Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
σελ Α31 Επιστήμη.Μιά μελέτη ειδικών από το Πανεπιστήμιο του Σάσεξ, κατέληξε στο αυτονόητο και πασιφανές, ότι οι τετράποδες αγαπούλες μας είναι παμπόνηρες και ξέρουν να μας κάνουν οτι θέλουν!

Διαβάστε
https://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=33&artId=278617&dt=15/07/2009
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος

https://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1033194&lngDtrID=252
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Γλυκό κι ευγενικό όταν πεινάει ο Gandalf
"Μχ νιου"
Χρρρρρρρρρρρρρρρρ
Διακριτικό και μωρουδίστικο (αλήθεια, ακούγεται σα μωρό!!!) όταν πεινάει ο Ιβάν
Ήμουν αρκετά παραστατική;

Desdemona
Διάσημο μέλος

(Όταν ο Πρέστο πεινάει, βαριέται, θέλει να παίξει, νυστάζει, κατουριέται).
Melini
Διάσημο μέλος
ΜΑΟΥ-ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥ
(Όταν ο Πρέστο πεινάει, βαριέται, θέλει να παίξει, νυστάζει, κατουριέται).
Όλα σε ένα, και συμφέρει

Συνεχίζω με ένα διάλογο
Γκάνταλφ: ΜίουυυυυυυυυυυυυΜάουΜάαααααααα
(με τα χειλάκια σηκωμένα, να φαίνονται τα δόντια) Θέλει παιχνίδι
Μελίνι: Μάαααααααααααου (απαλά κι επίσης με τα δοντάκια να φαίνονται)
Γκάνταλφ: ΚρρρρρρρΜιάΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ (Βαρελάκι και τέντωμα)

Desdemona
Διάσημο μέλος
Γκάνταλφ: ΜίουυυυυυυυυυυυυΜάουΜάαααααααα
(με τα χειλάκια σηκωμένα, να φαίνονται τα δόντια) Θέλει παιχνίδι
Μελίνι: Μάαααααααααααου (απαλά κι επίσης με τα δοντάκια να φαίνονται)
Γκάνταλφ: ΚρρρρρρρΜιάΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ (Βαρελάκι και τέντωμα)
![]()

billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Αγκαλιτσα- υπνο = Μιου μιου (διπλο) Πολλες φορες συνοδευεται απο τριψιμο του κεφαλιου της στη μουρη μου και με φιλακι
Πετα μου το μπαλακι /καπακι = Μιαούύύύ...Σημερα επειδη δεν ανταποκρινομουν στο καλεσμα της γιατι ειχα ξεχαστει στο ιντερνετ με δαγκωσε για να μου το θυμισει..Δειγμα της φβνης της στο https://www.youtube.com/watch?v=ALRhQiG-Sis&feature=channel_page
Oταν ενευριζεται επειδη δεν καταφερνει κατι πχ να σκοτωσει τη μυγα που χει κολλησει στο ταβανι και δεν τη φτανει= Μιάου μιάου Μιάου (επιμονα)...και παω και της την κατεβαζω για να ησυχασει (μετα το σιχαμα μου ξερογλυφεται μπλιαχ)
Οταν πειναει δεν ξερω τι κανει γιατι δεν πειναει ποτε...Της εχω τροφη κροκετες παντοτε στο πιατακι της τη δοση που απετηται και οποτε θελει να φαει παει. Και το τελευταιο μηνα της πηρα ταιστρα και την εχω γεμισει οποτε εχω βρει την υγεια μου.Σπουδαια ανακαλυψη
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
https://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=279627&dt=22/07/2009
πλάκα, πλάκα εγώ ευχαρίστως σ'αυτό το Πανεπιστήμιο, θα έκανα μεταπτυχιακό στο συγκεκριμένο θέμα!

prince
Διάσημο μέλος
ο κύριος πάρης από την άλλη αν δεν σηκωθείς στο απλό γουργούρισμα, τότε στρογγυλοκάθεται πάνω σου γουργουρίζοντας και αρχίζει να σου δαγκώνει την μύτη....
η μπουμπού μου (η ρέινούλα) απλά σου μυρίζει τη μύτη και σε γαργαλάει με τις μουστάκες της ενώ...
η Λϋρα μας, περπατάει πάνω κάτω πάνω σου, πηδάει απότο πάτωμα στο στομάχι σου, από το στο΄μάχι στο κεφάλάρι, από το κεφαλάρι στο στομάχι κλπ... περιδιαβαίνει γύρω γ'υρω το κρεβάτι συνοδεύοντας τις βόλτες της με γουργουριτό και ένα καθόλου διακριτικό "Μιαααααααααααααααααααααααου Μιααααααααααααααρ Μιαααααααααααααααααααααααααααααααααο Μιαρ Μιαρ ΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥ"
άντε να κοιμηθείς...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool