Ismini
Διάσημο μέλος
Φταιει μηπως το γεγονος οτι εχει συνηθισει να "συναναστερφεται" με ενηλικες?
Εσεις εχετε παρομοιες εμπειριες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Κι εγω τα ειχα σκεφτει αυτα... Επισης ισως να φοβουνται γιατι τα παιδακια φωναζουν και κανουν αποτομες κινησεις....ασε που τις κυνηγανε (απο περιεργεια κυριως)...Αρχική Δημοσίευση από lactoula:Και εγω το εχω παρατηρησει αυτο! Πιστευω και εγω οτι βλεπει διαφορα στο μεγεθος του ανθρωπου ενηλικα και παιδιου και επειδη δεν εχει μαθει στα μικρα σωματα φοβαται... Βεβαια αν εμενε το παιδακι για καποιο διαστημα, η γατα θα τον συνηθιζε και δεν θα φοβοταν. Μερικες φορες μπορει να διαισθανεται κατι που εμεις δεν αντιλαμβανομαστε και δεν πλησιαζει...

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
. Η κτηνίατρος λέει ότι είναι ήρεμη ιδιοσυγκρασία. Ίσως συνέβαλε και το γεγονός ότι τους πρώτους μήνες της ζωής του τους πέρασε έξω. Τι να πω, άβυσσος η ψυχή του ζώου 
Ismini
Διάσημο μέλος
Αλλα αυτο με τη συνυπαρξη μικρων παιδιων και γατων μαλλον δυσκολο, αλλα οχι ακατορθωτο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Γενικά οι γάτες δεν τα πάνε καλά με τις απότομες κινήσεις, τις φωνές κλπ...και όσο να πεις τα παιδάκια είναι απρόβλεπτα

Ismini
Διάσημο μέλος
Ναι ετσι πρεπει να ειναι..... Εμεις δεν εχουμε και πολλους "μικρους επισκεπτες"....Αρχική Δημοσίευση από vicki v.:Δεν είναι ακατόρθωτο. Μία οικογενειακή φίλη έχει το μωράκι της και τρεις γάτες αγκύρας μεσα στο σπίτι και τα πάνε μία χαρά. Δεν ξέρω ...μάλλον πρέπει να παίζουν ρόλο τα βιώματα της γατούλας αλλά και ο χαρακτήρας της.
Γενικά οι γάτες δεν τα πάνε καλά με τις απότομες κινήσεις, τις φωνές κλπ...και όσο να πεις τα παιδάκια είναι απρόβλεπτα
![]()
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι απότομες κινήσεις ενός ζώου μεγέθους μικρότερου της γάτας, την ελκύουν ενώ μεγαλύτερου την απωθούν.
Ismini
Διάσημο μέλος
Αιτια η διημερη επισκεψη (28 κ 29/10) στο σπιτι μας ενος πιτσιρικα
φοβερου και τρομερου.Ο μικρος ειναι5 και πολυ υπερκινητικος οπως εχω ξαναγραψει. Δεν καθεται καλα με τιποτα (δερνει και τους μεγαλους!!!).
Οταν πρωτοηρθε σε επαφη με το Σιβα ο τελευταιος κρυφτηκε και βγηκε οταν ο μικρος αποχωρισε.
Αυτη τη φορα (περιεργως) χωρις να πιεσω τα πραγματα δεν κρυφτηκε. Εμεινε στο σαλονι φοβισμενος και σε επιφυλακη.
Καποια στιγμη (μετα απο σεμιναρια στο μικρο οτι πρεπει να καθεται ησυχος και ακινητος για να εχει το γατο αγκαλια), πηρα το γατο και τον εβαλα πανω στο μικρο.
Αυτο ηταν!
Ο μικρος ηρεμησε (ευτυχως) και ο γατος βολευτηκε!
υσ. Ξεχασα να σας πω οτι με επεπληξε (ο πιτσιρικας) γιατι καποια στιγμη ειπα χαϊδευτικα "βλακα" το γατο....
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλός οιωνόςμε επεπληξε (ο πιτσιρικας) γιατι καποια στιγμη ειπα χαϊδευτικα "βλακα" το γατο....
ladycat
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Τα γατάκια που εχω εγώ δεν συμπαθούν τον κόσμο γενικά (ο πιου μιου είναι πιο κοινωνικός γιατί μεγάλωσε με περισσότερο κόσμο). Η γάτα εξαφανίζεται. Πάντως όταν ερχεται ο εγγονός του αρραβωνιαστικού μου (ειναι 7 ετών) ακόμη κι ο πιου μιου είναι επιφυλακτικός. Είναι αυτό που αναφέρθηκε με τις απότομες κινήσεις και το μη σεβασμό των οριων. Ευτυχώς ο μικρός ειναι τρυφερός, αγαπάει πολύ τα ζωα κι ακούει. Για να σπάσει ο πάγος εδωσα ένα σχοινάκι στον μικρό κι ο πιου μίου επαιξε μαζί του. Αλλά απεχθάνεται να τον καταπιέζουν όταν θέλει την ησυχία του και είναι δυσκολο να το εφαρμόσεις αυτό για πολλή ώρα με τα παιδια
Ismini
Διάσημο μέλος
Για να σπάσει ο πάγος εδωσα ένα σχοινάκι στον μικρό κι ο πιου μίου επαιξε μαζί του. Αλλά απεχθάνεται να τον καταπιέζουν όταν θέλει την ησυχία του και είναι δυσκολο να το εφαρμόσεις αυτό για πολλή ώρα με τα παιδια
Περιεργως δεν ειναι! Δηλαδη εαν τους εξηγησεις οτι εχουν αναγκες οπως και εκεινα το σεβονται.
Εγω ειπα στον πιτσιρικα π.χ. να αφησει το Σιβα ησυχο οταν πηγε στην αμμο του (γιατι ντρεπεται κι αυτος να τον κοιτανε οταν κανει τσισα) και το ακολουθησε. Το ιδιο και οταν ετρωγε.
Εκεινο που τον απογοητευσε ειναι οτι του ειπα οτι εχει πιασει 2 ποντικια (αγαπαει και τα ποντικια ο νεος
).Παιδια τα παιδια ειναι πιο εξυπνα απο τους μεγαλους!
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
παντως,δεν εχω γνωρισει παιδακι που κατα βαθος να μην αγαπαει τα ζωα.το καλοκαιρι μας ειχαν επισκεφτει η ξαδερφη μου με τον αντρα και τα παιδια της.ειναι απο χωροι και απεχθανονται ολα τα ζωα(επιασα σε καποια φαση τον αντρα της να παταει την ουρα της Τσικις κι εγινε πανικος).τελος παντων,προσπαθουσαν να με πεισουν οτι τα παιδια τους ειναι μεγαλωμενα σαν αυτους να μη θελουν τα ζωα.ε,μολις ελειπαν οι γονεις τα μικρα κοιταγαν πως να πλησιασουν οσο γινεται την Τσικι και μου'λεγαν ποσο θα ηθελαν κι αυτα να εχουν ζωακι αν τα αφηναν οι γονεις τους...

Ismini
Διάσημο μέλος
Ναι κι εγω το εχω συναντησει πολλες φορες αυτο.ελειπαν οι γονεις τα μικρα κοιταγαν πως να πλησιασουν οσο γινεται την Τσικι και μου'λεγαν ποσο θα ηθελαν κι αυτα να εχουν ζωακι αν τα αφηναν οι γονεις τους...![]()
Επισης και παιδακια που τα χα¨δευουν οταν απουσιαζουν οι γονεις τους γιατι τους εχουν πει οτι ειναι πολυ βρωμικα κτλλλλ....
Η' τα εκφοβιζουν με βλακειες: φαε το φαγητο σου γιατι θα σε φαει ο σκυλος!
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Eρχονται οι άνθρωποι να τις δουν κι αυτές... H Σακιρα δείχνει λιγο πιο ατρόμητη. Για να δούμε. Πάντως αλλάζουν και οι γάτες, όπως κι εμεις. Eίχα γάτες πο εκει που ήταν αντικοινωνικές, ξαφνικά άλλαξαν και έρχονταν για χάδια στους καλεσμένους. Γι αυτό αν οι φίλοι μου θέλουν να χαιδέψουν γάτες, τους ανεβάζω πάνω στη μαμά μου που οι 4 στις 5 εκεί, ΔIΨANE για χάδια.
Πρώτη φορά ειδαν την Paris και αμέσως έτρεξαν πάνω της.
Oσο για τα παιδάκια, γιατί ξέφυγα λιγο, εκτός οτι κάνουν απότομες κινήσεις και να μην πρόλαβαν να κάνουν αυτές καταλαβαίνουν οτι θέλουν να τις πιάσουν και...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool