gata
Νεοφερμένο μέλος
Οτιδήποτε χρειαστείς, πες μου να βοηθήσω μια που όλα τα κεντρικά είναι εδώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Σου έγραψα βρε,απο Κρητη για Κάλυμνο,ή αν δεν έχει για Κάλυμνο,έστω για Ρόδο ή Κω.Μην μπαινεις στον κόπο,θα τηλεφωνησω εγω αυριο στα γραφεια της ΑΝΕΚ να ρωτησω και ελπιζω να ξερουν.Σ'ευχαριστω πολυ παντως.![]()
Δώρα δες εδώ βρίσκεις τα πάντα
https://www.ferries.gr/greek/
Αυτό είναι το σωστό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Θαυμάσια Ουρανία ευχαριστώ πολύ!

moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν έφυγα ακόμα,ούτε η αποστολή έγινε,απλά ήθελα να είμαι έτοιμη.Ευχαριστώ για την απάντησή σου!Θα ταξιδέψει απο Κρητη-Ρόδο με αεροπλάνο,κι απο Ρόδο-Κάλυμνο με καράβι.Γίνεται να κάνει το ταξίδι στο καράβι ασυνόδευτο;moukelis...δυστυχώς τωρα είδα το μήνυμα σου, δεν ξέρω αν βρήκες πληροφορίες απλά ήθελα να σου πω δυο πραγματάκια! Όταν αφήσεις το γατάκι σου ν΄απαιτήσεις να δεις που θα τοποθετηθεί! Στα παλιοτερα πλοία της ΑΝΕΚ όπως το ΛΑΤΩ που δυστυχώς ταξιδεύει ακόμη, οι συνθήκες άθλιες! Έχουν έναν υποτυπώδη χώρο για τα ζώα -άθλια κλουβιά- όπου ταξιδεύουν μαζί γατες-σκύλοι!! Οπότε καταλαβαίνεις τι συμβαίνει!!! Επίσης υπάρχει κίνδυνος για τσιμπούρια και ψύλλους για τί δεν απολυμαίνονται!Μου το είχε πει ο κτηνίατρος εδώ στα Χανιά! Στα νεότερα πλοία όπως το Αριάδνη δεν υπάρχει ξεχωριστός χώρος αλλά τα βάζουν με τις...αποσκευές! Το ίδιο γίνεται και στις Μινωικές γραμμές που φεύγουν από Ηράκλειο! Επίσης κανείς δεν ελέγχει τα ζωάκια ούτε φυσικά τα προσέχει! Απλά πρόσεξε πολύ....

Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Είναι πάνω από 10 ώρες ταξίδι και νύχτα. Το κατάστρωμα θα είναι μαρτύριο για όλους μπορώ να πω. Αλλά αν δεν υπάρχει άλλη λύση, τί να κάνουμε... δεν πειράζει... Δεν πρόκειται πάντως να τις αποχωριστώ τις γατούλες μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να τις αφήσω σε αυτά τα βρωμοκλουβιά και χωρίς επιτήρηση.
βρε σου λεω οτι επιτρεπονται εκει που ειναι οι επιβατες....απλαν δεν ειμαι σιγουρη για την καμπινα,γιατι δεν το διευκρινιζε το αρθρο που διαβασα....αν κλεισεις καμπινα,δεν εχεις παρα να τους ρωτησεις..αλλα εκει που ειναι οπι επιβατες 100/100 επιτρεπεται..ασε που εγω το εχω δει απειρες φορες και για παρο που πηγαινω στην αδελφη μου,αλλα και οταν φευγω απο ζακυνθο
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
μια λυση για την τουαλετα τους ειναι να βαλεις στη γατοφορο πανες....ετσι θα μπορεις να την αλλαζεις κιολας...

Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Το ηρεμιστικό το φοβάμαι κι εγώ πάρα πολύ, μπορεί να έχει σοβαρές παρενέργειες και ειδικά αν είσαι στο πλοίο και πάθει κάτι η γατούλα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα...
Δεν θα διακινδύνευα να το δώσω, εκτός κι αν το ζωάκι βρισκόταν σε κατάσταση υστερίας και κινδύνευε περισσότερο η υγεία του από το στρες, παρά από το φάρμακο.Για την τουαλέτα, μπορείς να πάρεις και λίγη άμμο μέσα σε διπλή σακκούλα και να της την ανοίξεις στο πάτωμα, για να τη χρησιμοποιήσει αν θέλει (αυτό σε περίπτωση που είστε μόνες σας σε καμπίνα, γιατί στο κατάστρωμα μέσα στο χαμό μάλλον είναι καλύτερα να μη βγει καθόλου από τη γατοφόρο).
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
εγω λογω της δουλειας μου εκανα συχνα την διαδρομη με αυτοκινητο θεσσαλονικη πειραια και μετα με καραβι στην ροδο.
εκλεινα παντα δικλινη καμπινα για μονοκλινη χρηση (πληρωνα το μισο εισητηρειο για το δευτερο κρεβατι).
ενημερωνα παντα οτι θα εχω γατουλα μαζι μου και οτι εχω μιλησει με τον δικηγορο μου και νομικα ειμαι καλημενος και ταξειδευα μια χαρα. οι καμαρωτοι ηξεραν και δεν ανοιγαν την πορτα τησς καμπινας και ολα καλα.
επερνα μαζι μου και ενα ταψακι μιασ χρησεως αλουμινενιο με αμμο και ταξειδευαμε τρελα....
καποια στιγμη σε ενα απο τα ταξειδια ανεβηκα στο σαλονι της πρωτης θεσης με την γατοφορο και ηταν και ο καπετανιος εκει και με ειδε και εκει που επαθα πλακα ηταν οταν μου ζητησε να βγαλω τον ivan απο την γατοφορο να τον παρει αγκαλια...
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool