Γάτες και ταξίδι με καράβι!

Εγώ δεν είχα πρόβλημα με ΤΑΞΙ... Του είπα πρίν μπω έχω και τα γατάκι μου.. και μου λέει δεν πειράζει....

Στην διαδρομή, μίλαγε στο κινητό και έπινε και από ένα μπουκαλάκι Johny....:blink::blink: (Έβαλα ζώνη.. για παν ενδεχόμενο..):sick:

Εξαρτάται από τον Ταξιτζή. Υπάρχει και το PET TAXI. (https://www.pettaxi.gr/)
Είναι λίγο πιο ακριβό.. αλλά είναι διαμορφωμένο για σκυλιά και γατιά..
απλά θέλει 2 μέρες πρίν να ενημερωθεί, για να κανονίσει το πρόγραμμά του. :)

ΤΕΛΕΙΟ!! Να είμαι ειλικρινής...δεν ήξερα για το pet-taxi! Σε ευχαριστώ julia!! Είναι πολύ χρήσιμο!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Pet taxi?...όλα στο βωμό του κέρδους.Αντί να αλλάξει λίγο η νοοτροπία...πρέπει να βουτάς το χέρι στην τσέπη βαθιά.:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΤΕΛΕΙΟ!! Να είμαι ειλικρινής...δεν ήξερα για το pet-taxi! Σε ευχαριστώ julia!! Είναι πολύ χρήσιμο!!

Εγώ, πάντως, δεν έμεινα ευχαριστημένη από το Pet taxi:down:

Εγώ το θεωρώ too much το πετ ταξί.Αλλά δική μου άποψη είναι και δεν θέλω να την επιβάλλω σε κανέναν.Και μιλώντας πάντα για γάτες,έτσι?
Δηλαδή,επειδή μπορεί να μου πεί ή ένας επιβάτης ή ο οδηγός ότι δεν γουστάρει το γατί μέσα στο λεωφορείο εγώ πρέπει να σκύψω ντροπιασμένη και να βγω έξω? Αν δω ότι επιμένει,βέβαια,θα βγω και θα πάρω άλλο λεωφορείο,έτσι για να μην ταλαιπωρηθούν τα δικά μου τα νεύρα:D Ή να υποχρεώνομαι να πάρω ταξί ή πετ ταξί? Γιατί? Εμμέσως μου δίνει την αίσθηση ότι κάποιοι άλλοι κάνουν κουμάντο στα λεφτά μου και δεν μ'αρέσει καθόλου.Και,εν τέλει,υπάρχουν και μερικοί που δεν έχουν τη χρηματική δυνατότητα,δεν έχουν και μέσον μεταφοράς δικό τους.Κόβουμε τα κεφάλια τους?
Άλλο είναι να πας επειδή θες να δεις πώς είναι,σαν εμπειρία κλπ.κι άλλο να αγακάζεσαι να πας μόνο με αυτό,επειδή η πλειοψηφία των συνανθρώπων είναι γκάου και έχουν πρόβλημα στο κεφάλι τους.
Αφήστε που αν μπω με τη γάτα στο λεωφορείο,δεν θα καθήσω,θα είμαι όρθια.Έτσι,για να μη λένε.Αλλά όχι και να με κατεβάσουνε.
Να κατεβάσουνε αυτούς που μπαίνουν με τα ραδιόφωνα κα τη μουσική τέρμα και νομίζουν πώς είναι στη ντίσκο.

Έχεις ένα δίκιο orangelo..:hmm:
Απλά και μόνο επειδή δεν αλλάζουν οι νοοτροπίες, εμείς πρέπει να ξοδευόμαστε..:/:

Μα έτσι είναι.Και πόσες φορές πια θα πας με τη γάτα σου κάπου? Θα πας στο γιατρό,θα πας όταν είναι να φύγεις διακοπές,θα πας και καμιά επίσκεψη σε γνωστό σου μαζί της.Δεν είναι,δηλαδή,ότι κάθε μέρα την παίρνεις μαζί σου.
Αλλά εδώ σε τόσα και τόσα σημαντικότερα δεν σκέφτονται σωστά οι άνθρωποι,σε αυτό θα σκεφθούνε..;:|

Η αλήθεια είναι πως κανονικά δεν θα έπρεπε να χρειαζόταν να πληρώνουμε επιπλέον πχ για pet-taxi, για να μεταφέρουμε το ζωάκι μας!
Αλλά είναι μεγάλο το άγχος όταν ταξιδεύεις πχ με πλοίο ή αεροπλάνο και φτάσεις στο προορισμό σου και πρέπει να πάρεις ταξί ή λεωφορείο και να μην σε δέχονται!! Πριν ένα μήνα περίπου χρειάστηκε ν΄ανέβω Αθήνα μόνη μου με τον μπέμπη μας και τη Φρουφρού μας!! Υπολόγιζα πως από το αεροδρόμιο δεν θα είχα πρόβλημα! Κι όμως ούτε το ταξί δεχόταν να μπει η Φρουφρου στο αμάξι, αλλά και στο μετρό το ίδιο αλλά από τον κόσμο κυρίως!! Ειδικά κάτι μεγαλοκυρίες με επέπλητταν που ενώ έχω μωρό έχω και γατα!! Είχα πανικοβληθεί γιατί ταξίδευα και μόνη μου, είχα και το μωρό!! Τελικά με βοήθησε το πλήρωμα ενός περιπολικού!!!! Δεν θα το πιστέψετε...αλλά με πήγαν μέχρι το σπίτι μου (Αθήνα μένουμε στη Ν. Σμύρνη) , έβαλαν και τη Φρουφρου στο κάθισμα!!

Απίστευτο...!:blink::blink::blink:

Πάντως να ξέρεις, οι ταξιτζήδες δεν μπορούν να αρνηθούν κούρσα αν έχεις τη γάτα στη γατοφόρο..Μπορείς να κάνεις καταγγελία.Έχω βρεθεί μπροστά σε τέτοιο περιστατικό στο αερόδρομιο και επενέβη η αστυνομία αναγκάζοντας τον οδηγό να πάρει τον κύριο με τη γάτα.Μάλιστα τον ρωτήσανε αν θέλει να κάνει καταγγελία στον οδηγό!:)

Καλα βρε παιδιά,και σεις τι μασάτε?:D Δεν λέω να τσακώνεσαι,αλλά και τι έγινε που έχεις και παιδί και σκυλί και γατί μαζί? Σιγά...οι μεγαλοκυρίες ας κοιτάξουν τη δουλειά τους,δεν φτάνει που κάθε φορά που μπαίνεις στο μετρό σε κοιτάνε από πάνω μέχρι κάτω,λες και βλέπουν και τι βρακί φοράς από μέσα! Λες και δεν μπαίνεις ένα μεταφορικό μέσο για να πας κάπου,αλλά μπαίνεις για εξέταση στο μικροσκόπιο!
Είναι αγχώδες να θέλεις να πας κάπου και να προκύπτουν χαζά εμπόδια,το καταλαβαίνω.
Αλλά εμένα δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο....ακόμα!:D
Δηλαδή,στο μετρό ποιος σου είπε να μην βάλεις μέσα τη γατοφόρο? Ο κόσμος ή κάποιος σεκιουριτάς π.χ.?
Αν δεν με απατά η μνήμη μου,ήμουν μια φορά στο μετρό και ήταν 2 κυρίες με ένα κλουβί ή με πουλιά ή με κάτι σε χελώνα-δεν μπορώ και να θυμηθώ ακριβώς.Και σε αυτούς θα πούνε,δηλαδή,να μην μπαίνουνε μέσα???:D:D

kyka και όμως δεν είναι η μόνη φορά που δεν με δέχονται στο ταξί! Είχα καλέσει ραδιοταξί εδώ στα Χανιά και όταν ήρθε αρνήθηκε να βάλει τη Φρουφρου στο αμάξι παρόλο που ήταν στο βαλιτσάκι της!! όταν πήρα τηλέφωνο στην ομοσπονδία τους για να καταγγείλω τον οδηγό...θεώρησαν πολύ γελοίο...το θέμα για να ασχοληθούν!!! Πάντως δεν ήξερα πως αν είναι σε γατοφόρο είναι υποχρεωμένοι να δεχτούν!
Δυστυχως δεν είμαστε ενημερωμένοι για τα δικαιώματα των ζώων μας... Εγώ παραδέχομαι πως δεν γνωρίζω πολλά πράγματα...

Εγώ παραδέχομαι πως δεν γνωρίζω πολλά πράγματα...

Κανένας δεν ήξερε, και εμείς τα μάθαμε!!! ;)

Γενικά καλό είναι όπου πάμε με τη γάτα μας να την έχουμε σε γατοφόρο και ακόμα καλύτερα σε πλαστική γατοφόρο για να μη βρουν πάτημα οι κακοπροαίρετοι που θα σε κατηγορήσουν ότι αν κατουρήσει η γάτα θα λερωθεί το πάτωμα..
Και επίσης πάντα μαζί και το βιβλιάριο!Έτσι μπορείς να αποδείξεις ανά πάσα στιγμή σε όλους ότι δε θα κολλήσουν κάποια ασθένεια από τη γάτα που είναι εμβολιασμένη.Το βιβλιάριο πρέπει να έχει φωτογραφία κι από πάνω σφραγίδα που βάζουν οι κτηνίατροι για να μη μας αμφισβητούν.'Ασε που στο αεροδρόμιο είναι απαραίτητα όλα τα παραπάνω, αλλιώς δε σε βάζουν στο αεροπλάνο..

Θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζει κάποιος,αν γίνεται να ταξιδέψει γατάκι ασυνόδευτο με πλοιο.Υπάρχει κάποιος τρόπος να το βάλει κάποιος στην αφετηρία,και να το παραλάβει κάποιος στο λιμάνι προορισμού,όπως κάνουμε στο αεροπλάνο;:hmm:

Θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζει κάποιος,αν γίνεται να ταξιδέψει γατάκι ασυνόδευτο με πλοιο.Υπάρχει κάποιος τρόπος να το βάλει κάποιος στην αφετηρία,και να το παραλάβει κάποιος στο λιμάνι προορισμού,όπως κάνουμε στο αεροπλάνο;:hmm:

Πάντως τα τραυματισμένα πουλιά για Αίγινα, ταξιδεύουν ασυνόδευτα με κάποιο αντίτιμο. Και τα παραλαμβάνουν εκεί άνθρωποι από το κέντρο προστασίας.
Γιατί να μην γίνεται το ίδιο και με τα άλλα ζώα;
Απλά να ξέρεις ότι τα έχουν κοντά στα αυτοκίνητα και δεν ξέρω πόσο θα τα τρομάζει αυτό.:/:

Πάντως τα τραυματισμένα πουλιά για Αίγινα, ταξιδεύουν ασυνόδευτα με κάποιο αντίτιμο. Και τα παραλαμβάνουν εκεί άνθρωποι από το κέντρο προστασίας.
Γιατί να μην γίνεται το ίδιο και με τα άλλα ζώα;
Απλά να ξέρεις ότι τα έχουν κοντά στα αυτοκίνητα και δεν ξέρω πόσο θα τα τρομάζει αυτό.:/:
Μπορει να της δωσουμε ενα ηπιο ηρεμηστικο φανταζομαι,αν και ειναι γενικα πολυ ηρεμη.Γνωριζεις μηπως καποιο τηλεφωνο οπου μπορω να παρω για να ρωτησω σιγουρα;

Μπορει να της δωσουμε ενα ηπιο ηρεμηστικο φανταζομαι,αν και ειναι γενικα πολυ ηρεμη.Γνωριζεις μηπως καποιο τηλεφωνο οπου μπορω να παρω για να ρωτησω σιγουρα;

Όχι, αλλά φαντάζομαι το λιμεναρχείο του Πειραιά θα γνωρίζει για σίγουρα ή εκεί που κλείνουν τα εισητήρια από τα επώνυμα καράβια ( ANEK κτλ).

Που πηγαίνεις; Μυτιλίνη νομίζω; Γιατί θα ρωτήσω φίλη που ταξιδεύει και θα σου πω.

Όχι, αλλά φαντάζομαι το λιμεναρχείο του Πειραιά θα γνωρίζει για σίγουρα ή εκεί που κλείνουν τα εισητήρια από τα επώνυμα καράβια ( ANEK κτλ).
Χμ...Στο λιμεναρχείο υποψιάζομαι ότι θα με πάρουν στο ψιλό,και στην πολη μου δεν έχουμε "αντιπροσωπεία" πλοιοκτήτριας,το ταξιδιωτικό κλεινει όλα τα εισητηρια.Θα το κοιτάξω πάντως,ευχαριστώ!
Θέλουμε να ταξιδέψει μια γατούλα απο Κρητη για Κάλυμνο,ή αν δεν υπαρχει δρομολόγιο έστω για Κω ή Ρόδο και να την πάρω απο εκει.

Χμ...Στο λιμεναρχείο υποψιάζομαι ότι θα με πάρουν στο ψιλό,και στην πολη μου δεν έχουμε "αντιπροσωπεία" πλοιοκτήτριας,το ταξιδιωτικό κλεινει όλα τα εισητηρια.Θα το κοιτάξω πάντως,ευχαριστώ!
Θέλουμε να ταξιδέψει μια γατούλα απο Κρητη για Κάλυμνο,ή αν δεν υπαρχει δρομολόγιο έστω για Κω ή Ρόδο και να την πάρω απο εκει.

Από Κρήτη πάλι για Κω ή Ρόδο;

Αν επιτρέπεται από που φεύγεις και για που; Να κοιτάξω εδώ Αθήνα, να σου πω. Στείλε ΠΜ, αν δεν θέλεις εδώ.
Σου έγραψα βρε,απο Κρητη για Κάλυμνο,ή αν δεν έχει για Κάλυμνο,έστω για Ρόδο ή Κω.Μην μπαινεις στον κόπο,θα τηλεφωνησω εγω αυριο στα γραφεια της ΑΝΕΚ να ρωτησω και ελπιζω να ξερουν.Σ'ευχαριστω πολυ παντως.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back