Γάτες και τύχη

Μα ειναι πολύ περίεργο για γάτια να ειναι βρωμιάρα! Οι μονες που εχω δει να λερώνονται και να μην κάνουν κάτι ειναι τα πολύ μωρά και οι άρρωστες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λέει για την ακρίβια "Που είσαι Σκουλικ πιστη και τίμια γάτα μου.."

Τέλεια προσφώνηση!!! :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι πολυ βρωμιάρα, να, πλενόταν πριν αγκαλιά με την Καρμέλα:inlove:

:happy: Βρε παιδια το βρωμιάρα είναι σχετικό... Η Σκουλίκ όταν τη βρήκαμε βρώμαγε και ήταν παρα πολύ φοβισμένη.:/:
Μέχρι να χαλαρώσει και να μπορεί να τρώει και να πλένετε χωρίς να φοβάτε πέρασε 1 χρόνος. Αφού ακόμα όταν τρώει κοιτα δεξια και αριστερα με τρόμο και θέλει να της μιλάμε και να την χαιδέυουμε για να φάει. Αναρωτιόμασταν πως αν 1 μήνας στο δρομο αφήνει τέτοια τραυματα σε ένα γατόνι τι συμβαίνει να τα παιδία στα φανάρια??:down::down::/:
Είχαμε συνιθήσει και από τον παστρικό τον Yoda που μοσχοβολούσε μονίμος και της έμοινε ο τίτλος:lol::lol::lol::lol::lol: Είναι αυτο που λένε καλύτερα να σου βγει το μάτι παρα το όνομα!!!!

ΑΑΑ!!!! Επίσης άρχισε το τρελαμένο έτερον ήμιση μου τα παρατσούκλια πάλι στη Καραμέλα, την άκουσε λίγο χθες γιατί τη φόνασε Καρκαλέτζο!!!!!!!!
Ακουσον ακουσον:blink::blink::blink::blink::blink:

Ποιος ξέρει όμως τι της συνέβει στο δρόμο της άμοιρης της Σκουλικ... :(

Εμένα η ζωή μου ήταν γεμάτη Γάτες όλων των αποχρώσεων...και δεν μπορώ να απομονώσω γεγονότα...Γενικά όμως έχω φανεί τυχερή μέρχι τώρα τουλάχιστον!!!

Τώρα που πήραμε και στην Αθήνα, θα τσεκάρω άν αλλάξει και η τύχη του Βαγγέλη (που δεν υπήρξε και πολύ τυχερός....μεχρι τώρα..(περα απο το γεγονός ότι γνώρισε εμένα φυσικά!!!...τστσ)...;)

ΘΑ πάρεις γατάκι????? :up:

Για πές???? περιμένουμε φώτο και ανατριχιαστηκές λεπτομέρειες!!!!:up::up::rolleyes:

εμενα για τυχη..δεν ξερω...ομως μπορω να πω οτι ειναι η καταστροφη μου!
ναι-ναι! αυτες φταινε που τεμπελιαζω...
το λεω και το εννοω...
ποτε αλλωτε δεν ηταν τοσο ευχαριστο να χουζουρευω στον καναπε.

το πρωι πεταγομουν σφηνα απο το κρεβατι (λεμε τωρα...), τωρα θελω κανα μισαωρο γιατι την πιανουν την Λουλου οι γλύκες και τα γουργουρητα...

κι οταν με πιασει και παω στο γραφειο για διαβασμα συμβαινουν διαδοχικα τα εξης: α)η Λουλου θα ανοιξει την πορτα β)θα μπουν οοολα μεσα και γ) θα κανουν παρελαση ολα απο μπροστα μου και μαλιστα σιγουρα καποιος θα πατησει το παουερ για να κλεισει τον υπολογιστη...
(να και τωρα εχω 2 πανω στο γραφειο!:blink:)

ααα! και για τα μαυρα γατιδια, επειδη και γω εχω ενα, εχω να πω οτι ειναι απο τα πιιιιο-πιιιο τελεια και μυρωδατα!(με την καλη εννοια!:D)

Κοιταξε στις αγγελίες στο χαρίζονται το θέμα θηλυκό γατάκι μαύρο. Δεν το έχω παραλάβει ακόμα.

Απο τοτε που βρηκαμε την σαρδελα πανε ολα τελεια!
Κατ'αρχην,την βρικαμε τη χρονια που θα εδινα πανελληνιες...Σε αλλη σχολη ηθελα να περασω, σε αλλη περασα, αλλα τωρα ειμαι παρα πολυ χαρουμενη που τελικα δεν περασα εκει που ηθελα τοτε!!!
Επισης, ηταν η μοναδικη μου παρεα οταν διαβαζα επι 20 ωρες συνεχομενες!
Θυμαμαι ειχα διαβασει 19 ωρες μαθηματικα, λιγο πριν ενα πολυ σημαντικο διαγωνισμα, και το σαρδελακι ηταν παντα διπλα μου!:D

Και τελος(κρατησα για το τελος το καλο), ηταν η αφορμη να γνωρισω καταπληκτικους ανθρωπους σαν και εσας!:up:

Τωρα για τον λεόν δεν ξερω τι να πω!
Α, βρηκα!Ηταν η αφορμη να γνωρισω τον αιλουρο!Εκεινος εκανε το "ποδαρικο" στην οικογενεια μας!

Τα μαύρα γατόνια είναι πανέμορφα αν και... λίγο κλανιάρικα!:lol::lol::lol:
Κρατούσε ο άντρας μου το Τσιλάκι αγκαλιά κι αυτό του την... αμόλησε στη μούρη!!! Πήγε να λιποθυμήσει ο άνθρωπος!!!!!:D Τέτοια μπόχα, Χριστέ μου, το θυμάμαι και μου' ρχεται αναγούλα!!! Αλλά κατά τ' άλλα παστρικότατη, όλο πλενόταν, εξ' ού και το υπέροχο γυαλιστερό τρίχωμα!

Και τελος(κρατησα για το τελος το καλο), ηταν η αφορμη να γνωρισω καταπληκτικους ανθρωπους σαν και εσας!:up:

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: Ελενιτσα μου γλυκιά!!!!:kiss: Και μεις την ίδια τύχη να γνωρίσουμε εσενα.:up:

Τα μαύρα γατόνια είναι πανέμορφα αν και... λίγο κλανιάρικα!:lol::lol::lol:
Κρατούσε ο άντρας μου το Τσιλάκι αγκαλιά κι αυτό του την... αμόλησε στη μούρη!!! Πήγε να λιποθυμήσει ο άνθρωπος!!!!!:D Τέτοια μπόχα, Χριστέ μου, το θυμάμαι και μου' ρχεται αναγούλα!!! Αλλά κατά τ' άλλα παστρικότατη, όλο πλενόταν, εξ' ού και το υπέροχο γυαλιστερό τρίχωμα!

Μμμμμ... Σαν να μαζευτηκαν κι άλλες...:lol: Ευτυχώς η δικια μου δεν ειναι η μόνη...

Μιλάμε για την απίστευτη μυρωδιά!!!! Από πού βγήκε όλο αυτό το πράγμα??? Ούτε ο άνθρωπος δεν κάνει τέτοια!!:lol:

Μιλάμε για την απίστευτη μυρωδιά!!!! Από πού βγήκε όλο αυτό το πράγμα??? Ούτε ο άνθρωπος δεν κάνει τέτοια!!:lol:

:lol::lol::lol:Τελικά μονο η Αρήθα ειναι κυρία μου φαίνεται...

ναι οντως μονο0 η αρηθα γιατι ο δικος μου κανει σαν απροσαρμοστο

Παιδιά εμένα κι άλλου χρώματος γάτες μου την έχουν αμολήσει (και επανειλλημένα μάλιστα) κατάμουτρα:rolleyes:! Το μόνο τους κοινό (αν θυμάμαι καλά) είναι ότι ήταν θηλυκές...:hmm:

Βρε λέτε γιαυτό να φέρνουν γούρι οι γάτες διόχνοντας τα <κακα πνεύματα> με κλαν....:D:lol:

Σίγουρα, ετσι εξηγειται!!!!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back