ioanna_g
Δραστήριο μέλος
) αλλά οι υπόλοιποι... όλοι πάνω μου... και τώρα που σκέφτομαι σοβαρά να πάρω τελικά ψιψίνι, αγχώνομαιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Παντού δίνω μάχη, στο γραφεί , στο σπίτι....
Στο σπίτι έχω "εκπαιδεύσει" τον Βαγγέλη και καπνίζει στο μπαλκόνι......και πρίν την γάτα...!!
εχει προσπαθήσει να το κόψει.. αλλα δεν... άπειρες φορές...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Η απάντηση είναι απλή.
Γιατί κάποιος τους εκπαίδευσε να συσχετίζουν ευχαρίστηση μ' αυτό.
Συνέχεια εδώ και θα καταλάβετε τι κάνει στα ζωάκια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπέρα σε όλους εσάς που αγαπάτε τζώα όπως και εγώ.θΑ Ηθελα να
ξέρω πόσο και αν οι δικές μας κακιές συνήθειες π.χ το κάπνισμα επηρρεάζει την ποιότηταζωής των γατιών.Η Μίτσι μου,το μωρό μου η σιαμεζα μου όταν πέθανε ήταν περίπου 13 χρόνον και πέρα την μεγάλη ηλικία εμφάνισε πολλαπλούς καρκίνους και καρκίνο στους πνεύμονες.
Αυτό το ερώτημα πάντα θα πλανιέται.Είχε προδιάθεση η φταίγαμε όλοι εμείς που καπνίζαμε?
Εχουν άλλοι κάποια παρόμοια εμπειρία?
Εχετε ακούσει άλλα τέτοια περιστατικά?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ο δε φίλος μου είχε αφήσει το τσιγάρο αναμένο στο τασάκι και πήγε ο γάτος του και το κάπνιζε.Από τότε όταν έβλεπε τσιγαρο πήγαινε και κάπνιζε το χαζό
και για να μην καπνίζει ο φιλος μου του εφτιαχνε τσιγάρα χωρίς καπνο..Εεεε ο γάτος όταν το καταλάβαινε ότι δεν έχει καπνό τα έφτυνε...

Day_Dreaming
Νεοφερμένο μέλος
κανει την μυτη του σαν κουνελακι..ξυπναει νευριασμενος και φευγει απο διπλα μου

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Αέριζα και αερίζω συνέχεια,αλλά δεν είμαι μόνο εγώ που καπνίζω,το μεγαλύτερο πρόβλημα πιστεύω είναι πως μένουμε σε κεντρικό δρόμο με υπερβολικό καυσαέριο και όλο αυτό το αναπνέουμε όλοι μας.Τα καινούργια μου γατομωρά δεν τα έχω μαζί μου μέσα στο σπίτι αλλά προφυλαγμένα στο κλιμακοστάσιο,δεν αναπνέουν τον καπνό του τσιγάρου αλλά τις αναθυμιάσεις των αυτοκινήτων αρα .........το αποτέλεσμα ίδιοEμενα παντως ο γατος μου..οταν καπνιζω..και ενω κοιμαται..ακομα και στο μπαλκονι π ειναι ανοιχτος χωρος...κανει την μυτη του σαν κουνελακι..ξυπναει νευριασμενος και φευγει απο διπλα μου
![]()

kenderix
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποιοι από εδώ είστε καπνιστές και έχετε γάτα? Αν ναι καπνίζετε έξω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος

παρα κατι ανουσιο οπως το τσιγαρο

...και βλαπτει και την υγεια την δικη μας ,των γυρω μας χαλαει το δερμα κιτρινιζει τα δοντια ...προωρη γηρανση...απαπαπαπα μακρια 
Συμβουλευω οσες και οσοι καπνιζεται κοψτε το! ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να το κόψω δεν παίζει (σόρυ απλά είμαι ειλικρινής με τις καταχρήσεις μου κ ας φάω μούτζα απ'όλο το φόρουμ
) με πλήρη επίγνωση του τι κάνω στην υγεία μου, και με τα νέα μέτρα ας καπνίζω και στο χιόνι ο ρατσισμός δεν θα περάσει
άσε που το προτιμώ κιόλας γιατί δεν γκρινιάζει και κανείς, γιατί καταλαβαίνω ότι αν δεν κάπνιζα και ήταν ο άλλος δίπλα μου πάφα πούφα θα εκνευριζόμουν. Απλά σκεφτόμουν τι μου φταίει το ζωντανό να γίνει παθητικός καπνιστής και αναρωτιέμαι τι κάνουν οι υπόλοιποι καπνιστές. Δεν κάνω προπαγάνδα υπέρ του καπνίσματος για το θεό, εσύ αφού δεν καπνίζεις μακριά απ αυτόν τον διάολο που λέει και μια φίλη μου
Για την γκρινπις τώρα δεν ξέρω, δεν συμφωνώ σε πολλά με αυτό το είδος φιλανθρωπίας αλλά μιλάω πολύ και δεν είναι επί του παρόντος άσε που θα μου ορμήξουν οι οικολόγοι και είμαι στον πρώτο καφε 
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Να το κόψω δεν παίζει (σόρυ απλά είμαι ειλικρινής με τις καταχρήσεις μου κ ας φάω μούτζα απ'όλο το φόρουμ) με πλήρη επίγνωση του τι κάνω στην υγεία μου, και με τα νέα μέτρα ας καπνίζω και στο χιόνι ο ρατσισμός δεν θα περάσει
άσε που το προτιμώ κιόλας γιατί δεν γκρινιάζει και κανείς, γιατί καταλαβαίνω ότι αν δεν κάπνιζα και ήταν ο άλλος δίπλα μου πάφα πούφα θα εκνευριζόμουν. Απλά σκεφτόμουν τι μου φταίει το ζωντανό να γίνει παθητικός καπνιστής και αναρωτιέμαι τι κάνουν οι υπόλοιποι καπνιστές. Δεν κάνω προπαγάνδα υπέρ του καπνίσματος για το θεό, εσύ αφού δεν καπνίζεις μακριά απ αυτόν τον διάολο που λέει και μια φίλη μου
Για την γκρινπις τώρα δεν ξέρω, δεν συμφωνώ σε πολλά με αυτό το είδος φιλανθρωπίας αλλά μιλάω πολύ και δεν είναι επί του παρόντος άσε που θα μου ορμήξουν οι οικολόγοι και είμαι στον πρώτο καφε
![]()
χαχαχα καλα κανεις και εισαι ειλικρινης!!!

Συμπαθω πολυ τα ατομα που στηριζουν τις επιλογες τους και ειναι ειλικρινη! Ακομα και αν κατα την γνωμη μου ειναι λαθος σεβομαι τις αποψεις των αλλων!!!Οκ αφου ξερεις τις επιπτωσεις παω πασο
! κ ο μπαμπας μου καπνιστης απο τα 18 του ειναι ματαια προσπαθω τοοοσο καιρο να του αλλαξω γνωμη για το τσιγαρο! Τουλαχιστον δεν καπνιζει μεσα στο σπιτι! Χειμωνα καλοκαιρι βγαινει εξω!
Τωρα οσο αφορα τις γατες και το καπνισμα δεν ξερω να σου απαντησω!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Λοιπον..και εγω το εχω σκεφτει αυτο,διοτι και εγω ειμαι καπνιστρια..και μαλίστα με τεραστιο αγχος..τρωω βιολογικα,κανω σωστη διατροφη..αλλα το τσιγαρο..τσιγαρο..

πολυ θα ηθελα να το κοψω..αλλα προς το παρων τουλαχιστον,δεν μπορω..
Αυτο που κανω ειναι,να αεριζω παρα πολυ καλα το σπιτι...και ας εχω θερμανση,δηλαδη.. πολυ συχνα ανοιγω τα παραθυρα και επισης δεν καπνιζω στην κρεβατοκαμαρα μου,ουτε στο δωματιο των ζουζουνιων...αυτα..

ΥΓ..η πλακα ειναι οτι,οταν σε ειδα που ανοιξες το θεμα..σκεφτηκα...α το ζωντοβολο,ειναι αντικαπνιστρια,και θελει να μας την μπει..χαχαχαχαχαχαχαχ..
ημουν καπνιστρια εδω και 9 χρονια.
..και το εκοψα πριν 3 μηνες
...δεν θελω ουτε να το μυριζω το ατιμο,μονο που το μυριζω αηδιαζω...δεν ξερω τι με επιασε
....και ναι κανει κακο κ στους διπλα μου και στα ζωα μου,βεβαια ως καπνιστρια τοτε δεν με ενοιαζε....
και οντως μου μενουνε λεφτα...να δω πως θα ψησω και τον αντρα να το κοψει
marina289
Περιβόητο μέλος
ο Λεον.......

...ενα τραγουδάκι,μωρέ,μου έρχεται στο μυαλό....

....με ένα καραβάκι....
...όχι το ¨ήτανε ενα μικρό καράβι¨...
....κάτι σχετικό με ένα καραβάκι και με την ράτσα των γατιών μου....

marina289
Περιβόητο μέλος

...τώρα που έμαθα να βάζω και βιντεάκια την ....,ας πω,κάνατε ,γιατί η άλλη λέξη που θέλω να γράψω θα λογοκριθεί....

speri
Διάσημο μέλος
Ωραιο το θεμα που ανοιξες...ηθελα και εγω καποια στιγμη να συζητησω μαζι σας κατι παρομοιο.
Δυστυχως και εμεις ανηκουμε στους καπνιστες (οχι τοσο εγω) το ειχα κοψει , αλλα τωρα τελευταια ,απο χαζομαρα μου περισσοτερο ,κανω ενα-δυο. Και εγω αεριζω οσο περισσοτερο μπορω το σπιτι.
Οσο για τα μετρα θα συμφωνησω οτι ειναι ολιγον ρατσισιστικα , αλλα θα πω οτι ειμαι και ανθρωπος που σκεφτομαι το διπλανο μου και δεν υπαρχει ουτε υπηρχε και περιπτωση να καπνιζω και να φυσαω στα μουτρα του αλλου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool