kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πέρυσι το καλοκάιρι που η Κίκα μου ήταν μηνών αποφάσισα να την πάρω στη Λήμνο που θα πήγαινα διακοπές-έχουμε εξοχικό εκεί-και όπως είναι φυσικό ανησυχούσα για όλα όσα αναφέρεις..Τελικά μια χαρά ταξίδεψα,πήρα ταξί και ήμουν και 2 ώρες νωρίτερα στο αεροδρόμιο από το άγχος μου
.Έκανα και τα ψώνια μου,ήπια τον καφέ μου και όλα αυτά με την μικρή μου στο κλουβί που ούτε κιχ δεν έβγαλε..ίσως και από την τρομάρα της το καημενούλι
Είχα και το μπωλάκι της και της έβαλα νεράκι,και ήταν στα πόδια μου σε όλη την πτήση..Μη σου πώ οτι έριξε κι'εναν ύπνο τρικούβερτο!!Μ'ονο εγώ ανησυχούσα τόσο πολύ
Ούτε τσισάκια έκανε ούτε είχε φάει νωρίτερα πρίν ξεκινήσουμε..Φαντάσου πετούσα στις 9 το βράδυ και από τις 5+30 'ημουν στο δρόμο!!Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι οτι η γατούλα σου θα είναι μια χαρά,έχουν αυτές αντοχές φοβερές!!
Πιστεύω οτι όλα θα πάνε μια χαρά,καλά κάνεις και είσαι προετοιμασμένη αλλά μην αγχώνεσαι τόσο
Όταν φτάσαμε επιτέλους στο σπίτι,κατά τις 11+30 βγήκε από το κλουβάκι της,έκανε την επιθεώρηση της αλλά δεν έφαγε την ίδια ημέρα,μόνο νεράκι ήπιε!Θα χρειαστεί λίγο χρόνο να προσαρμοστεί,νέες μυρουδιές,περιβάλλον αλλά σε 1-2 μέρες θα είναι μια χαρά το μωρό σου!!
Αυτά από εμένα,σόρρυ για το μακροσκελές μήνυμα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
αχχ , μου δινει πολυ δυναμη η δικια σας εμπειριαΚαλησπέρα κι'από εμένα!Διάβασα όλο το θέμα από την αρχή και είπα να σου πώ για την δική μου εμπειρία,μπάς και σε βοηθήσει να μην έχεις άγχος για το ταξίδι με την γατούλα σουΠέρυσι το καλοκάιρι που η Κίκα μου ήταν μηνών αποφάσισα να την πάρω στη Λήμνο που θα πήγαινα διακοπές-έχουμε εξοχικό εκεί-και όπως είναι φυσικό ανησυχούσα για όλα όσα αναφέρεις..Τελικά μια χαρά ταξίδεψα,πήρα ταξί και ήμουν και 2 ώρες νωρίτερα στο αεροδρόμιο από το άγχος μου
.Έκανα και τα ψώνια μου,ήπια τον καφέ μου και όλα αυτά με την μικρή μου στο κλουβί που ούτε κιχ δεν έβγαλε..ίσως και από την τρομάρα της το καημενούλι
Είχα και το μπωλάκι της και της έβαλα νεράκι,και ήταν στα πόδια μου σε όλη την πτήση..Μη σου πώ οτι έριξε κι'εναν ύπνο τρικούβερτο!!Μ'ονο εγώ ανησυχούσα τόσο πολύ
Ούτε τσισάκια έκανε ούτε είχε φάει νωρίτερα πρίν ξεκινήσουμε..Φαντάσου πετούσα στις 9 το βράδυ και από τις 5+30 'ημουν στο δρόμο!!Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι οτι η γατούλα σου θα είναι μια χαρά,έχουν αυτές αντοχές φοβερές!!
Πιστεύω οτι όλα θα πάνε μια χαρά,καλά κάνεις και είσαι προετοιμασμένη αλλά μην αγχώνεσαι τόσο
Όταν φτάσαμε επιτέλους στο σπίτι,κατά τις 11+30 βγήκε από το κλουβάκι της,έκανε την επιθεώρηση της αλλά δεν έφαγε την ίδια ημέρα,μόνο νεράκι ήπιε!Θα χρειαστεί λίγο χρόνο να προσαρμοστεί,νέες μυρουδιές,περιβάλλον αλλά σε 1-2 μέρες θα είναι μια χαρά το μωρό σου!!
Αυτά από εμένα,σόρρυ για το μακροσκελές μήνυμα
![]()

μακαρι να προσαρμωστει και η bailey μου τοσο συντομα!!!συσκευη που απελευθερωνει φερομονες και κανουν το γατακι να νιωθει πιο ανετα..τι ειναι η συσκευη φελινγουει?

STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ρωτησε στον κτηνιατρο σου ή σε μεγαλα πετ σοπς...εγω το σπρευ το πηρα απο το ebay και σκοπευω και τη συσκευη να την παραγγειλω απο εκειπου μπορω να βρω?

STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
brigite
Διάσημο μέλος
Με το κτελ πιστευω οτι ειναι πιο ευκολα τα πραγματα και για σενα και για τη γατουλα σου.Ειναι 2,5 ωρες ταξιδι αν παρεις το εξπρες που δεν κανει στασεις.Βεβαια η Μπειλυ θα ταξιδεψει στις αποσκευες ,αλλα τουλαχιστον δεν θα εχετε αλλαγες μεταφορικων μεσων κλπ.Αφου ο χωρος αεριζεται ,δεν θα εχει προβλημα.Τα ζωακια οταν ταξιδευουν ,δεν κανουν ακαθαρσιες και ουτε αγκαλια θελουν.Αισθανονται πιο ασφαλη στο σπιτακι τους.
Το εχω διαπιστωσει και με την Μπριζιτ αλλα και με τον Ρικυ που ειναι πιο μικρος.
Στο αεροπλανο ,τα βαζουν σε ειδικη θεση ;
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στα ταξίδια εσωτερικού επιτρέπεται καμιά φορά να τα έχεις μαζί σου,ιδίως όταν δεν είναι γεμάτο το αεροπλάνο και δεν είναι όλες οι θέσεις κλεισμένες..Άλλωστε το κλουβάκι τους είναι σχετικά μικρό,απλά τα βάζουν στον ειδικό χώρο συνήθως για λόγους ασφάλειας..Εγώ όταν επιβηβάστηκα νόμιζα οτι θα μου την πάρουν αλλά μου επέτρεψαν να την έχω μαζί μου
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Στο αεροπλανο ,τα βαζουν σε ειδικη θεση ;
Είχα την εντύπωση οτι τα βάζουν σε ειδικό χώρο για τα ζώα που αεριζεται σωστά και δεν θα ...παγώσουν κι'όλας!Στο αεροπλάνο λόγω ύψους πιάνει κάτι θερμοκρασίες...ίσως και κάτω από το μηδέν αλλά αυτό μάλλον συμβαίνει σε μακρινά ταξίδια π.χ εξωτερικό που πετάει και πιο ψηλά.Στα ταξίδια εσωτερικού επιτρέπεται καμιά φορά να τα έχεις μαζί σου,ιδίως όταν δεν είναι γεμάτο το αεροπλάνο και δεν είναι όλες οι θέσεις κλεισμένες..Άλλωστε το κλουβάκι τους είναι σχετικά μικρό,απλά τα βάζουν στον ειδικό χώρο συνήθως για λόγους ασφάλειας..Εγώ όταν επιβηβάστηκα νόμιζα οτι θα μου την πάρουν αλλά μου επέτρεψαν να την έχω μαζί μου
![]()
εγω θα την εχω μαζι μου πανω στο αεροπλανο!!! εκανα και επιβεβαιωση εισητηριου!!!
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η απόλυτη χαζομαμά

Είδες?Θα την έχεις και κοντά σου,να της μιλάς και να σε μυρίζει..Βοηθάει πολύ την γατούλα σου να σε αισθάνεται κοντά της

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
αυτο ξαναπες το!!!Μ'αρέσει που σκάναρες και το εισητήριο!!Η απόλυτη χαζομαμά
Είδες?Θα την έχεις και κοντά σου,να της μιλάς και να σε μυρίζει..Βοηθάει πολύ την γατούλα σου να σε αισθάνεται κοντά της![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εγω θα την εχω μαζι μου πανω στο αεροπλανο!!! εκανα και επιβεβαιωση εισητηριου!!!
![]()

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτο ξαναπες το!!!![]()

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!Όλες δεν είμαστε??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
εννοειται!!!Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!Όλες δεν είμαστε??

η μαμα μου με ρωταει οταν κανω παιδι πως θα ΄μαι οταν με την bailey κανω ετσι..και της ειπα οτι δεν εχει καμια διαφορα
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ε,όταν με το καλό κάνω παιδί,θα είναι το δεύτερο!!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος
Θα την αγαπήσουν, είμαι σίγουρη!!!εμενα οι γονεις μου και ο φιλος μου ακομα να γνωρισουν την bailey! τωρα θα την δουν πρωτη φορα..αλλα εχουν ακουσει τα καλυτερα![]()

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
αν θα τους συμπεριφερεται οπως μου εκανε εμενα επι ενα μηνα, δεν ειμαι τοσο σιγουρηΘα την αγαπήσουν, είμαι σίγουρη!!!![]()

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είμαι σίγουρη οτι θα την λατρέψουν!Τέτοια ομορφιά και νάζι...

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool