purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxi2
Δραστήριο μέλος
Το αποτέλεσμα ήταν ο Ασπρούλιακας κυνηγόντας ενα περιστέρι να πέσει απο το παράθυρο του φωταγωγού του 3 ορόφου στον ακάλυπτο.
Τον ψάχναμε όλη νύχτα έξω, δίπλα σε άλλες πολυκατοικίες, σε ταράτσες.....
τον βρήκαμε την επόμενη μέρα το μεσημέρι, τρομαγμένο, βρώμικο, και πεινασμένο να είναι κουρνιασμένος σε ενα βαρέλι στον ακάλυπτο....
Απο τότε τρέμει η καρδιά μου και ενας λόγος που δεν πάω σε άλλο σπίτι σε όροφο είναι αυτός...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
maxi2
Δραστήριο μέλος
Υπάρχουν πολλών ειδών..
σίτες θα βρείς σε χρωματοπωλεία..
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
maxi2
Δραστήριο μέλος
Θα καταλάβεις πότε θέλει απο τον τρόπο που θα μυρίζει το μέρος....
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Αναγκαστηκα να τον παρω στη κουζινα αλλα ο φιλος μου δε θα τον αφησει μεσα στο σπιτι.Προβλεπω να τον πηγαινουμε απο κατω στο παρτερι του σαν μονη λιση πλεον αλλα κριμα γιατι μολισ κσεφορτοθηκε κατι πσιλους και αρχησαμε και εμβολια.

Δεν εμαθε να τα κανει στο ειδικο μαλλον τα εκανε διπλα.(εμασ παντοσ δε μασ λερωνε)
Αλλα και παλι η αλλη θα φωναζε γιατι θα περπαταγε στο μπαλκονι της.Πειτε τπτ ρε κοριτσια...
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

ΓΙΩΡΓΟΣ11239
Νεοφερμένο μέλος
ο στοχος),η Ροζα μου εχει πεσει απο τον 3ο οροφο.Παντα εκανε βολτες στα καγκελα
στα οποια εχω και καλαμια.Την πρωτη φορα ηταν περισι το καλοκαιρι (3-4 μηνων)
και φετος (1,3 χρονων).Την πρωτη δεν επαθε τιποτα,μονο σοκ,τη δευτερη της εσπασε η μυτη του κυνοδοντα και ειχε και μια αγκιθα κατω απο τα χειλη..τα εφαγε
τα μουτρακια της.Απο τοτε βαζω ορθιες τη σκουπα και τη σφουγγαριστρα στα καγκελα και δεν ξαναπηγε,αλλα ουτε και στο αλλο μπαλκονι που ετρεχε και πηδουσε πανω τους λες και θα αυτοκτονουσε κανοντας μας καρδιακους!
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Όλα καλά τώρα;
Lady
Δραστήριο μέλος
maxi2
Δραστήριο μέλος
Σκέφτομαι ότι στην Λέρο που θα πάμε, θα μείνουμε σε μονοκατοικία... 'Αντε καινούργιος πονοκέφαλος εκεί.... Τι θα κάνουν, που θα πηγαίνουν.. κλπ....
Είμαι μια φοβιτσιάρα...........

ΓΙΩΡΓΟΣ11239
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Αθανασία:Οχ! Περαστικά στη Ρόζα και σ'εσένα (θα την πήρες κι εσύ τη λαχτάρα σου).
Όλα καλά τώρα;
Mια χαρα ειναι απλα δεν εχει ξανανεβει στα καγκελα και ησυχασαμε.
Να προσεχετε και τα αναμενα ματια της κουζινας!προσγειωθηκε στο μεγαλο
μετα απο ενα μεγαλιωδες αλμα που εκανε απο το τραπεζι της κουζινας,ακριβως τη
στιγμη που ο πατερας μου εβγαλε το τηγανι με την ομελετα
! Ακολουθησε εναακομη τιναγμα-αλμα προς το νεροχυτη (για να σβησει??)! Αποτελεσμα ευτυχως 2-3
φουσκαλιτσες στα πισω πατουσακια που την ενοχλησαν μονο μια μερα στο τρεξιμο
αλλα την αλλη μερα ολα καλα!
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Και οχι τπτ αλλο εχω εξεταστικη και δε μπορω να κατευω να την μαζεψω.
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ:......Να προσεχετε και τα αναμενα ματια της κουζινας!προσγειωθηκε στο μεγαλο μετα απο ενα μεγαλιωδες αλμα που εκανε απο το τραπεζι της κουζινας,ακριβως τη
στιγμη που ο πατερας μου εβγαλε το τηγανι με την ομελετα! Ακολουθησε ενα
ακομη τιναγμα-αλμα προς το νεροχυτη (για να σβησει??)! .....
Aχαχα, πολύ αστείο! Σα να βλέπω καρτούν!
Πρέπει να πόνεσε όμως η κακομοίρα....
ΓΙΩΡΓΟΣ11239
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Gemini:Aχαχα, πολύ αστείο! Σα να βλέπω καρτούν!
Πρέπει να πόνεσε όμως η κακομοίρα....
Να γελας και να κλαις.Πρεπει να βαλω καμερες στο σπιτι να πιανω ολα τα
παλαβα που κανει
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

Την έχω πατήσει και γω δυστυχώς με την Μαυρούλα από βλακεία μου-άναψα λάθος μάτι-.Να προσεχετε και τα αναμενα ματια της κουζινας!
Βέβαια το κατάλαβε αμέσως και πήδηξε αλλα το γέλιο ήταν μετά που τις έβαλα τα πατούσια μέσα σε μπολάκι με κέτσαπ-λένε ότι είναι καλό όπως η οδοντόκρεμα-Ε!Φαντάζεστε τι έγινε.Ενα σπίτι γεμάτο κόκκκινα πατουσάκια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool