AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
20-11-07
20:38
καλως ηρθες.οι βασεις δεν ξερω αν θα ειναι ασφαλεια καλη για τα πουλακια,εμεις τα ειχαμε βαλει πανω στα ντουλαπια της κουζινας και βεβαιωθηκαμε οτι δεν μπορουσε να πηδηξει εκει,αλλη λυση ειναι να βαλεις καρφι στον τοιχο και νακρεμας εκει τα κλουβια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosette
Δραστήριο μέλος
Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα.
21-11-07
02:39
Έχω 7 κλουβιά και τα έχω κρεμασμένα από πρόκες κατά μήκος του διαδρόμου.Τουλάχιστον όσο είναι κρύος ο καιρός τα κρατάω μέσα μιας και τα πουλάκια είναι πολύ ευαίσθητα στις μεταβολές τις θεμοκρασίας.
Το ύψος είναι περίπου 1,80 με περίπου 2 μέτρα δηλαδή αρκετό ώστε να μην μπορεί να τα φτάνει η Τιτίκα, άλλα ούτε και πολύ ψηλά ώστε να χάσουν τα πουλιά την επαφή με εμάς.
Πιστεύω πως αυτό είναι η καλύτερη λύση όταν υπάρχουν γάτες στο σπίτι. Οι βάσεις δεν πιστεύω πως θα βοηθήσουν μιας και πολύ εύκολα μπορεί οι γατούλες σου να τις ρίξουν κάτω...Άπλα πρόσεξε οι πρόκες που θα χρησιμοποιήσεις (αν..)να μην είναι πολύ λεπτές ώστε να μπορούν να συγκρατούν το βάρος του κλουβιού.
Ελπίζω να σου έδωσα κάποιες ιδέες
Το ύψος είναι περίπου 1,80 με περίπου 2 μέτρα δηλαδή αρκετό ώστε να μην μπορεί να τα φτάνει η Τιτίκα, άλλα ούτε και πολύ ψηλά ώστε να χάσουν τα πουλιά την επαφή με εμάς.
Πιστεύω πως αυτό είναι η καλύτερη λύση όταν υπάρχουν γάτες στο σπίτι. Οι βάσεις δεν πιστεύω πως θα βοηθήσουν μιας και πολύ εύκολα μπορεί οι γατούλες σου να τις ρίξουν κάτω...Άπλα πρόσεξε οι πρόκες που θα χρησιμοποιήσεις (αν..)να μην είναι πολύ λεπτές ώστε να μπορούν να συγκρατούν το βάρος του κλουβιού.
Ελπίζω να σου έδωσα κάποιες ιδέες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα.
21-11-07
13:02
είσαι σε καλό δρόμο
θα πάθεις γατίτηδα και συ όπως και μεις .πτώμα θα σαι και θα θες να μπεις στο mycat εστω και για 5'.επίσης θα μάθεις να σφουγγαρίζεις με το γατσούλι σου να κάνει τη σφουγγαρίστρα,το ξεσκονόπανο κ.λ.π.ενίοτε θα θέλει να κάνει και το μαξιλάρι σου.και ευτηχώς που είναι χειμώνας και δε θα φαίνονται οι γρατζουνιές στα πόδια τα οποία είναι το καλύτερο ονυχοδρόμιο!!!!!!!!!!(θα το κόψει οσο μεγαλώνει)welcome to the club
θα πάθεις γατίτηδα και συ όπως και μεις .πτώμα θα σαι και θα θες να μπεις στο mycat εστω και για 5'.επίσης θα μάθεις να σφουγγαρίζεις με το γατσούλι σου να κάνει τη σφουγγαρίστρα,το ξεσκονόπανο κ.λ.π.ενίοτε θα θέλει να κάνει και το μαξιλάρι σου.και ευτηχώς που είναι χειμώνας και δε θα φαίνονται οι γρατζουνιές στα πόδια τα οποία είναι το καλύτερο ονυχοδρόμιο!!!!!!!!!!(θα το κόψει οσο μεγαλώνει)welcome to the clubΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tdora
Νεοφερμένο μέλος
Η tdora αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22 μηνύματα.
30-11-07
18:48
Τελικά πήρα ορθοστάτες και μέχρι στιγμής με έχουν βολέψει. Είναι 1.80 ύψος και οι βάσεις έχουν μέσα τσιμέντο. Στην πορεία θα δούμε. Όντως έχω πάθει γατίτιδα. Κάθε μέρα κάνει και κάτι καινούργιο ο γατούλης μου που με ξετρελαίνει και δεν τον χορταίνω. Πραγματικά προσπαθώ να βρίσκω χρόνο για να μπω στο mycat κάθε μέρα γιατί διαβάζω πολύ ωραία και χρήσιμα πράγματα αν και τελικά καταλήγω να χαζεύω τις άλλες γατούλες και να γελάω με αυτά που κάνουνε. Η καθεμία είναι τόσο διαφορετική. Τώρα είμαι στην φάση που θέλω πραγματάκια για τον Ασπρούλη μου και έχω δει τόσα ωραία πράγματα εδώ που έχω ξετρελαθεί!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum