Γάτες του φόρουμ... Ενωθείτε!

ιβανα

Επιφανές μέλος

Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα.
Επειδη μολις χωρισα και τα εχω παρει πολυ με τα μοσχαρια τα γατοαγορια του φορουμ που μας κοροιδευουν, ανοιγω το ολοδικο μας θεμα, να τους κραζουμε απο εδω :up::up:

μοιρα, στα χει πρηξει ο σειριος ετσι δεν ειναι ? εδω να τα πεις κοριτσι μου.:mad:
μελινα, τον παρασκευα μπορεις εδω να τον λες μουροχαβλο.:lol:

μελη, οταν ο νινο σου ασχημομιλα, σε εμας θα τα λες. :(

ασπρη, τα παραπονα σου απο τον μαυρογκαγκανο, εδω ! :mad:

μυρτω και πουπου, εδω θα τα λεμε αν τα αγορια σας ενοχλουν !

γυναικες ενωμενες, ποτε νικημενες !!!!!!!!!!! :up::up::up:
πασχαλια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μυρτω και πουπου, εδω θα τα λεμε αν τα αγορια σας ενοχλουν ! πασχαλια

Παρούσα !!!;):up:
Η αλήθεια είναι ότι από το αγόρι μου δεν έχω κανένα παράπονο, πώς θα μπορούσα άλλωστε τόσο γλυκός που είναι.;):D:D
Αλλά έχω πάρα πολύ σοβαρά παράπονα από τον χαζόαδερφό μου!:down::down::down:
Ωραία λοιπόν, εδώ θα σας τα λέω όλα !!! ;):up:

Υ.Γ θα ήθελα να φωνάξω εδώ να γράφει μαζί μας, και η φίλη μου η Κλάρα.;):D:D:D

Μυρτώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παρούσα !!!;):up:
Η αλήθεια είναι ότι από το αγόρι μου δεν έχω κανένα παράπονο, πώς θα μπορούσα άλλωστε τόσο γλυκός που είναι.;):D:D
Αλλά έχω πάρα πολύ σοβαρά παράπονα από τον χαζόαδερφό μου!:down::down::down:
Ωραία λοιπόν, εδώ θα σας τα λέω όλα !!! ;):up:

Υ.Γ θα ήθελα να φωνάξω εδώ να γράφει μαζί μας, και η φίλη μου η Κλάρα.;):D:D:D

Μυρτώ

ξερω ξεεεερρωωω, για τον αδερφο μιλας. σε ακουμε :P

κλαρα, σε περιμενουμε :D

(εμενα παντος ο ρορυ πολυ με νευριαζει...γιατι δεν τον δινει η μαμα σε καποιον αλλον να ζω στην ιρεμια μου.....by lyna...)

χωρισμενη δεν ειμαι ,καθε αλλο,αλλα σιγουρα και για εμας που εχουμε σχεση και τα παμε μια χαρα ερχετε η στιγμη που θες να τους φερεις στο κεφαλι πολλααααααααααα τασακια μπας και παρει μπρος ο εγκεφαλος....εμενα αυτο που με ξενερωνει τρελα στους αντρες ειναι οταν απετουν κατι... πχ φερε μου αυτο ,κανε μου το αλλο.....κτλ...κατσε ρε φιλε τι με περασες καμαριερα?????και στη τελικη αν βαλεις τη λεξουλα "σε παρακαλω" μπροστα
και δεν θα μας σπασετε τα νευρα και θα σας κανουμε αυτο που ζητατε...χαχαχαχαχαχαχα

(εμενα παντος ο ρορυ πολυ με νευριαζει...γιατι δεν τον δινει η μαμα σε καποιον αλλον να ζω στην ιρεμια μου.....by lyna...)

χωρισμενη δεν ειμαι ,καθε αλλο,αλλα σιγουρα και για εμας που εχουμε σχεση και τα παμε μια χαρα ερχετε η στιγμη που θες να τους φερεις στο κεφαλι πολλααααααααααα τασακια μπας και παρει μπρος ο εγκεφαλος....εμενα αυτο που με ξενερωνει τρελα στους αντρες ειναι οταν απετουν κατι... πχ φερε μου αυτο ,κανε μου το αλλο.....κτλ...κατσε ρε φιλε τι με περασες καμαριερα?????και στη τελικη αν βαλεις τη λεξουλα "σε παρακαλω" μπροστα
και δεν θα μας σπασετε τα νευρα και θα σας κανουμε αυτο που ζητατε...χαχαχαχαχαχαχα

:lol::lol::lol::lol:

πεστα σε μας λουνα μου, βγαλτα απο μεσα σου με τα μοσχαρια που μπλεξαμε :lol::lol:

μπασσυ, σε περιμενω και εσενα εδω. θα εχεις πολλα να μας γραφεις για τον μπανη τον τσομπανη :mad::mad::mad:

Α και ξέχασα να πώ οτι πρέπει να κάνουμε ένα είδος...μουσουδοκοντρόλ:blink::blink: για να μην μπαίνουν τα αγόρια και μας γατοκατασκοπεύουν !!!:blink:;):P:P:lol::lol::lol:

Να δώσουμε ραντεβού για το βραδάκι, που θα μαζευτούμε πολλά γατοκορίτσια;) και να γατοκουτσομπωλέψουμε !!!:whistle::whistle::up:
Μυρτώ

:lol::lol::lol::lol:

πεστα σε μας λουνα μου, βγαλτα απο μεσα σου με τα μοσχαρια που μπλεξαμε :lol::lol:
χαχαχαχα....εγω δεν τα κραταω μεσα μου....μπορω να σου πω οτι οποτε με πειραξει κατι τα χωνω ασχημα σε αυτον που μου την εκανε...αλλα αντρες μαζι δεν κανουμε και χωρια δεν μπορουμε....και επιδη ειχα σχετικη συζητιση εχθες....σας κανω την ερωτηση....γιατι οταν ερωτευομαστε ξεχναμε και φιλους/ες και πεφτουμε με τα μουτρα στον ερωτα μας?????

εχουμε την ταση να το κανουμε αυτο τα κοριτσια. αλλα σαμπως και τα αγορια δεν το κανουν ? ειναι προσωπικη ανασφαλεια νομιζω...παντως ειναι κακο να παρατας φιλους για μια σχεση. οι σχεσεις αλλαζουν, οι φιλοι μενουν :)

πες τα βρε ιβανα μου...γιατι εχθες οταν τα λεγα με λεγανε παραλογη....παω να μαγειρεψω γιατι σε λιγο θα ερθει ο αντρας και θα θελει να φαει....χαχαχαχαχαχαχα( αν δεν πειναγα και εγω σιγα μην κουνιομουν)

μελη, οταν ο νινο σου ασχημομιλα, σε εμας θα τα λες. :(

Αγαπημένη φίλη Πασχαλίτσα,

εγώ είμαι κόρη της μάνας μου και έχω κληρονομήσει την υπομονή της. Αλλά εάν με φτάσει ο Νίνο στα όριά μου με τη γκρίνια και τις απειλές του κι εκραγώ, σηκώνω το χέρι και... "που σε πονεί και που σε σφάζει" (και σ'αυτό στη μαμά έμοιασα, τι να κάνω;:rolleyes:)

και πολυ καλα κανεις μελονι μου και ριχνεις καμια μπουφλα :lol:

με μενα βεβαια αλλαξαν τα δεδομενα γιατι τα ξαναβρηκα με τον σπιντακο, αλλα μπορω παντα να σας ακουω κ να συζηταμε τα θεματα σας, ε καλες μου φιλες ? :P

και πολυ καλα κανεις μελονι μου και ριχνεις καμια μπουφλα :lol:

με μενα βεβαια αλλαξαν τα δεδομενα γιατι τα ξαναβρηκα με τον σπιντακο, αλλα μπορω παντα να σας ακουω κ να συζηταμε τα θεματα σας, ε καλες μου φιλες ? :P

Ασπρόμαυρη κουκλίτσα μου γατονυφουλίτσα μου...
Επειδή κι εγώ έχω απωθημένα με κάτι μοσχάρια ανθρώπινα..μπορώ να μπαίνω εδώ και να τα λέω?:lol:

Σπιντομάνα...:blink:

Ασπρόμαυρη κουκλίτσα μου γατονυφουλίτσα μου...
Επειδή κι εγώ έχω απωθημένα με κάτι μοσχάρια ανθρώπινα..μπορώ να μπαίνω εδώ και να τα λέω?:lol:

Σπιντομάνα...:blink:

δεν ξερω πεθερουλα μου...:hmm:
νομιζω οτι για κατι τετοιο υπαρχει το νημα "εδω τσακωνομαστε":hmm:

Καλε...μολις τωρα το ειδα ,το θεματακι που λεγαμε...ΤΕΛΕΙΑ...:up::up::up: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!! το ζικο μας σεματακι:lol::lol::lol: α...και να ξιερετε...εδω μεσα,αρσενικα δεν δεχομαστε...αμα πια!!!!!!!!:mad::mad::mad:

ξερω ξεεεερρωωω, για τον αδερφο μιλας. σε ακουμε :P

κλαρα, σε περιμενουμε :D
Kαλησπέρα καλές μου φιλενάδες. Πολύ έξυπνο και εύστοχο θα έλεγα, το θεματάκι σου ιβάνα.
Είναι κάτι σαν ψυχοθεραπεία...Σκέψου να κάναμε shopping therapy πόσο δαπανηρή θεραπεία θάταν:lol::lol::lol:
Ενώ τώρα να μια εκτόνωση....
Λοιπόν εγώ από τα αγόρια, δεν έχω παράπονο γιατί έχω αποδεχτεί τη χαζομάρα τους. Μαμ, κακά και νάνι. Και πρώτος ο αδελφός μου. (Μυρτούλα μου δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια). Δέν σκέφτονται και εμείς θεωρώ ότι είμαστε οι αληθινές γάτες με...πέταλα. Αν θέλουμε, κορίτσια, τους κάνουμε ό, τι θέλουμε και δεν παίρνουνε χαμπάρι:lol::lol::lol:
Κλάρα

Καλε...μολις τωρα το ειδα ,το θεματακι που λεγαμε...ΤΕΛΕΙΑ...:up::up::up: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!! το ζικο μας σεματακι:lol::lol::lol: α...και να ξιερετε...εδω μεσα,αρσενικα δεν δεχομαστε...αμα πια!!!!!!!!:mad::mad::mad:

Kαλησπέρα καλές μου φιλενάδες. Πολύ έξυπνο και εύστοχο θα έλεγα, το θεματάκι σου ιβάνα.
Είναι κάτι σαν ψυχοθεραπεία...Σκέψου να κάναμε shopping therapy πόσο δαπανηρή θεραπεία θάταν:lol::lol::lol:
Ενώ τώρα να μια εκτόνωση....
Λοιπόν εγώ από τα αγόρια, δεν έχω παράπονο γιατί έχω αποδεχτεί τη χαζομάρα τους. Μαμ, κακά και νάνι. Και πρώτος ο αδελφός μου. (Μυρτούλα μου δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια). Δέν σκέφτονται και εμείς θεωρώ ότι είμαστε οι αληθινές γάτες με...πέταλα. Αν θέλουμε, κορίτσια, τους κάνουμε ό, τι θέλουμε και δεν παίρνουνε χαμπάρι:lol::lol::lol:
Κλάρα

:up::up::up::up::up:

ειστε πραγματικες γατες παντως !
οταν τους πρεπει, καμια μπουφλα τους ριχνετε βρε ????????

οχι μονο μπουφλες τους ριχνουμε πειρατινα μου,αλλα και οποτε θελουμε τους κουναμε την ουριτσα μας και τρεχουν απο πισω μας σαν μαλακοπιτουρες...:lol::lol::lol: και οταν βαζει η μανα μας το φαγακι ,πρωτες τρεχουμε και αστους αυτους να τους τρεχουνε τα σαλια...:up::up::up::up::up: πουπου..

:up::up::up::up::up:

Κοίταξε. Μπούφλα έτσι όπως την εννοείς, όχι γιατί έχουν και μυική δύναμη. Η δική μας η δύναμη είναι στο μυαλό. Τέτοιες μπούφλες ναί. Πολλές φιλενάδα μου:lol:
Τον έπεισα ότι μέσα στη φρουτιέρα κοιμάσαι καλύτερα και γω ξαπλώνω ήσυχη στο πιο δροσερό μέρος του σπιτιού μας. Κάθε Σαββατοκύριακο τον ξεφορτώνομαι και πάει στο εξοχικό και γω απολαμβάνω την ησυχία και τη μοναξιά μου.;)
Η δίποδη μαμά μας με μένα έχει άλλη σχέση ισότιμη. Στον Πάρη συμπεριφέρεται σαν σε μωρό;)

:up:

Εγώ τον βαράω συνέχεια και του κάνω κχχχ μόλις με πλησιάσει πολύ, αλλά αυτός ο μπουνταλάς(ο αδερφός μου) δεν καταλαβαίνει ντιπ για ντιπ.:down:Ολη την ώρα έρχεται και με πειράζει:mad: για να παίξουμε δήθεν μαζί.Δεν καταλαβαίνει ότι δεν έχω τίποτα να πώ μαζί του(υπάρχει τεράστια διαφορά επιπέδου :blink::blink:)Αντιγράφει με μαθηματική ακρίβεια ότι κάνω:mad: μόνο όταν πρόκειται για το φαγητό μου, αυτό έρχεται και μου το τρώει πρώτος.:mad::mad:
Γενικά όταν βλέπει την μαμά μας κάνει σαν χαζός, τρίβεται στα πόδια της,τής μιλάει ασταμάτητα,τής γλύφει τα χέρια(και τα δαγκώνει) και ακόμη και την ουρά του την κουνάει από την χαρά του!:blink::blink::down:
Πρώτη φορά στην ζωή μου, βλέπω σκύλο με μορφή γάτας!:blink::blink::blink:

Μυρτώ

Υ.Γ Νόρα κορίτσι μου, σόρρυ που σου χάλασα το "φωτοστέφανο" του αγαπημένου σου, αλλά κάποτε πρέπει να λέγεται η αλήθεια!!!:P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back