Γάτες και διαμερίσματα σε ορόφους

Και μενα μια απ τα ιδια.προχθες βολταρε στο μπαλκονι κοιταγε κατω απ το τζαμι και ειχε βαλει τα ποδαρακια του φοβιθηκα την επιασα και τησ εδωσα μια ελαφρη να καταλαβει οτι δε κανει να πηγαινει εκει.Κατα τα αλλα περπαταει στα ξενα μπαλκονια και χθες τον φωναξα περπατησε πανω στο μπακονι στο ισοματακι που εχε και κοιταγε να πιδισει προσ το μπακονακι κατω τον σικωσα εγω και τον εβαλα κατω πιστευω να μην ανεβαινει σιχνα εκει πανω.Παντως παλια τα βραδια τριγιναγε χθες ομως επαιζε σινεχεια με ενα ποντικακι που του εχω.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμάς ο Ασπρούλης βγήκε απο την πόρτα και καθότανε μέσα στην πολυκατοικία.. Ο άντρας μου δεν σκέφτηκε να τον κυνηγήσει γιατί όσο πήγαινε κοντά του τόσο αυτός ανέβαινε πάνω. 'Ετσι έκλεισε την πόρτα με τον ασπρούλιακα έξω απο το σπίτι...
Το αποτέλεσμα ήταν ο Ασπρούλιακας κυνηγόντας ενα περιστέρι να πέσει απο το παράθυρο του φωταγωγού του 3 ορόφου στον ακάλυπτο.
Τον ψάχναμε όλη νύχτα έξω, δίπλα σε άλλες πολυκατοικίες, σε ταράτσες.....
τον βρήκαμε την επόμενη μέρα το μεσημέρι, τρομαγμένο, βρώμικο, και πεινασμένο να είναι κουρνιασμένος σε ενα βαρέλι στον ακάλυπτο....
Απο τότε τρέμει η καρδιά μου και ενας λόγος που δεν πάω σε άλλο σπίτι σε όροφο είναι αυτός...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοριτσια που θα μπορουσα να βρω αυτο που βαζετε και εσεις σα φραχτι με ενδιαφερει να βαλω εστω και προσορινα τωρα με τη ζεστη στη μπαλκονοπορτα ωστε να μπουμε να κοιμομαστε χωρις να τριπωσει μεσα το βραδι και να κανει καμια σκανταλια.Αν εχετε να προτηνετε σιγκεκριμενο μαγαζακι αθηνα ακομα καλιτερα.Ευχαριστω!

Για μπαλκονόπορτα μόνο συρώμενη σίτα μπορείς να βάλεις (αν κατάλαβα καλά), σε παράθυρο μπορείς να βάλεις όποια σίτα θέλεις και σε μπαλκόνι το ίδιο.
Υπάρχουν πολλών ειδών..
σίτες θα βρείς σε χρωματοπωλεία..

Κοριτσια ηρθε αυτη που μενει διπλα και καλα ειχε παλια γατια και ειπε οτι παει στο μπαλκονι τησ και αυτη δε μπορει τα τσισα και οτι ισως κανει κατι και μεσα στο σπιτι δε τον θελει ο φιλος μου.Δε μπορω παλι να τον αφησς στο παρτερι θα του κανουν τπτ οι αλλοι η αυτη που καθαριζει τη πολικατοικια.Σιχτιρ δεν ειναι φιλοζοι κανεισ τουσ ολοι τελιακ το παιζουν.Σωστεμε τι να κανω για να κανει τα κακια του στο ειδικο χωρο με την αμμο που εχω ειναι πετραδακια μηπος αυτο φταιει?

Δοκίμασε την ώρα που είναι έτοιμο να τα κάνει.... το πάρεις και το βάλεις στην άμμο.. (πρίν τα κάνει).
Θα καταλάβεις πότε θέλει απο τον τρόπο που θα μυρίζει το μέρος....

Το ζιτημα ειναι οτι δε ξερωποτε και ποια ωρα θα αποφασισει να τα κανει.Τον φιλακισα στη κουζινα(κριφα απ το φιλο μου)με τη τουαλετα του μηποσ και εκσικιοθει και κανει τπτ.Και κατι αλλο παιδια ποθ ξεχασα να αναφερω αυτη η διπλανη μου λεει γιατι δηνεισ τοση τροφη στο γατακι τηα παχηνει την επομενη φορα δε θα τησ μιλησω καλα αλλα θα τησ πω το φαει σου τρωει!!;)

Κοριτσια εχω προβλημα παει στο διπλανο μπαλκονι και αυτη βγηκε και τον τσακωσε(tsakwse (μας ακουσε μαλλον που τον φωναζα σιγα):(
Αναγκαστηκα να τον παρω στη κουζινα αλλα ο φιλος μου δε θα τον αφησει μεσα στο σπιτι.Προβλεπω να τον πηγαινουμε απο κατω στο παρτερι του σαν μονη λιση πλεον αλλα κριμα γιατι μολισ κσεφορτοθηκε κατι πσιλους και αρχησαμε και εμβολια.:(
Δεν εμαθε να τα κανει στο ειδικο μαλλον τα εκανε διπλα.(εμασ παντοσ δε μασ λερωνε):) Αλλα και παλι η αλλη θα φωναζε γιατι θα περπαταγε στο μπαλκονι της.
Πειτε τπτ ρε κοριτσια...

Ο ντινακος ειναι καλα ανεβαινει στα δεντρτακια του μολισ βλεπει ανθρωπο η σκιλο.Θελω να γηνει λιγο πιο ηρεμοσ μαζι μου και να προφιλασεται απ τουσ αλλους.

Αν του εκοβα τα νιχακια (βεβαια θελει κοπο αυτο) λετε να καθοταν φρονημα?Ειναι και ζωηρο 4,5 μηνων παναθεματη!:D

Κατω απο αδιευκρινιστες συνθηκες και κατα το ξυμερωμα (μαλλον περιστερια ηταν
ο στοχος),η Ροζα μου εχει πεσει απο τον 3ο οροφο.Παντα εκανε βολτες στα καγκελα
στα οποια εχω και καλαμια.Την πρωτη φορα ηταν περισι το καλοκαιρι (3-4 μηνων)
και φετος (1,3 χρονων).Την πρωτη δεν επαθε τιποτα,μονο σοκ,τη δευτερη της εσπασε η μυτη του κυνοδοντα και ειχε και μια αγκιθα κατω απο τα χειλη..τα εφαγε
τα μουτρακια της.Απο τοτε βαζω ορθιες τη σκουπα και τη σφουγγαριστρα στα καγκελα και δεν ξαναπηγε,αλλα ουτε και στο αλλο μπαλκονι που ετρεχε και πηδουσε πανω τους λες και θα αυτοκτονουσε κανοντας μας καρδιακους!

Οχ! Περαστικά στη Ρόζα και σ'εσένα (θα την πήρες κι εσύ τη λαχτάρα σου).
Όλα καλά τώρα;

Βάλε πλέγμα στο μπαλκόνι σου.Τουλάχιστον ο μπαμπάς μου έβαλε στις γωνίες γιατί το παλιόγατο πήγαινε και καθόταν στο κούφωμα τις πόρτας το οποίο βρίσκεται εκτός μπαλκονιού..Και φυσικά αν κάποιος έκανε πως ανοίγει το παράθυρο θα το χτυπούσε και θα έπεφτε κάτω..

Πω! πω! θα μας τρελάνουν αυτά τα γατιά μας με τις εξερευνήσεις τους........

Σκέφτομαι ότι στην Λέρο που θα πάμε, θα μείνουμε σε μονοκατοικία... 'Αντε καινούργιος πονοκέφαλος εκεί.... Τι θα κάνουν, που θα πηγαίνουν.. κλπ....
Είμαι μια φοβιτσιάρα...........:redface: :redface: :redface:

Αρχική Δημοσίευση από Αθανασία:
Οχ! Περαστικά στη Ρόζα και σ'εσένα (θα την πήρες κι εσύ τη λαχτάρα σου).
Όλα καλά τώρα;

Mια χαρα ειναι απλα δεν εχει ξανανεβει στα καγκελα και ησυχασαμε.
Να προσεχετε και τα αναμενα ματια της κουζινας!προσγειωθηκε στο μεγαλο
μετα απο ενα μεγαλιωδες αλμα που εκανε απο το τραπεζι της κουζινας,ακριβως τη
στιγμη που ο πατερας μου εβγαλε το τηγανι με την ομελετα:up: ! Ακολουθησε ενα
ακομη τιναγμα-αλμα προς το νεροχυτη (για να σβησει??)! Αποτελεσμα ευτυχως 2-3
φουσκαλιτσες στα πισω πατουσακια που την ενοχλησαν μονο μια μερα στο τρεξιμο
αλλα την αλλη μερα ολα καλα!

Εμενα ξερει πολι καλα τι θα πει δεντρακι ολο σκαρφαλωνε και τωρα κραταει μουτρα στο φιλο μου και ερχεται απ το διπλανο μπαλκονακι που ειναι ερημο για να φαει και δεν μπορει να τι τσακωσει.Α ρε ντινο κατσε να σε πιασουμε λεεεεεε.
Και οχι τπτ αλλο εχω εξεταστικη και δε μπορω να κατευω να την μαζεψω.

Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ:
......Να προσεχετε και τα αναμενα ματια της κουζινας!προσγειωθηκε στο μεγαλο μετα απο ενα μεγαλιωδες αλμα που εκανε απο το τραπεζι της κουζινας,ακριβως τη
στιγμη που ο πατερας μου εβγαλε το τηγανι με την ομελετα:up: ! Ακολουθησε ενα
ακομη τιναγμα-αλμα προς το νεροχυτη (για να σβησει??)! .....

Aχαχα, πολύ αστείο! Σα να βλέπω καρτούν!
Πρέπει να πόνεσε όμως η κακομοίρα....

Αρχική Δημοσίευση από Gemini:
Aχαχα, πολύ αστείο! Σα να βλέπω καρτούν!
Πρέπει να πόνεσε όμως η κακομοίρα....

Να γελας και να κλαις.Πρεπει να βαλω καμερες στο σπιτι να πιανω ολα τα
παλαβα που κανει

Βρε τη Ρόζα! Ζωηρούλα...:P

Να προσεχετε και τα αναμενα ματια της κουζινας!
Την έχω πατήσει και γω δυστυχώς με την Μαυρούλα από βλακεία μου-άναψα λάθος μάτι-.:( Βέβαια το κατάλαβε αμέσως και πήδηξε αλλα το γέλιο ήταν μετά που τις έβαλα τα πατούσια μέσα σε μπολάκι με κέτσαπ-λένε ότι είναι καλό όπως η οδοντόκρεμα-Ε!Φαντάζεστε τι έγινε.Ενα σπίτι γεμάτο κόκκκινα πατουσάκια!:lol: :lol: :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back