Γάτες εν δράσει...

staman2

Περιβόητο μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα.
Να 'μαστε κι εμείς στην παρεούλα σας!...:P :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς μας ήρθατε!Είσαι ο και λέγεσαι!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τέλεια γατουλίνια, να τα χαίρεσαι:D

staman2 αυτή τη στιγμή έχουμε ακριβώς την ίδια "σύνθεση" γατιών 2 περσικά και ένα ασπρόμαυρο:up:

staman2 αυτή τη στιγμή έχουμε ακριβώς την ίδια "σύνθεση" γατιών 2 περσικά και ένα ασπρόμαυρο:up:

Να τα χαίρεσαι τα γατάκια σου. Πόσο είναι?

Πράγματι είναι κούκλος ο μεγάλος σου. κ το μικρούλη που έχεις στο avatar
Τί ηλικία έχουν τα ζουζούνια?:lol:

Να τα χαίρεσαι τα γατάκια σου. Πόσο είναι?
H Καντι είναι 3, ο Μπατ είναι 2 (αυτό το μήνα είχε γεννέθλια), και ο Τζέρυ τζουνιορ είναι 2,5 μηνών περίπου
Πράγματι είναι κούκλος ο μεγάλος σου. κ το μικρούλη που έχεις στο avatar
Τί ηλικία έχουν τα ζουζούνια?:lol:
Ο κούκλος δεν είναι ο μεγάλος είναι όμως ο χοντρός:lol: το μικρούλη που στο αβαταρ είναι το μεγαλύτερο, αλλά είναι αδυνατούλα γι αυτό φαίνεται μικρότερη

H Καντι είναι 3, ο Μπατ είναι 2 (αυτό το μήνα είχε γεννέθλια), και ο Τζέρυ τζουνιορ είναι 2,5 μηνών περίπου

Ο κούκλος δεν είναι ο μεγάλος είναι όμως ο χοντρός:lol: το μικρούλη που στο αβαταρ είναι το μεγαλύτερο, αλλά είναι αδυνατούλα γι αυτό φαίνεται μικρότερη

Πάντως είναι όλα τους κουκλιά. Τελικά τα πάνε όλοι τους καλά μεταξύ τους? Νομίζω πως τα περσικά είναι πολύ δεκτικά γενικά σε νέα μέλη στην παρέα τους. Εκτός από τη Νάλα μου που κάνει κάτι θέατρα στον γατούλη που φιλοξενούμε τώρα (έναν σιαμέζο 5 μηνών κούκλο).

Πάντως είναι όλα τους κουκλιά. Τελικά τα πάνε όλοι τους καλά μεταξύ τους? Νομίζω πως τα περσικά είναι πολύ δεκτικά γενικά σε νέα μέλη στην παρέα τους. Εκτός από τη Νάλα μου που κάνει κάτι θέατρα στον γατούλη που φιλοξενούμε τώρα (έναν σιαμέζο 5 μηνών κούκλο).
Και τα δικά σου είναι τέλεια και η τρίχα τους φανταστική εγώ δεν τα καταφέρνω με το χτένισμά τους κ έτσι έχουν κόμπους:( Και η Κάντι είναι πολύ δύσκολη και δεν θέλει καινούρια μέλη, μάλιστα δεν κάνει μούτρα απλά άλλα εκνευρίζεται κ επιτίθεται θέλει να είναι το κυρίαρχο γατί του σπιτιού:D και εγώ τον μικρούλη δεν θα τον κρατήσω, γιατί φοβάμαι την Κάντι όμως περιμένω να βρει το κατάλληλο σπίτι για να είναι ευτυχισμένος. Μάλλον λοιπον οι θηλυκές περσικές δεν είναι κ τόσο δεκτικές. Τα δικά σου τα έχεις στειρωμένα;

Και τα δικά σου είναι τέλεια και η τρίχα τους φανταστική εγώ δεν τα καταφέρνω με το χτένισμά τους κ έτσι έχουν κόμπους:( Και η Κάντι είναι πολύ δύσκολη και δεν θέλει καινούρια μέλη, μάλιστα δεν κάνει μούτρα απλά άλλα εκνευρίζεται κ επιτίθεται θέλει να είναι το κυρίαρχο γατί του σπιτιού:D και εγώ τον μικρούλη δεν θα τον κρατήσω, γιατί φοβάμαι την Κάντι όμως περιμένω να βρει το κατάλληλο σπίτι για να είναι ευτυχισμένος. Μάλλον λοιπον οι θηλυκές περσικές δεν είναι κ τόσο δεκτικές. Τα δικά σου τα έχεις στειρωμένα;

Για να καταλάβεις αγαπητέ sliberin μόλις τώρα ανακάλυψα την ερώτησή σου. Μάλλον δεν χειρίζομαι ακόμη τοσο καλά τα εργαλεία του forum η βλαμμένη.
Ναι όλα τα έχω στειρώσει. Και την σκυλίτσα μας.
Τελικά τώρα πόσα γατάκια έχεις? Το κράτησες το μικρό?

Αγαπητή θέλουμε καινούριες φωτο της γατοοικογένειάς σας!Και της κούκλας Νάλα παρακαλώ,είναι η αδυναμία μου!

Αγαπητή θέλουμε καινούριες φωτο της γατοοικογένειάς σας!Και της κούκλας Νάλα παρακαλώ,είναι η αδυναμία μου!
Θα προσπαθήσω να ανεβάσω Δώρα μου. Καλή διαμονή στη Κάλυμνο. Πώς σου φαίνεται το νησί?:D

Πολύ ωραίο όσο το έχω δει.Αυτες τις μέρες πηγαινοέρχομαι στη Ροδο,και τώρα θα λείψω για δυο εβδομάδες.Αλλά χαλάλι,θα φέρω τη Μόιρα στο γυρισμό.Τι κάνουν τα περσάκια σου κι ο κούκλος Τίμυ;

Για να καταλάβεις αγαπητέ sliberin... Μάλλον δεν χειρίζομαι ακόμη τοσο καλά τα εργαλεία του forum
To κατάλαβα γιατί αν δεις στα χαρακτηριστικά (που έχει κάθε μελος κάτω από το αβαταρ) είμαι αγαπητή:P:P:P
Τελικά τώρα πόσα γατάκια έχεις? Το κράτησες το μικρό?
Εχω δύο, είχα βρει ένα γατάκι κ τελικά του βρήκα ένα πολύ καλό σπιτάκι, όμως μετά βρήκα ένα άλλο που ήταν τυφλό το καημενούλη, αλλά τελικά έσωσα το ένα του ματάκι κ τώρα κάνουμε αγώνα κ για το άλλο

Πολύ ωραίο όσο το έχω δει.Αυτες τις μέρες πηγαινοέρχομαι στη Ροδο,και τώρα θα λείψω για δυο εβδομάδες.Αλλά χαλάλι,θα φέρω τη Μόιρα στο γυρισμό.Τι κάνουν τα περσάκια σου κι ο κούκλος Τίμυ;
Είναι καλά τα ζουζούνια μου. Μου έλειψαν που πήγα διακοπές. Τώρα είμαστε μαζί από την Τρίτη την περασμένη. Τα έκανα και μπάνιο προχθές και τα δύο και δεν σου λέω τίποτα. Λάμπουν οι γουνίτσες τους. Από τα φιλιά που τους δίνω γεμίζω τρίχες μέχρι και στα μάτια μέσα.!:lol:
Να δεις τον Πέρση όταν με βλέπει να κρατάω βαμβάκι. Βάζει κάτω το κεφάλι κ οπισθοχωρεί με όπισθεν. Ενώ εγώ του λέω πού πας μωρόοο μου αφού ξέρεις πως θα σε πιάσω... Του την δίνει που του καθαρίζω τα ματάκια με τη λοσιόν. Αλλά μετά λάμπουν και δεν μπορω να του αντισταθώ του άτιμου.:rolleyes:
Τι κάνει ο κούκλος σου? Σου λειπει ακόμα δεν τον πήρες μαζί νομίζω. Με το καλό να δεχθείς και την πριγκίπισσά σου.:up:

To κατάλαβα γιατί αν δεις στα χαρακτηριστικά (που έχει κάθε μελος κάτω από το αβαταρ) είμαι αγαπητή:P:P:P

Εχω δύο, είχα βρει ένα γατάκι κ τελικά του βρήκα ένα πολύ καλό σπιτάκι, όμως μετά βρήκα ένα άλλο που ήταν τυφλό το καημενούλη, αλλά τελικά έσωσα το ένα του ματάκι κ τώρα κάνουμε αγώνα κ για το άλλο

Πού θα μου πάει θα το μάθω το εργαλείο. Να είσαστε καλά κ εσείς που με βοηθάτε παιδιά.
Μπράβο για τα γατάκια που βοηθάς. Κι εγώ στην Τήνο που πήγα το καλοκαίρι βρήκα πάλι τη μπουμπού που είχα σώσει πέρυσι από ρινοτραχειίτιδα και χάρηκα πολύ. Ζούσε κ το ένα από τα κοριτσάκια που είχε γεννήσει τότε. Το ματάκι της βέβαια το είχε χάσει από τότε. Χάρηκα τόσο που την ξαναείδα....:rolleyes:

Δωρα μου ο Τίμυ είναι καλλίτερα από κάθε άλλη φορά θα έλεγα... Μετά από την φιλοξενία του σιαμέζου Simba που φιλοξενούσαμε (βλ. Vasiliki86), ο Τίμυ πήρε ανάποδες γιατί ο κύριος φιλοξενούμενος είχε τόσο θράσος ή θάρρος θα έλεγα που διεκδικούσε τα πάντα. Και πού να δεις: Εκτός απ΄τις σφαλιάρες που ψιλοέδινε στη σκύλα τη Λούση (τεράστια μπροστά του σε μέγεθος), τόλμησε λέω ΤΟΛΜΗΣΕ να πλησιάσει τον Τίμυ και να του απλώσει πόδι για να παίξουν. Κατάλαβες τι έγινε... Ο Τίμυ είναι ο σούπερ σνομπ της οικογένειάς μας γ ε ν ι κ ά με τα άλλα ζώα. Ε και... αφού είδε τον Σίμπα να τολμά να ανεβαίνει στα απαγορευμένα μέρη όπως τραπέζι κουζίνας κ πάγκοι, που ΚΑΝΕΝΑ ως τώρα απ' τα γατιά δεν έχει τολμήσει γιατί είναι απαγορευτικό, αποφάσισε να κοιμάται τα βράδια στο γυάλινο τραπέζι της κουζίνας, μάλλον γιατί θα είπε: "Μήπως είμαι πολύ μαλάκας που τόσα χρόνια ακούω τις μαμάδες μου και υποχωρώ κ αυτό το σούργελο παρακούει κ είναι και φιλοξενούμενος? Τώρα θα δουν!!!"
Ασε ενεργοποιήθηκε πολύ τευλευταία το μωρό μας

Πολύ γέλιο ο Πέρσης με το βαμβάκι!Ναι τα σιαμ είναι αρκετά διεκδικητικά από όσο ξέρω,οποτε λογικό ήταν να αναλάβει δραση ο Τίμυ.Τώρα έφυγε ο σιαμεζούλης;
Το Σειριάκι μου μου λείπει πολύ,ανυπομονώ να έρθει.Τη Μόιρα θα την πάρω 5 του μήνα που τελειώνω τα σεμινάρια απο τη Ρόδο,θα γυρίσουμε μαζί Κάλυμνο.Έχω ήδη ετοιμάσει προικούλα!

Πολύ γέλιο ο Πέρσης με το βαμβάκι!Ναι τα σιαμ είναι αρκετά διεκδικητικά από όσο ξέρω,οποτε λογικό ήταν να αναλάβει δραση ο Τίμυ.Τώρα έφυγε ο σιαμεζούλης;
Το Σειριάκι μου μου λείπει πολύ,ανυπομονώ να έρθει.Τη Μόιρα θα την πάρω 5 του μήνα που τελειώνω τα σεμινάρια απο τη Ρόδο,θα γυρίσουμε μαζί Κάλυμνο.Έχω ήδη ετοιμάσει προικούλα!

Ναι έφυγε ο σιαμεζούλης και ηρέμησε η Νάλα η οποία με τίιιποτα τελικά δεν τον γουστάρει τον μάγκα. Κι αυτός μωρέ παιδί μου πεισματικά την πλησίαζε και την άγγιζε. Ε δεν καταλαβαίνει πως δεν γουστάρει να της βάζει χέρι??:redface:
Πως να γίνει ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ η κουκλάρα ρε παιδί μου.:down:
Επαιρνε που λες το αθώο του ανέμελο, ανάλαφρο, γατίσιο γαλανό του βλέμμα, και καθόταν σε απόσταση αναπνοής απ΄αυτήν. Η κακομοίρα δεν μιλούσε καθόλου. Περίμενε. Κ αυτός, σιγά σιγά όλο κι άπλωνε το κουλό του προς το τεντωμένο της χεράκι να της αγγίξει το νυχάκι. ΕΕΕ τότε γινόταν ο κακός χαμός. Τι νιαρ, χοουυυ χουυυ, άγριο βλοσιρό βλέμμα του έριχνε, και η καημένη εξαφανιζόταν. Μέχρι που την έπαιρνε πάλι από πίσω.Κάτι το περίεργο. Ο Πέρσης κ η Λούση η σκυλίτσα, του ήταν αδιαφοροι σχετικά γιατί δεν αντιδρούσαν αρνητικά όταν πλησίαζε. Κυνηγούσε τη Νάλα κ τον Τίμυ. Ηθελε να τους επιβληθεί να τον χωνέψουν. καλά ο Τίμυ τον έχει έτσι κι αλλιώς κλασμένο όπως όλους.:D
Σε καταλαβαινω που σουλείπει ο Σείριος. Οταν συναντηθειτε θα χουχουλιάζεστε για ώρες:rolleyes:
Καλώς να δεχθείς και την Μόιρα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back