Φιντέλ
Νεοφερμένο μέλος
Όταν πήρα τον Φιντέλ στο σπίτι ήταν αρκετά επιθετικός αλλά σχετικά γρήγορα ηρέμησε και κοινωνικοποιήθηκε με μία εξαίρεση... Πανικοβάλλεται με τα παιδάκια... Όταν ήρθαν πρώτη φορά στο σπίτι τα ανίψια μου (τα οποία είναι πολύ ήσυχα και εξοικειωμένα με τα ζώα) αγρίεψε κι αναγκάστηκα να τον πάω σε άλλο δωμάτιο για να τον ηρεμήσω. Όταν μετά από λίγες μέρες μας έκανε επίσκεψη ένα κοριτσάκι από το διπλανό διαμέρισμα το σκηνικό επαναλήφθηκε.
Μήπως έχετε καμιά ιδέα για το γιατί συμβαίνει αυτό και πώς μπορώ να το αντιμετωπίσω;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eve1
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

natalo9
Δραστήριο μέλος
τι να πώ? και εμας ο δικός μας στην αρχή ουτε τα πλησιαζε, γιατί ένα διαβολάκι στο σπίτι το ενοχλούσε συνέχεια. Όταν κοιμόταν, όταν έτρωγε - δεν το άφηνε σε ησυχία!Τωρα ευτυχώς οταν βλέπει παιδάκια δεν κάνει σαν τον διαολο με το λιβάνι.. τα κοιτάει επιφυλακτικά αλλά δεν εξαφανίζεται..

Raisa
Περιβόητο μέλος
... Μάλλον δηλαδή η εκπαίδευση θα πρέπει να ξεκινήσει από τα παιδιά (πώς φερόμαστε στο γάτο, δεν φωνάζουμε, δεν κουνιόμαστε απότομα, δεν κουνάμε τα χέρια μας μπροστά στα μούτρα του κ.λπ.).![]()
Και γω έτσι πιστεύω, τα παιδιά πολλές φορές από υπερβολική αγάπη είναι απότομα και δεν ξέρουν πώς να εκφράσουν την αγάπη τους, και εκεί είναι που θέλουν καθοδήγηση. Εμένα ο γιός μου ήταν 2,5 ετών όταν ήρθε η Raisa στο σπίτι και ευτυχώς δεν είχαμε παρατράγουδα...

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Η ψιψι για παράδειγμα, όταν ακούει φωνακλάδες εξαφανίζεται, δεν της αρέσουν καθόλου οι φωνές. Όταν είμασταν πιο μικρά με τον αδερφό μου και παίζαμε,έκανε και καλά πως με βαράει και εγώ ούρλιαζα,ε η ψιψι τρελαινόταν,ερχόταν και με γρατσουνούσε,με κοιτούσε στα μάτια κι έβγαζε μια παράξενη κραυγή, σα να με ρωτάει "τι έχεις και φωνάζεις?" Μια άλλη φορά,ήρθε ο βαφτησιμιός μουκαι χτύπησε στο τραπέζι,όσο να 'ναι έβαλε τις φωνές και η ψιψι ανέβηκε στο ψυγείο

Τη λατρεύω την ψιψί, είναι θεότρελη!
savillerow7
Νεοφερμένο μέλος

πάντως τα γατιά μου ήταν αντικοινωνικά με κάθε ανθρωπο, δεν ανεχοταν καμια καινούργια παρουσία, και αποχωρούσαν εις ενδειξη διαμαρτυρίας(και μετα μουτρωναν)
οπότε ΄μάλλον ελάχιστα τους ενδιέφερε σε ποια ηλικια ήταν ο "εισβολέας"Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιντέλ
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool