orangelo, για τα αεροπορικά καθίσματα έχεις δίκιο ότι μπορείς να έχεις το ζωάκι σου με την προυπόθεση ότι δεν θα δυσαρεστηθεί κάποιος και θα απαιτήσει να βγει από το χώρο! Οι θαλαμηπόλοι θα τρέξουν...να ικανοποιήσουν τον...έναν ή δύο! Εγώ το πρόβλημα το είχα με την καμπίνα!!!... Φυσικά έκανα φασαρία γιατί πληρώνουμε καμπίνα για να ταξιδεύουμε άνετα και φυσικά να βγάζουμε και τη Φρουφρου από το βαλιτσάκι της!! Επίσης στο σαλόνι της Α' θέσης απαγορεύεται!!! Το δοκιμάσαμε και δεν μας άφησαν και την αφήσαμε στη καμπίνα! Σε λίγες μέρες θ' ανέβουμε Αθήνα με το Elyros, νέο καράβι που κάνει ημερήσιο ταξίδι Χανιά-Πειραιάς... είμαι προετοιμασμένη...για παν ενδεχόμενο
Έχετε δοκιμάσει να πάρετε ταξί;;; Παιδιά...κάλεσα ταξί για την πάω στον κτηνίατρο, γιατί είχε το αμάξι ο άντρας μου, και όταν ήρθε αρνήθηκε να μπει η γατούλα στο αμάξι...το συζητούσε μόνο για το...ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ!! Αν είναι δυνατόν! Εκτός αυτού απαιτούσε να του δώσω και το αντίτιμο της κλήσης του ραδιοταξι!!! Φυσικά πηρα τον αριθμό του και όταν έκανα παράπονα....βρήκαν "το θέμα πολύ...γελοίο για ν' ασχοληθούν"!!! Πάντως εδώ στη Κρήτη που είμαι τώρα...τα ζωάκια αντιμετοπίζονται ως αναλώσιμο...είδος!!!!Καμιά ευαισθησία!!! Έχω δει τύπο με αγροτικό αντί να προσπαθήσει ν' αποφύγει ένα σκυλάκι...να το χτυπάει!!! Και δεν τολμάς να τους πεις και τίποτα γιατί είναι έτοιμοι να βγάλουν τα κουμπούρια!!!