Γάτες και ταξίδια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γι'αυτό υπάρχεις εσύ που θα του εξηγήσεις οτι γάτα και γρατζουνιές πάνε..πακέτο!:PΔεν είναι δυνατόν να έχεις γάτα-ιδίως μικρό γατάκι-και να μη φάς και καμιά ξέμπαρκη!!Ασε που όταν παίζουν δαγκώνουν κι' όλας τα σκασμένα:happy:Εμένα η δικιά μου που σε γενικές γραμμές είναι αγγελούδι,την πιάνει μια μανία επίθεσης στο χέρι μου καμιά φορά και με τσακίζει στο δάγκωμα-κλοτσίδι με τα πίσω πόδια:blink:Σάικο γατί γίνεται ώρες-ώρες!!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γι'αυτό υπάρχεις εσύ που θα του εξηγήσεις οτι γάτα και γρατζουνιές πάνε..πακέτο!:PΔεν είναι δυνατόν να έχεις γάτα-ιδίως μικρό γατάκι-και να μη φάς και καμιά ξέμπαρκη!!Ασε που όταν παίζουν δαγκώνουν κι' όλας τα σκασμένα:happy:Εμένα η δικιά μου που σε γενικές γραμμές είναι αγγελούδι,την πιάνει μια μανία επίθεσης στο χέρι μου καμιά φορά και με τσακίζει στο δάγκωμα-κλοτσίδι με τα πίσω πόδια:blink:Σάικο γατί γίνεται ώρες-ώρες!!:lol:
το ιδιο και η δικια μου:lol::lol::lol: αγγελος ειναι η καλη μου, απλα μεχρι να με συνηθισει τον πρωτο μηνα δεν με ηθελε καθολου!! ομως θελω να σκεφτομαι θετικα:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα εκπαιδεύσεις και την Bailey και τους δικούς σου και θα τους φέρεις σιγά σιγά σ' επαφή..όπως θα έκανες σ' ένα νέο γατάκι που θα έφερνες στην Bailey..Μην πιέσεις την γατούλα αν δεν θέλει πολλά χάδια και αγκαλιές από τους δικούς σου στην αρχή..Θα τους δώσεις λίγο χρόνο,θα δείς θαύματα:up:Άντε και όταν πάς θα μας γράψεις εμπειρίες προσέγγισης:P.Πάω για ξάπλα τώρα,καληνύχτα:):hello:

καληνυχτα και ευχαριστω πολύ!!!:)

εγώ λέω να σφυρίξεις στη φιλενάδα σου τη Λάτση να σας πάει με το πριβέ αεροπλάνο....και νερό και σαμπάνια θα μπορείς να δώσεις στη γάτα σου τοτε και θα κοιμηθουν και οι άλλες γατούδες επιτέλους....γιατί φαίνονται από την ανησυχία μάτι δεν έκλεισαν....

ναι βρε μουσταρδουλα μου........αλλα για μενα αυτο που προεχει ειναι η γατα μου..........και οχι οι γυρω μου.....
πιστεύω ότι κάποιος που σέβεται τους γύρω του σέβεται και τον εαυτό του....ο σκοπός είναι να μην είναι κανείς δυσαρεστημένος..ούτε ο γατέχων ούτε οι γατοσυνεπιβάτες...με έναν πολιτισμένο τρόπο συμβίωσης παραδειγματίζουμε και τους άλλους και τους μαθαίνουμε σιγά σιγά να αγαπούν τα ζώα

εγώ λέω να σφυρίξεις στη φιλενάδα σου τη Λάτση να σας πάει με το πριβέ αεροπλάνο....και νερό και σαμπάνια θα μπορείς να δώσεις στη γάτα σου τοτε και θα κοιμηθουν και οι άλλες γατούδες επιτέλους....γιατί φαίνονται από την ανησυχία μάτι δεν έκλεισαν....
εννοειται οτι πρωτα μιλησα με την φιλεναδα μου την Λάτση..ειχε ολη την καλη διαθεση να με βοηθησει, αλλα θα απουσιαζει σε ενα fashion show εκεινες τις μερες με το ιδιωτικο της jet.. εχασα παλι!:P

Απάντηση: SOS!!! Γάτα σε ταξίδι!!!

Γεια και απο εμένα...Μολις γεννησε η γατα μας και αποφασησα να παρω ενα γατακι στην κομοτηνη.Εκει σπουδαζω.Ειναι ενος μηνων τωρα και μεχρι θεσσαλονικη ηρθα με αμαξι.Στο κλουβακι του δε καθετε οταν το κλείνω και αναγκαστηκα να το εχω στην αγκαλια μου.Τωρα ομως για κομοτηνη θα παω με κτελ.Αν το βαλω στις αποσκευες υπαρχει περιπτωση να ψωφισει;Και πανω να με αφησει να το πάρω θα νιαουριζει και θα δημιουργησει προβλημα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΚΤΕΛ, σε καμία περίπτωση! Έχουν σκάσει πολλά ζωντανά μέσα στο χώρο των αποσκευών, πέθαναν βασανιστικά, έγιναν άπειρες καταγγελίες στο παρελθόν και νομίζω ότι έχει αλλάξει η νομοθεσία, αλλά δεν είμαι σίγουρη. Έχω την εντύπωση ότι επιτρέπονται μέσα σε κλουβί στο χώρο των επιβατών. 'Ισως με τρένο να είναι καλύτερα, αλλά δεν έχω εμπειρία προσωπική...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι μόνο υπάρχει περίπτωση να πεθάνει ,αλλά έχουν συμβεί πολλά τέτοια περιστατικά.Είναι εγκληματικό να βάζουμε τη γάτα στις αποσκευές.
Και τα μωρά κλαίνε,αλλά δεν τα βάζεις κανείς στις αποσκευές.Τα ζώα είναι ζωντανοί οργανισμοί και όχι βαλίτσες.
Δες εδω να πάρεις μια ιδέα.:)
Αν μπορείς να ταξιδέψεις με τρενο μάλλον καλυτερα θα είναι.Πάντως εγω σε καμία περιπτωση δεν θα δεχόμουν να μπει ζώο σε μπαγκαζιέρα.

αρχικα η λεξη ''ψωφισει''μ ενοχλει,μπορει να πεθανει,αυτο ειναι σιγουρο,ενα θα σου πω,μια φορα σε ταξιδι με καραβι,δεν ειχα τη δυνατοτητα να παρω καμπινα κι αφησα το γατο με ανοιχτα παραθυρα μεσα στο αμαξι,γιατι στο χωρο για τα ζωα τον λυπομουν,ειχε πολλα σκυλια που εκλαιγαν κι ο γατος θα φοβονταν πολυ,τον αφησα λοιπον μες στο αμαξι,με ανοιχτα τα τζαμια και δε θες να ξερεις πως τον βρηκα το πρωι που φτασαμε,λερωμενος παντου,με κακα και εμετο,εκανε 2 μερες μετα να συνελθει το καημενο,ζαλισμενος και χαλια.οποτε δε ξαναταξιδευω χωρις καμπινα,αρα η τρενο η μην το παρεις μαζι σου αν δε σ αφησουν να το εχεις στη γατοφορο κοντα σου,να μην το ταισεις εκεινη τη μερα και να φροντισεις να εχει παει τουαλετα πριν το ταξιδι.καλη επιτυχια!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back