CatLover09
Δραστήριο μέλος
Αμοργός-Πειραιάς(10 ώρες) και Πειραιάς-Χανιά (9 ώρες).
Φυσικά κατάστρωμα γιατί θα έχουμε και τον λύκο.
Έχουμε και λέμε. 2 γάτοι όπου ο ένας είναι 10 κιλά,το λύκο που είναι πάνω από 40 κιλά και θα πρέπει να τον κρατάω εγώ μαζί με το καναρίνι.
Ο άντρας μου θα κρατάει τις γατοφόρους. Στα γατιά θα έχω φορέσει σαμαράκια όπως κι όταν ήρθαμε,σε περίπτωση που κάτι συμβεί και ανοίξει το κλουβί να τα έχω δεμένα.
Υπόστρωμα στρωμένο και για κανένα λόγο δεν θα ανοίξω το κλουβί. Ακόμα κι αν έχουν λερώσει πολύ. Νερό δεν βάζω μέσα γιατί την άλλη φορά το είχαν χύσει στην προσπάθεια τους να ανοίξουν το κλουβί,οπότε δεν υπάρχει λόγος.
Το ταξίδι το πρώτο ευτυχώς είναι ημερίσιο. Το κακό είναι ότι τα γατιά πρωί πρωί χρησιμοποιούν την άμμο τους και εκείνη την ώρα θα είναι στο πλοίο.
Το μόνο που σκέφτομαι είναι να τα ταΐσω αργά το απόγευμα την προηγούμενη και όχι το βράδυ.Να έχω αναμμένα τα φώτα και να υπάρχει κίνηση όλο το βράδυ στο σπίτι ώστε να μπερδευτούν και να πάνε στην άμμο τους πριν το ταξίδι.
Το πλοίο φεύγει στις 6 το πρωί. Το λιμάνι ευτυχώς είναι δίπλα οπότε δεν με αγχώνει αυτό το κομμάτι.
Φτάνοντας στον Πειραιά,θα φύγει ο άντρας μου με το αμάξι και θα πάει με τους γάτους στο πατρικό του για λίγες ημέρες και εμένα με το λύκο και το καναρίνι θα με πάρει ο πατέρας μου. (θα είναι τίγκα το αμάξι οπότε δεν χωράμε όλοι μέσα).
Θα κάτσουμε λίγες ημέρες στα πατρικά μας για να ξεκουραστούν και τα ζώα και μετά θα φύγω με το αμάξι,το σκύλο και το καναρίνι για το χωριό στα Χανιά να βρω σπίτι.
Δεν ρισκάρω να κατέβω με τον άντρα μου και τους γάτους γιατί στο χωριό μένει η γιαγιά και δεν την εμπιστεύομαι με τα γατιά.Θα ανοίξει καμιά πόρτα και θα φύγουν.
Οπότε θα κατέβω να ψάξω για σπίτι και όταν είναι έτοιμο και έρθουν και τα έπιπλα μας,θα κατέβει και ο άντρας μου με τους γάτους.
Μεγάλο στρες ρε παιδιά!!!
Πως θα τα καταφέρουμε γαμώτο;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CatLover09
Δραστήριο μέλος
Δεν το έγραψα γιατί το θεωρώ αυτονόητο!!!!Το μονο που εχω να σου προτεινω ειναι να εχεις κατι μαζι σου, πχ μια κουβερτουλα, για να σκεπασεις τις γατοφορους. Το σκοταδι τα ηρεμει πααααααρα πολυ!
Ευχαριστώ!!!

ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

CatLover09
Δραστήριο μέλος
Σε ευχαριστώ πολύ Φλώρα μου!Εχεις τοση πειρα με τα γατακια που θα τα καταφερεις μια χαρα!! Ευχομαι καλο ταξιδι να εχετε και να πανε ολα καλα και να μας γραψεις τα νεα σου απο την ομορφη πλεον Κρητη!! Απο οτι καταλαβα θα αποχωριστεις για λιγες μερες τους γατους σου αφου θα μεινουν στα πεθερικα.Εκει θελει λιγη παραπανω προσοχη μιας και θα ειναι σε αλλο περιβαλλον χωρις εσενα καθως και στο ταξιδι που θα κανει ο συζυγος σου μονος του με αυτους για τα Χανια.Περιμενουμε τα νεα σας,καλο ταξίδι,ολα θα πανε καλα!!![]()
Δεν φοβάμαι όταν θα μείνουν πίσω γιατί θα είναι μαζί τους ο άντρας μου και είναι σαν να είμαι εγώ! Εντωμεταξύ τα πεθερικά μένουν στον έκτο σε ρετιρέ και δεν θα έχουν εννοείται πρόσβαση στη βεράντα οι γάτοι.
Το πατρικό μου από την άλλη είναι μονοκατοικία και δεν είναι και τόσο καλή ιδέα να τους έχω εκεί μην πεταχτούν έξω αλλά και γιατί δυστυχώς προέκυψε χειρουργείο και μετέπειτα θεραπείες στη μητέρα μου οπότε ούτε το σκύλο θα μπορώ να κρατήσω για τις ημέρες που θα μείνω στο πατρικό.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
CatLover09
Δραστήριο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Πωωωω φαντάζομαι τι περάσατε...Το πρώτο μέρος του ταξιδιού,ολοκληρώθηκε. Χθες φύγαμε από Αμοργό με 9 μποφόρ. Για πολύ καλή μας τύχη κλείσαμε πετ καμπινα. Οι γάτοι ελεύθεροι στην καμπινα αλλά το ταξίδι ήταν τόσο άσχημο που 10 ώρες ήταν με εμετους και αφρούς. Τρόμαξα πάρα πολύ. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι τα πιάνει τόσο πολύ ναυτία. Από εβδομάδα,θα φύγουμε για Χανιά. Ευτυχώς έχει και η ανεκ πετ καμπίνα.

Και όχι μόνο εσείς δηλαδή αλλά κι αυτά τα φουκαριάρικα. Τουλάχιστον μένουν κάποιες μέρες μέχρι το επόμενο ταξίδι στα Χανιά. Να προλάβουν κι αυτά να συνέλθουν κι εσείς να πάρετε δυνάμεις για να τα ηρεμείτε όσο μπορείτε.
Θυμάμαι πως κάποτε θέλαμε να πάμε διακοπές στην Κρήτη και είχαμε σκοπό να πάρουμε μαζί την Ζουζούκα μας, μόνο αυτήν είχαμε τότε. Κάτι είχε γίνει και ακυρώθηκε, από την επόμενη χρονιά είχαμε και το Κοκάκι και δεν το αποτολμήσαμε να ταξιδέψουμε με δυό γατιά. Ευτυχώς απ' ότι καταλαβαίνω τώρα.

CatLover09
Δραστήριο μέλος
Πωωωω φαντάζομαι τι περάσατε...
Και όχι μόνο εσείς δηλαδή αλλά κι αυτά τα φουκαριάρικα. Τουλάχιστον μένουν κάποιες μέρες μέχρι το επόμενο ταξίδι στα Χανιά. Να προλάβουν κι αυτά να συνέλθουν κι εσείς να πάρετε δυνάμεις για να τα ηρεμείτε όσο μπορείτε.
Θυμάμαι πως κάποτε θέλαμε να πάμε διακοπές στην Κρήτη και είχαμε σκοπό να πάρουμε μαζί την Ζουζούκα μας, μόνο αυτήν είχαμε τότε. Κάτι είχε γίνει και ακυρώθηκε, από την επόμενη χρονιά είχαμε και το Κοκάκι και δεν το αποτολμήσαμε να ταξιδέψουμε με δυό γατιά. Ευτυχώς απ' ότι καταλαβαίνω τώρα.![]()
Αν φυγεις με καλο καιρο και πετ καμπινα,ειναι πολυ ωραιο το ταξιδι! Η καμπινα ειχε παραθυρο κ στα λιμανια που πιαναμε κ ηρεμουσαν, ανεβαιναν και χαζευαν εξω.
Η πετ καμπινα στην ανεκ ειναι πολυ πιο ακριβη απο οτι στο μπλου σταρ,αλλα αξιζει να δωσουμε κατι παραπανω και να ειναι ηρεμα και εκεινα κ εμεις. Σκεψου να ταξιδευαμε καταστρωμα χθες. Ειχαμε κ το σκυλο κ δεν επιτρεπεται στα σαλονια. Το σκεπαζαν τα κυματα το πλοιο.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
CatLover09
Δραστήριο μέλος
Αλήθεια ο σκύλος που ήταν, μέσα στην καμπίνα κι αυτός;
Ναι,οπως και το καναρινι!
Συνημμένα
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα γατια παθαινουν ναυτια ακομα και οταν ταξιδευουν και με αυτοκινητο επειδη κουνιουνται.Ο γιατρος μου εχει πει οτι πρεπει να τα εχουμε μεσα σε γατοφορο και να τα κραταμε επανω μας σφιχτα για να μην νοιωθουν τα κουνηματα γιατι δεν αντεχουν,στρεσσαρονται παρα πολυ,φαντασου το πλοιο με μποφορ!! Θα ηρεμησουν λιγο τωρα μεχρι επομενο ταξιδι σας στα πανεμορφα Χανια!!Ευχομαι να εχει καλο καιρο να ταξιδεψετε ευχαριστα χωρις ταλαιπωρια!! Ειναι κουκλια στη φωτογραφια τα γλυκα σου μωρακια,να τα χαιρεστε!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool