iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Ωωωωχχχχχ!!Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46:Υποθέτω ισχύει ότι και για ένα μικρό παιδί. Ισχύει για όλα τα ζώα που έχουν πνευμόνια και καρδιά.

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Πόσο επικινδύνο είναι για τις γάτες να βρίσκονται στον ίδιο χώρο με άτομα που καπνίζουν; Τι μπορεί να τους προκαλέσει;![]()
Ο καπνός του τσιγάρου βλάπτει ΚΑΙ τις γάτες, ρώτησα τον κτηνίατρο.
Καλό είναι να μην καπνίζει κανείς σε κλειστό και μικρό χώρο (
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

(αν σκεφτούμε και τη διαφορά μεγέθους...)
Subject to change
e-steki.gr Founder
:cry: :cry: :cry:Αρχική Δημοσίευση από Αθανασία:Ο καρκίνος στις γάτες παρουσιάζει έξαρση και τα αναπνευστικά τους προβλήματα τις κάνουν πολύ ευάλωτες (γίνεται όλο και πιο δύσκολο να τα ξεπερνούν). Άρα το τσιγάρο τις βλάπτει ίσως περισσότερο απ'ό,τι τον άνθρωπο...
(αν σκεφτούμε και τη διαφορά μεγέθους...)
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Michelle::cry: :cry: :cry:
Michelle, καπνίζεις πολύ; Γι'αυτό τα "ωχ" κ.λ.π.?
Όλα βλάπτουν στην εποχή μας, έτσι όπως τα κάναμε... Αν μέχρι τώρα τα γατάκια σου επιβίωσαν του τσιγάρου, μην κάθεσαι να σκέφτεσαι το παρελθόν.
Αν μπορείς από δω και πέρα να καπνίζεις π.χ. στο μπαλκόνι, no problem (γι'αυτά,

, γιατί για σένα δικό σου πρόβλημα)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Και δυστυχώς αυτό για το μπαλκόνι είναι λίιγο δύσκολο για διαφόρους λόγους...

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
) και ξέρω τα "φοιτητικά διαμερίσματα". Μικροσκοπικό το μπαλκόνι και έβλεπε και σε ακόμα πιο μικροσκοπικό ακάλυπτο.Τι να αερίσεις...
Να πάρεις μήπως ιονιστή; Λέω τώρα...

Subject to change
e-steki.gr Founder
Όσον αφορά τον "αερισμό", πιο πιθανό εδώ που μένω είναι να αποδειχθεί "κατσαριδασμός"

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

Στο διαμέρισμα που νοικιάζαμε στους Αμπελόκηπους (προ αιώνων
) η κουζίνα δεν είχε απορροφητήρα αλλά ένα "ανεμιστηράκι-εξαεριστήρα" που έβλεπε σε φωταγωγό (του σκουπιδαριού και της δυσωδίας). Από κει είχαμε απίστευτη εισβολή ιπτάμενων *#@^* (και δεν είχαμε γάτα να τις κυνηγάει
) και το κλείσαμε τελείως. Καταλαβαίνω λοιπόν!
Υ.Γ. Παίζει μεταγραφή; Τις ευχές μου!
Subject to change
e-steki.gr Founder
Αρχική Δημοσίευση από Αθανασία:Υ.Γ. Παίζει μεταγραφή; Τις ευχές μου!
Ολική!

Σκέφτομαι να ξαναδώσω πανελλήνιες και να πάω σε άλλη σχολή.
Και το γελοίον του εκπαιδευτικού συστήματος είναι οτι ενώ είχα γράψει 19 την πρώτη φορά, πρέπει να τα ξαναδώσω όλα επειδή δεν είχα δώσει σχέδιο και δεν γίνεται να δώσω μόνο αυτό! Τραγικό, isn't it?
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Και να'ταν μόνο αυτό...
Καλό κουράγιο!

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder

Το καλό με την αρχιτεκτονική είναι οτι είναι και τέχνη και επιστήμη οπότε όπως και να το δω μου αρέσει

lactoula το σχέδιο ήταν δύσκολο;
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
. Το ελευθερο σχεδιο ειναι σαν την εκθεση, δεν ξερεις πως θα σε βαθμολογησουν, το γραμμικο ομως ειναι πιο σταθερο στην βαθμολογια αφου υπαρχουν συγκεκριμενοι κανονες... Εγω ηθελα διακοσμηση αλλα δεν μου φτασανε 800 μορια, και ετσι πηγα ανακαινιση (2 επιλογη) ομως με 5000 μορια παραπανω. Την διακοσμηση μαλλον θα την σπουδασω σε κανενα ΙΕΚ μετα. Σου ευχομαι να περασει Αρχιτεκτονικη!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Όσον αφορά το σχέδιο, μικρή κι εγώ ζωγράφιζα και μου έλεγαν οτι είχα πολύ ταλέντο αλλά τα παράτησα κάπου στο γυμνάσιο οπότε και να είχα όντως ταλέντο δεν το έχω αναπτύξει σχεδόν καθόλου...

Τέσπα για να μην χαλάμε το θέμα, σε προσθέτω στο μσν να τα πούμε απο εκεί!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool