλή γνωστή Τζούλια, αρχόντισσα του χώρου. Ήρθε, τρίφτηκε, έφαγε το φαγάκι της και αποχώρησε.
![]()

Hlianna
Διάσημο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool