Ismini
Διάσημο μέλος
Και σου πιανει και συζητηση οταν μπαινεις!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Βρε Ελενακι ενοουσα γατοσυζητηση!
-τι κανεις Σιβα?
-ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
κτλ, κτλ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βρε Ελενακι ενοουσα γατοσυζητηση!
-τι κανεις Σιβα?
-ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
κτλ, κτλ
Αχα, τωρα καταλαβα!
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι ο Πεπε μια από τα ίδια. Αλλά δεν έιναι ακριβώς συζήτηση...είναι κλάμα, ξέρεις ....-τι κανεις Σιβα?
-ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
κτλ, κτλ
-ΠΑΡΕ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΩΡΑ
- Μα...κάτσε γλυκό μου να βγάλω το μπουφαν...
- ΟΧΙ ΤΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑ!!!!
Μόλις τον ακουμπήσεις...σταματάει!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
η Τσικι επειδη δε βγαζει ουτε κιχ,μπορει να μην πιανει οκυβεντα μολις μπαινεις στο σπιτι αρα ερχεται και περιμενει πισω απο την πορτα μολις ακοει το θυροτηλεφωνο να δει ποιος θα ερθει

Ballu
Νεοφερμένο μέλος
Δεν φοβάται ούτε τις απότομες κινήσεις ούτε τις φωνές, μάλλον την διασκεδάζουν.
Τι ναπώ άβυσσος η ψυχή της Βallukas.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
- Τι κάνει το κουκλακι μου?
- Νιαααρ! (καλώς τηνα κιας άργησε!)
-Μπαλίστα μου έγινες από το φαγητό!
-Νιαρρρρ! Νιαρρρ! (Κοίτα ποιος μιλάει! ΄Εχεις δει πως πάχυνες?)
-Τι έκανε το μωρακι μου όλη μέρα?
-Γκρρρρ!Νιααααρ! (Περίμενα πότε θα'ρθεις να μου δωσεις λίγη σημασία!)
και πάει λέγοντας....
Πέρα από την πλάκα όμως, πιστεύω ότι τα παιδιά ανεξαρτήτως του τι γονείς είχαν κατά βάση αγαπάνε τα ζώα και καταλαβαίνουν αν τους μιλησεις. Η ανηψιά μου αν και η αδελφή μου δε συμπαθεί τις γάτες, οτι γατί δει στο δρόμο το παίρνει αγκαλια. Όταν ο Χιόνης ήταν μικρός κι εχόταν και τον τάιζα, καθόταν μόνο να τον χαιδέψω αλλα να τον πάρω αγκαλιά ποτέ. Η Ελενα δεν περνούσε μέρα που να μην τη δω να τον έχει αγκαλια. Πάντα μετά το σχολείο έκανε σταση και έπαιζε μαζί του.
Και μιλάμε για ένα παιδί που έχει αλλεργικό άσθμα και ταλαιπωρείται από μωρό. Ξέρει ότι δεν πρεπει να έρχεται σε επαφή με γάτες, αλλά αυτή εκεί. Δεν ακούει κανένα

χριστινα
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool