kiss bill
Δραστήριο μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα.
12-02-11
14:14
Χαχαχα. Σιγουρα οι γατες σου εχουν αποψη στο θεμα φαγητου.
Οχι σαν τον δικο μου. Ο αλητογατος, τρωει σχεδον τα παντα. Μονο φρουτα δε δοκιμαζει. Αν ετρωγε κι αυτα θα ειχαμε να κανουμε με εναν παμφαγο γατο
Να δεις πως ετρωγε την ελια. Σα να ηταν μπουτακι κοτοπουλο!
Οχι σαν τον δικο μου. Ο αλητογατος, τρωει σχεδον τα παντα. Μονο φρουτα δε δοκιμαζει. Αν ετρωγε κι αυτα θα ειχαμε να κανουμε με εναν παμφαγο γατο
Να δεις πως ετρωγε την ελια. Σα να ηταν μπουτακι κοτοπουλο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος
Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα.
12-02-11
17:12
Ελιές failed κι εδώ.
Έγλειψε λίγο και την άφησε.
Έγλειψε λίγο και την άφησε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα.
14-09-13
14:22

και μόλις το Συλβακι ετοιμαζοταν να σας βαλει φωτο με την αγαπημενη της λιχουδια(

οι ελιες,και μαλιστα οι πρασινες οι γεμιστες,παρακαλω)είπα να ψαξω το θέμα ''γατα και ελια''(τοσα χρονια η αχρηστη δεν εκανα τον κοπο
)βρηκα αυτο το θεμα
Η Σύλβι κυριολεκτικα χαζευει, μαστουρωνει ειναι απιστευτη η συμπεριφορα της(πρεπει μαλλον να τραβηξω κανα video
)μια φορα ο αθεόφοβος ο άντρας μου
(εχει τρομερη αδυναμια στη Συλβι)επειδη ειχαμε καιρο να της δωσουμε ,πηγε στα μουλωχτα και της εδωσε 6-7 ελιες
το γατι παιδια 

αλλα μονο η Συλβι κανει ετσι,ολα τα υπολοιπα ουτε να τις μύρισουν δεν θελουν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 1.450 μηνύματα.
14-09-13
14:43
Και τι περιμενεις να μας βαλεις και βιντεο κυρια ofilia....;;

Το κοριτσι τρωει μονο εκλεκτα προϊοντα...

Το κοριτσι τρωει μονο εκλεκτα προϊοντα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
14-09-13
14:48
Κι εμενα η Ζουζου μου τρελλαινοταν για εληες, αλλα μονο καποιες συγκεκριμενες. Το κοριτσι μου ειχε αποψη και ετρωγε μονο τις εληες της πατριδας του μπαμπα της, δηλαδη παστολιες. Ετσι τις λενε στην Κρητη, τα αλλα μου ομως γατια ουτε να τις φτυσουν.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
15-09-13
13:27
Εμένα πάλι η Άρτεμις τρελαίνεται για μαύρες ελιές. 
Βασικά, η Άρτεμις θέλει να δοκιμάσει το οτιδήποτε με δει να τρώω (
) αλλά για τις μαύρες ελιές δείχνει μια μεγαλύτερη προτίμηση.
Από την άλλη, ο Απόλλωνας είναι απλώς αδιάφορος, δεν έχει δείξει να του αρέσουν.

Βασικά, η Άρτεμις θέλει να δοκιμάσει το οτιδήποτε με δει να τρώω (
) αλλά για τις μαύρες ελιές δείχνει μια μεγαλύτερη προτίμηση.Από την άλλη, ο Απόλλωνας είναι απλώς αδιάφορος, δεν έχει δείξει να του αρέσουν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki