speri
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τώρα γλύφεται... Της φάνηκε νόστιμη μάλλον -. -
Δεν πρόλαβα να σώσω το καημένο το πλάσμα από τα δόντια της. Τρόμαξα και μπήκα εδώ κατευθείαν να δω αν είναι επικύνδυνες..
Έχει φάει κι άλλα... Κάτι πεταλουδες, κάτι μυγούλες...Αλλά αράχνη όχι. Είναι εξαιρετική κυνηγός, δεν έχω παράπονο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τα σαμιαμίδια είναι οι καλύτεροι κατσαριδοκυνηγοί.Μακράν !Άσχετο! Εμένα στην αυλή μου πέφτουν κάμπιες απο τα πεύκα, προσπαθώ να τις μαζεύω προττού τις πάρει χαμπάρι ο Daffy , ο οπόιος το καλοκαίρι είχε δείξει μιά σαδιστική τάση βασανισμού ακρίδων...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Την τελευταία εβδομάδα δεχόμαστε επίθεση από ψαλίδες..
Έβρισκα συνήθως στο πίσω μπαλκόνι που απλώνω τα ρούχα και σήμερα βρήκα στα σκουπίδια αλλά και μέσα στο σπίτι...
Το ωραίο είναι ότι σιδέρωνα και ενώ είχα σιδερώσει τη μπλούζα και τη δίπλωνα βγήκε μια ψαλίδα από μέσα!
Είχα δίπλα μου τα γατούλια μου κ έτρεξα να τη σκοτώσω -όσο και να ήθελα να το αποφύγω- μην τυχόν τσιμπήσει τα μικρά μου.
Δυστυχώς η άτιμη δεν έπαθε τίποτα με τις 2 παντοφλιές και κάπου κρύφτηκε μέσα στην κρεβατοκάμαρα!!!
έχω φρικάρει τελείως!Δεν μπορώ να τη βρω πουθενά και φοβάμαι μην είναι μέσα στη ντουλάπα με τα ρούχα ή μη χωθεί στα σκεπάσματα...
Από ότι διάβασα κ παραπάνω αν φάνε ψαλίδα τα γατάκια δε θα πάθουν κάτι αλλά φοβάμαι το τσίμπημα τόσο για αυτά όσο και για εμάς.
Διάβασα μάλιστα ότι γεννάνε πολλά αυγά...
Έχει κανείς καμιά ιδέα για το πως μπορώ να τις αντιμετωπίσω χωρίς να είναι επικίνδυνο για τα γατιά;
George1990
Νεοφερμένο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η αλήθεια είναι έχω μια φοβία από μικρή με τις ψαλίδες..αυτές οι άτιμες οι δαγκάνες κάτι μου κάνουν!

Θα κάνω υπομονή κ θα προσέχω όσο γίνεται..πιο πολύ ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κίνδυνος αν τσιμπήσουν τα μικρά μου αλλά προφανώς δε χρειάζεται να ανησυχώ αφού κ εσείς δεν είχατε κανένα πρόβλημα!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έτσι και φέτος το μπαλκόνι μου έχει γεμίσει από βρωμούσες.

Η βρωμούσα(που πήρε το όνομά της ακριβώς λόγω αυτής της ιδιότητας που έχουν κι άλλα έντομα, προκειμένου να αποτρέπουν τους φυσικούς εχθρούς τους) μπορεί να είναι πλούσια πηγή πρωτεϊνών και βιταμίνης Β, μπορεί να τρώγονται από τους κατοίκους του Μεξικού και ορισμένων περιοχών της Ν.Αφρικής, αλλά έχω ακούσει οτι για τις γάτες θεωρείται επικίνδυνη τροφή. Έχουν συνδυασμό γεύσης κανέλας και ιωδίου και λόγω των χημικών που περιέχει μπορεί να προκαλέσει εμετό στα γατιά ή σκυλιά, καθώς και η μυρωδιά ερεθισμό στα μάτια αν το ζωάκι μας έχει ευαισθησία.

Η Τέρψη μου που είναι από τη φύση της "κυνηγός -("θεά")Άρτεμη μου φαίνεται έπρεπε να την είχα ονομάσει
- τρελλαίνεται να τις βλέπει και προσπαθεί να τις "κατεβάσει". Κι εγώ που το παίρνω χαμπάρι γρήγορα όλο τρέχω και τις απομακρύνω. Τι γίνεται όμως αν κάποια στιγμή δεν προλάβω? Μήπως έχει τύχει να δοκιμάσει η δική σας γάτα χωρίς να παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα, ώστε να θεωρήσω οτι αυτές οι θεωρίες είναι κάπως υπερβολικές?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Πάντως αν κάποιος ξέρει περισσότερα νομίζω θα μας ενδιέφερε όλους να μάθουμε. Μπράβο alkyone μας που το σκέφτηκες.

Υ.Γ. Καλά, πεθαίνω με τούτα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Φοβαμαι μην ερθει καμμια στη βεραντα και την παρει ειδηση και τη φερει μεσα στο σπιτι!
Εγω και τις φοβαμαι και τις σιχαινομαι!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Α κι εμάς οι μύγες είναι ο αγαπημένος μας μεζές!Και στο δικο μου σπιτι μπαινουν αρκετες βρωμουσες τα βραδια και ο γατος μου τις κοιταει επιμονα και τις κυνηγαει αλλα παρατηρησα οτι τις φοβατε κιολας και γριλιζει σαν τιγρης οταν ειναι κατω κ κινειται και προσπαθει να το σκοτωσει αλλα συνηθως προλαβαινω να τα μαζευω εγω γιατι οντως φοβαμαι μηπως τα φαει... μυγες παντως εχει φαει 2-3![]()
![]()
Εγω τρεμω τωρα το καλοκαιρι και με ενα πολυ σιχαμερο εντομο που αρχιζει απο κατσ....... ,ουτε το ονομα της δεν θελω να λεω!Φοβαμαι μην ερθει καμμια στη βεραντα και την παρει ειδηση και τη φερει μεσα στο σπιτι!
Εγω και τις φοβαμαι και τις σιχαινομαι!!!
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω τρεμω τωρα το καλοκαιρι και με ενα πολυ σιχαμερο εντομο που αρχιζει απο κατσ....... ,ουτε το ονομα της δεν θελω να λεω!Φοβαμαι μην ερθει καμμια στη βεραντα και την παρει ειδηση και τη φερει μεσα στο σπιτι!
Εγω και τις φοβαμαι και τις σιχαινομαι!!!
Εγώ πάλι, ζώντας σε χωριό τα τελευταία χρόνια, έχω περάσει σε άλλο επίπεδο Φλώρα, τις κατσαρίδες, που δεν κυκλοφορούν κιόλας εδώ κθ, τις έχω απενοχοποιήσει πλέον εντελώς (σχεδόν..
) εξαιτίας του Χουσιού μας, που φρόντισε να μας φέρει μέσα στο σπίτι κάτι που αρχίζει από τσίμπ....
Ω ναι τσιμπούρια μετέφερε για ένα διάστημα με το τρίχωμά του (αφού δε κολλούσαν στο δέρμα του, λόγω της αμπούλας που βάζουμε...). Ευτυχώς βέβαια τώρα έχει καιρό να μας τη κάνει και γλίτωσε κι αυτός το κούρεμα με τη ψιλή στο τσακ, αφού μας είχε φτάσει στο αμήν...Δε θα ξεχάσω μία μέρα γύρισε το πρωί από μία νυχτερινή έξοδο και περπατούσαν πάνω του 8 τσιμπ...
, .που σκότωσα ένα ένα
Όσο για τις βρωμούσες alcyone, δε νομίζω ότι είναι επικίνδυνες, φαντάζομαι πιο επικίνδυνες είναι οι κατσαρίδες σίγουρα. Αν και τα δικά μου δεν πολυασχολούνται μαζί τους (ίσως επειδή έχουν πιο ισχυρά ερεθίσματα έχοντας πρόσβαση και έξω), έχει τύχει να φάνε κπ φορές βέβαια και δεν είδα πρόβλημα, άμεσο τουλάχιστον..

ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Α κι εμάς οι μύγες είναι ο αγαπημένος μας μεζές!![]()
![]()
![]()
![]()
Χαχαχα που τα βρίσκεις αυτα!
κατσαρίδες να δω ιδιαίτερα απο αυτες που πετάνε αρχίζω να τσιρίζω γιατι τις σιχαίνομαι. Τα γατια τις κυνηγανε και τις σκοτώνουνε, εχω βρει πολλες φορες στην αυλή αλλα δεν εχω δει ποτε να τις τρωνε ευτυχως
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool