Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν κατάφερα να περάσω όμως διότι τότε ήμουν πολύ άτυχη και είχαν ανέβει οι βάσεις πάρα πολύ. Nα φανταστείτε, είχα σχεδόν 1000 μόρια παραπάνω από την βάση της τελευταίας επιλογής μου.
Tο σχέδιο ήταν το αγαπημένο μου μάθημα. Tο φροντιστήριο αυτό ήταν το μόνο φροντιστήριο που πήγαινα με λαχτάρα!!!
Kι αφού, Michelle, έχεις ταλέντο, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.
Eγώ ακόμα τον ελεύθερό μου χρόνο ζωγραφίζω. Tο λατρεύω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
. Δυστυχώς δεν κατάφερα να τους πείσω για την γραφιστική και βρέθηκα στο ΕΜΠ αλλά όχι στην αρχιτεκτονική! Τον σεπτέμβρη τελειώνω μάλλον και το σκέπτομαι σοβαρα να ασχοληθώ (παράλληλα με κάτι άλλο) έτσι για να μου φύγει το απωθημένο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Αν σου αρέσει πολύ πάντως μπορείς να ξεκινήσεις και μόνη σου, αφενός μεν μαθαίνοντας τα προγράμματα που χρειάζονται και αφετέρου διαβάζοντας βιβλία για κανόνες σύνθεσης, χρώμα κλπ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Φροσω εχεις δοκιμασει στα Ιατρεια Διακοπης Καπνισματος? Βρισκονται στα Κρατικα Νοσοκομεια στο Πνευμονολογικο τμημα. Πολυ καλο εχει το ΚΑΤ. Σε βοηθουν πολυ χορηγοντας ενα φαρμακο που σε κανει να "σιχαινεσαι" τη νικοτινη. Ετσι κοβοντας το τσιγαρο δεν το "ριχνουμε" στο φαγητο.Αρχική Δημοσίευση από ladycat:εγω παλι λεω να κοψουμε ολοι μαζι το καπνισμα κ να κανουμε κ διαιτα ομαδικος να συμπαραστεκομαστε ο ενας στον αλλο γιατι αλλιως δεν με βλεπω ουτε να το κοβω ουτε να αδυνατιζω χωρις παρεα
Διαιτα και κοψιμο τσιγαρου μαζι: ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ!
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Οσο για διαιτα ειμαι μεσα γιατι πρεπει να χασω λιγα ψομακια ποτε αρχιζουμε?? 
Subject to change
e-steki.gr Founder

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Ποτέ δεν κατάλαβα πως ακριβώς μειώνουν την επιθυμία για τσιγάρο αυτά τα αυτοκόλλητα. Προσωπικά αυτό που μου αρέσει στο τσιγάρο είναι η γεύση του. Αυτά δεν μπορούν να την υποκαταστήσουν.![]()
Aν σου αρέσει η γεύση του τσιγάρου (κάτι που δεν καταλαβαίνω με τίποτα γιατί το έχω δοκιμάσει αλλά δεν είμαι καπνίστρια....μπλιαξ...) και είσαι πραγματικά διαθετιμένη να το κόψεις, τότε δοκίμασε τις τσίχλες νικοτίνης. Έχουν ακριβώς αυτό που σου αρέσει.
Mια φίλη μου έτσι κατάφερε να κόψει μια συνήθεια 7 χρόνων.
Σίγουρα το κόψιμο του τσιγάρου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Eίναι εθισμός, είναι συνήθεια, είναι λατρεία. Όπως θεωρώ ότι είναι το ίδιο δύσκολο να κόψει κάποιος το φαγητό.
Aλλά όλα είναι στο μυαλό. Aν κάποιος το θέλει πραγματικά και δεν χρησιμοποιεί το τσιγάρο ή το φαί σαν δικαιολογία ή σαν παρηγοριά για τα προβλήματά του, τότε όλα γίνονται.
O μπαμπάς μου το έκοψε μετά από 50 χρόνια φανατικού καπνίσματος! Kαι βαριά τσιγάρα, "APΩMA" παρακαλώ πολύ αν τα έχετε ποτέ ακούσει. Όταν όμως μπήκε στο χειρουργείο για 2πλο bypass, το έκοψε μαχαίρι χωρίς να παραπονεθεί ούτε μια φορά.
Eίναι θέμα απόφασης.
anabou
Διάσημο μέλος
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί όμως να παίζετε με την υγεία σας; Eίναι αποδεδειγμένο οτι το τσιγάρο κάνει κακό. Όλοι οι γιατροί το βροντοφωνάζουν! Γιατί προκαλείτε την τύχη σας;
Kαι ιδίως όσοι είστε σε μικρή ηλικία και ακόμα δεν κουβαλάτε πολλά χρόνια καπνίσματος στην πλάτης σας, πάρτε το απόφαση και κόψτε το το ρημάδι!!! Σκεφτήτε ότι δεν κάνετε κακό μόνο στο εαυτό σας αλλά και στους γύρω σας, ακόμα και στα ζωάκια σας.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Το 1980 ο καθηγητής Lamberto στο Bergamo της Β. Ιταλίας δημιουργεί μία ηλεκτρονική συσκευή ικανή να εξουδετερώσει την συνήθεια του καπνίσματος. Το 1986 η μέθοδος τελειοποιείται με την ταυτόχρονη συνεργασία ιατρών, φυσικών και άλλων ειδικών επιστημόνων και κατοχυρώνεται διεθνώς με το όνομα Elektromeridian Kobra. Είναι χαρακτηριστικό ότι η μέθοδος Elektromeridian Kobra είναι η μοναδική ηλεκτρονική μέθοδος που έχει εισαχθεί στις ΗΠΑ. Το 1997 μετά από 10 χρόνια επιτυχημένης έρευνας σε κλινικό και πανεπιστημιακό επίπεδο βρήκε το δρόμο προς το ευρύ κοινό.
Η μέθοδος βασίζεται στην ωτοθεραπεία, δηλαδή μία τεχνική θεραπείας που χρησιμοποιεί τα ειδικά αντανακλαστικά χαρακτηριστικά που διαθέτει το ακουστικό πτερύγιο του αυτιού. Η εφαρμογή της θεραπείας γίνεται με την πιο σύγχρονη τεχνολογία εφηρμοσμένης ηλεκτρονικής.
Η μέθοδος
Η επιτυχία των 98 περιπτώσεων στις 100…
… δεν στηρίζεται στον ισχυρό χαρακτήρα και στην αντοχή του καπνιστή παρά μόνο στην επιθυμία να απαλλαγεί από το τσιγάρο. Η αγωγή στην οποία υποβάλλεται το άτομο διαρκεί 20 λεπτά και είναι εντελώς ανώδυνη. Στοιχεία όπως το φύλο, τα χρόνια που καπνίζει, ο αριθμός των τσιγάρων την ημέρα, ο καρδιακός ρυθμός και τα αποτελέσματα από μια σπειρομετρική εξέταση αναλύονται από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή που καθορίζει την ένταση, την συχνότητα και την διάρκεια της ηλεκτρομαγνητικής αγωγής. Ο υποψήφιος μη καπνιστής κάθεται αναπαυτικά σε μια πολυθρόνα και ο ειδικός του μεταφέρει μέσω ηλεκτρονικής συσκευής την κατάλληλη ποσότητα ερεθισμάτων. Αυτά τα ερεθίσματα βοηθούν τον καπνιστή να απελευθερωθεί από την εξάρτηση της νικοτίνης, χωρίς να αντιμετωπίσει την σκληρή δοκιμασία του στερητικού συνδρόμου. Η μέθοδος δηλαδή αντιμετωπίζει ακριβώς τη φυσική εξάρτηση από την νικοτίνη και επιτρέπει να μείνουμε χωρίς τσιγάρο για το υπόλοιπο της ζωής μας σαν να μην καπνίσαμε ποτέ. Δεν δοκιμάζεται η αντοχή και ο δυνατός χαρακτήρας του ατόμου και το μόνο που χρειάζεται είναι η θέλησή του να απαλλαγεί από την συνήθεια του καπνίσματος.
ANTISMOKING CENTER
ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ELEKTROMERIDIAN-KOBRA
Είναι ανώδυνη, σίγουρη και χωρίς παρενέργειες.
Έχει επιτυχία της τάξης του 98%.
Η διαδικασία της μικροδιάλυσης και της άμεσης απομάκρυνσης της νικοτίνης, πίσσας κλπ., από τον οργανισμό συντελεί στο να μη χρειάζεται η ισχυρή θέληση του ατόμου να αντισταθεί στο στερητικό σύνδρομο που καταλαμβάνει όσους το κόβουν μόνοι τους.
Αν κάποιος δεν κόψει το τσιγάρο με την πρώτη αγωγή έχει το δικαίωμα για άλλες 4 αγωγές δωρεάν, σε απόσταση τουλάχιστον 15 ημερών η μία από την άλλη, με εξαίρεση την 2η αγωγή, που αν εκτιμηθεί αναγκαίο, μπορεί επαναληφθεί και την επόμενη μέρα της 1ης αγωγής.
Το κόστος της θεραπείας ανέρχεται στα 465 ?.
Όσο και αν φαίνεται απίστευτο δίνεται εγγύηση επιστροφής των χρημάτων μετά από 6 μήνες αν κάποιος δεν κατορθώσει να σταματήσει το κάπνισμα.
Η μέθοδος των Antismoking Centers, Elektromeridian Kobra αναπτύχθηκε ταχύτατα από το 1997 σε δέκα πέντε χώρες ανά τον κόσμο.
https://www.antismokingcenter.gr/home.asp.htm
Subject to change
e-steki.gr Founder
maxi2
Δραστήριο μέλος
'Οσο για το τσιγάρο.....
δεν θέλω να το κόψω.. Πέστε το εξάρτηση, εθισμό ή όπως αλλιώς θέλετε... αλλά δεν μπορώ χωρίς να έχω τσιγάρα μαζί μου.Καπνίζω ελαφρά (Καρέλια Slims) και έτσι λέω ότι τουλάχιστον δεν είναι βαριά..
Αλλά όπως λεει και η Michelle μου αρέσει η γεύση του..
Να φανταστείτε στην πρώτη μου εγκυμοσύνη μόλις έμαθα ότι ήμουν έγκυος το σταμάτησα μαχαίρι... Ε!! σας πληροφορώ ότι ο γιατρός μου μου επέβαλε να καπνίζω μέχρι 10 τσιγάρα την ημέρα γιατί είχα πάθει σύνδρομο στέρησης.. και το μωρό ήταν ανήσυχο..
Ο γιόκας μου μέχρι σήμερα δεν έχει αρρωστήσει ποτέ (είναι 9 ετών) ενώ αντίθετα στην κόρη μου που δεν κάπνισα σε όλη την εγκυμοσύνη είναι πολύ επιρρεπείς σε ασθένειες....
Βγάλτε άκρη..........
Subject to change
e-steki.gr Founder
maxi2
Δραστήριο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Χμμμ αυτό σίγουρα είναι αρνητικό μήνυμα για το κάπνισμα κι όχι θετικό. Κι εγώ δεν κάνω προσπάθεια να το κόψω γιατί από τη νευρικότητα θα κάνω συνέχεια λάθη και δεν πρέπει, και αυτό σημαίνει μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα και όχι κάτι καλό.Αρχική Δημοσίευση από maxi2:Να φανταστείτε στην πρώτη μου εγκυμοσύνη μόλις έμαθα ότι ήμουν έγκυος το σταμάτησα μαχαίρι... Ε!! σας πληροφορώ ότι ο γιατρός μου μου επέβαλε να καπνίζω μέχρι 10 τσιγάρα την ημέρα γιατί είχα πάθει σύνδρομο στέρησης.. και το μωρό ήταν ανήσυχο..
Ο γιόκας μου μέχρι σήμερα δεν έχει αρρωστήσει ποτέ (είναι 9 ετών) ενώ αντίθετα στην κόρη μου που δεν κάπνισα σε όλη την εγκυμοσύνη είναι πολύ επιρρεπείς σε ασθένειες....
Βγάλτε άκρη..........
Poupoulenia
Νεοφερμένο μέλος
1) Τα χρήματα (διόλου ευκαταφρόνητο το ποσό παρεμπιπτόντως) τα προπληρώνεις και σχεδόν ποτέ δεν τα παίρνεις πίσω! (εγώ δεν τα πήρα κι ούτε και η φίλη μου)
2) Ξαπλώνεις αναπαυτικά πάνω στην πολυθρόνα και σου αρχίζουν τα ηλεκτροσόκ στη μύτη, στα χέρια , στο στέρνο…
3) ΠΟΝΑΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ και σημειωτέον έχω μεγάλη αντοχή στον πόνο (και ειδικά στα χέρια, που οι παιχνιδιάρικες γατούλες μου τα έχουν πολλάκις σκίσει J)
4) Δεν ξέρω αν είχαν πριν από εμάς είχαν πάει άλλοι 98, αλλά τότε μάλλον ήμασταν οι καντέμηδες που δεν έπιασε σε μας (το αναφερόμενο 2%)
5) Επίσης αν δεν κατάφεραν να το κόψουν σε μας που δεν είμαστε και τίποτα φανατικές με 3 πακέτα και βαλε και δεν καπνίζουμε και μια ζωή, εσείς πιστεύετε ότι θα καταφέρουν να το κόψουν σε μεγαλύτερους ανθρώπους που καπνίζουν και περισσότερο??!!!
6) Αρκεί να σας πω, ότι όταν βγήκαμε από το εν λόγω κέντρο, κοιταχτήκαμε με τη φίλη μου (μέσα από τα δακρυσμένα από τον πόνο μάτια μας) και είπαμε, μέσα από τα μουδιασμένα χείλη μας :
- Δηλαδή, ρε συ, εμείς το κόψαμε τώρα? Κι εγώ γιατί θέλω να το ανάψω τώρα και να πάρω και μια γερή ρουφηξιά να έρθω να στανιάρω?!
Φυσικά και δεν είχε απάντηση καμία από τις δυο μας, αλλά για χάρη των χρημάτων που είχαμε και οι δυο δώσει, είπαμε να μην το ανάψουμε το άτιμο και να περιμένουμε να δούμε τι μέλλει γενέσθαι.
Όπως μπορείτε να φανταστείτε, την επομένη και την παρεπόμενη το παλέψαμε, μασώντας τσίχλες, πηγαίνοντας μεγάλους περιπάτους, κολλώντας αυτά τα αυτοκόλλητα πάνω μας κλπ.
Τίποτα δεν έπιασε!!!!!!
Μούφα και άπατη η ιστορία και κλαίγαμε τα λεφτά μας!!
Αυτά σας τα λέω, γιατί κανένας δεν είχε πάει από τους γνωστούς μου μέχρι τότε και δεν είχε προσωπική εμπειρία επʼ αυτού..
Τέλος, ένα ακόμα!! Πριν πας σε βάζουν να μην έχεις καπνίσει ολόκληρη μέρα, όποτε την πρώτη κρυάδα την έχεις ήδη πάρει!
Τέλος πάντων, όσο για το αν ενοχλεί το τσιγάρο κι ο καπνός τις γάτες :
Αρκεί να κοιτάξεις την αηδιασμένη φάτσα της γάτας, όταν είναι ξαπλωμένη πάνω σου, χουρχουρίζει ευχαριστημένη και κάνει βύζαγμα με τα χεράκια της κι εσύ ξαφνικά ανάβεις τσιγάρο, για να καταλάβεις πόσο πολύ τις ενοχλεί!!!
Αυτό είναι που με έκανε να μην ανάβω ποτέ τσιγάρο παρουσία της γάτας μου..
Χάρηκα,
Ναταλία
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool