Γάτες, οι πανούργες

Μυρτω4038

Διακεκριμένο μέλος

Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
Δείτε μιά έρευνα που "αλίευσα" στο σημερινό ΒΗΜΑ (Τετάρτη 15 Ιουλίου)
σελ Α31 Επιστήμη.Μιά μελέτη ειδικών από το Πανεπιστήμιο του Σάσεξ, κατέληξε στο αυτονόητο και πασιφανές, ότι οι τετράποδες αγαπούλες μας είναι παμπόνηρες και ξέρουν να μας κάνουν οτι θέλουν!;):P:lol::lol:
Διαβάστε
https://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=33&artId=278617&dt=15/07/2009

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε, κι επειδή ο κατάλογος θα είναι μεγάλος...:D

https://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1033194&lngDtrID=252

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

"ΚρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρΝΙΑΟΥυυυυυυυυυυυυυυ"
Γλυκό κι ευγενικό όταν πεινάει ο Gandalf

"Μχ νιου"
Χρρρρρρρρρρρρρρρρ
Διακριτικό και μωρουδίστικο (αλήθεια, ακούγεται σα μωρό!!!) όταν πεινάει ο Ιβάν

Ήμουν αρκετά παραστατική; :rolleyes::rolleyes:

ΜΑΟΥ-ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥ :mad:

(Όταν ο Πρέστο πεινάει, βαριέται, θέλει να παίξει, νυστάζει, κατουριέται).

ΜΑΟΥ-ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥ :mad:

(Όταν ο Πρέστο πεινάει, βαριέται, θέλει να παίξει, νυστάζει, κατουριέται).

Όλα σε ένα, και συμφέρει :up:

Συνεχίζω με ένα διάλογο

Γκάνταλφ: ΜίουυυυυυυυυυυυυΜάουΜάαααααααα
(με τα χειλάκια σηκωμένα, να φαίνονται τα δόντια) Θέλει παιχνίδι
Μελίνι: Μάαααααααααααου (απαλά κι επίσης με τα δοντάκια να φαίνονται)
Γκάνταλφ: ΚρρρρρρρΜιάΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ (Βαρελάκι και τέντωμα)
:D:D

Γκάνταλφ: ΜίουυυυυυυυυυυυυΜάουΜάαααααααα
(με τα χειλάκια σηκωμένα, να φαίνονται τα δόντια) Θέλει παιχνίδι
Μελίνι: Μάαααααααααααου (απαλά κι επίσης με τα δοντάκια να φαίνονται)
Γκάνταλφ: ΚρρρρρρρΜιάΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ (Βαρελάκι και τέντωμα)
:D:D
:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Το λεξιλογιο της Μπηλιως.

Αγκαλιτσα- υπνο = Μιου μιου (διπλο) Πολλες φορες συνοδευεται απο τριψιμο του κεφαλιου της στη μουρη μου και με φιλακι

Πετα μου το μπαλακι /καπακι = Μιαούύύύ...Σημερα επειδη δεν ανταποκρινομουν στο καλεσμα της γιατι ειχα ξεχαστει στο ιντερνετ με δαγκωσε για να μου το θυμισει..Δειγμα της φβνης της στο https://www.youtube.com/watch?v=ALRhQiG-Sis&feature=channel_page

Oταν ενευριζεται επειδη δεν καταφερνει κατι πχ να σκοτωσει τη μυγα που χει κολλησει στο ταβανι και δεν τη φτανει= Μιάου μιάου Μιάου (επιμονα)...και παω και της την κατεβαζω για να ησυχασει (μετα το σιχαμα μου ξερογλυφεται μπλιαχ)

Οταν πειναει δεν ξερω τι κανει γιατι δεν πειναει ποτε...Της εχω τροφη κροκετες παντοτε στο πιατακι της τη δοση που απετηται και οποτε θελει να φαει παει. Και το τελευταιο μηνα της πηρα ταιστρα και την εχω γεμισει οποτε εχω βρει την υγεια μου.Σπουδαια ανακαλυψη

Πάνω στο ίδιο θέμα από το σημερινό ΒΗΜΑ
https://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=279627&dt=22/07/2009

πλάκα, πλάκα εγώ ευχαρίστως σ'αυτό το Πανεπιστήμιο, θα έκανα μεταπτυχιακό στο συγκεκριμένο θέμα!:P;):D

Πλάκα πλάκα το πρωινό γουργούρισμα δεν παλεύεται.... Κάθε γάτα όμως είναι διαφορετική... πχ... ο κύριος πρίνς αν πεινάει πέρα από το γουργούρισμα σου κάνει και πατουσάκια (για να είναι σίγουρος ότι θα ξυπνήσεις), σε γλύφει (και αναρωτιέσαι αν θα σε δαγκώσει), σου βάζει την πατουσάρα του στο πρόσωπό σου..
ο κύριος πάρης από την άλλη αν δεν σηκωθείς στο απλό γουργούρισμα, τότε στρογγυλοκάθεται πάνω σου γουργουρίζοντας και αρχίζει να σου δαγκώνει την μύτη....
η μπουμπού μου (η ρέινούλα) απλά σου μυρίζει τη μύτη και σε γαργαλάει με τις μουστάκες της ενώ...
η Λϋρα μας, περπατάει πάνω κάτω πάνω σου, πηδάει απότο πάτωμα στο στομάχι σου, από το στο΄μάχι στο κεφάλάρι, από το κεφαλάρι στο στομάχι κλπ... περιδιαβαίνει γύρω γ'υρω το κρεβάτι συνοδεύοντας τις βόλτες της με γουργουριτό και ένα καθόλου διακριτικό "Μιαααααααααααααααααααααααου Μιααααααααααααααρ Μιαααααααααααααααααααααααααααααααααο Μιαρ Μιαρ ΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥ"

άντε να κοιμηθείς...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back