Γάτες και μέσα μεταφοράς

τελικά υπήρχε το θέμα αλλά δε μπόρεσα να το βρω... η φαντασία μου δεν έφτασε στη γενική κατηγορία μέσα μεταφοράς και έτσι συγγνώμη τις operators για άλλη μια φορά για τον κόπο που τις έβαλα

θα φύγω με ιντερσίτι για να μπορώ να είμαι αθήνα 11.40 και από εκεί αναχωρώ στις 14.53 με απλή αμαξοστοιχία. ρώτησα τις πληροφορίες και μου είπαν ότι επιτρέπεται η γατούλα.

είχε και πολύ πλάκα γιατί η κυρία στις πληροφορίες έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μου εξηγούσε 10 ώρες τα δρομολόγια και ο κόσμος στην ουρά είχε αρχίσει να δυσανασχετεί και να λέει ο καθένας τις ερωτήσεις του.. και η κυρία μου έδειχνε μεγάλη προσοχή και έλεγε ' δε βλέπετε εξυπηρετώ την κοπέλα'

φαντάζομαι τί σχόλια φάγαμε και η ασπρούλα μου και εγώ.. χεχε:lol:

ακόμα και η κυρία στα εισητήρια ήταν πολύ ευγενική και όταν της είπα ότι θα μεταφέρω γατούλα ενθουσιάστηκε! είπε 'μόνο 3 ώρες θα μείνεις; να καθήσεις πιο πολύ'... ήταν όμορφη η εμπειρία στον ΟΣΕ

να δούμε τα υπόλοιπα πως θα είναι, κρίμα που δεν έχω αυτό το internet που το παίρνεις μαζί σου, να μιλάμε την ώρα του ταξιδιού για να μου φεύγουν τα άγχη!

καλή μας τύχη, ευχαριστώ για τις συμβουλές σας

τα σπρέϋ δεν ξέρω πως να τα χρησιμοποιώ και σήμερα δεν ξέρω αν προλαβαίνω να πάρω κάποιο γιατί είναι πολύ δραστήρια μέρα...

ευχαριστώ πάντως κορίτσια..:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγιού Πνεύματος αποφασίσαμε να τον πάρουμε μαζί μας στην Χαλκιδική γιατί νομίζαμε ότι θα περνούσε καλύτερα..Είχα μιλήσει με τον γιατρό και του είχα πει ότι κάθε φορά στο αυτοκίνητο ο μικρός δίνει συναυλίες..Τότε μου είπε για το ηρεμιστικό χάπι..Του το δώσαμε όταν πηγαίναμε και το μετάνιωσα γιατί ο μικρός έτσι όπως ήταν ζαλισμένος,όχι μόνο δεν ηρέμησε αλλά μου φάνηκε ότι τρόμαξε πιο πολύ μάλλον επειδή δεν αισθανόταν καλά..Φυσικά και νιαούριζε σε όλη τη διαδρομή αλλά πιο μπάσα,ένεκα του χαπιού.Τα μάτια του ήταν μισόκλειστα από το εσωτερικό υμένιο και η γλωσσίτσα ήταν έξω..¨ολα αυτά γίνανε για 2 ώρες διαδρομή..Φυσικά έτσι όπως τον είδα κατατρόμαξα και εννοείται ότι στην επιστροφή δεν του έδωσα χάπι και μπορώ να πω ότι ήταν πιο ήσυχος..Φυσικά από τότε κατάλαβα ότι είναι προτιμότερο να μείνει μόνος στο σπίτι παρά να ταλαιπωρείται..Οταν πρόκειται για μια αναγκαστική μετακίνηση φυσικά και θα γίνει, αλλά με αυτά που είδα στον δικό μου δεν συμβουλεύω σε κανέναν το ηρεμιστικό χάπι..Όσο και να γκρινιάξει πολύ πιο εύκολα θα ηρεμήσει και θα το συνηθήσει χωρίς το χάπι παρά με αυτό..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πω πω... αν είναι δυνατόν............ δεν έχω λόγια....

εύχομαι ο γατούλης σου να είναι κεφάτος και ζωηρούλης και χαρούμενος τώρα και να έχει ξεχάσει την εμπειρία αυτή...

οπότε καλύτερα στις αποσκευές.... θα πάρω μαζί μου κανένα μαξιλαράκι...
ούτε σχόλια θέλω να κάνω για τον γιατρό, άνθρωπος είναι και αυτός και μπορεί να έκανε λάθος εκτίμηση... απλά ένα μικρό γατάκι την πλήρωσε αυτή τη λάθος εκτίμηση....ειλικρινά λυπάμαι πολύ.....αλλά ευτυχώς πέρασε...

οπότε καλύτερα στις αποσκευές.... θα πάρω μαζί μου κανένα μαξιλαράκι...

Δεν ξέρω αν θα προλάβεις να το διαβάσεις, αλλά έχω ταξιδέψει κι εγώ στις αποσκευές με ζωάκι. Μαζί μας ήταν και μια άλλη κοπέλα με το σκυλάκι της, οπότε πού ξέρεις, μπορεί να έχεις και παρέα.;)

χεχε.... τί τέλειο μήνυμα ruko!!!
θα κάνω κράτηση για τη θέση στις αποσκευές, μαζί 2 μαξιλάρια για πιθανό δεύτερο άτομο και πολύ καφέ και κουλουράκια για κεράσματα για τη νέα μας φιλενάδα.... πόσο σ' ευχαριστώ!:D:D:up::up:

Ο γιατρός του μικρού έλειπε εκείνη την ημέρα και μίλησα με τον βοηθό του..Σίγουρα δεν μου το πρότεινε για κακό, αλλά ίσως να έπρεπε και εγώ να ρωτήσω περισσότερα..Πάντως σίγουρα δεν φανταζομουν τέτοια εικόνα του γατιού..Ο μικρός είχε συνέλθει πλήρως μετά από ένα 2ωρο από όταν φτάσαμε..Μετά τον έπιασε η παράνοια του καινούριου χώρου..Το εντυπωσιακό ήταν όταν γυρίσαμε σπίτι και είδε τον χώρο του..Κοιμόταν περίπου 3 ώρες συνεχόμενες.. :DΜέχρι τότε δεν είχα καταλάβει πόσο ισχυρό δέσιμο έχουν τα γατιά με το σπίτι τους..Καλό ταξίδι μουσταρδούλα και περιμένουμε νεότερα..

πολύ χαίρομαι που ο μικρός σου μόνο σαν μικρή ανάμνηση το έχει στο κεφαλάκι του το όμορφο...

εγώ έχω άγχος για το πως θα είναι το ταξίδι για τη μικρή μας φιλεναδούλα.... νομίζω ότι οι αποσκευές είναι το ιδανικό μέρος για μας... αχχ...να δούμε, μόλις επιστρέψουμε και τακτοποιηθούμε σας ενημερώνουμε..
ευχαριστώ για τις ευχές...

Τώρα που τελείωσαν για μας οι διακοπές να σας γράψω και τη δική μας εμπειρία με το γάτο μας.
Πηγαίνοντας στο Ηράκλειο με πλοίο της ΜΙΝΟΑΝ σε σαλόνι του πλοίου είχαμε το γάτο στα πόδια μας και σε κλουβί, ο οποίος σε όλο το ταξίδι δεν έβγαλε κιχ στο σπιτάκι του και το μόνο που έκανε άλλαζε πλευρό κάθε τόσο, ενώ γινόταν μεγάλη φασαρία με τα παιδιά που έπαιζαν, και καλά έκαναν.
Παρ' όλα αυτά σερβιτόρος του πλοίου, μας έκανε παρατήρηση ότι ο γάτος πρέπει να πάει στο τμήμα των ζώων (αν δεν καταλάβατε εννοούσε εκεί που αφήνουν όλοι, όπως και εμείς κάναμε, το σκύλο τους). Στις διαμαρτυρίες μου ο σερβιτόρος, που ίσως έβλεπε τον εαυτό του κάποτε καπετάνιο, με έστειλε στη ρεσεψιόν, όπου μόνο που δε με κορόιδεψαν που έκανα αυτή τη χαζή ερώτηση, οπότε το θέμα λύθηκε.
Βέβαια το θέμα δημιουργήθηκε όπως αντιλήφθηκα από κάποιον δίπλα μας που μη μπορώντας να πει κάτι για τα παιδιά αφού θα τον κράζαμε όλοι ξέσπασε στο γάτο μας. Φυσικά όλα τα έκανε σαν γνήσιος έλληνας, ανώνυμα, λειτουργώντας σαν καθαρόαιμος χαφιές.
Γνωρίζετε αν υπάρχει σχετικός νόμος που αφορά πλοία για μεταφορά γάτων σε κλουβί, ώστε να μπορέσω την άλλη φορά να δώσω στο σερβιτόρο να φάει το σχετικό αντίγραφο ;
Υ.Γ. Ο υπόψη γάτος φυσικά στα δρομολόγια σπίτι - πλοίο και αντίστροφα ταξίδεψε στα πόδια του οδηγού και πολύ το ευχαριστήθηκε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Γάτες και Μέσα μεταφοράς

Καλημερα.
Ενω σε αλλες εταιριες τα κατοικιδια που χωρουν σε κλουβακι μεταφορας μπορουν να ειναι στο σαλονι,η MINOAN εχει αλλη πολιτικη ως εταιρια.Παρολα αυτα,μαλλον πεσατε σε περιεργο,εγω ενα χρονο ταξιδευα με τις γατες μου στο καραβι χωρις κανενα απολυτως προβλημα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα το ξαναπω παλι....στα πλοια ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να ειναι τα κατοικιδια,και ειδικα οι γατες στο κλουβακι τους, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ..

Έφη μου, ό,τι και να λες εσύ και με όσο μεγάλα γράμματα κι αν το γράψεις, αν σου πουν όχι είναι όχι. Και ξέρεις πως κάνουν. Σαν τρελοί! :down:
Προετοιμάζομαι ψυχολογικά για το αυριανό μου ταξίδι. Αν μου πει κανείς να βγω έξω μαζί με το Μαρκ με 40 βαθμούς θα του πω να κάτσει να μου κάνει παρέα. :P

Εφη υπαρχει καποια νομοθεσια στην οποια στηριζεσαι;Αν ναι,βαλε ενα λινκ να τη δουμε,γιατι αν επαφιεται στην πολιτικη της εκαστοτε εταιριας,οπως βλεπεις αυτο που λες δεν ισχυει.

Εφη υπαρχει καποια νομοθεσια στην οποια στηριζεσαι;Αν ναι,βαλε ενα λινκ να τη δουμε,γιατι αν επαφιεται στην πολιτικη της εκαστοτε εταιριας,οπως βλεπεις αυτο που λες δεν ισχυει.
οταν εψαχνα για τα ΚΤΕΛ..το ειχα βρει..και ελεγε αικριβως αυτο...μονο που δεν θυμαμαι που ακριβως το ειχα βρει..αλλα τωρα θα ψαξω...

για αρχη βρηκα αυτο...ειναι η νομοθεσια των πλοιων...κοιταξτε στο αρθρο 6,που λεει για γατες...
https://indika-xoiridia.forumgreek.com/forum-f23/topic-t608.htm

επισης και αυτι εδω..κοιταξτε εκει που λεει .."πατε διακοπες με το σκυλο σας;;" το λεει καθαρα..κατ"εξαιρεση μπορουν να ειναι τα μικρα ζωα εκει που ειναι και οπι επιβατες..και σιγουρα εδω συγκαταλεγονται οι γατες..

https://www.greenpage.gr/nomothesia.htm

ΟΚ,θα εκτυπωσω κι εγω το νομο και θα τον εχω μαζι μου καλου κακου,ευχαριστω!

Έφη μου, ό,τι και να λες εσύ και με όσο μεγάλα γράμματα κι αν το γράψεις, αν σου πουν όχι είναι όχι. Και ξέρεις πως κάνουν. Σαν τρελοί! :down:
Προετοιμάζομαι ψυχολογικά για το αυριανό μου ταξίδι. Αν μου πει κανείς να βγω έξω μαζί με το Μαρκ με 40 βαθμούς θα του πω να κάτσει να μου κάνει παρέα. :P

Αννα μου,ποτε δεν γραφω κατι επειδη μου εχει κατεβει απο το μυαλο μου...:)
θα σε συμβουλευα να εκτυπωσεις το νομο και να τους τον τριψεις στη μουρη σε περιπτωση που σου πουνε κατι...επισης εγω δεν θα υποχωρουσα απο τη στιγμη που η νομοθεσια των πλοιων λεει αλλα...:)

.κατ"εξαιρεση μπορουν να ειναι τα μικρα ζωα εκει που ειναι και οπι επιβατες..και σιγουρα εδω συγκαταλεγονται οι γατες..

καλα δεν ειναι ολες οι γατες μικρα ζωα :whistle:

καλα δεν ειναι ολες οι γατες μικρα ζωα :whistle:

:hehe::hehe::hehe::hehe:...σκεφτεσαι να μεταφερεις καμμια τιγρη;;;:whistle::whistle::whistle:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back