Γάτες και χαμστεράκια

Annamaria17322

Νεοφερμένο μέλος

Ο Annamaria17322 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
γεια με λενε αννα μαρια και εγω ειχα γατες οι οποιες μου παιθαναν και πηρα αλλες και αυτες μου παιθαναν και εχω παρει πολλες γατες μεχρι τωρα .....;)τωρα εχω κρατισει τεσσερις μεσα στο σπιτι αλλα το αγορι μου μου εκανε δωρο κατι χαμστερ και εχω και τις γατες και φοβαμαι μην τα φανε τα χαμστερακια μου τι μπορω να κανω????.........:hmm::hmm:δεθικα και με τα δυο και δεν μπορω ουτε να τα δωσω ουτε να τα παω πισω τι να κανω????:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Xμ,χμ...:hmm::hmm::hmm:
Ζωη ξερεις πως κρατιεμαι ε;Ολη δικη σου!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια με λενε αννα μαρια και εγω ειχα γατες οι οποιες μου παιθαναν και πηρα αλλες και αυτες μου παιθαναν και εχω παρει πολλες γατες μεχρι τωρα .....;)τωρα εχω κρατισει τεσσερις μεσα στο σπιτι αλλα το αγορι μου μου εκανε δωρο κατι χαμστερ και εχω και τις γατες και φοβαμαι μην τα φανε τα χαμστερακια μου τι μπορω να κανω????.........:hmm::hmm:δεθικα και με τα δυο και δεν μπορω ουτε να τα δωσω ουτε να τα παω πισω τι να κανω????:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:
Πρώτον, οι γάτες σου δεν παιθαναν, αλλά πέθαναν. Δεν έχεις κρατισει γάτες, τις έχεις κρατήσει. Δεν δέθικες, δέθηκες.
Δεύτερον, αδυνατώ να καταλάβω γιατί μπήκες να το πεις αυτό σε σάιτ γατόφιλων.
Τρίτον, για το πρόβλημα που λες πως έχεις, θα σε συμβούλευα να μην ξαναγράψεις εδώ αλλά να ανοίξεις άλλο θέμα.
Τέταρτον, όπως λέει και το τραγούδι, μου φαίνεσαι "πολύ μικρή για αγόρια'.
Αυτά.

1. μικρη για αγορια δεν ειμαι
2.γιατι να μην γραφω σε αυτο το site???
3.ειμαι γατοφιλη.....και πολυ
4.αυτο ειναι το προβλημα μου εσενα τι σε πιραζει αν μπορεις να με βοηθησεις πες μου κατι αλλιως οχι:mad:

εμενα μου κανει εντυπωση πως σου πεθαναν τοσες πολλες γατες. Ξερεις, οι γατες δεν ειναι παιχνιδια και θελουν φροντιδα. Επισης, ο φιλος σου αφου ηξερε οτι εχεις γατες γιατι σου πηρε χαμστερ; Δεν πιστευω να ειναι και πολυ ευκολο να τις μαθεις να συμβιωνουν αρμονικα με τα χαμστερακια, αλλα δεν ειναι και ακατορθωτο. Ομως επειδη απο οτι βλεπω εισαι μικρουλα, μαλλον ειναι ακατορθωτο.

Bρε κοριτσια! Το κοριτσι αγαπαει πολυ τις γατες....φαινεται αλλωστε απο τη φωτο του Avatar της:P:lol::lol::lol::lol:Τυφλωθηκε απο αγαπη:lol:

βασικα οι γατες μου μεγαλωναν και οι επαιζε μα της αλλες και μερικες τις εδωσα σε φιλους μου ηταν δυσκολο να τις δωσω αλλα τις εδωσα...........ο φιλος μου δεν ηξερε οτι ειχα γατες και μου τα πηρε..

α!!!!!!!!στη φωτο δεν ειμαι εγω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back