Γάτες συλλέκτριας υπό διωγμό - Καβάλα

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Ελαβα αυτο το εμαιλ που προφανωσ η κυρια αυτη εστειλε σε οσους ενδιαφερονται για γατες οποτε σας το βαζω κι εδω. Η καβαλα ειναι μακρυα για να βοηθησω προσωπικα αλλα ισως υπαρχουν ατομα που μπορουν απο εδω. Εχω ειδοποιησει και σωματειο εκει. Η κυρια αυτη μαζεψε 160 γατες και θεωρει οτι ειναι δεμενη με ολες και ειναι καταχρεωμενη. Υποψιαζομαι οτι θα εχει την ιδια δυσκολια να δωσει τα ζωα οπως καθε συλλεκτης, φαινεται ομως να θελει να δεχτει βοηθεια αλλα για συγκεκριμενο σχέδιο στο οποιο παλι ειναι η ιδια με ιδιο αριθμο ζωων. Θα προτεινα να την ποσεγγισει καποιος κι σιγα σιγα τα ζωα να υιοθετηθουν σε σπιτια μεχρι να καλαηξει με κιροτερο αριθμο εαν δεχτει γιατι ακομη κι αν ζησει σε επιτι παλι ειναι παρανομο και δευτερον τιθεται το θεμα τι θα γινουν τα ζωα αν πεθανει (μαυρη η ωρα) γιατι στη καβαλα δεν υπαρχει κατι για γατες. θα της τα πω και με εμαιλ αλλα πρεπει να παει και κανεις απο εκει.

Subject: Γάτες υπό διωγμόν
From: stelkit@gmail. .com
To: Thessalonikicagroup @hotmail. com; ninelivesgreece@ gmail.com; info@friendsoftheca t.gr

Καβάλα, Οκτώβριος 2009.
Ονομάζομαι Στέλλα Κιτσικοπούλου και μένω σε ένα διαμέρισμα μιας διώροφης οικοδομής στην Καβάλα.
Ασχολούμαι με γάτες εδώ και τριάντα (30) χρόνια.
Σήμερα έχω εν ζωή γύρω στις εκατόν εξήντα (160) οικόσιτες. Και γύρω στις τριάντα (30) αδέσποτες που κάθε μέρα πηγαίνω τρία τέταρτα ποδαρόδρομο και τις αφήνω τρία πιάτα διαφορετική τροφή και νερό σε ακατοίκητα σπίτια.
Όσο εργαζόμουν, εικοσιτέσσερα χρόνια συνολικά, δεν υπήρχε οικονομικό πρόβλημα.
Τρία χρόνια όμως αναγκάστηκα και σταμάτησα την εργασία μου, ενώ αυξήθηκε ο αριθμός των γατιών και παράλληλα μειώθηκαν τα οικονομικά μου.
Τις μεγαλώνω σαν να είναι παιδιά !
Όσο και αν σας φανεί παράξενο, δεν ακούγεται κανένα νιαούρισμα, κανένας καβγάς!
Είναι φοβερά αγαπημένες μεταξύ τους.
Έχω υπερβεί τις 820 στειρώσεις. Δεν γνωρίζω ποια βιβλιάρια υγείας είναι περισσότερα, των ζώντων ή των αποθανόντων.
Το χρέος μου στην τράπεζα σε λίγους μήνες θα φθάσει τα 30.000 ευρώ.
Για όλα αυτά, στις 29 - 9 - 2009, πέρασα αυτόφωρο !!!
Στις 9:30 π.μ. χτύπησαν την πόρτα μου. Ανοίγω και βλέπω τρεις αστυνομικούς με το ειδικό σήμα και δύο άλλα άτομα που δεν γνώριζα ποιοι ήταν - μετά έμαθα ότι ήταν από το Υγειονομικό.
Ήρθαν να δουν πόσες γάτες έχω !
Δεν εγνώριζε κανείς ότι έχω γάτες ; Πριν δύο χρόνια στην εκπομπή «Αληθινά Σενάρια» (της Ε.Τ..3) πήρα μέρος και το είπα σε γειτόνισσές μου να το δουν.
Έχω πάθος με τις γάτες !
Για όλα τα παραπάνω πέρασα αυτόφωρο !
Δεν είχα δύο γάτες όπως λέει ο νόμος αλλά εβδομήντα (τόσες μπόρεσαν να μετρήσουν) και έτσι πήγαμε στην Αστυνομία.
Ευτυχώς μου φέρθηκαν άψογα, αλλά ενώ μπορούσαν να το παραλείψουν, μου άνοιξαν φάκελο, δακτυλικά αποτυπώματα, φωτογραφίες ανφάς και προφίλ, γραφικό χαρακτήρα,. Εγώ δεν καταλάβαινα τι μου γινόταν. Μετά δυο μέρες συνειδητοποίησα τι έγινε.
Ο Νόμος λέει: Όχι περισσότερα από δύο ζώα στα διαμερίσματα.
Σωστό! Πάμε παρακάτω. Τι γίνεται μετά;
Θα έρθει η μέρα που θα δικαστώ. Ο κ. Πρόεδρος θα αποφανθεί :
- Να τις διώξεις και όπου πάνε !
Λύση ; Επίλογος του Νόμου ;
Όταν αναλώνεις τριάντα χρόνια, όλες τις μέρες και ώρες, μια περιουσία που έχεις, και όταν δεν έχεις χρεώνεσαι, τι γίνεται, πετάς στο δρόμο ότι αγάπησες ;
Τώρα, καλώ και εσάς που δεν έχετε ζώα.
Πρέπει να φτιάξω ένα σπιτάκι 70 τ.μ. τουλάχιστον, στο βουνό εκτός κατοικημένης περιοχής, και να πάω με τα ζώα εκεί.Το θέλω (και το ήθελα) και εγώ και τα ζώα.
Πώς ; Με τι χρήματα ;
Προσπαθώ εδώ και τέσσερα χρόνια να πάρω δάνειο και δεν μπορώ. Χρειάζομαι εγγυητή. Ποιον να βρω;
Παρακαλώ πολύ, αν διαβάζουν κάποιοι από αυτούς που μας κυβερνούν αυτές τις γραμμές, ας μου δώσουν δάνειοχαμηλότοκο με δόσεις των 400 ευρώ το μήνα, να φτιάξω αυτό το σπιτάκι των 40.000 - 50.000 ευρώ και να φύγω με τα ζώα εκεί.

Υ.Γ. : Αν κάποιοι θέλουν να με βοηθήσουν οικονομικά, θα βρούμε τρόπο νόμιμο να γνωρίζουν ότι τα χρήματά τους πήγαν για το σκοπό που τα έδωσαν.

Σας ευχαριστώ.

Στέλλα Κιτσικοπούλου
Διεύθυνση κατοικίας: Καραϊσκάκη 80 - Καβάλα - τ.κ. 65201
Τηλέφωνο: 2510 838628
E-mail(μέσω γνωστού): stelkit@gmail.com
Ιστολόγιο (μέσω γνωστού): https://gates- ypo-diwgmon. blogspot. com/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back